Setari Cookie-uri

Offf, celulita asta!!! Mi-a dat si ea mari batai de cap! Acum incerc tot un tratament de la Revitol si vad ca da rezultate super

Chiar da rezultate super! Bine, ca in timp ce ma dau cu aceasta crema fac si putin sport si nici nu mananc ca o mica "Fulga". Nu stiu, darmie chiar imi plac aceste produse pentru ca vad ca ele chiar dau rezultate. Dar care stie o dieta buna pentru detoxifiere? Ca am auzit ca acu, dupa sarbatori este necesara o astfel de dieta. Care stie plzzzz!!!!
alexandraprecub
Postat pe 8 Ianuarie 2009 16:01
Ai facut celulita pe fatza, domnisoara? :)))) Sau care e legatura dintre celulita si ten ?
botyk
Postat pe 20 Ianuarie 2009 17:07
detoxifiere?
mai era una cu cv planta rara ...nu aveai voie sa o papa ci doar sa o admiri
portitza_Maria
Postat pe 20 Ianuarie 2009 17:10
S.C. ANDREI COLLAGEN SRL
Mun. IASI,B-dul STEFAN CEL MARE SI
SFINT,nr.5,bl.A1-2,sc.B,et.8,ap.4
Tel.0332448180; 0770492583
J 22/2671/2008; CUI: 224422282
E-mail: andreidan51@gmail.com
Retail Pret: 195,00 RON

PUR COLLAGEN tip II (capsule) gata cu injectiile
Sã începem cu ceea ce se întâmplã cu corpul dumneavoastrã la inaintarea in vârstã!... La douãzeci de ani ºi mai devreme de 20, existã o mare varietate de hormoni de creºtere care promoveazã aceastã creºtere a muºchilor, a ligamentelor ºi tendoanele, colagenul este utilizat la construirea de proteine pentru aceastã creºtere. Când ajungem la 25 de ani, evident, hormonii de creºtere sînt in scãdere ºi se opreºte cresterea, iar colagenul produs de cãtre ficat este utilizat pentru promovarea sãnãtatii ºi muºchilor existenti, construirea de muºchi.
Cu toate acestea, de la vârsta de aproape 25 de ani cantitatea de colagen produsa de corpul nostru se reduce la o ratã de : 1-1,5% pe an. Acest lucru înseamnã cã la vârsta de 45 de ani avem aproximativ 75% din colagenul necesar în organism pentru o sanatate optima.



CONSECINTE:
-Saloanele de frumusete se vor preocupa de cresterea colagenului din dermis cu implicatii in diminuarea ridurilor,celulitei,coajei de portocala,etc.
-Articulatiile,scheletul osos vor intra in atentia medicilor de specialitate pentru a fi intretinute si ameliorate, consecinta a reducerii continutului de colagen din organism.
- Odata cu reducerea cantitatii de colagen în þesuturi, acestea se deterioreaza ºi fac mai dificil transportul de toxine din celule spre sistemul limfatic. Este de asemenea, împiedicata circulaþia de nutriþie ºi hidratare care are un efect dãunãtor asupra sãnãtãþii ºi, prin urmare, aspectului pielii ºi a altor celule.
Când þesuturile,sistemul muscular si organismul in general are un deficit ridicat de colagen, trecerea toxinelor spre sistemul limfatic este mai dificilã, singura alternativa fiind impachetarea toxinelor intr-un plic de grasime. Aceasta se manifestã prin aparitia celulitei,atit la femei cit ºi la bãrbaþi, în general, supraponderalii. Pentru cã în organism este grãsime, este folosita ca o protecþie si asta nu inseamna cã persoana este supraponderala pentru a justifica celulita. De fapt,toti oamenii sunt expusi la fel de mult la riscul de a avea celulita si de a fi supraponderali.
Aici, intervine colagenul-supliment alimentar- care recompileazã þesutul, prin urmare, permite circulatia toxinelor ºi grãsimii, in vederea eliminarii reziduurilor,si are rol serios de nutriþie ºi hidratare a celulelor –deci o stare generala de sanatate buna.In urma cercetarilor si documentarilor facute,putem concluziona efectele COLAGENULUI:
- îmbunãtãþirea condiþiei ºi texturii pielii.
- Hidratarea pielii
- Reducerea severa a liniilor ºi ridurilor
- Elimina durerile din articulatii, regenerarea treptata a cartilagiilor
- Creste potenta sexuala,regenereaza prostata
- Flexibilizeaza vasele, elimina depunerile de grasimi de pe organele interne(ficat, inima, intestine, etc)
- Este recomandat pentru recuperarea post operatorie
- Îmbunãtãþirea condiþiei pãrului si unghiilor,intareste sinii
- Reduce celulita in general, da sãnãtate þesutului muscular
- reducerea treptatã a þesutului adipos, promoveazã noduri sanatoase
Dincolo de aceste îmbunãtãþiri estetice existã, de asemenea, o îmbunãtãþire a bunãstãrii generale a articulaþiilor ºi cartilajele de colagen.
În America de Nord acest produs este folosit pentru prevenirea durerilor, precum si ca un produs de frumusete.

