Setari Cookie-uri

Intentia adulterului este infidelitate sau nu?

De la: aly_b, la data 2008-11-19 20:34:461. n-a avut curaj sa-ti spuna,pt ca,asa cum ai recunoscut ai indepartat-o. cred ca ai iubit-o si ca o iubesti foarte mult (cum altfel s-ar putea fiind femeia pe care ai descris-o),dar ai iubit-o in sinea ta. ai stiut numai tu.
2. bucura-te ca ea inca te considera sufletul caruia i se poate destainui si apreciaza faptul ca ti-a spus dilema ei si ca n-a tainuit-o si n-a dus-o la bun sfarsit. nu e nimic pierdut in relatia voastra,a fost un impas,o incercare,care ar trebui sa va stabilizeze si mai mult caminul.
3. pt un suflet care iubeste,in mod deosebit pt o femeie,CUVINTELE SUNT MAGICE! sper sa nu uiti asta.
va doresc tot binele din lume,multa dragoste si caldura in caminul vostru!


Sunt de acord cu tine si in legatura cu ce trebuie sa fac, ca inca ma considera sufetul pereche, ca trebuie sa pun mai mult pret pe cuvinte si atitudine. Asa este totul s-a petrecut in sinea mea pentru ca am considerat (fff gresit recunosc) ca ne cunoastem de atata timp si nu mai este nevoie sa mai spunem in cuvinte ceea ce simtim. Avizul amatorilor!
Crezi ca mai este a mea? s-au acum ma iubeste mai mult bazanduse pe sentimentul de culpabilitate, si cand acesta va disparea sentimentele ei sa se schimbe. Eu sunt omul care respinge sa obtina ceva dimn mila, cu atat mai putin dragostea cuiva (asta referitor la ce spunea cineva ca fac teatru cu ea ca sa ma iubeasca).
Eu sunt foarte categoric indiferent cat as suferi. Vreu dragoste pura nu inselaciune si nici pomana.
Ice1
Postat pe 20 Noiembrie 2008 13:30
De la: ana_lili36, la data 2008-11-19 22:46:01Mai Ice1,daca tu nu ai facut sex cu ea 6 luni,iar in aceasta perioada ea a venit la tine si tu ai refuzat-o la ce altceva te asteptai?Puteai sa-i aduci tot aurul din lume ,dar din moment ce nu ai apreciat-o ca femeie.......Si cum de ti-ai dat seama ca ai gresit?Pentru faptul ca a descoperit-o altul?Pentru faptul ca femeia aceasta care a vut grija de apartamentul tau muncit din greu si de cei doi copii s-a neglijat?Poate avrut doar sa te faca gelos si-atat si daca ea te iarta pentru comportamentul tau atunci de ce sa n-o faci si tu.Si tu chiar ai stat 6 luni fara sex?


Nu vreu sa ma fac inteles gresit.Nu s-a pus si nu se pune problema banilor. Cred ca esti subiectiva cand vorbesti si nu intelegi care este de fapt problema mea.
Eu incerc sa vorbesc cu niste oameni care nu au nici un interes in aceata matrice. Nu se pune problema dragostei mele s-au a ei. Nu se pune problema sa ne cucerim unul pe celalalt. Eu cred ca ea m-a iubit si inainte si ma iubeste si acum, la fel cum eu am iubit-o si o iubescin continuare.
Eu de fapt incerc sa aflu cum poate gandi o femeie in asemenea situatie. Pana unde poate merge ea.
In general femeile sunt foarte categorice impotriva barbatilor care inseala, si impotriva femeilor care nu-si vad de casa lor mai ales daca barbatul la care rivnesc este insurat. Unde este limita la care femeile isi schimba radical felul de a gandi, la care nu se mai gandesc la cealalta femeie pe care o va face sa sufere? Imi poti spune acest lucru.
Acestea sunt raspunsurile pe care le caut, nu neaparat sugestii cum o pot recuceri pe persoana iubita.
Tu esti de acord cu ce a facut ea? indiferent de ce am facut eu.
Eu mi-am dat seama ca am gresit cu mult inainte sa-mi spuna ea despre ce i s-aintamplat si am incercat sa ma schimb. De fapt am incercat sa-mi reconsider prioritatile dim “munca-familie-altele” in “familie-munca-altele”.
Chiar nu am facut sex cu alta femeie timp de aprope 4 luni, pentru ca atat a durat nu 6 luni.
Ice1
Postat pe 20 Noiembrie 2008 13:32
"femeilor care nu-si vad de casa lor" !!!
asta e doar un exemplu de misoginism, care razbate din postarile tale.
pornesti de la premisa ca sotia iti apartine, si ca nu-si poate schimba optica sau mai grav, ca nu-si poate schimba sentimentele fata de tine.
sa-ti dau o veste, iubirea moare, mai ales daca e tratata cu indiferenta.
si inca una: suntem razbunatoare si gasim o cale sa va platim, asa ca , mai coboara din inalturi si reevalueaza-ti atitudinea !
googoodoll
Postat pe 20 Noiembrie 2008 13:39
De la: googoodoll, la data 2008-11-20 13:39:36"femeilor care nu-si vad de casa lor" !!!
asta e doar un exemplu de misoginism, care razbate din postarile tale.
pornesti de la premisa ca sotia iti apartine, si ca nu-si poate schimba optica sau mai grav, ca nu-si poate schimba sentimentele fata de tine.
sa-ti dau o veste, iubirea moare, mai ales daca e tratata cu indiferenta.
si inca una: suntem razbunatoare si gasim o cale sa va platim, asa ca , mai coboara din inalturi si reevalueaza-ti atitudinea !


