Mai multe
| Paula draga! Lasa-l pe prietenul tau sa-si rezolve singur problemele chiar daca de atata macinatura da in ulcer, pentru ca e mai bine asa. Daca sotia lui il inseala, pana la urma, indiferent de ce se va intampla, tot la divort se ajunge... | ||
|
wideopensecret Postat pe 19 Aprilie 2009 15:01 |
||
|---|---|---|
|
Io cand voi fi mare nu ma fac nici sot si nici sotie! Ma fac SOTOTIE HIHIHI
|
||
|
wideopensecret Postat pe 19 Aprilie 2009 15:02 |
||
De la: paula3mai, la data 2008-09-22 11:49:59As dori, daca se poate, sa primesc un sfat despre modul cum pot afla date concrete atunci cand cineva inseala. Daca o sa postez poza femeii respective imi poate cineva spune daca o cunoaste, daca a vazut-o cu cineva si daca da unde? Fac asta pentru un prieten bun pe care-l vad ca se macina de acest lucru si care mi s-a destainuit ca simte ca sotia il inseala! Aveti idee? Ma puteti ajuta? eu cred ca esti o tata careia ii place sa isi bage nasul peste tot, si culmea sa mai si scormoneasca! desi poate esti o renumita doctorita sau ce ii fi, nu stiu si nici nu ma intereseaza, dar nu e bine ce faci... nu cred ca problemele altora te privesc pe tine si da, iti dau un sfat: stai in banca ta, vezi-ti de oala ta, si de familia ta!!! esti rea |
||
|
|
||
|
Postat pe 19 Aprilie 2009 15:53 |
||
De la: katwoman, la data 2009-04-19 15:53:36De la: paula3mai, la data 2008-09-22 11:49:59As dori, daca se poate, sa primesc un sfat despre modul cum pot afla date concrete atunci cand cineva inseala. Daca o sa postez poza femeii respective imi poate cineva spune daca o cunoaste, daca a vazut-o cu cineva si daca da unde? Fac asta pentru un prieten bun pe care-l vad ca se macina de acest lucru si care mi s-a destainuit ca simte ca sotia il inseala! Aveti idee? Ma puteti ajuta? |
||
|
kudika060188 Postat pe 20 Aprilie 2009 16:27 |
||
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-18 12:52:45Daca o persoana a inselat cum poti afla? esti bestiala!!!!!!!!!!
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 20 Aprilie 2009 16:34 |
||
De la: paula3mai, la data 2008-09-22 11:49:59As dori, daca se poate, sa primesc un sfat despre modul cum pot afla date concrete atunci cand cineva inseala. Daca o sa postez poza femeii respective imi poate cineva spune daca o cunoaste, daca a vazut-o cu cineva si daca da unde? Fac asta pentru un prieten bun pe care-l vad ca se macina de acest lucru si care mi s-a destainuit ca simte ca sotia il inseala! Aveti idee? Ma puteti ajuta? AAAAAAAAAaaaaaaaahahahhahahahahhaahhahhahahaa!!!!!!!! ce idee!!!! si tu ca o prietena ( care viseaza pe ascuns la o relatie cu el) vrei sa.l ajuti ca asa esti tu altruista...deci nu...nu te pot ajuta. dar va pot recomanda un spital...sau un hotel
|
||
|
l_diana_c Postat pe 20 Aprilie 2009 16:36 |
||
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-18 12:52:45Daca o persoana a inselat cum poti afla?