De ce este atât de eficient Collagenul tip II?

Existã multe alte produse de colagen pe piaþã cu un continut redus de Colagen pur cu eficienta pe masura.
PUR COLLAGEN TIP II derivã 100% din stern de pui, sternul de colagen, care este cea mai bogatã sursã naturalã. Acest nutritiv esenþial este folosit pentru "construirea de blocuri". Tot Colagenul de tip II este creat egal. Numai PUR Colagenul tip II poate livra necesarul de proteine al organismului la centrul de resurse ºi este garantat, standardizat sã conþinã niveluri de cea mai înaltã calitate, de tip II Colagen hidrolizat-proteine. Colagenul tip II este fabricat în conformitate cu standardele farmaceutice, in conditii de sterilitate maxima,produsul final fiind superior calitativ. Întregul proces de fabricaþie poate dura pânã la 3 luni, fiind creeat acest extrem de absorbant colagen de tip II.
Se administreaza-3 capsule pe noapte, seara. Este important sã se bea cel puþin 1 litru de apã pe zi pentru hidratare completã.
Ca regulã generalã, adistrarea ar trebui sã fie la 3 ore dupã masã, la 2 ore dupã o masã uºoarã ( de exemplu: o salatã) de 1 orã dupa un consum redus de alcool sau suc de fructe. Motivul administrarii dupa mese este sa nu existe nici o digestie atunci când collagenul intrã in stomacul dumneavoastrã si atunci va fi defalcat în funcþie de acizii din stomac ºi absorbit complet.
Puteþi, de asemenea, sã aplicati colagen pe piele cu incredibile rezultate. Se amestecã 1 la 2 capsule collagen cu o cremã sau gel aloe vera ºi se aplicã pe piele timp de pânã la 20 de minute în funcþie de tipul dvs. de piele. Repeta de 2 - 3 ori pe sãptãmânã.
* Aceste declaraþii au fost evaluate de Food & Drug Administration (USA). Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boala.
Pentru detalii si comanda contactati:
DAN ANDREI: O.P. 1, C.P. 174.
andreidan51@gmail.com
telefon:0770492583
ierdnamad
Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:07
Mai poti incerca tratamentul cu radiofrecventa tripolara atat pentru celulita, vergeturi cat si riduri. Este foarte bun, se fac 6sedinte la interval de 10zile iar rezultatul apare inca de la a2a sedinta de tratament. www.nordestetica.ro este una dintre clinicile care fac acest tratament.
sweetgirll
Postat pe 6 Februarie 2009 14:56
ooffff ce reclama de doi lei la revitol
iris_4_ever
Postat pe 6 Februarie 2009 15:06
SPATIUL PUBLICITAR SE PLATESTEEEEE!!!!

goood nu va saturati????
serios mi se pare mai naspa decat aia cu cartile lor cu "treziti-va" la usa....

dandanaua_reloaded
Postat pe 6 Februarie 2009 15:55
Inca niste prostii...
kudika226898
Postat pe 6 Septembrie 2010 21:47
Produse naturiste Calivita, tratament pt inlaturarea celulitei
Pentru mai multe detalii, delyiutza_p@yahoo.com
delyiutza_p
Postat pe 3 Octombrie 2010 14:10
Minciunica MLM....
kudika226898
Postat pe 4 Octombrie 2010 00:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
a folosit cineva Brevoxil??? 2 De la: kudika068784 27 Octombrie 2010 18:30
Crema antirid potrivita varstei tale 47 De la: lollitta 23 Noiembrie 2016 12:28
ah 16 De la: crystyna_crystynutza 28 Septembrie 2009 16:03
Anticearcan 4 De la: pinkoana 16 Februarie 2013 22:22
cum skpam de porii negri?stie cineva? 35 De la: kudika226898 2 Septembrie 2010 10:35