Mai multe
De la: irinuk_irinuk, la data 2009-01-10 11:21:08A fost dragoste la prima vedere, nu stiam prea multe despre el nici el despre mine...am continuat sa ne intalnim si a devenit o poveste de dragoste foarte frumoasa. Dar nu a durat mult pt ca dupa 3 luni am aflat ca mai avea pe cineva...si dupa alte 2-3 saptamani am aflat ca s-a insurat. A continuat sa ma caute cu toate ca eu il evitam pentru ca il iubeam foarte mult si sufeream mult. La putin timp eu am plecat din acel oras si am inceput o noua relatie, dar ma gandesc tot timpu la fostu si cand vb la telefon ma considera pe mine vinovata ca am plecat. Continui sa il iubesc si el spune la fel dar nu stiu ce sa fac si cum sa fac...sa il uit nu pot, as vrea...sa fiu cu el imi doresc dar nu amanta..a stricat ce era frumos intre noi, si cu toate astea numai de lucrurile frumoase imi aduc aminte...nu pot sa il urasc..pe zi ce trece il iubesc tot mai mult si a trecut aproape jumatate de an de cand nu l-am mai vazut. Sfatuiti-ma si pe mine, va rog |
|
LISABELLA Postat pe 25 Noiembrie 2009 20:58 |
|---|
| dak te iubea nu se casatorea cu alta |
|
capsunik_luv Postat pe 12 Decembrie 2009 00:00 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Nu stiu cum sa reactionez!!!!! | 9 | De la: kudika_7784 19 Mai 2012 15:18 |
| ce sa fac???? | 13 | De la: babe02 13 Ianuarie 2009 16:54 |
| nu stiu ce vreau | 9 | De la: naty2 8 Februarie 2009 14:01 |
|
|
||
| se mai merita?.. | 11 | De la: kametora83 30 Iulie 2009 12:00 |
| Sotul nu ma mai satisface... | 43 | De la: Heavenly_angel 15 Mai 2012 21:31 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.