Setari Cookie-uri

vr sa imi ucid soacraaaa!!!!!!!!

Nu inca nu sunt SOACRA ! doar in perspectiva ! Fiul meu a avut mai multe relatii , fete pe care le-a adus acasa si am avut ocazia sa le studiez ( ca pe niste gandacei ) . Toate au avut aproximativ acelasi comportament , cu mici exceptii , cate un punct in plus sau in minus . Si eu am fost nora , nu pot sa spun ca mi-am iubit soacra , dar am respectat-o si am incercat sa nu-i dau prilej sa se lege de mine , sa ma vorbeasca de rau . De fata cu lumea paream un cuplu perfect nora - soacra . Am ajutat-o cat am putut , cand nu mi-a convenit ceva i-am spus intr-un mod cat mai politicos , incercand sa nu o jignesc . Stiu ca nu intotdeauna mi-a convenit de ce a facut , dar am incercat pe cat posibil sa retin lucrurile care mie nu mi-au convenit si am sa incerc sa nu repet greseala . Cu toate astea nu sunt dispusa sa dmit din partea viitoarei mele nurori , un comportament , cel putin la mine in casa , de mahala , discoteca , bar . Incerc pe cat posibil sa-mi impun , atat cat sunt la mine in casa , stilul de viata cu care m-am obisnuit eu si sotul meu si pe cat am putut sa-l insuflu si copilului meu . Nu accept lipsa de respect , prostia si grosolania si mai ales LENEA . Muncesc de la 18 ani , la 21 m-am maritat la 22 l-am avut pe fiul meu si a fost o perioada in care pe langa servici mergeam la scoala ( am facut la seral facultatea ) si aveam grija si de copil , iar la sfarsit de saptamana mergeam la socrii sa-i ajutam la agricultura . Programul meu incepea la 5,30 dimineata si se sfarsea de cele mai multe ori dupa 23 , oo seara . Nu am murit ! In ziua de azi daca o tinerica are servici dupa 8 ore vine ,, rupta '' de oboseala si nu mai poate face nimic trebuie sa doarma !!! Dar culmea este ca atunci cand e vorba de plecat in oras , de fumat si de stat la taclale cu prietenele nu amai au nimic . Urgent se ,, evapora '' de parca nici nu ar fi fost langa tine , sau cu tine in casa . Prea multe fite ! Eu la proape 50 de ani , dupa 8 ore de servici ( plus 2 ore pierdute cu naveta ) pot sa vin acasa sa fac mancare , sa spal sa calc , sa fac curat . Nu ma plang ! Dar daca eu pot am pretentia ca si altii sa poata macar 75% din ce fac eu . Poate ca exagerez dar asa sunt eu ! Voi avea pretentia ca la mine in casa sa fiu respectata , iar daca in casa fiului si nurorii nu voi fi binevenita , ma lipsesc ! Nu ii voi deranja , dar am pretentia ca nici eu sa nu mai fiu deranjata . Cred la o adica in respectul si ajutorul reciproc ! Nu unul numai da si altul numai primeste . E nedrept !
Cu stima !
kudika068864
Postat pe 19 Octombrie 2009 12:35
da, ai dreptate.
totusi, n-ar trebuii sa privim relatile copiilor nostrii din perspectiva a ceea ce-am trait noi.
numai ca tu ai avut o viata chinuita, frumoasa da' chinuita, nu inseamna ca ei trebuie sa treaca prin aceleasi chinuiri sa simta viata. poate ca sunt alte expriente, alte evenimente care-i pot face sa capete experienta.
ma intreb daca nu cumva fiul tau e prea mult legat de tine si cauta din priviri din semne sau alte stari, sa primeasca aprobare pentru orice noua relatie.
faptu' ca le aduce acasa si tu le studiezi, punandu-ti pecetea, ma face sa cred ca asa e!
geo_xx
Postat pe 19 Octombrie 2009 12:45

kudika068864
Postat pe 19 Octombrie 2009 13:02
orice ar fi NU o lasa sub nici o forma sa se mute la voi...indiferent de pretextul ei...si nu te lasa de scoala. ar fi cea mai mare prostie si i-ai arata ca te-a infrant.si eu sunt cam in aceeasi situatie (la mine chiar mai rau ca eu mai si stau cu ea in casa).ideea e cam aceeasi. si noi suntem casatoriti de 2 ani, sunt gravida, studenta la a 2 facultate (la care ea nu-i mai vede rostul) si sufar de o boala cronica numita SOCROSENIE :)
La inceput eu eram timida si nu prea imi permiteam sa comentez ca na are si ea o varsta,am incercat sa o respect.dar cand am vazut ca se ingroasa gluma, ca nu am pic de intimitate ca vrea sa stie ea tot, etc. i-am taiat craca.sa nu crezi ca m-a bagat in seama, probabil ca m-a luat in deradere, dar nu am renuntat si intr-un final am reusit si am pus-o la punct.acum nu se mai baga peste noi isi vede de treaba ei, dar oricum mai am de lucrat la unele chestii.
