Setari Cookie-uri

vr sa imi ucid soacraaaa!!!!!!!!

Sincer eu spun sa nu se mute la tine,si asa iti seaca capu dar daca o sa stea cu tine in casa atuncea cum va fi si mai rau parerea mea.
Alinajisca
Postat pe 18 Octombrie 2009 19:10
De la: kudika023770, la data 2009-10-18 07:02:23Uneori suntem sufocati de dragostea celor din jur pe care nu o intelegem.Vina acestora este ca nu stiu sa isi exprime acesasta dragoste cu mai multa discretie, sa fie situata undeva intr-o zana mai apropiata de indiferenta.Pentru a nu muri de aceasta dragoste prea intensa, exista doua cai.Sa nu stai in calea ei, sau cel putin sa o dirijezi.Sa-i dai o preocupare.Ar trebui sa ne gandim ca de multe ori, abia dupa ce pierdem, ne dam seama ca pierderea noastra este pentru totdeuna.

Daca le iubesti pe nurori.........nui bine......sunt bagacioase;, daca nule bagi inseama.....suntafurisite;
Dar, poate soacra va iubeste neconditionat, poate nu se supara pe fiul ei cid acesta se comporta necivilizat, pentru ca asa s-a comportat tot timpul. Ti-a facut vreodata observatie??????, tea dojenit cind ai gresit?. Daca tu nu o suporti doar pentru ca este soacra. de ce nui spui in fata. Mama soacvra....nu te mai lingusi..ca eu nu te suport. Nu te vreau in casa mea. in viata mea si atat. Din ce ai scris tu nu rezulta decat ca, te deranjeaza prezenta ei.
Sunt deacord ca 'dupa ce o pierdeti va dati seama ca este pentru totdeauna''. Dar pentru ca, veti avea un copil ..mai ganditiva............REVERSUL'''', cu ce palma dai ....asa primesti inapoi. daca era afurisita ........dar asa........
Cand vei fi soacra sa ne povestesti cum este

dorina27
Postat pe 18 Octombrie 2009 19:14
a mai observa cineva ca femeia era insarcinata in 6 luni??? poate si de aici toata drama asta. din ce-am citit eu, femeile gravide (mai ales de la luna asta in sus) sunt exacerbat de sensibile, li se pare de la orice , si nu ca din tantar fac armasar....fac ditamai elefantu'!
greierash_is_back
Postat pe 18 Octombrie 2009 19:21
Ok, ... cautatzi cartzi si comentarii pe forumuri , filme, cautatzi toate informatziile posibile despre VAMPIRI energetici... Soacra ta este un vampir...

Da, trebuie sa o omoratzi, dar trebuie sa o omoratzi dupa retzeta , caci altfel nu moare... In cazul in care nu vetzi reusi sa o omoratzi voi pe ea, va va ucide ea pe voi... Un gand de furie , poate sa-ti distraga atentzia in timp ce conduci masina si sa faci accident, sau ti se pot intampla diverse accidente prin influentza gandului vampiric de la ea... ea va distruge aura energetica protectoare, socurile de stres ce le avetzi de la ea, sint muscaturile ei otravitoare... un soc de stres, paralizeaza anticorpii pt 6 ore...timp in care, sintetzi fara aparare fatza de bacteriile si virusii din atmosfera....in felul acesta , microbii va intra-n organism si incep sa va atace la nivel celular, pana cand in final va vetzi trezi ca avetzi cancer... Justitzia de pe Tera, nu o va condamna pt crimele ei ... Atentzie ! Nu trupul ei trebuie ucis ! Nu trupul ei va este dusmanul...Trupul ei este doar o bucata de carne neutra... Eu vorbesc despre monstrul incarnat in trupul ei... Diavolul si-a facut cuib la pieptul ei...
Iubirea, este focul si lumina de care nu se pot apropia vampirii ... Dar ea, s-a departat de lumina iubirii, si diavolul a inceput sa o curteze.... acum, va curteaza pe voi.... Razboiul vostu nu este cu soacra ci cu diavolul... noi totzi cei de aici din iad (planeta Tera) ducem acest razboi contra lui ... Isus este Calea, Adevarul si Viatza... La capatul fricilor, geloziei, invidiei, furiei... acolo este iubirea, acolo incepe paradisul sau imparatzia lui D-eu... Isus s-a coborat in iad ca sa-i ridice dintre mortzi pe cei ce-i asculta glasul... Voi ii acultatzi glasul? Il auzitzi ? Glasul lui , este firmitura de iubire pe care o auzitzi vag, dar care simtziti ca este cea mai mare comoara a universului... Acea raza de iubire ce va mangaie sufletele , Aceea este calea , Adevarul si Viatza...
Meditatzia este razboiul adevarat... in meditatzie trebuie sa-l invingetzi de diavol... doar in meditatzie-l putetzi invinge pt ca esentza lui este de natura spirituala... spiritul , puterea gandului si a cuvintelor misca materia si nu invers... cu trupul nu potzi misca un spirit ci doar prin puterea cuvantului...