|
||
|
l_diana_c Postat pe 20 Aprilie 2009 16:36 |
||
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 20 Aprilie 2009 16:40 |
||
Hristos a inviat. Da intradevar ii mirosi anumite chesti sa vezi te-a inselat su nu cea mai tare faza e asta cred de pana acum Sincer un sfat bun e oricat de grava ar fi probl ta incearca sa o ti pt tine sa nu o impartasesti nimanui,e mai bine sa rezolvi singur probl fam tale,relatia sau casnicia darrrr niciodata nu te baga in alte familii relatii etc,pt k tot timpu vei fi interpretat gresit chiar dak ai vrut sa faci bine,pt altii e ca si cum vrei sa faci rau (se poate sa vrei sa faci si rau sau poate nu).Eu sincer prefer sa mi le tin pt mine probl mele si sa incerc sa mi le rezolv cum stiu eu,chiar daca gresesc nu-i problema eu dau cu capu si tot eu ma ridic,dar se poate k uneori simti si nevoia sa vb cu cineva,sa te descarci dar nu asa.Oricum chiar vb ""superr ""unii cu altiii,mai nu va mai injurati asa frumos dak unu e prost nu ii arata k si tu esti la fel,ignoranta doare cel mai tare fi mai destept si cedeaza tu primu nu va injurati mai ceva ca ""tiganii"" nu vreau sa jignesc pe nimeni e doar o vb,dak taci tu primu asta nu inseamna k esti vinovat si k are dreptate celalalt esti mai destept ca el si cedezi tu primu o zic in general nu dau nume.Mai sunteti unii si de treaba dati niste raspunsuri chiar calumea de te bufneste rasu,santeti simpatici cu totii mai ales cand va injurati ,va doresc Paste Fericit tuturor,v-am pupat pe toti
|
||
|
kudika060188 Postat pe 20 Aprilie 2009 17:10 |
||
|
Draga mea, O sa-ti zic o intamplare care poate o sa te fca sa vezi lucrurile altfel. In urma cu vreo 5 -6 ani am intalnit un tip. Toate bune si frumoase pana am aflat ca mai avea pe cineva cu care chipurile avea ganduri serioase. Si mi-am spus ca ar trebui sa fac un gest frumos pentru ea sa vada cine este el cu adevarat. M-am intalnit cu el in continuare si intr-o seara i-am trimis un mesaj. Eram sigura ca o sa-l vada si ea. A doua zi nu a intarziat telefonul de la ea prin care imi cerea explicatii. Am discutat calma cu ea l-a telefon i-am explicat mai multe crezand ca va intelege ceva si v-a lua atitudine. Dar ghici l-a certat el a stat cuminte 2 zile si m-a cautat iar. Iar in final s-au casatorit. Asa ca tot ce vor ei 2 vor face. |
||
|
kudika014348 Postat pe 21 Aprilie 2009 11:26 |
||
| Paula, parerea mea ii sa stai in banca ta. Nu te baga in familia altuia chiar daca iti este prieten. Stiu ce spun am avut 2 cazuri asemanatoare. Intr-o situatie am intervenit si mi s-a dat peste nas "aha, ai fost si tu cu sotul meu", iar in cel de-al doilea caz, tipului iau trecut gargaunii si a trecut peste acea perioada si acum ii sot fidel (care imi multumeste acum ca am tacut cu toate ca sotia il banuia, dar nu-l prinsese nicidata). Asa ca lasa lucrurile sa mearga de la sine. | ||
|
anastas Postat pe 12 Noiembrie 2009 08:26 |
||
| Paula, parerea mea ii sa stai in banca ta. Nu te baga in familia altuia chiar daca iti este prieten. Stiu ce spun am avut 2 cazuri asemanatoare. Intr-o situatie am intervenit si mi s-a dat peste nas "aha, ai fost si tu cu sotul meu", iar in cel de-al doilea caz, tipului iau trecut gargaunii si a trecut peste acea perioada si acum ii sot fidel (care imi multumeste acum ca am tacut cu toate ca sotia il banuia, dar nu-l prinsese nicidata). Asa ca lasa lucrurile sa mearga de la sine. | ||
|
anastas Postat pe 12 Noiembrie 2009 08:26 |
||
|
Ofer servicii de divinatie in Tarot, probabil cele mai bune servicii de pe internet, moralitate, profesionalism. Analize personalizate realizate cu mult suflet si pasiune analizele personalizate care nu sunt generate automat de vreun program de calculator precum pe alte site-uri. Nu lasa viitorul sa te prinda nepregatit.Fii cu un pas inainte si lasa tarotul sa iti dezvaluie viitorul si de ce nu chiar sa te ajute sa iti schimbi viata in bine. Prezicerile mele sunt intotdeauna sincere, s-ar putea sa nu fie intotdeauna ceea ce doriti sa auziti, dar intotdeauna va fi adevarul. Confidentialitatea este respectata si garantata. pt. mai multe detalii accesati site-ul http://tarotkitty.webs.com/ |
||
|
Cristinakitty Postat pe 4 Ianuarie 2010 05:37 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| buna ziua | 4 | De la: Barbie30 11 Septembrie 2010 20:03 |
| Sotia ma inselat Casatorit de 10 ani cu 2 copii | 9 | De la: Editzu 30 Decembrie 2010 22:40 |
| nu reuseste oare sa il iubeasca? | 6 | De la: Dontyyy 8 Februarie 2010 13:23 |
|
|
||
| Babilonie in familie | 37 | De la: kudika034292 7 August 2011 18:46 |
| Sunt in dilema | 26 | De la: annna_larysssa 14 Decembrie 2009 18:30 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.