Am inteles acest lucru, sunteti razbunatoare. Am aflat ca iubirea moare daca este tratata cu indiferenta si eu, fara sa vreu asa am tratat-o. Dar daca a murit mai poate reaparea?

Este posibil sa par misogin sau chiar sa fiu, dar acest lucru se intampla pentru ca iubesc, si iubesc femeia nu barbatul. Privit asa cred ca este misoginism. Siii asa este, credeam ca imi apartine si mai credeam ca daca o doare ceva o sa-mi spuna.

Am inteles faci parte dintre acele feministe care considera ca singurii vinovati in lume sunt barbatii.

In ceea ce priveste atitudinea din pacate iar ai dreptate. Acesta este un defect al meu pe care incerc sa-l corectez, si sper cu ajutorul vostru sa reusesc.
Dar peste acest lucru, trebuie sa inteleg cum de a fost posibil si daca mai sut sanse sa se mai intample si in ce conditii. Cum pot afla daca mai are ceva pe suflet sau daca mai simte ceva pentru el.
Ice1
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:34
te inseli, nu-s din categoria celor care blameaza doar barbatii, si faptul ca iubesti doar femeile te categoriseste drept heterosexual, nu misogin.
daca mai sunt sanse sa reinvie iubirea? asta doar ea o stie, personal nu cred, o data moarta, asa ramane.
googoodoll
Postat pe 20 Noiembrie 2008 17:53
De la: googoodoll, la data 2008-11-20 17:53:32te inseli, nu-s din categoria celor care blameaza doar barbatii, si faptul ca iubesti doar femeile te categoriseste drept heterosexual, nu misogin.
daca mai sunt sanse sa reinvie iubirea? asta doar ea o stie, personal nu cred, o data moarta, asa ramane.



Imi cer scuze daca te-am jignit, nu asta am intentionat
Referitor la semnificatia termenilor misogin si heteroxexual pot spune ca stiu diferenta dintre ei. Ma refeream la faptul ca vorbesc despre femei pentru ca asta ma intereseaza acum, nu pentru ca as fi misogin; pentru ca omul pe care-l iubesc este femeie si pentru ca inainte de acest lucru credeam ca in general femeile isi tradeaza mai greu familia.

Spune-mi te rog ce crezi: daca ea imi spune ca acum ma iubeste la nebunie, ca atunci era ratacita, ca si-a dat seama ce greseala era sa faca, ca nu o sa se mai intample; si mai mult, daca eu o simt ca acum ma iubeste, o simt aproape de mine asa cum nu era in urma cu ceva timp, crezi ca dragostea a murit? Crezi ca tot ce simte ea acum si deopotriva ce simt eu, se bazeaza doar pe un sentiment al ei de culpa, sau din cauza faptului ca m-a vazut suferind?
Ice1
Postat pe 20 Noiembrie 2008 19:03
nu m-am simtit deloc jignita, de unde concluzia?
nu pot sa-mi dau cu parerea in cazul iubirii voastre, una ca nu-s guru, si a doua ca nu stiu toate detaliile.
sunteti oameni maturi si civilizati, sunt sigura ca veti gasi iesirea din criza
googoodoll
Postat pe 20 Noiembrie 2008 20:10
dragostea ta pt ea e un semn al culpabilitatii tale? ca doar greseala ta a fost temeiul greselii ei,nu? eu nu cred ca se simte "datoare" sa te iubeasca,cred ca odata cu "incidentul" te-a regasit pe TINE,barbatul care ai fost,cel de care ea s-a indragostit (deoarece si tu te-ai schimbat) si si-a dat seama ca te vrea pe tine. daca se mai poate intampla? se poate. depinde de comportamentul tau,dar eu cred ca si tu ai avut ceva de invatat de aici si n-ai sa mai permiti o asemenea "ruptura" intre voi. cat despre replica respectivului...a fost un raspuns la destainuirile si suferintele sotiei tale,pt ca ea cu siguranta a indraznit sa vorbeasca cu el deschis despre problemele voastre,iar el a compatimit-o si a pretins ca o intelege,si de aici s-a produs aceea apropiere. a gasit acolo ceea ce tu ai ascuns de ea. insa important este ca v-ati regasit!
aly_b
Postat pe 20 Noiembrie 2008 21:12
"Eu de fapt incerc sa aflu cum poate gandi o femeie in asemenea situatie. Pana unde poate merge ea."
Dragul meu,eu sunt genul de femeie la care unu si cu unu fac inatotdeauna doi.Nu las loc de interpretari,chiar daca las aceasta impresie.Am iubit si am muncit mult la viata mea. Au fost momente in care am fost si barbat si femeie.Adica am fost singurul ,cum spui ca ai fost si tu care aducea bani in casa. Asta-i viata. Sunt momente grele dar sa nu le uitam si pe cele bune,DAR FAPTUL CA TU AI NEGLIJATAT-O 4 LUNI,IAR EU TE-AM CONDAMNAT PENTRU SASE("SCUZE"),DACA O FACEAI O SAPTAMANA SAU MA REFUZAI DE EX. A DOUA ZI DUPA ULTIMUL SEX PE MOTIV DE...INESTETIC(GRASIME) in primul rand cautam pe cineva pe care sa-mi testez feminitatea,dar mai ales la ea careia i s-a ivit ocazia si mai ales ca ti-a spus acest lucru. Ai o femeie de nota 20.In locul ei as fi tacut si-as fi facut.Si chiar meritai acest lucru.
ana_lili36
Postat pe 20 Noiembrie 2008 21:36
Sa pedepsesti pe cineva cu lipsa de sex, e cea mai mare tampenie. Pe termen lung, te pedepsesti pe tine.