nu renunta la nimik si nu fi de acord cu nici un compromis!!! oricum vad ca ai sprijinul sotului tau asa ca taie-i macaroana chiar si la modul urat daca altfel nu se poate....sau mai am o idee...hai sa le luam pe amandoua a mea si a ta si sa le trimitem pe o insula pustie (le zicem ca le trimitem in croaziera :))) ca ce naiba nu are rost fete tinere sa facem puscarie :P
karma123
Postat pe 19 Octombrie 2009 13:12
Da pot sa spun caeste atasat de mine , dar nu in sensul de ,, MAMOS '' ca vai fara mine nu poate face nimic , si nu-mi iese din vorba ! Am incercat pe cat posibil sa-i acord o oarecare ,, autonomie '' inca de la varsta de 14-15 ani . Controlul a fost in limite normale zic eu . Acuma este barbat in toata firea , are 26 de ani si deplina libertate de a alege . Eu doar imi ,, dau cu parerea '' cand sunt intrebata ! In rest este problema lui . Este destul de matur sa hotarasca singur . Nu voi trai eu cu aleasa lui , dar ma simt datoare sa-l protejez atat cat se poate sa nu sufere . M-ar durea sufletul ca dupa cate am tras impreuna ( am avut probleme cu sotul meu , iar copilul mii-a fost singurul sprijin ) sa sufere si el . Tocmai asta incerc sa fac sa nu trebuiasca sa treaca si el ( ei ) prin ce am trecut eu . Toate aceste lucruri ma indreptatesc sa am pretentia sa fiu respectata , atat de copilul meu cat si de viitoarea lui sotie . Sunt constienta ca am si eu ,, scaparile '' mele dar de regula nu sunt nejustificate . Nascandu-ma sub semnul zodiacal al ,, Taurului '' cu ascendent in ,, Capricorn '' ambele semne fixe - pamant - sunt zic eu destul de ancorata in realitate , cu picioarele pe pamant , pentru a da voie cuiva sa incerce sa ma doboare . Ma inclin dar nu ma rastorn . Sunt genul de om care IARTA dar nu UITA . Pot fi foarte rea cu cei ce merita acest lucru .
In concluzie daca viitoarea nora va avea un dram de bun simt , va sti sa ma respecte atat pe mine cat si pe sotul meu ( desi poate acesta cateodata nu merita ) si mai ales pe fiul meu pe care as vrea sa-l iubeasca si sa-l ingrijeasca macar jumatate cat am facut-o eu, totul va fi bine . Sa nu crezi ca am pretentii ca fiul meu sa nu faca nimic , din contra i-am spus mereu sa-si respecte consoarta , sa o ajute si sa fie in primul rand prieteni unul cu altul ca dupa o oarecare perioada in casnicie este mai importanta buna intelegere , prietenia si respectul decat dragostea .Asa vad eu lucrurile dupa 27 de ani de casnicie . Nu pretind ca fiul meu si nora mea sa treaca prin ce am trecut eu , dar pentru toate sacrificiile facute am pretentia sa fiu respectata si atunci voi face tot ce-mi sta in putinta sa le usurez viata si sa -i ajut cu ce pot .
Poate ca suna totul prea a ,, telenovela '' dar asa gandesc eu !
kudika068864
Postat pe 19 Octombrie 2009 13:21
Buna, Colorata.
