Setari Cookie-uri

Orientare sexuala

De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-16 02:42:41pai vezi,,,si femeile heteros unt vinovate,,,ca daca dati d eunu cuminte,,,devreme acasa,,,si civilizat il numiti pampalau,,,va trebuie smecherasi deaia sa va ia la 13-14 ca sa va simtiti dominate
ce sa va fac mama?? o cam cautati cu lumanarea,,,,

Ei...pai nu am zis asta,m-ai inteles gresit...doar ca nu cred eu in fidelitate,dar asta e altceva.Suntem cam...
sweetpink
Postat pe 16 Septembrie 2008 02:45
Well...daca vreodata m-ar apuca ceva...stiu eu si o sa incerc cu o fata...nu as numi inselat asta...daca as fi un baiat...sub niiicio forma! eu asa gandesc...kiar nu pot concepe ca e inselat. nush de ce

Postat pe 16 Septembrie 2008 02:49
pink vezi ca ultimul mesaj ala cu femeile sunt vinovate era pt rock :))
ca ea zicea ca a dat de barbat ok si il numea pampalau,,,,faza e ca au mai aparut postari dupa ce am dat eu "rapsunde"
scuze pt confuzie,,,si asa e,,,suntem off topic,,,,

deci?? am primit o invitatie la brasov sau mi s-a parut??
aricica_pogonica
Postat pe 16 Septembrie 2008 02:50
De la: rock__to_love, la data 2008-09-16 02:49:25Well...daca vreodata m-ar apuca ceva...stiu eu si o sa incerc cu o fata...nu as numi inselat asta...daca as fi un baiat...sub niiicio forma! eu asa gandesc...kiar nu pot concepe ca e inselat. nush de ce

Hai ma ca nu suntem off topic!!! uite ce am scris eu

Postat pe 16 Septembrie 2008 02:51
doar daca promiti ca nu intepi aricica (in legatura cu invitatia) ..

rock..de ce nu consideri asta inselat ?? nu tot sex va fi?nu tot fara stirea partenerului?

fluturas_
Postat pe 16 Septembrie 2008 02:54
Baiat fiind,daca partenera ar incepe ceva cu o fata,tot inselat s-ar numi pentru ca implica o activitate care iti provoaca placere,chiar sentimente pentru alta persoana decat mine deci...

Aprops de barbati care inseala,urasc mult uzata afirmatie "Te insel dar tot la tine ma intorc!"
despinarose
Postat pe 16 Septembrie 2008 02:55
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-16 02:50:43pink vezi ca ultimul mesaj ala cu femeile sunt vinovate era pt rock :))
ca ea zicea ca a dat de barbat ok si il numea pampalau,,,,faza e ca au mai aparut postari dupa ce am dat eu "rapsunde"
scuze pt confuzie,,,si asa e,,,suntem off topic,,,,

deci?? am primit o invitatie la brasov sau mi s-a parut??

Oki...my bad...ti s-a parut???Fluieratul nu stiu cum sa il iau.Dar daca zici ca tu u faci bzzz inseamna ca deplasata,sau ??
sweetpink
Postat pe 16 Septembrie 2008 02:55
sweet imi mai explici odata treaba cu bzzzz-ul?? scuze dar am la activ 15 ore de munca si un pahar de gin cu cola,,,,ma duc sa pregatesc paharul nr 2,,,si pana atunci poate inteleg ce ai vrut sa scrii in ultimul mesaj,,,,
sorry dar cu rotitele mai greu la ora asta
aricica_pogonica
Postat pe 16 Septembrie 2008 02:59
Mai...nu cred ca m-as putea indragosti de o fata...adica chiar am o slabiciune pentru barbati...nu stiu cum sa zic...

poate din curiozitate sau de drag as incerca cu o fata...fetele sunt dulci si finutze...si delicate...gingashe...