Postat pe 20 Noiembrie 2008 21:42
mie mi se pare o "caiala " artificiala " !!!!......sau mult tupeu,orgoliu.....ba chiar si prostie !!!!......de ce mai sta cu tine ????......fiindca e femeie desteapta si si-a dat seama ca nu meriti decat sa-ti manace banii !!!....si sa-si cresca copii bine macar dpv material !!!!......isi transforma lacrimile in aur !!!!......nici macar de mila nu esti demn !!!!..... ....

daca nu cummva si asta nu e un subiect de cacealma !!!!......
etta
Postat pe 20 Noiembrie 2008 23:02
eu zic ca indiferent de parerile scrise pe aici,important este faptul ca v-ati ragasit si ca sunteti hotarati sa va mai dati o sansa. fiecare greseste,unii mai mult,altii mai putin,insa este esential ca v-ati iertat unul pe celalalt si parerea mea este ca odata cu noua sansa ar trebui sa profiti si sa nu mai cauti interpretari sau sa lasi loc de interpretat! ai gresit,a gresit,asta e,timpul nu-l poti da inapoi asa ca profita de prezent! nu da atentie afirmatiilor de genul "esti...nu stiu cum", "meriti...nu stiu cum",bla bla. din moment ce tu esti constient de ce si cum ai gresit,inseamna ca sti cum esti si ce meritai. si daca ea a acceptat o noua sansa,inseamna ca inca te iubeste si ca este capabila sa treaca peste "neajunsurile" trecutului si ca traieste prezentul,ceea ce ar trebui sa faci si tu,si sa nu mai cauti aici pe forum "inetrpretari". tu te-ai simti bine sa "te analizeze" sotia impreuna cu niste necunoscuti ascunsi dupe avatare? cauta toate explicatiile la sotia ta daca vrei sa o intelegi cu adevarat,si nu mai pune la indoiala cam tot ce face si ce spune. va doresc numai bine si tie minte deschisa pt a intelege femeia in esenta ei.
aly_b
Postat pe 21 Noiembrie 2008 11:03
De la: etta, la data 2008-11-20 23:02:37 mie mi se pare o "caiala " artificiala " !!!!......sau mult tupeu,orgoliu.....ba chiar si prostie !!!!......de ce mai sta cu tine ????......fiindca e femeie desteapta si si-a dat seama ca nu meriti decat sa-ti manace banii !!!....si sa-si cresca copii bine macar dpv material !!!!......isi transforma lacrimile in aur !!!!......nici macar de mila nu esti demn !!!!..... ....

daca nu cummva si asta nu e un subiect de cacealma !!!!......