Si eu sunt casatorita de un an, dar nu am fost prietena cu sotul meu decat 10 luni inainte de casatorie. Soacra mea cand a auzit ca dupa 10 luni vrem sa ne casatorim aproape k nu a facut aplopexie. Tu stii la ce sa te astepti din partea soacrei tale. Cel putin se baga fatis in casnicia ta (nu vreau sa intelegi k eu consider acest lucru bun), stii cum sa i parezi loviturile. La mine se intampla invers. Nu ma viziteaza (noroc k stam singuri, in apartamentul meu), nu ne sunam, dar de cate ori se duce sotul meu pe la ea singur, vine schimbat in atitudine, mereu imi gaseste cate ceva de reprosat sau e nemultumit de cate ceva(cu toate k ma straduiesc sa fie toate puse la punct si gatesc totusi bine, nu k ma laud). Iti mai dau un exemplu - aproape de fiecare data de cate ori o vizitam ma "inteapa" cu cate ceva, ba k il alint pe sotul meu prea mult, ba imi spune k dk am lenjerie veche sa o arunc, o data m a facut si mincinoasa atunci cand i am spus k voiam sa trecem pe la ea inainte de a ne invita pe la ea. Eu nu stiu cum sa parez loviturile ei. Dk as avea o discutie cu ea deschisa (eu sunt genul de persoana care discut deschis orice problema apare intre mine si ceilalti membri ai familiei sau prieteni), mi ar spune k nu are nimic cu mine, k mi s a nazarit mie k are ceva cu mine. Cum sa procedez? Va rog sa mi dati si mie un sfat. Ii vb frumos, atunci cand imi spune cate o rautate tac(cu toate k nu genul meu sa las pe cineva sa ma calce pe bataturi, il pun la punct imediat), de cate ori ma duc pe la ea ii duc ori bomboane, cafea sau flori si tot nu e multumita de mine. Cum sa fac sa o inving cu propiile ei arme? VA ROG SA MA AJUTATI SI PE MINE. Va multumes pt atentie si scuze k am scris atat. Va pup.
Viovic
Postat pe 19 Octombrie 2009 14:01
Ii grav ce povestesti u. Eu cred k te indemn la omor :))) Bine ca nu stai cu ea, dar ai grija sa nu se mute cu voi. Stiu si eu un caz asemanator... E trist, nu prea ai ce sa faci... Daca vrei sa vorbesti cu cineva, sa te descarci eu te pot ajuta, tot timpul dau sfaturi ... Bune :) ... si pot sa-ti dau si tie.Iti dau un id de al meu. Te astept :)
olga_super@yahoo.com
timisclau
Postat pe 19 Octombrie 2009 14:03
n o baga in seama daca tu te intelegi cu sotul tau si el te iubeste si nu face ce zice ma sa nu o baga in seama ,ciinii latra ur4sul merge,asa iti spune o mama de 49 ani nastere usoara si mult curaj
nina60
Postat pe 19 Octombrie 2009 14:50
Pentru KUDIKA075615

Sper ca ai citit mesajul meu anterior . Nu sunt absurda , incuiata sau dictatoare . Baiatul meu are tot dreptul sa aleaga pe cine vrea el , dar daca imi cere sfatul eu il dau si el totusi nu asculta si apoi vine la mine sa se planga ca nu e fericit , ca are o viata mizerabila e treba lui , nu ma voi mai baga . Sa se descurce singur , ca asa cum se spune ,, Ce-si face omul cu mana lui , lucru manual se numeste ''.
Cam ata deocamdata , fetelor ucideti-va toate soacrele si socrii , poate acelasi lucru il vor face si baietii cu parintii vostri si asa se va face loc pe planeta si voi veti fi mai fericiti ! Dar nu uitati ca la vremea voastra si voi veti deveni soacre sau socrii si atunci va plang de mila ! Cine seamana vant culege furtuna . Ce dai aia primesti . Roata vietii se invarteste si ne vine la fiecare randul la judecata inainte de a parasi aceasta lume ! Fetelor v-ar placea ca sotii vostrii sa vorbeasca asa de parintii vostrii ? Si mai ganditi-va la o vorba ,, Vai de copiii care nu au bunici ! '' .Daca ii omoram pe toti cina o sa va creasca copiii ??!!!!! Scuze pentru greselile de dactilografiere , dar ma grabesc , se termina programul ! Ura merg acasa , am terminat schimbul 1 si intru in schimbul 2 ( la cratita ).
kudika068864
Postat pe 19 Octombrie 2009 14:53
pt "colorata_nas" : Trebuie pe viitor sa ii raspunzi ceva de genul: "Nu e nici o problema ca fura cineva copilul, am sa fac altul mai frumos cu alt barbat, care va avea o mama care SA AIBA GRIJA EA de nepot"
pergolese
Postat pe 19 Octombrie 2009 14:56
TOTUL DEPINDE DE SOTUL TAU CUM STIE SA GESTIONEZE ,,MICILE SI MAARILE CONFLICTE"
irina_lajos
Postat pe 19 Octombrie 2009 15:40
De la: kudika049754, la data 2009-10-19 14:01:12Buna, Colorata.