de asta nu vad eu ca fiind inselat...nush e ciudat...poate si pt k fostul iubit imi repeta des...: "Pai cu o fata poti face ce vrei ca nu m-ar deranja chiar deloc..." si 3 ani sa aud asta poate k mi-a intrat in cap

Postat pe 16 Septembrie 2008 02:59
rock.. dar tu crezi ca toti barbatii ce isi inseala iubitele isi iubesc amantele? ce-i asta..? tot inselat e.. parerea mea.
fluturas_
Postat pe 16 Septembrie 2008 03:01
Ahh...m-a durut asta! App de ce vorbim noi pe "Ma cauta numai cand e beat".

Gata a trecut.

Da...e inselat...asa e...dar nu pot eu sa vad asa...am zis de ce...poate k mi-a bagat in cap fostul...si nici n-am experimentat...ce sa vorbesc aiurea? nu stiu care ar fi sentimentul

Postat pe 16 Septembrie 2008 03:02
te-a durut ce ? sau de ce ?

eu sunt mai directa ... nu stiu de ce vb acolo...un obicei

sorry daca te-am deranjat..n-am gandit-o prea bine inainte... :|
fluturas_
Postat pe 16 Septembrie 2008 03:05
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-16 02:59:02sweet imi mai explici odata treaba cu bzzzz-ul?? scuze dar am la activ 15 ore de munca si un pahar de gin cu cola,,,,ma duc sa pregatesc paharul nr 2,,,si pana atunci poate inteleg ce ai vrut sa scrii in ultimul mesaj,,,,
sorry dar cu rotitele mai greu la ora asta

Ba da...era vorba de albinute...bazaie ele asa din floare in floare...
sweetpink
Postat pe 16 Septembrie 2008 03:05
rock sa faci sex cu cineva tot sex se cheam,,fie ca e fata ,,,daca te-ai simtit bine sau nu,,,,
acu pe bune sa auzi ca barbatu si-o pune cu un tip,,,cum te-ai simti,,,ca nu prea cred ca i-ai invita pe amandoi la masa,,,si apoi te-ai oferi sa le canti la chitara in timp ce ei se retrag pe acordurile muzicii tale in dormitor,,,,
inselatul e inselat!!! nu exista scuze si nici motive plauzibile din punctul meu de vedere
si tu chiar crezi ca fostul tau nu ar fi facut clabuci al gura sa auda ca te-ai culcat cu alta???
iti zic eu el iti zicea asa probabil din speranta de a-si implini o fantezie,,,si de a o face cu 2 tipe de odata,,,,,
dar sexul ramane sex,,,,si daca il faci in timp ce esti intr-o relatie cu altcineva,,,tot inselat se numeste
aricica_pogonica
Postat pe 16 Septembrie 2008 03:06
De la: butterfly_k22, la data 2008-09-16 03:05:01te-a durut ce ? sau de ce ?

eu sunt mai directa ... nu stiu de ce vb acolo...un obicei

sorry daca te-am deranjat..n-am gandit-o prea bine inainte... :|

Nuuu nu m-ai deranjat...serios...nu nu...nu o lua asa...dar in general knd esti amanta indragostita si knd auzi k barbatii nu isi iubesc amantele iti amintesti un pic...si it hurts...dar nu ai gresit tu cu nimic. asa e

Postat pe 16 Septembrie 2008 03:07
De la: rock__to_love, la data 2008-09-16 02:51:57
De la: rock__to_love, la data 2008-09-16 02:49:25Well...daca vreodata m-ar apuca ceva...stiu eu si o sa incerc cu o fata...nu as numi inselat asta...daca as fi un baiat...sub niiicio forma! eu asa gandesc...kiar nu pot concepe ca e inselat. nush de ce