In primul rand as vrea sa iti multumesc pentru mesaj si apoi as vrea sa fac niste comenrtarii:
Sa stii ca nu m-am cait eu pentru ce am facut ci mi-am recunoscut greseala si faptul ca in aceste conditii mi-am facut sotia vulnerabila. Ba mai mult bazandu-ma pe increderea oarba in ea nu am ezitat sa-i gasesc un instructor aratos care facea tot timpul ochi dulci la femei (vreau sa spun ca cea care mi-a dat numarulde telefon al instructorului, m-a avertizat ca poate nu ar fi cea mai buna ideie daca este vorba despre nevastamea, lucru pe care eu l-am neglijat bazandu-ma pe increderea pe care o aveam in ea).
Din celelalte afirmatii ale tale constat ca esti o femeie care a suferit foarte mult din cauza unui barbat si incerci sa generalizezi bazandu-te pe experienta ta. Poate ar fi bine sa deschizi si tu un subiect in legatura cu ce te framanta si poate o sa te mai linistesti.
In legatura cu afirmatia ta ca vrea sa stea cu mine pentru a trai bine din punct de vedere material si sa-si creasca copii as vrea sa-ti spun urmatoarele:
1.Eu imi ubesc sotia foarte mult si mi-am iubit-o mereu. Acesta este motivul pentru care am simtit departarea ei in acele momente. Problema era ca intelegeam ce se intampla si nici nu ma gandeam ca ar putea cardea in plasa altui barbat. Deci nu ma va putea insela fara ca eu sa simt acest lucru.
2. Spre deosebire de alte femei ea este foarte frumoasa si desteapta si isi poate oricand gasi pe altcineva cu bani , pe care sa-l iubeasca. Nu este nevoie sa-si transforme lacrimile in aur.
3 Ea ma iubeste la fel de mult precum o iubesc eu. Acest lucru il simt in aceste momente. De fapt a reinceput sa ma iubeasca in urma cu vreo doua luni cand eu m-am "trezit" si mi-am schimbat prioritatile in viata (trecand familia pe primul loc). De ce crezi ca mi-ar fi spus ce s-a intamplat daca este asa cum spui tu?

Eu am venit pe acest forum sa aflu ce cred femeile despre acest lucru, pentru a-mi face o autocritica obiectiva si mai mult pentru a intelege care sunt motivele principale care determina un om sa nu se mai gandeasca la nimic si sa-si cultive o dragoste imposibila. Suntem oameni maturi si civilizati si va trebui sa luam acele decizii care ne fac bine noua fara a face rau altor oameni.

Mai am o intrebare pentru tine: De ce crezi ca aproximativ 40% dintre barbati nu isi inseala sotiile? Si uite raspunsul meu: Pentru ca isi iubesc sotiile , si nu vor sa le faca sa sufere. NU EXISTA BARBAT CARE SA NU VREA SA SE CULCE CU ALTA FEMEIE, indiferent cat de mul isi iubeste sotia. Daca vreti sa aflati "DE CE" incercati sa cititi prin cartile de biologie. Se pare totusi ca 40% dintre ei le sunt fideli sotiilor si nu se lasa manati de subconstientul bolnav, cu instincte animalice. Acelasi lucru cred ca ar trebui sa se intample si cu femeile: atunci cand acel subconstien bolnav (caruia unii ii spun inima) iti dicteaza o apropiere de alta persoana, sa fii lucid si sa-ti dai doua palme gandindu-te la celelate persoane iplicate. Daca te lasi prada instinctului si mai mult il incurajezi ajungi la momentul in care nu mai poti face nimic. Este ca omul care fura odata ceva si apoi nu se mai poate opri. Este foarte mult de discutat pe aceasta tema, dar concluzia este ca atunci cand simti ceva pentru altcineva si consideri ca vrei sa continui cu acea persoana este indicat sa intrerupi relatia existenta pentru a nui- face pe ceilalti sa sufere.
Ice1
Postat pe 21 Noiembrie 2008 17:49
De la: aly_b, la data 2008-11-21 11:03:11eu zic ca indiferent de parerile scrise pe aici,important este faptul ca v-ati ragasit si ca sunteti hotarati sa va mai dati o sansa. fiecare greseste,unii mai mult,altii mai putin,insa este esential ca v-ati iertat unul pe celalalt si parerea mea este ca odata cu noua sansa ar trebui sa profiti si sa nu mai cauti interpretari sau sa lasi loc de interpretat! ai gresit,a gresit,asta e,timpul nu-l poti da inapoi asa ca profita de prezent! nu da atentie afirmatiilor de genul "esti...nu stiu cum", "meriti...nu stiu cum",bla bla. din moment ce tu esti constient de ce si cum ai gresit,inseamna ca sti cum esti si ce meritai. si daca ea a acceptat o noua sansa,inseamna ca inca te iubeste si ca este capabila sa treaca peste "neajunsurile" trecutului si ca traieste prezentul,ceea ce ar trebui sa faci si tu,si sa nu mai cauti aici pe forum "inetrpretari". tu te-ai simti bine sa "te analizeze" sotia impreuna cu niste necunoscuti ascunsi dupe avatare? cauta toate explicatiile la sotia ta daca vrei sa o intelegi cu adevarat,si nu mai pune la indoiala cam tot ce face si ce spune. va doresc numai bine si tie minte deschisa pt a intelege femeia in esenta ei.