Si eu sunt casatorita de un an, dar nu am fost prietena cu sotul meu decat 10 luni inainte de casatorie. Soacra mea cand a auzit ca dupa 10 luni vrem sa ne casatorim aproape k nu a facut aplopexie. Tu stii la ce sa te astepti din partea soacrei tale. Cel putin se baga fatis in casnicia ta (nu vreau sa intelegi k eu consider acest lucru bun), stii cum sa i parezi loviturile. La mine se intampla invers. Nu ma viziteaza (noroc k stam singuri, in apartamentul meu), nu ne sunam, dar de cate ori se duce sotul meu pe la ea singur, vine schimbat in atitudine, mereu imi gaseste cate ceva de reprosat sau e nemultumit de cate ceva(cu toate k ma straduiesc sa fie toate puse la punct si gatesc totusi bine, nu k ma laud). Iti mai dau un exemplu - aproape de fiecare data de cate ori o vizitam ma "inteapa" cu cate ceva, ba k il alint pe sotul meu prea mult, ba imi spune k dk am lenjerie veche sa o arunc, o data m a facut si mincinoasa atunci cand i am spus k voiam sa trecem pe la ea inainte de a ne invita pe la ea. Eu nu stiu cum sa parez loviturile ei. Dk as avea o discutie cu ea deschisa (eu sunt genul de persoana care discut deschis orice problema apare intre mine si ceilalti membri ai familiei sau prieteni), mi ar spune k nu are nimic cu mine, k mi s a nazarit mie k are ceva cu mine. Cum sa procedez? Va rog sa mi dati si mie un sfat. Ii vb frumos, atunci cand imi spune cate o rautate tac(cu toate k nu genul meu sa las pe cineva sa ma calce pe bataturi, il pun la punct imediat), de cate ori ma duc pe la ea ii duc ori bomboane, cafea sau flori si tot nu e multumita de mine. Cum sa fac sa o inving cu propiile ei arme? VA ROG SA MA AJUTATI SI PE MINE. Va multumes pt atentie si scuze k am scris atat. Va pup.

Draguta mea, este bine sa vorbesti cu sotul tau si sa-i spui ca ai observat modificari in comportamentul sau dupa ce-si viziteaza parintii si sa-l rogi sa se explice. Eu sunt de parere sa treci peste orice stare de disconfort si sa-l insotesti de fiecare data in vizitele acestea. Dupa cum spui nu pare genul care sa raspunda la intrebari deschise, asa ca trebuie sa fii ipocrita si sa te prefaci ca orice ar spune sau ar face este minunat! Stiu ca nu este usor, dar castiga cine rezista pana la capat. este un razboi al nervilor, dar asa o poti bate cu armele ei: s-o lauzi in fata sotului tau, mai ales cand sunteti singuri la voi acasa sau pe drumul de intoarcere, sa te arati superincantata de orice prostie va zice, etc...nu mai enumar ca esti fata isteata. Dupa un timp, ca nu se va intampla peste noapte, o sa vezi ca sotul tau va fi mult mai retinut in relatia cu mama sa.
gina37
Postat pe 19 Octombrie 2009 15:42
De la: scorpio67, la data 2009-10-18 15:29:27
De la: mylena, la data 2009-10-18 15:27:29Auzi fato, dar te-ai gandit ca inainte sa fie sotul tau a fost fiul ei, si inca mai este?...Cred ca esti putin dusa....fa-ti un control mai intai psiholog...parintii sunt parinti , asa cum iti iubesti sotu iubeste-ti si soacra, ca in plus de-asta ea iti vrea binele...dar....ce sa-i facem in ziua de azi preferati o bona decat mamele , care va stau in coasta....i-ati doamna o bona, sa te lase eventual sotu pt ea;)...ca mai sunt si cazuri de-astea...Si in plus....ce sti tu de cresterea unui copil ?nimic...pe cand soacra`ta care iti sta in gat, stie mai multe

Ce idee ! Cum poate iubi o straina care se mai si poarta urat cu ea?
Pentru crescut copii sunt scrise carti nu e nevoie sa suporti o baba osteoporotica si sclerozata.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Peste ani, vei fi si tu in locul ;;unor soacre;;!!! Daca :nurorile tale sau copii o sa te trateze asa ,ce vei face, scumpo??????!!!!!!!!! Daca nu poti scrie ceva normal cu bun simt mai bine,,,, renunta!!! Peste ani si tu poti fi ;;;Obaba, sclerozata si osteoporotica! Poate inainte! Ca Dumnezeu,,,nu culca-te;;;!!
kudika017520
Postat pe 19 Octombrie 2009 15:57
soacra mea este model!
scoate des banii din portofel!