La inceput era Cuvantul si Cuvantul era la D-eu si D-eu era cuvantul.... Toate prin cuvant s-au facut si fara de cuvant nimic nu s-a facut din toate cite s-au facut...

O retzeta pt inceput:

Din biblia ortodoxa: pagina. 1204 Sf evang. dupa Ioan cap1, versetele 1....18 si dupa vrs. 18, citeste si compara vestetul 12 si apoi 8 si 18 de la pag.1388 Epis.1 a sf Ioan
Apoi, Dragostea si bunurile ei de la pag.1304 Unu Corintenii, cap. 13. Apoi, de la pag 1389 Epis. unu Ioan cap.5 versetele: 18,...21.

Filmul documentar Apa , vezi Masaru Emoto pe google... aici vei avea dovezile stiintzifice ca Isus prin puterea cuvantului a transformat apa.... vei vedea cum structura apei isi schimba forma in functzie de vibratzia cuvintelor cu care intra in contact...

Meditatzia...
...meditatzia spre deosebire de rugaciunile cultelor relig. te ajuta sa-l descoperi pe D-eu , te ajuta sa intri in contact cu el si nu sa-l creezi tu pe el... meditatzia, nu-i da forma finita lui D-eu, ea nu creeaza idoli limitatzi... D-eu este Libertate, infinit, viatza,... este starea de extaz vesnic, este zambetul de multzumire nesfarsita...
denis_3d25
Postat pe 18 Octombrie 2009 19:26
i'm sorry, mais je pas inteles!
greierash_is_back
Postat pe 18 Octombrie 2009 19:29
De la: Lucia38, la data 2009-10-18 10:05:42
De la: Mela, la data 2009-10-18 09:49:07bueyyy...da nimeni nu-si iubeste soacra??

io o iubesc.