Mutumesc pentru mesajul intelept pe ca mi l-ai transmis.
Sa stii ca lucrurile de care amintei in mesaj se intampla (vorbesc cu sotia , ne iubim, cred ca ne-am regasit, mai mult lucrurile care le discut pe forum i le spun si ei). Dar eu sunt de parere ca nu trebuie ingropat nimic din ce s-a intamplat. Trecutul trebuie sa ni-l asumam si sa mergem mai departe, daca se poate. Timpul este singurul care poate rezolva aceasta problema, numai daca problema nu este ingropata acum pe fondul euforiei regasirii. Trebuie sa fiu cu picioarele pe pamant. Ideia de a lasa lucrurile asa cum sunt si a uita totul cred nu este buna si mai cred ca va lasa o portita deschisa pentru repetarea acestor lucruri neplacute (din partea mea sau a ei).
Din acest punct de vedere cred ce se poate spune ca joc la cacialma: totul sau nimic.
Ice1
Postat pe 21 Noiembrie 2008 18:17
De la: crista_galli, la data 2008-11-20 21:42:53Sa pedepsesti pe cineva cu lipsa de sex, e cea mai mare tampenie. Pe termen lung, te pedepsesti pe tine.


Nu era o pedeapsa pentru ea ci era pentru amundoi. Este o tampenie intradevar.

Ice1
Postat pe 21 Noiembrie 2008 18:20
imi permit sa iti spun si eu cate ceva:

faptul ca ti-ai recunoscut greseala, ca ti-ai cerut sau nu iertare de la ea, nu te absolva automat si de vina de a-i fi spus acele cuvinte.

faptul ca ai acceptat , greseala sotiei tale, ca ai iertat-o (sau nu) la fel, nu te absolva de greseala de a-i fi vorbit cum i-a vorbit.

faptul ca e sau nu grasa, (solida , fara formele de la inceputul casniciei) nu este numai vina ei ci si a faptului ca nasterile automat i-au schimbat si transformat corpul ,era normal,

solutia ar fi trebuit sa o gasiti impreuna nu sa ii spui ca daca nu slabeste adio sex,,, ha ha ha ...asta ar fi fost reactia mea ...
adica ti-as fi spus foarte clar si concis... : divort!!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Noiembrie 2008 18:35
De la: ana_lili36, la data 2008-11-20 21:36:56"Eu de fapt incerc sa aflu cum poate gandi o femeie in asemenea situatie. Pana unde poate merge ea."
Dragul meu,eu sunt genul de femeie la care unu si cu unu fac inatotdeauna doi.Nu las loc de interpretari,chiar daca las aceasta impresie.Am iubit si am muncit mult la viata mea. Au fost momente in care am fost si barbat si femeie.Adica am fost singurul ,cum spui ca ai fost si tu care aducea bani in casa. Asta-i viata. Sunt momente grele dar sa nu le uitam si pe cele bune,DAR FAPTUL CA TU AI NEGLIJATAT-O 4 LUNI,IAR EU TE-AM CONDAMNAT PENTRU SASE("SCUZE"),DACA O FACEAI O SAPTAMANA SAU MA REFUZAI DE EX. A DOUA ZI DUPA ULTIMUL SEX PE MOTIV DE...INESTETIC(GRASIME) in primul rand cautam pe cineva pe care sa-mi testez feminitatea,dar mai ales la ea careia i s-a ivit ocazia si mai ales ca ti-a spus acest lucru. Ai o femeie de nota 20.In locul ei as fi tacut si-as fi facut.Si chiar meritai acest lucru.


Crezi ca o femeie (sau barbat)are dreptul sa-si insele partenerul daca exista ceva in relatia lor care o deranjeaza foarte tare? Crezi ca ambitii de acest gen isi au loc intr-o familie? (dar ia gandestete si tu un pic la cealalta varianta in care eu nemultumit de ea o inselam, pentru ca eu consideram ca merita. de unde atata inversunate si atat misoginism. Oamenii trebuie sa se inteleaga si sa gaseasca o cale de a comunica. Polarizarea asta pe care o faceti voi precum ca femeia a fost neglijata si trebiua sa se razbune, iar barbatul este singurul vinovat este foarte gresita.Daca femeia are anumite nevoi de ce nu ar avea si barbatul? tu ce faci sa-ti tii barbatul acasa? daca el nu este tandru tu de ce nu-i sugerezi acest lucru prin comportamentul tau si apoi daca nu merge sa incerci sa discuti? Eu in loc sa o insel am muncit mai mult pentru a nu fi tentat sa gresesc.)
Crezi ca merita cineva pe aceasta lume sa fie inselat de partenerul cu care a trait 16ani cu bune si cu rele? Imi pare rau sa-ti spun dar cred ca ai o problema mai mare decat a mea. Eu inca sunt cu picioarele pe pamant si gandesc pozitiv la remedierea unor greseli.
Ice1
Postat pe 21 Noiembrie 2008 18:35
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-21 18:35:04imi permit sa iti spun si eu cate ceva:

faptul ca ti-ai recunoscut greseala, ca ti-ai cerut sau nu iertare de la ea, nu te absolva automat si de vina de a-i fi spus acele cuvinte.

faptul ca ai acceptat , greseala sotiei tale, ca ai iertat-o (sau nu) la fel, nu te absolva de greseala de a-i fi vorbit cum i-a vorbit.

faptul ca e sau nu grasa, (solida , fara formele de la inceputul casniciei) nu este numai vina ei ci si a faptului ca nasterile automat i-au schimbat si transformat corpul ,era normal,

solutia ar fi trebuit sa o gasiti impreuna nu sa ii spui ca daca nu slabeste adio sex,,, ha ha ha ...asta ar fi fost reactia mea ...
adica ti-as fi spus foarte clar si concis... : divort!!!!