one_size
Postat pe 19 Octombrie 2009 16:05
Draga Kudika068864 nu sunt in totalitate de acord cu tine, eu fiind de asemeni o viitoare "socrosenie" , fiul meu are 16 ani si este unicul meu copil; nu sunt de acord cu faptul ca tinerele din ziua de azi lucreaza doar 8 ore, eu lucrez in sectorul privat si incep programul la 8 dimineata, dar niciodata nu-l termin la 17 cum ar trebui, ci macar cu o ora mai tarziu. Eu nu-mi doresc pentru fiul meu o "menajera" ci o sotie, care sa fie eleganta, curata si desteapta, dispusa sa iasa in oras la un restaurant, la o piesa de teatru, la o plimbare daca asa isi doreste unul dintre ei, nu conteaza care. O sotie care sa gateasca daca-si doreste asta, si care sigur va invata sa gateasca dupa ce va apare un copil, ca asa se intampla de obicei, iar ei sa manance ori la mama ei ori la mine, unde-si doresc sau mai bine zis unde le place meniul. Sa aiba timp pentru ei, sa nu se risipeasca in a face pe plac soacrelor! Sa-si traiasca tineretea!
Eu sunt o buna gospodina, dar la mama n-am spalat o farfurie. Sa inveti sa gatesti nu este foarte greu, doar sa ai putina indemanare, imaginatie si sa-ti placa s-o faci; mai bine zis sa fii motivata s-o faci. Acum ador sa stau in bucatarie sa le fac baietilor mei: fiul si sotul meu ceva bun, timp nu prea am, in rest toate sunt ok.
Nu sunt de acord nici cu sintagma: "sa se descurce singur" daca a gresit in alegerea facuta. Sunt mama lui si daca este nefericit eu trebuie sa-i fiu alaturi ca mama, nu ca procuror. Am povestit mai devreme de matusile mele, sunt femei simple de la tara, dar de un bun simt si de o intelepciune senzationala. Am invatat multe de la ele!
Asa ca draga mea, sincer, nu cred ca nu te vei amesteca in viata fiului tau!
gina37
Postat pe 19 Octombrie 2009 16:05
wow...stiu ce simti :)) am trecut si eu prin asta si m-am consumat degeaba.o sa-ti las id-ul meu,alexandrarosu89,daca vrei putem vb mai mul pe mess.bafta multa :)
alexandrarosu89
Postat pe 19 Octombrie 2009 16:12
SALUT
DRAGA MEA SI EU SUNT IN ACEA SI SITUATIE
DACA AI NEVOIE DE O MANA DE AJUTOR TE AJUT SI EU CU CEA MAI MARE PLACERE VIATA AR FI MULT MAI FRUMOASA FARA SOACRE CATEODATA AM IMPRESIA CA SUNT GELOASE PE SOTII
tomescumrl
Postat pe 19 Octombrie 2009 16:41
pt inceput vreau sa iti urezi nastere usoara ...si cu soacra nu te loa dupa ea zi k ea si fa k tine dar imi pare bine k te intelegi cu sotu si k e de partea ta ... gandestete bine nu o mai baga in seama si nu o mai primiti pe la voi ,spunei k nu ai nevoie de nimic si mai ales din partea la o femeie k ea ....pa
cataskumpa
Postat pe 19 Octombrie 2009 17:21
De la: kudika068864, la data 2009-10-19 12:35:22
Nu inca nu sunt SOACRA ! doar in perspectiva ! Fiul meu a avut mai multe relatii , fete pe care le-a adus acasa si am avut ocazia sa le studiez ( ca pe niste gandacei ) . Toate au avut aproximativ acelasi comportament , cu mici exceptii , cate un punct in plus sau in minus . Si eu am fost nora , nu pot sa spun ca mi-am iubit soacra , dar am respectat-o si am incercat sa nu-i dau prilej sa se lege de mine , sa ma vorbeasca de rau . De fata cu lumea paream un cuplu perfect nora - soacra . Am ajutat-o cat am putut , cand nu mi-a convenit ceva i-am spus intr-un mod cat mai politicos , incercand sa nu o jignesc . Stiu ca nu intotdeauna mi-a convenit de ce a facut , dar am incercat pe cat posibil sa retin lucrurile care mie nu mi-au convenit si am sa incerc sa nu repet greseala . Cu toate astea nu sunt dispusa sa dmit din partea viitoarei mele nurori , un comportament , cel putin la mine in casa , de mahala , discoteca , bar . Incerc pe cat posibil sa-mi impun , atat cat sunt la mine in casa , stilul de viata cu care m-am obisnuit eu si sotul meu si pe cat am putut sa-l insuflu si copilului meu . Nu accept lipsa de respect , prostia si grosolania si mai ales LENEA . Muncesc de la 18 ani , la 21 m-am maritat la 22 l-am avut pe fiul meu si a fost o perioada in care pe langa servici mergeam la scoala ( am facut la seral facultatea ) si aveam grija si de copil , iar la sfarsit de saptamana mergeam la socrii sa-i ajutam la agricultura . Programul meu incepea la 5,30 dimineata si