Si eu...in gura.
IONICUTZA
Postat pe 18 Octombrie 2009 19:47
De la: love_strike, la data 2009-10-15 13:36:35Draga Colorata,
O poveste similara cu soacra am si eu dar mi se pare ca e si mai grava. Noi suntem de 4 ani impreuna, de anul trecut m am mutat la el in apartament(eu terminand intre timp facultatea la Cluj), deoarece am considerat ca e normal. Pana anul trecu m-a crititcat ca sunt prea mica pt el(diferenta dintre noi fiind de 7 ani), ca nu stiu nimik de viata, ca sunt un copil ca nu sunt matura etc.
Ma rog, m -am mutat toate bune si frumoase, femeia vrea sa ne tina ca n lagare adika: apartamentul in care stam e cumparat de parintii lui, deci de catre ori "vrea muschiul lor", trec pe la noi fara sa anunte, au cheia de la casa si nu va zic cum face soacramea cand vine: intra in toate camerele, da cu degetul in coltul camerei si incepe sa tipe ca e praf mizerie si tot asa. Mentionbze ca sunt obsedata de curatenie, si fac in fiecare zi deci mi se ridica tensiunea cand aud asta. Nu o Suport, daca as putea I-AS FRANGE GATUL ma jur....Este sub orice critica de rea.Acum 2 zile l-a sunat pe logodnicul meu sa i spuna ca din cauza mea el nu se mai duce pe la ei,. ca eu l-am inrait, ca eu sunt o persoana foarte rea care le dezbina familia, ca sunt imputita ca nu fac curatenie, ca nu sunt fata de casa si tot asa .Daca ar auzi-o mama mea, ar omora-o cu sigurantza.Ne a dat peste cap si de 4 zile nu mi revin.Este rautatea facuta om, ma jigneste pe fata, el cica mi ia apararea dar din cazua faptului ca i e frica sa o infrunte ca sa nu o apuce pandaliiile si sa ne dea afara din casa, vb mai calm asa fara sa puna cu punctul pe i. Eu il iub foarte mult dar daca nu incearca sa se impuna in fata soacrei, ma jur ca i lasa inelul pe masa si bilet:sa te insori cu mata.Femeia asta este intruchiparea raului, i am pus si acatist de sanatate la biserica sa si revina cu capul...dar nimik. Asa ca, te rog nu i permite sa mai faca asa ceva, nu te consuma ai un bebe si nu trebuie sa iasa stresat.
Macar pe tine....te apara sotul...nu te lasa sa fii victima ei.

Vai socrele astea! si eu l-am pus sa o ... pe masa da cum D-zeu nu bate cu bata d-nul sot a luat-o razna ... a innebunit la propriu tinut de masa ...si acum ii da bani de tigari sa nu duca lipsa "dragu 'lu' mama" - mentionez ca nu lucra ,dc nu-i da a ajuns la faza ca o bate !!!! asa-i trebe ,ca merita ... si eu vrea amanunte cu kilareala de soacra ...da ca patrunjelu' sau merem la cioaca sa luam lectii?
Schatt
Postat pe 18 Octombrie 2009 19:49
Dupa nastere o sa ai depresie postnalatala! Eu am o soacra asemanatoare, dar ea il vrea inapoi la ea pentru ca are o casa de platit. Sfatul meu cat se poate de bland este sa nu mai vorbesti cu ea si nici sa mai sune pe fixul tau si nici pe sotul tau, cel putin sa nu stii tu. Roaga-l pe sotul tau sa fie alaturi de tine, altfel Doamne fereste, aveti un bebe . Eu sunt sigura ca te vei trezi de multe ori cu ea la usa pe neasteptate daca nu i-o tai DE TOT Sa traiasca bebe!
NiC0l
Postat pe 18 Octombrie 2009 19:53
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2009-10-18 16:29:15
De la: kudika025989, la data 2009-10-18 16:27:11 Stimabilelor tinere ,proaspete sotii, v-ati gandit vreodata ca daca aveti soti bine-crescuti,intelegatori,iubitori,apropiati de nevoile voastre si ale casei pe care ati intemeiat-o,a
sta este intr-o ,,oarecare " masura si meritul....soacrelor? Adica,soacra = femeia care v-a
crescut
barbatul, ca doar n-o-ti fi luat extraterestrii,fiinte aparute de nicaieri?
V-ati gandit dragele de voi, ca din prima clipa cand i-ati luat,aproape toate,prin atitudine,gesturi,cuvinte,vreti sa demonstrati ca Ei sunt numai ai vostri si nu au existat parca
inainte de voi?
O femeie cu adevarat desteapta nu-si pune sotul impotriva parintilor,dupa cum nici
nu trebuie sa accepte orice vine din partea unor parinti mai ...posesivi.
O femeie cu adevarat desteapta intelege ca sotul ei isi poate iubi linistit parintii,
asta neansemnand ca nu-si iubeste sotia.
O femeie cu adevarat desteapta intelege ca cele doua sentimente nu sunt incompatibile,
dupa cum vad ca a concluzionat substanta voastra cenusie.
Dragelor,ar trebui sa va ganditi la cat de repede trece timpul ,iar voi va veti trezi
in ipostaza de ....soacre. Dupa cum ganditi,aveti o singura sansa de a fii niste viitoare
soacre fericite : ecografia : mascul = out! femela = pastrata.
Exercitiu : imaginati-va SOACRE ,cu nurori,bineanteles si facand abstractie de ideea
pe care sigur o aveti deja,si anume ca voi sunteti total,dar total diferite de ce exista pana in
voi si vedeti daca va place ....
Va iluzionati! Nimic nou pana in voi,nimic nou dupa voi, asa ca,dragi tinere sotii,mai
priviti si in gradina sufletului vostru,sa vedeti,voi cu ce zestre veniti de la mumele voastre,
ce model de viata v-a fost incumbat,de ce vreti neaparat sa fiti atat de nefericite si de ce ,
mai ales,vreti sa va vedeti sotii nefericiti,personaje de telenovela ieftina?