Sunt de acord cu tine. Cand intro relatie nu merge ceva si nu exista nici o cale de rezolvare a problemei sulutia este despartirea nicidecum inselaciunea. S-au de fapt este inselaciune s-au nu cea ce s-a intamplat?
In legatura cu celelalte randuri , se pare ca nu ai avut rabdarea sa citesti toate mesajele. Acum nu mai este chiar atat de grasa.


Ice1
Postat pe 21 Noiembrie 2008 18:43
"acum nu mai este chiar atat de grasa"!!!!!
deci prietene, scuza-ma dar esti ... n-am cuvinte.
apropos, tu esti cumva imaginea perfecta a lui brad pitt???
lol
googoodoll
Postat pe 21 Noiembrie 2008 19:07
De la: Ice1, la data 2008-11-21 18:43:06
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-21 18:35:04imi permit sa iti spun si eu cate ceva:

faptul ca ti-ai recunoscut greseala, ca ti-ai cerut sau nu iertare de la ea, nu te absolva automat si de vina de a-i fi spus acele cuvinte.

faptul ca ai acceptat , greseala sotiei tale, ca ai iertat-o (sau nu) la fel, nu te absolva de greseala de a-i fi vorbit cum i-a vorbit.

faptul ca e sau nu grasa, (solida , fara formele de la inceputul casniciei) nu este numai vina ei ci si a faptului ca nasterile automat i-au schimbat si transformat corpul ,era normal,

solutia ar fi trebuit sa o gasiti impreuna nu sa ii spui ca daca nu slabeste adio sex,,, ha ha ha ...asta ar fi fost reactia mea ...
adica ti-as fi spus foarte clar si concis... : divort!!!!


Sunt de acord cu tine. Cand intro relatie nu merge ceva si nu exista nici o cale de rezolvare a problemei sulutia este despartirea nicidecum inselaciunea. S-au de fapt este inselaciune s-au nu cea ce s-a intamplat?
In legatura cu celelalte randuri , se pare ca nu ai avut rabdarea sa citesti toate mesajele. Acum nu mai este chiar atat de grasa.




rabdare sa citesc toate mesajele oricata as avea tot degeaba, un barbat care in sotia lui vede doar formele, indiferent cat de gratioase sau disgratioase sunt,pt mine personal ,valoreaza foarte putin spre deloc.
inca observ ca "nu mai e asa de grasa" .... face parte din vocabularul tau cand te referi la ea.
sper ca sotia ta sa invete sa ajunga la sufletul tau, asta daca te mai vrea cu adevarat.

dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Noiembrie 2008 19:25
Fetelor mai pierdeti vremea pe aici? Vorba lui geo, bine ca exista si barbatii cu pioneze, sau cum era zicala
Full_Metal_Jacket
Postat pe 21 Noiembrie 2008 19:30
si ca sa continui....
ai incercat sa te pui in locul ei????
adica sa te vezi pe tine gras,urat si disgratios, si sotia sa vina sa ti spuna :ori slabesti ori adio sex pana cand nu devi un brad pitt....?
fa un exercitiu de genul asta mental ....si daca reactia ta e alta decat a fost a sotiei tale.....
dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Noiembrie 2008 19:30
De la: Ice1, la data 2008-11-21 18:35:54
De la: ana_lili36, la data 2008-11-20 21:36:56"Eu de fapt incerc sa aflu cum poate gandi o femeie in asemenea situatie. Pana unde poate merge ea."
Dragul meu,eu sunt genul de femeie la care unu si cu unu fac inatotdeauna doi.Nu las loc de interpretari,chiar daca las aceasta impresie.Am iubit si am muncit mult la viata mea. Au fost momente in care am fost si barbat si femeie.Adica am fost singurul ,cum spui ca ai fost si tu care aducea bani in casa. Asta-i viata. Sunt momente grele dar sa nu le uitam si pe cele bune,DAR FAPTUL CA TU AI NEGLIJATAT-O 4 LUNI,IAR EU TE-AM CONDAMNAT PENTRU SASE("SCUZE"),DACA O FACEAI O SAPTAMANA SAU MA REFUZAI DE EX. A DOUA ZI DUPA ULTIMUL SEX PE MOTIV DE...INESTETIC(GRASIME) in primul rand cautam pe cineva pe care sa-mi testez feminitatea,dar mai ales la ea careia i s-a ivit ocazia si mai ales ca ti-a spus acest lucru. Ai o femeie de nota 20.In locul ei as fi tacut si-as fi facut.Si chiar meritai acest lucru.