se sfarsea de cele mai multe ori dupa 23 , oo seara . Nu am murit ! In ziua de azi daca o tinerica are servici dupa 8 ore vine ,, rupta '' de oboseala si nu mai poate face nimic trebuie sa doarma !!! Dar culmea este ca atunci cand e vorba de plecat in oras , de fumat si de stat la taclale cu prietenele nu amai au nimic . Urgent se ,, evapora '' de parca nici nu ar fi fost langa tine , sau cu tine in casa . Prea multe fite ! Eu la proape 50 de ani , dupa 8 ore de servici ( plus 2 ore pierdute cu naveta ) pot sa vin acasa sa fac mancare , sa spal sa calc , sa fac curat . Nu ma plang ! Dar daca eu pot am pretentia ca si altii sa poata macar 75% din ce fac eu . Poate ca exagerez dar asa sunt eu ! Voi avea pretentia ca la mine in casa sa fiu respectata , iar daca in casa fiului si nurorii nu voi fi binevenita , ma lipsesc ! Nu ii voi deranja , dar am pretentia ca nici eu sa nu mai fiu deranjata . Cred la o adica in respectul si ajutorul reciproc ! Nu unul numai da si altul numai primeste . E nedrept !
Cu stima !

Ba esti deja o mare SOACRA care o sa nenoroceasca pe nora sa si pe baiatul ei, se vede ca ai stat mult la cratita , in schimbul2, si ai avut un serviciu plictisitor in schimbul1.
Deja te intereseaza sa-ti "aranjezi" bine baiatul, nu care cumva sa sufere mititelu ceva
Ha ha ha, ce ipocrite sunteti, si lupi in blana de oi
ratatat
Postat pe 19 Octombrie 2009 17:25
De la: dalilascumpy, la data 2009-10-18 10:17:09si eu imi urasc viitoarea soacra dar de curand am avut o discutie asa face to face si i-am spus tot ce aveam pe suflet chiar daca se mira ca stiu tot ce spune ea de mine
de fapt prpblema mea cea mare e ca logodnicul meu ii ia uneori apararea si spune ca mama lui nu e asa rea cum spun eu,ca am eu impresia si nu echiar asa,dar ea e o vipera ca se poarta frumos cand e el langa mine
ce ma faccc?????????de multe ori plang cand vad ca el nu imi da dreptate...

Filmeaz-o pe ascuns cand sunteti doar voi doua si o apuca nebunia si apoi arata-i sotului filmuletul..... dak ai camera la mobil.... Asa ii demonstrezi logodnicului ca ai dreptate... poti sa-i spui si ca dak nu crede sa duca filmul la experti sa vada daca e autentic..... si pe viitor sa stie ca oamenii au mai multe fetze....
serapis_hell_yahoo_com
Postat pe 19 Octombrie 2009 17:58
draga mea prin acelasi calvar trec si eu.Ba mai mult '' din cauza mea '' ei nu ii vor trece apartamentul pe numele lui, numai ca fata a fost desteapta, ca sa se destepte si logodnicul meu am facut o conventie prenuptiala cu el, mentionez ca din pct de vedere financiar eu ma descurc mai bine, dar nu asta e important, am facut lucrul acesta sa-l destept pe el, sa nu-i mai strige ai lui ca din cauza mea nu se poate face nimic, asa ca au fost pusi in fata faptului implinit si colac peste pupaza tot acceasi poveste, iar naivul meu logodnic s-a desteptat si a vazut ca de fapt nu eu sunt ''problema'' ci ei si rautatea lor, si crede-ma abia stept nunta sa le fac o surpriza in care voi primi un apartament de la ai mei cadou iar pe allor sa si-l ea cu ei in mormant, ca fiid asa de rai si posesivi vor ramane singuri, neavad motive sa strige ca noi fetele alergam dupa baietii buni si dupa averile lor, abia stept sa le vad fata si sa le zambesc cu trufie sa vada si ei ce inseamna rautatea si cand incepi sa arunci niste vb in vant fara logica si fara bun simt.
tomescumrl
Postat pe 19 Octombrie 2009 18:05
Draga mea,
Eu nu mai am soacra ca a murit acum cativa ani, dar pot sa-ti spun ca socrul meu face, nu cat 2, cat 3 soacre. Atat de mult me enerveaza cateodata ca-mi vine sa-l pocnesc. Mah, nu are decat 1 copil, pe sotul meu si nici pe asta nu e in stare sa si-l tina aproape. Problema mea este ca noi stam la socrul meu, adica cu el, ca nu am reusit s ane facem ceva al nostru si simt ca nu mai pot: IMI VINE SA URLU. Eu vreau sa-ti zic ca atata silami s-a facut de el, ca nu maipot sa-l privesc in ochi. Si cand vorbesc cu el, ma uit in alta parte. e din cale afara de nesuferit. Doamne,da-mi putere sa merg mai departe ca altfel, cred ca intr-o zi o sa-i zic tot ce ma macina si fara vre-un fermoar la gura si nu cred ca ne vom mai vedea vreodata.