vedeti fetelor ce partida buna sunt eu????

fiind orfan nu trebuie sa suportati asa ceva de la mama mea

ASL,pls
IONICUTZA
Postat pe 18 Octombrie 2009 19:53
De la: greierash_is_back, la data 2009-10-18 18:59:58
De la: kudika025989, la data 2009-10-18 16:27:11 Stimabilelor tinere ,proaspete sotii, v-ati gandit vreodata ca daca aveti soti bine-crescuti,intelegatori,iubitori,apropiati de nevoile voastre si ale casei pe care ati intemeiat-o,a
sta este intr-o ,,oarecare " masura si meritul....soacrelor? Adica,soacra = femeia care v-a
crescut
V-ati gandit dragele de voi, ca din prima clipa cand i-ati luat,aproape toate,prin atitudine,gesturi,cuvinte,vreti sa demonstrati ca Ei sunt numai ai vostri si nu au existat parca
inainte de voi?
O femeie cu adevarat desteapta nu-si pune sotul impotriva parintilor,dupa cum nici
O femeie cu adevarat desteapta intelege ca sotul ei isi poate iubi linistit parintii,
O femeie cu adevarat desteapta intelege ca cele doua sentimente nu sunt incompatibile,
Dragelor,ar trebui sa va ganditi la cat de repede trece timpul ,iar voi va veti trezi
in ipostaza de ....soacre. Dupa cum ganditi,aveti o singura sansa de a fii niste viitoare
Exercitiu : imaginati-va SOACRE ,cu nurori,bineanteles si facand abstractie de ideea
pe care sigur o aveti deja,si anume ca voi sunteti total,dar total diferite de ce exista pana in
Va iluzionati! Nimic nou pana in voi,nimic nou dupa voi, asa ca,dragi tinere sotii,mai
priviti si in gradina sufletului vostru,sa vedeti,voi cu ce zestre veniti de la mumele voastre,
ce model de viata v-a fost incumbat,de ce vreti neaparat sa fiti atat de nefericite si de ce ,

barbatul meu chiar e asa cum descrii tu, da' n-a invatat de la tzoapa, ipocrita, prefacuta ( si toata calitaile alea mai de top ce le poate avea un om) de maica-sa!
si da.chiar mi-am imaginat cum voi fi eu soacra! mierea dupa lume. nurorile mele vor fi fiicele mele! si nu din cauza a ce patesc eu ci pt. ca imi doresc o familie foarte mare, chiar si prin alianta!

eu vreau sa fiu nora ta
yumy
Postat pe 18 Octombrie 2009 19:57
De la: yumalai, la data 2009-09-27 19:07:16
De la: kudika071204, la data 2009-09-27 15:31:55
De la: inna_2324, la data 2009-09-27 15:24:25Nu-i lua in seama toate ifosele , zi ca ea si fa ca tine . Dar sfatul meu este sa nu care cumva sa te lasai convinsa de ea sa se mute la tine pe motiv ca ar avea grija de bebe pe viitor, dc este asa de bagacioasa si intrigoasa.