Si eu zic ca nu e inselat.Dar ma tre sa spun ca nu cred ca as putea sa fiu mai dezamagita decat daca iubitul meu m-ar insela cu un baiat.Adica ... hai cu o femeie inteleg,dar cu un barbat...inseamna ca fie l-am dezamagit asa de tare incat si-a schimbat orientarea sexuala si are repulsie fata de femei,fie i-au placut intotdeauna barbatii si eu am fost o femeie asa de masculina incat s-a simtit atras de mine...oricum as lua-o pic prost.La femei e altceva...
sweetpink
Postat pe 16 Septembrie 2008 03:08
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-16 03:06:06rock sa faci sex cu cineva tot sex se cheam,,fie ca e fata ,,,daca te-ai simtit bine sau nu,,,,
acu pe bune sa auzi ca barbatu si-o pune cu un tip,,,cum te-ai simti,,,ca nu prea cred ca i-ai invita pe amandoi la masa,,,si apoi te-ai oferi sa le canti la chitara in timp ce ei se retrag pe acordurile muzicii tale in dormitor,,,,
inselatul e inselat!!! nu exista scuze si nici motive plauzibile din punctul meu de vedere
si tu chiar crezi ca fostul tau nu ar fi facut clabuci al gura sa auda ca te-ai culcat cu alta???
iti zic eu el iti zicea asa probabil din speranta de a-si implini o fantezie,,,si de a o face cu 2 tipe de odata,,,,,
dar sexul ramane sex,,,,si daca il faci in timp ce esti intr-o relatie cu altcineva,,,tot inselat se numeste

Ouch...scz dak am zis ceva nepotrivit... e clar k iubitul meau avea niste fantezii... well...dak e inselat, inselat sa fie...si pana nu ma va implini un barbat...il voi insela cu persoana care ma va face mai fericita!

Postat pe 16 Septembrie 2008 03:09
daa... sorry.

uite ca asta am vrut sa o spun si eu ..cum ar fi daca iubitul tau ar avea o palma pe fund alta decat a ta sau alteia? tu cum ai mai numi "chestia" aia atunci ?
fluturas_
Postat pe 16 Septembrie 2008 03:09
Inca ceva...nu ma refeream neaparat la sex...si sarutul e tot inselat,chiar imi zicea cineva zilele trecute ca gaseste sarutul mai intim decat sexul si ca prostituatele sunt de-acord cu el...
sweetpink
Postat pe 16 Septembrie 2008 03:11
De la: sweetpink, la data 2008-09-16 03:08:29
De la: rock__to_love, la data 2008-09-16 02:51:57

Si eu zic ca nu e inselat.Dar ma tre sa spun ca nu cred ca as putea sa fiu mai dezamagita decat daca iubitul meu m-ar insela cu un baiat.Adica ... hai cu o femeie inteleg,dar cu un barbat...inseamna ca fie l-am dezamagit asa de tare incat si-a schimbat orientarea sexuala si are repulsie fata de femei,fie i-au placut intotdeauna barbatii si eu am fost o femeie asa de masculina incat s-a simtit atras de mine...oricum as lua-o pic prost.La femei e altceva...

te-ai simti mai bine inselata cu un barbat decat cu o alta femeie ??

eu nu.. pt ca inselandu-ma cu un barbat cuta ceea ce eu nu am cum sa-i ofer ... sex(altul decat il are cu mine),fotbal,bautul sau puii mei ce placeri mai au barbatii dar daca se duce la alta tipa e clar ca va cauta exact acelasi lucru dar undeva de unde vine mai mult si mai bine. nu cred ca ti-ar conveni sa stii ca nu esti mai buna decat amanta.
fluturas_
Postat pe 16 Septembrie 2008 03:13
Kiar e mai intim sarutul decat sexul...si eu vad asta la fel! Da...e inselat...acum ma pun in pielea partenerului si imi dau seama! Ce sa fac fetelor? N-am meditat la kestia asta prea mult...abia acum imi pun problema. Mea culpa! Roses 4 all!