Deci nu mai pot, ma face cu capu'.
magGda
Postat pe 19 Octombrie 2009 18:17
Eu ma inteleg super bine cu soacra,nu e cazul sa discut sau sa ma plang.Mi se pare ok ca te astepti sa fi respectata si apreciata de nora dar nu ai niciun drept sa vi cu pretentii ca nu vrei sa-l lasi sa sufere din cauza ei.Cred ca la 26 de ani cat zici ca are e suficient de mare si de capabil sa se descurce singur,fara mama,iar daca nu e asa ,e vina mamei pt ca l-a facut prea dependent de ea .Draga mea nurorile nu sunt vipere menite sa-si urasca soacrele si de cele mai multe ori nu o fac fara motiv!!!
death_dream7
Postat pe 19 Octombrie 2009 18:20
Gândeþte-te cã este cea care l-a crescut pe soþul tãu,ºi îi faci în primul rând lui viaþa amarã.Încearcã ,cu diplomaþie ,sã nu-i mai rãspunzi la tel ,sã nu deschizi uºa ............ Sub nici o formã nu accepta mutarea dumneaei la tine..... Se vor naºte ºi mai multe conflicte ! Dar ,stânge din dinþi ºi comunicã-i totul cât se poate de civilizat.
Dupã ce timp de 7 ani nu mi-am vizitat soacra ,a înþeles în sfârºit cã o respect ,dar vreau sã trãiesc liber împreunã cu familia mea (fiul ei ºi cei 3 copii ai noºtri).
Dar,ceea ce conteazã f mult .nu ne-a ajutat material niciodatã.Astfel nu i-am dat ocazia sã reproºeze nimic.
kudika056305
Postat pe 19 Octombrie 2009 18:43
Pentru MaGda
De ce nu-l lãsaþi voi în pace? Omul e în casa lui ºi tu nu-l poþi suferi ? Ia plãteste ºi tu o casã ºi apoi sã vinã altul sã-þi facã þie reguli ?
Lãsaþi omul sã-ºi trãiascã liniºtit bãtrâneþile !
Munciþi ºi plecaþi de pe capul lui !
kudika056305
Postat pe 19 Octombrie 2009 18:50
Citesc si nu imi vine sa cred ca o femeie care banuiesc ca nu are o varsta neglijabila gandeste asa.
V-ati gandit vreodata ca barbatii nostri ne iubesc si ne fac cat pot de mult pe plac tocmai pentru ca ne apreciaza si pentru ca dragostea sa dovedeste prin fapte nu doar prin vorbe?
Ma intreb, a-ti ajuns sa ganditi asa pentru ca poate sunteti soacra si va simtiti amenintata, sau pentru ca sotul dumneavoastra poate nu va facea toate poftele desi faceati sex cu el?
Chiar nu poate nimeni sa gandeasca cu maturitate si sa dea sfaturi obiective?
Nu sustin ca toate soacrele ar fii rele, dar sunt realista cand spun ca 90% din soacrele de baieti sunt daca nu rele, atunci prefacute si mai ales geloase. Este pacat cand vezi ca femei trecute de 50 de ani, nu inteleg ca fii lor au nevoie de independenta pentru a se forma cu adevarat ca barbati, si mai ales nu inteleg ca certurile intre soacra si nora provoaca durere in sufletul barbatului. Sunt sigura ca majoritatea barbatilor isi doresc ca mama si sotia lor sa impartaseasca o relatie de prietenie, sau macar una bazata pe respect reciproc.