Asta am facut in primii ani de relatie,dar acum chiar este sub orice critik iar de multe ori ii intorc vb intr-un mod subtil(sau nu)...simt k doar asa o mai pot pune la punct cateodata!cat despre mutat: nici eu nici sotul meu nu suntem de acord!!!dar la cat tupeu are...nu ma mira sa vina cu bagajele la usa!!

soacrele
NiC0l
Postat pe 18 Octombrie 2009 19:59
De la: yumalai, la data 2009-09-27 19:07:16
De la: kudika071204, la data 2009-09-27 15:31:55
De la: inna_2324, la data 2009-09-27 15:24:25Nu-i lua in seama toate ifosele , zi ca ea si fa ca tine . Dar sfatul meu este sa nu care cumva sa te lasai convinsa de ea sa se mute la tine pe motiv ca ar avea grija de bebe pe viitor, dc este asa de bagacioasa si intrigoasa.

Asta am facut in primii ani de relatie,dar acum chiar este sub orice critik iar de multe ori ii intorc vb intr-un mod subtil(sau nu)...simt k doar asa o mai pot pune la punct cateodata!cat despre mutat: nici eu nici sotul meu nu suntem de acord!!!dar la cat tupeu are...nu ma mira sa vina cu bagajele la usa!!

soacrele

Dupa nastere o sa ai depresie postnalatala! Eu am o soacra asemanatoare, dar ea il vrea inapoi la ea pentru ca are o casa de platit. Sfatul meu cat se poate de bland este sa nu mai vorbesti cu ea si nici sa mai sune pe fixul tau si nici pe sotul tau, cel putin sa nu stii tu. Roaga-l pe sotul tau sa fie alaturi de tine, altfel Doamne fereste, aveti un bebe . Eu sunt sigura ca te vei trezi de multe ori cu ea la usa pe neasteptate daca nu i-o tai DE TOT Sa traiasca bebe!
NiC0l
Postat pe 18 Octombrie 2009 20:00
draguta si eu am trecut aproape la fel ca tine.. am stat 5 ani prieteni si ne-am logodit ne-am mitat impreuna.. dar unde crezi la soacra/.... 5 ani de zile cat am fost prieteni statea cu saptamanile la soacra, ne intelegeam minunat, nu ne-am certat niciodata.... din contra cand ma certam eu cu stefan soacra mea imi lua mie mereu apararea... pana cand ne-am mutat impreuna .. la el acs.. si cu soacra ... dar separat.. statea la casa.. aveam intrari separate.... dar eram toata ziua nas in nas cu ea.... draguta vreau sa iti spun ca in 3 luni de zile am fost nevoita sa imi chem familia si sa ma duc acasa la mine.. cat de mult il iubeam.. mi-am dat seama ca nu asta e viitorul pe care il merit.. el se schimbase la 180 de grade si nu il mai recunosteam... se dadea de partea mamei lui,... eu ma certam cu ea di orice... si el nu imi lua mie apararea, ba din contra ma certam afara cu ea.. si in casa.. ma certam si cu el..... mi-am dat seama ca.... timp de 5 ani am iubit si nu mi-am dat seama pe cine si ce fel de familie sunt... cat de mult il iubesc inca dupa 3 luni de despartire imi dau seama singura ca regret timpul pe care l-am petrecut cu el.. si ca viitorul prieten. sot care il voi avea.. nu vreau sa mai iubesc soacra niciodata.... a fost o prefacuta.... si-a jucat cartea pana m-a luat la ei acs si cand m-au luat 3 luni cat am stat la ei acsa... am plans intr-una..... zi si noapte.. slabisem in ultimul hal.. pt ca il iubeam.. dar am plecat!! cand am plecat toti au inceput sa planga (mama lui, tatal lui si el) dar n-au fost in stare sa spuna nimik....
kudika068049
Postat pe 18 Octombrie 2009 20:00
De la: denis_3d25, la data 2009-10-18 19:26:18Ok, ... cautatzi cartzi si comentarii pe forumuri , filme, cautatzi toate informatziile posibile despre VAMPIRI energetici... Soacra ta este un vampir...