Postat pe 16 Septembrie 2008 03:15
dragele mele,,,cred ac suntem cam
si apropo,,,eu nu m-am suparat pe ninimeni si pe nici o postare pana acum,,,asa ca nu va mai cereti scuze ata,,,ca suntem oameni normali si maturi (trag eu sperante) si cred ca stim cu totii de gluma nu???
aricica_pogonica
Postat pe 16 Septembrie 2008 03:15
Mai decat sa cred ca i-am determinat schimbarea orietarii sexuale,ca l-am facut sa urasca asa de tare ceea ce se numeste femeie incat a trecut pe invers sau ca teststeronul pe care il eman e in asa doze ridicate si masulinitatea mea e asa de evidenta incat inclsiv avand alta orientare sexuala s-a simtit atras de mine...mai bine ma inseala cu una care e mai buna decat mine-din punctul sau de vedere evident-ca atunci fie e ceva ce pot corecta,adica in relatia vitoare sa incerc sa lucrez mai mult la persoana mea,sa fiu mai buna,fie nu ma merita el...oricum ar fii cad in picioare!
sweetpink
Postat pe 16 Septembrie 2008 03:19
eu nu cred ca conteaza cu cine ma inseala,,,,la sfarsitul zilei tot inselat se numeste,,,,sincer fosta mea e acum cu un tip (nu stiu sigur daca relatia a inceput inainte ca noi sa incheiem ce aveam sau nu) dar daca as fi aflat ca m-a inselat,,,,nu ar fi contat cu cine a fost,,,,rezultatul si suferinta ar fi fost aceeasi,,,,eu una nu vad o consolare in genul partenerului,
e ca si cum un tip se consoleaza ca l-a lasat femeia pt unu cu bmw si ca el nu avea decat logan,,,,,
astea sunt doar scuze sa ne mintim in a crede ca ezista o parte mai buna a lucrurilor,,,,dar de fapt a gasi scuze de gen se cheama a te amagi,,,
tradarea e tradare si nu cunoaste sex, varsta saa locacati
aricica_pogonica
Postat pe 16 Septembrie 2008 03:27
aia da..ai dreptate,eu doar am incercat sa privesc problema din punctul ei de vedere.

btw...reveniti la topic
fluturas_
Postat pe 16 Septembrie 2008 03:30
Hmmmm...acum vad ca esti fata...ce tare...eram cnvinsa ca esti baiat-nu stiu de ce...Asa dar esti gay sa inteleg? Scuze...nu mai inteleg nimic!
sweetpink
Postat pe 16 Septembrie 2008 03:31
De la: sweetpink, la data 2008-09-16 03:31:03Hmmmm...acum vad ca esti fata...ce tare...eram cnvinsa ca esti baiat-nu stiu de ce...Asa dar esti gay sa inteleg? Scuze...nu mai inteleg nimic!

pink cui ii adresezi mesajul de mai sus??
aricica_pogonica
Postat pe 16 Septembrie 2008 03:33
Tie aricica..
sweetpink
Postat pe 16 Septembrie 2008 03:34
Credd k se asterne oboseala...

Postat pe 16 Septembrie 2008 03:37
Off...ma lamureste si pe mine cineva???
sweetpink
Postat pe 16 Septembrie 2008 03:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cine sa confruntat cu relatia dintre scorpion-el si geaman ea? 5 De la: IUBIRE4 23 Ianuarie 2009 19:40
CE AI FACE DACA CINEVA TI-AR DARUI 1 MIL DE EURO SA FACI CE VREI CU EI?!?! 44 De la: FRN 28 Iunie 2010 23:12
Ce parere aveti despre elevii care isi ameninta profesorii 17 De la: rashela 4 Martie 2010 12:18
homosexualitatea 31 De la: lylee 1 August 2012 22:45
Divortati dar impreuna pentru copii bani sau ....... 8 De la: Didi1985 6 Aprilie 2010 16:37