Crezi ca o femeie (sau barbat)are dreptul sa-si insele partenerul daca exista ceva in relatia lor care o deranjeaza foarte tare? Crezi ca ambitii de acest gen isi au loc intr-o familie? (dar ia gandestete si tu un pic la cealalta varianta in care eu nemultumit de ea o inselam, pentru ca eu consideram ca merita. de unde atata inversunate si atat misoginism. Oamenii trebuie sa se inteleaga si sa gaseasca o cale de a comunica. Polarizarea asta pe care o faceti voi precum ca femeia a fost neglijata si trebiua sa se razbune, iar barbatul este singurul vinovat este foarte gresita.Daca femeia are anumite nevoi de ce nu ar avea si barbatul? tu ce faci sa-ti tii barbatul acasa? daca el nu este tandru tu de ce nu-i sugerezi acest lucru prin comportamentul tau si apoi daca nu merge sa incerci sa discuti? Eu in loc sa o insel am muncit mai mult pentru a nu fi tentat sa gresesc.)
Crezi ca merita cineva pe aceasta lume sa fie inselat de partenerul cu care a trait 16ani cu bune si cu rele? Imi pare rau sa-ti spun dar cred ca ai o problema mai mare decat a mea. Eu inca sunt cu picioarele pe pamant si gandesc pozitiv la remedierea unor greseli.

ei,scuza-ma draga ...poate vom sarbatori intr-o zi "Sfantul ICE_1"Ce stiu eu ?sunt doar o muritoare de rand!
ana_lili36
Postat pe 21 Noiembrie 2008 22:22
De la: ana_lili36, la data 2008-11-21 22:22:41ei,scuza-ma draga ...poate vom sarbatori intr-o zi "Sfantul ICE_1"Ce stiu eu ?sunt doar o muritoare de rand!


dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Noiembrie 2008 23:07
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-21 23:07:28
De la: ana_lili36, la data 2008-11-21 22:22:41ei,scuza-ma draga ...poate vom sarbatori intr-o zi "Sfantul ICE_1"Ce stiu eu ?sunt doar o muritoare de rand!




Va multumesc oricum pentru mesaje. Fiecare este liber sa gandeasca si sa spuna ce vrea. Nu astept sa ma compatimiti si nici nu ma jigniti cu aceste mesaje.
Ice1
Postat pe 22 Noiembrie 2008 00:55
vad ca te-ai ofuscat, deja te-ai autosanctificat?
googoodoll
Postat pe 22 Noiembrie 2008 01:05
De la: Ice1, la data 2008-11-22 00:55:40
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-21 23:07:28
De la: ana_lili36, la data 2008-11-21 22:22:41ei,scuza-ma draga ...poate vom sarbatori intr-o zi "Sfantul ICE_1"Ce stiu eu ?sunt doar o muritoare de rand!




Va multumesc oricum pentru mesaje. Fiecare este liber sa gandeasca si sa spuna ce vrea. Nu astept sa ma compatimiti si nici nu ma jigniti cu aceste mesaje.



oooo inca nu ai vazut viesparul de muieri kudiciste ...asta dragul meu e parfum pe langa ce te asteapta daca mai asmuti mult vijelia in capul tau facand pe victima.
sincer ,ai incercat sa faci exercitiul despre care iti spuneam???
sate vizualizezi tu pe tine in mintea ta gras dizgratios cu suncile atarnabd si pe sotia ta pe langa tine uitandu-se la tine cu dispret si zicandu-ti clar si raspicat in fata: "ori slabesti ori adio sex...nu vezi ca deja ti-o vezi numai in oglinda????"
dandanaua_reloaded
Postat pe 22 Noiembrie 2008 01:11
De la: Ice1, la data 2008-11-21 17:49:43
De la: etta, la data 2008-11-20 23:02:37 mie mi se pare o "caiala " artificiala " !!!!......sau mult tupeu,orgoliu.....ba chiar si prostie !!!!......de ce mai sta cu tine ????......fiindca e femeie desteapta si si-a dat seama ca nu meriti decat sa-ti manace banii !!!....si sa-si cresca copii bine macar dpv material !!!!......isi transforma lacrimile in aur !!!!......nici macar de mila nu esti demn !!!!..... ....

daca nu cummva si asta nu e un subiect de cacealma !!!!......