Da, trebuie sa o omoratzi, dar trebuie sa o omoratzi dupa retzeta , caci altfel nu moare... In cazul in care nu vetzi reusi sa o omoratzi voi pe ea, va va ucide ea pe voi... Un gand de furie , poate sa-ti distraga atentzia in timp ce conduci masina si sa faci accident, sau ti se pot intampla diverse accidente prin influentza gandului vampiric de la ea... ea va distruge aura energetica protectoare, socurile de stres ce le avetzi de la ea, sint muscaturile ei otravitoare... un soc de stres, paralizeaza anticorpii pt 6 ore...timp in care, sintetzi fara aparare fatza de bacteriile si virusii din atmosfera....in felul acesta , microbii va intra-n organism si incep sa va atace la nivel celular, pana cand in final va vetzi trezi ca avetzi cancer... Justitzia de pe Tera, nu o va condamna pt crimele ei ... Atentzie ! Nu trupul ei trebuie ucis ! Nu trupul ei va este dusmanul...Trupul ei este doar o bucata de carne neutra... Eu vorbesc despre monstrul incarnat in trupul ei... Diavolul si-a facut cuib la pieptul ei...
Iubirea, este focul si lumina de care nu se pot apropia vampirii ... Dar ea, s-a departat de lumina iubirii, si diavolul a inceput sa o curteze.... acum, va curteaza pe voi.... Razboiul vostu nu este cu soacra ci cu diavolul... noi totzi cei de aici din iad (planeta Tera) ducem acest razboi contra lui ... Isus este Calea, Adevarul si Viatza... La capatul fricilor, geloziei, invidiei, furiei... acolo este iubirea, acolo incepe paradisul sau imparatzia lui D-eu... Isus s-a coborat in iad ca sa-i ridice dintre mortzi pe cei ce-i asculta glasul... Voi ii acultatzi glasul? Il auzitzi ? Glasul lui , este firmitura de iubire pe care o auzitzi vag, dar care simtziti ca este cea mai mare comoara a universului... Acea raza de iubire ce va mangaie sufletele , Aceea este calea , Adevarul si Viatza...
Meditatzia este razboiul adevarat... in meditatzie trebuie sa-l invingetzi de diavol... doar in meditatzie-l putetzi invinge pt ca esentza lui este de natura spirituala... spiritul , puterea gandului si a cuvintelor misca materia si nu invers... cu trupul nu potzi misca un spirit ci doar prin puterea cuvantului...

La inceput era Cuvantul si Cuvantul era la D-eu si D-eu era cuvantul.... Toate prin cuvant s-au facut si fara de cuvant nimic nu s-a facut din toate cite s-au facut...

O retzeta pt inceput:

Din biblia ortodoxa: pagina. 1204 Sf evang. dupa Ioan cap1, versetele 1....18 si dupa vrs. 18, citeste si compara vestetul 12 si apoi 8 si 18 de la pag.1388 Epis.1 a sf Ioan
Apoi, Dragostea si bunurile ei de la pag.1304 Unu Corintenii, cap. 13. Apoi, de la pag 1389 Epis. unu Ioan cap.5 versetele: 18,...21.

Filmul documentar Apa , vezi Masaru Emoto pe google... aici vei avea dovezile stiintzifice ca Isus prin puterea cuvantului a transformat apa.... vei vedea cum structura apei isi schimba forma in functzie de vibratzia cuvintelor cu care intra in contact...