Doamelor soacre, poate va parem proaste, strambe, urate, slabe, grase, imbecile dar nu uitati:
1. Poate si dumneavoastra a-ti fost considerate la fel de soacrele dumneavoastra
2. Baietii dumneavoatra nu ne vad asa, altfel nu ne-ar fi ales
3. Ganditi-va ca intelegandu-va bine cu nora sunteti si mai aproape de fiul dumneavoastra, nu atat fizic, cat sufleteste
buttercup_cris
Postat pe 19 Octombrie 2009 19:08
E mai mult decat simplu:Diplomatie cat cuprinde:in primul rand trebuie sa ai o discutie foarte deschisa cu ea si sa-i spui toate ofurile acestea.Pe bune.o vei dezarma(pt un timp)fara sa te certi ci doaa sa-i prezinti problema ca de la "femeia la femeie",si intreab-o care a fost relatie ei cu soacra ei!!!Arata-i ca esti un om matur care poate lua singura(si cu sotul) deciziile legate de viata voastra si in continuare incearca sa raresti telefoanele,vizitele si nici sa nu te gandesti sa o lasi sa -ti dea sfaturi legate de cresterea si educarea bebeului.(de mutat nici nu mai vorbesc-nu are ce cauta),iar ajutor pt cresterea bebeului sa ceri cat mai putin daca poti deloc(am mers cu bebe chiar si la un examen si colegii au stat cu el afara pana am raspuns eu,hahah ce vremuri)
Diplomatie si fara certuri(tragi aer in piept si faci cum vrei tu dar o asculti-cat mai rara vei decide tu si sotul tau-la un moment dat se va simti in plus si-si va gasi alte preocupari gen :vizorul de la usa"
Bafta!!
kudika070622
Postat pe 19 Octombrie 2009 19:09
Denis,ai mare dreptate in tot ceea ce ai scris.adevarare vampiroaice soacrele astea - a mea este sefa lor,satana in persoana
kudika067871
Postat pe 19 Octombrie 2009 21:14
Buna .Uite imi permit sa-ti dau un sfat deoerece si eu sunt casatorita si am si socrii.Din fericire ei traiesc la tara dar aveau un obicei tampit de a suna la fiecare 2 zile ca sa ne intrebe ce facem.Asta pana cand am vb cu sotul meu si ne-am pus amandoi de acord cand suna sa nu ii mai raspunda la tel.Zis si facut.Suna iar sotul meu nu ii raspundea.Iar cand intr-un final o suna el cand credea ca ar fi vremea sa vb cu ea,ii spunea ca nu a avut telefonul la el,ca conducea si nu a putut sa-i raspunda,tot felul de motive.iar rezultatul a fost ca acum vorbesc doar o data pe saptamana,pt ca s-a saturat sa sune si sa nu ii raspunda.
Exact asta faceti si voi:nu ii mai raspundeti la telefon si cand ii raspundeti bagati-i tot felul de motive pt care nu ati putut raspunde.Este o tehnica foarte buna crede-ma.Pana la urma sa ve satura sa sune si sa nu ii raspunda nimeni.
Si inca un lucru foarte important:nu o implicati in viata voastra,la modul ca nu ii mai cereti sa va ajute la treburi sau sa va ofere ceva pt care v-ar puta scoate ochii, incercati sa va descurcati singuri,ca si cum ea nu ar exista,nu ii cereti sfaturi,nu ii spuneti lucrurile importante din viata voastra sau chiar si detalii..incercati ca discutiile cu soacra sa se rezume la :ce mai faceti? si atat .
daca voi o implicati in viata voastra si ii spuneti toata ziua ce faceti si colaborati cu ea , mereu va avea un motiv pentru care sa va sune sau sa se bage in viata voastra.
Eu asa fac iar relatia mea si a sotului meu cu ei ,este exact asa cum trebuie.Fiecare cu viata lui.Din cand in cand cate un telefon,o vizita la 3-4 luni si atat.Asa ne-am obisnuit noi, si ei la fel.
Totul tine de atitudinea voastra fata de ea.Si cand zic "a voastra" este pentru ca amandoi trebui sa va puneti de acord cu aceste lucruri,nu numai tu.Trebuie sa contientizati amandoi ca o relatie prea apropiata cu socrii nu face bine nici unui cuplu.
reo
Postat pe 19 Octombrie 2009 21:54
viitoarea mea soacra este model, ne asteapta cu mancare seara, cand ne intoarcem acasa.

probleme avem cu parintii mei, mai exact cu mama mea.....

taiko_delia
Postat pe 19 Octombrie 2009 22:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum poti uita pe cineva... 2 De la: AndM 19 Iunie 2010 21:00
unde i problema....la mine sau la el 21 De la: dodo26 8 August 2010 22:17
Ce sa fac? Sa ignor sau sa insist? 17 De la: kudika_10348 24 Iunie 2012 05:07
sfaturi va rog 13 De la: lilu_67 10 August 2011 15:18
Am mare nevoie de ajutor 9 De la: adina_oana 22 Iunie 2009 10:38