In primul rand as vrea sa iti multumesc pentru mesaj si apoi as vrea sa fac niste comenrtarii:
Sa stii ca nu m-am cait eu pentru ce am facut ci mi-am recunoscut greseala si faptul ca in aceste conditii mi-am facut sotia vulnerabila. Ba mai mult bazandu-ma pe increderea oarba in ea nu am ezitat sa-i gasesc un instructor aratos care facea tot timpul ochi dulci la femei (vreau sa spun ca cea care mi-a dat numarulde telefon al instructorului, m-a avertizat ca poate nu ar fi cea mai buna ideie daca este vorba despre nevastamea, lucru pe care eu l-am neglijat bazandu-ma pe increderea pe care o aveam in ea).
Din celelalte afirmatii ale tale constat ca esti o femeie care a suferit foarte mult din cauza unui barbat si incerci sa generalizezi bazandu-te pe experienta ta. Poate ar fi bine sa deschizi si tu un subiect in legatura cu ce te framanta si poate o sa te mai linistesti.
In legatura cu afirmatia ta ca vrea sa stea cu mine pentru a trai bine din punct de vedere material si sa-si creasca copii as vrea sa-ti spun urmatoarele:
1.Eu imi ubesc sotia foarte mult si mi-am iubit-o mereu. Acesta este motivul pentru care am simtit departarea ei in acele momente. Problema era ca intelegeam ce se intampla si nici nu ma gandeam ca ar putea cardea in plasa altui barbat. Deci nu ma va putea insela fara ca eu sa simt acest lucru.
2. Spre deosebire de alte femei ea este foarte frumoasa si desteapta si isi poate oricand gasi pe altcineva cu bani , pe care sa-l iubeasca. Nu este nevoie sa-si transforme lacrimile in aur.
3 Ea ma iubeste la fel de mult precum o iubesc eu. Acest lucru il simt in aceste momente. De fapt a reinceput sa ma iubeasca in urma cu vreo doua luni cand eu m-am "trezit" si mi-am schimbat prioritatile in viata (trecand familia pe primul loc). De ce crezi ca mi-ar fi spus ce s-a intamplat daca este asa cum spui tu?

Eu am venit pe acest forum sa aflu ce cred femeile despre acest lucru, pentru a-mi face o autocritica obiectiva si mai mult pentru a intelege care sunt motivele principale care determina un om sa nu se mai gandeasca la nimic si sa-si cultive o dragoste imposibila. Suntem oameni maturi si civilizati si va trebui sa luam acele decizii care ne fac bine noua fara a face rau altor oameni.

Mai am o intrebare pentru tine: De ce crezi ca aproximativ 40% dintre barbati nu isi inseala sotiile? Si uite raspunsul meu: Pentru ca isi iubesc sotiile , si nu vor sa le faca sa sufere. NU EXISTA BARBAT CARE SA NU VREA SA SE CULCE CU ALTA FEMEIE, indiferent cat de mul isi iubeste sotia. Daca vreti sa aflati "DE CE" incercati sa cititi prin cartile de biologie. Se pare totusi ca 40% dintre ei le sunt fideli sotiilor si nu se lasa manati de subconstientul bolnav, cu instincte animalice. Acelasi lucru cred ca ar trebui sa se intample si cu femeile: atunci cand acel subconstien bolnav (caruia unii ii spun inima) iti dicteaza o apropiere de alta persoana, sa fii lucid si sa-ti dai doua palme gandindu-te la celelate persoane iplicate. Daca te lasi prada instinctului si mai mult il incurajezi ajungi la momentul in care nu mai poti face nimic. Este ca omul care fura odata ceva si apoi nu se mai poate opri. Este foarte mult de discutat pe aceasta tema, dar concluzia este ca atunci cand simti ceva pentru altcineva si consideri ca vrei sa continui cu acea persoana este indicat sa intrerupi relatia existenta pentru a nui- face pe ceilalti sa sufere.


Emaaaaaaaaa......spune-i tu ce mult sufar eu din cauza UNUI barbat !!!!!........

sau Ice(brrrr,si userul ales arata "gheata" din tine !!!).....studiaza-mi profilul si vezi ce SUFAR !!!......
etta
Postat pe 22 Noiembrie 2008 10:48
eu i-am raspuns deja....,consider ca ar trebui sa inteleaga singur ca o femeie are nevoie de cel putin un an dupa o nastere ca sa isi revina, asta pt ca schimbarile hormonale suferite in timpul sarcinii si dupa sarcina sunt destul de dificil de tinut sub control..... daca el nu stie asta...
apoi mai e si problema... indiferentei....
ooof etta ma sti doar prea bine ca nu dau 2 bani pe cum arata din punct de vedere fizic un individ...
dandanaua_reloaded
Postat pe 22 Noiembrie 2008 11:38
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-22 11:38:00eu i-am raspuns deja....,conssider ca ar trebui sa inteleaga singur ca o femeie are nevoie de cel putin un an dupa o nastere ca sa isi revine, asta pt ca schimbarile hormonale suferite in timpul sarcinii si dupa sarcina sunt destul de dificil de tinut sub control..... daca el nu stie asta...
apoi mai e si problema... indiferentei....
ooof etta ma sti doar prea bine ca nu dau 2 bani pe cum arata din punct de vedere fizic un individ...


etta
Postat pe 22 Noiembrie 2008 11:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ajutoor 11 De la: Tharr 29 Aprilie 2011 22:25
Scrisoare catre sotul meu 45 De la: kudika324144 15 Octombrie 2010 17:04
am nevoie de un sfat sincer 33 De la: valy90 25 Noiembrie 2010 14:59
nush ce sa cred despre el... 16 De la: geo_x 25 August 2009 22:06
Cum sa-mi uit sotul infidel dupa divort 76 De la: jasmine_94 12 Ianuarie 2012 22:35