Setari Cookie-uri

merita un barbat sa ii oferi totul?

De la: andra_30_tm, la data 2009-03-10 08:44:15draga mea,
am citit tot ce ai scris,parerea mea este ca nici un barbat nu merita sa le oferi totul,noi stim sa fim stabile in relatie,in schimb ei nu,din pacate
Rar care stau cu o singura femeie pana la adanci batranetze.Eu sunt de principiul ca cine insala o data o face si a doua ,a treia oara,rar care se schimba.Si eu am patit asa.cu fostul meu sot ,dar sincer nu i-am mai dat nici o sansa,deoarece nu merita,mereu ajungem la acelasi rezultat.Plus ca sa traim mereu cu gandul ca ce face,cu cine se intalneste etc,este chiar un chin adevarat.
Numai tu poti sa decizi ce vei face si daca mai ai incredere in el.
O zi buna!!!

Andra draga.....gresesti total...Tot asa merita si un barbat,cum merita si o femeie......
Eu,iubesc o femeie,nu pot sa spun ..........Am simtit ca ea este sortita mie,am divortat,am incercat sa fac totul pentru ea,dar ea nu ma ia in serios..........
Cine merita sa ii oferi totul?????
TEODORRD
Postat pe 12 Martie 2009 23:11
De la: andra_30_tm, la data 2009-03-10 08:44:15draga mea,
am citit tot ce ai scris,parerea mea este ca nici un barbat nu merita sa le oferi totul,noi stim sa fim stabile in relatie,in schimb ei nu,din pacate
Rar care stau cu o singura femeie pana la adanci batranetze.Eu sunt de principiul ca cine insala o data o face si a doua ,a treia oara,rar care se schimba.Si eu am patit asa.cu fostul meu sot ,dar sincer nu i-am mai dat nici o sansa,deoarece nu merita,mereu ajungem la acelasi rezultat.Plus ca sa traim mereu cu gandul ca ce face,cu cine se intalneste etc,este chiar un chin adevarat.
Numai tu poti sa decizi ce vei face si daca mai ai incredere in el.
O zi buna!!!

Andra draga.....gresesti total...Tot asa merita si un barbat,cum merita si o femeie......
Eu,iubesc o femeie,nu pot sa spun ..........Am simtit ca ea este sortita mie,am divortat,am incercat sa fac totul pentru ea,dar ea nu ma ia in serios..........
Cine merita sa ii oferi totul?????
TEODORRD
Postat pe 12 Martie 2009 23:11
e foarte periculos sa daruiesti inima cuiva! fiecare om are un scop si de celle mai multe ori,cineva este ranit si in nici un caz nu e cel care da totul pt a fi curat si pur. din propria experienta spun, ca daca esti atent poti evita sa fi ranit! si tot din experienta spun,ca poti risca in a oferii totul, si sfarsesti in a-ti oferi un sut in fund!

Postat pe 13 Martie 2009 11:22
hmmm daca merita sau nu un barbat sa`i oferi totul.... sincer nu stiu....
depinde de fiecare in parte... sunt care merita.. sunt care nu....
Diavolyta_
Postat pe 13 Martie 2009 23:31
Nu nu merita.Daca nu exista reciprocitate intr-o relatie atunci totul este in frivol indiferent de care parte a baricadei te aflii.
VisareInVant
Postat pe 13 Martie 2009 23:39
De la: googoodoll, la data 2009-03-12 23:04:24luckyyyLuke, nu pe el, ci pentru el, e o diferenta :D

Ia fii tu papusha mami mai expplicita ..ca doar nu crezi ca memorez tot ce postez sau dau cu copy /paste de pe ''gugle '' ...sunt spontana asa de felul meu ...elucideaza-ma te rog ..daca am gresit cu ceva ..accept critici constructive ..dar pentru asta trebuie sa stiu despre ce e vorba
Hai te pup si somn lin ...
__LL__
Postat pe 14 Martie 2009 03:41
Nu,nu merita pt ca si-o ia in cap...si pe tn de proasta
BogdanPaul
Postat pe 14 Martie 2009 06:10
De la: BogdanPaul, la data 2009-03-14 06:10:11Nu,nu merita pt ca si-o ia in cap...si pe tn de proasta

Sa inteleg ca mandria e mai puternica decat dragostea ? (sau ce o insemna datul totului)

Postat pe 14 Martie 2009 06:39
De la: Roco, la data 2009-03-14 06:39:35
De la: BogdanPaul, la data 2009-03-14 06:10:11Nu,nu merita pt ca si-o ia in cap...si pe tn de proasta

Sa inteleg ca mandria e mai puternica decat dragostea ? (sau ce o insemna datul totului)

Pride and prejudice ....au facut astia si filme...mandria si orgoliul nu au ce cauta intr-o relatie solida si sincera... ...dar iarasi estee doar o parere ....ca daca stam sa ne ''furam caciula unul altuia '' mai bine nu ne mai apucam ....
__LL__
Postat pe 14 Martie 2009 11:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
a insela 24 De la: gb_byenkutza 7 Iunie 2010 18:58
si eu am nevoie de un sfat... 12 De la: danutza888 27 Februarie 2011 17:55
virginitatea 15 De la: cristiana_cris 23 Iulie 2009 13:38
Cateva idei va roog 47 De la: puiut_77 7 Martie 2011 08:46
Trecutul lui ma bantuie 14 De la: Corches_Sorin_1 8 Septembrie 2013 11:03