Meditatzia...
...meditatzia spre deosebire de rugaciunile cultelor relig. te ajuta sa-l descoperi pe D-eu , te ajuta sa intri in contact cu el si nu sa-l creezi tu pe el... meditatzia, nu-i da forma finita lui D-eu, ea nu creeaza idoli limitatzi... D-eu este Libertate, infinit, viatza,... este starea de extaz vesnic, este zambetul de multzumire nesfarsita...

ce zici tu aici e adevarat ... are de aface cu demonul numit Izabela care de obicei cu femeile are treaba ... in fine nu stiu cati iau in considerare ce scri pt ca in general nu este o cultura ,stiinta despre asta ... sant putini care stiu pt ca nu stiu sau ignora ... e adevarat ca exista vampiri energetici dar in partea oculta , iar din punct de vedere biblic Isus e calea ... problema e ca dc prezinti in acelasi contesc amandoua produci confuzie ... dovada fiind si raspunsul nu stiu ce sorti de isbanda va avea ...sper sa sesizeze mai multe nurori ca sa putem dezvolta subiectul pt ca e destul de povestit si ' reteta de care zici ' adica la subiect ,adika exact ce le doare !succes!
Schatt
Postat pe 18 Octombrie 2009 20:01
Cand ajungem parintzi, in genere, uitam ca am fost copii si bineinteles de zicala " copil cuminte si baba frumoasa..." cand ajungi soacra uitzi ca ai fost nora... soacra tu ti-ai ales-o!!!
stefanant
Postat pe 18 Octombrie 2009 20:02
RELAX ASTA NU E NIMIC SA VEZI CIND SOACRA STA CU FOSTA SOTULUI LA CAFELE, ATUNCI SA TE PLINGI
madalina2111
Postat pe 18 Octombrie 2009 20:11
salve
te ajut eu...daca si tu ma ajuti pe mine ne gasim cam in aceeasi situatie
CHIENKIRI
Postat pe 18 Octombrie 2009 20:12
De la: yumalai, la data 2009-10-18 19:57:31
De la: greierash_is_back, la data 2009-10-18 18:59:58
crescut
inainte de voi?

barbatul meu chiar e asa cum descrii tu, da' n-a invatat de la tzoapa, ipocrita, prefacuta ( si toata calitaile alea mai de top ce le poate avea un om) de maica-sa!
si da.chiar mi-am imaginat cum voi fi eu soacra! mierea dupa lume. nurorile mele vor fi fiicele mele! si nu din cauza a ce patesc eu ci pt. ca imi doresc o familie foarte mare, chiar si prin alianta!

eu vreau sa fiu nora ta

muey yam.....pai peste 20 de ani....as vrea sa fim cuscre mai degraba!
greierash_is_back
Postat pe 18 Octombrie 2009 20:28
Draga mea nu e nevoie s-o ucizi,stii tu parintii nu ti-i alegi,atata timp cat ai casa ta si te intelegi cu sotul tau,trebuie doar sa dai dovada de mult tact si diplomatie,adica daca iti spune ceva zici ca ea si faci ca tine,gen "ce faci mamaico,vai ce bine imi pare ca te vad,etc,la inceput va fi mai greu dar tot asa o vei tine si departe de usa ta.Cu raul nu faci nimic bietul socrul tau n-o fi facut accident vascular degeaba.Culmea este ca sunt din accelasi oras cu tine si te inteleg pentru ca la mine "mama adoptiva"este asa,imi blesteama copilul,ne face in toate felurile,este schizofrenica,daca ai sa citesti mai multe despre aceasta boala ai sa constati ca ffff.multi schizofrenici sunt in libertate si ii chinuie pe altii.Daca te certi nu rezolvi nimic considera ca nu exista si nu pune la suflet.Daca propriul fiu o trateaza din scurt tu cu zambetul pe buze trateaz-o la misto.Iti va fi fff bine.Succes,lasa crimele ca-s prea scumpe si e criza.Pa
kudika033754
Postat pe 18 Octombrie 2009 20:31
Si eu sunt soacra,de 3 ori soacra,dar daca as simti ca sunt in plus,nu as astepta sa ma omoare nurorile......m-as omora singura.Pai daca e asa de bagacioasa asta inseamna ca nu are de lucru,nu are griji destule si neaparat trebuie pusa la punct,fara menajamente. Ce sa mai astepti ,de ce sa mai rabzi ,pur si simplu,esti adulta.poti lua decizii si fara sa fii stresata continuu de sfaturile soacrei,daca nu ai nevoie de ele. Ca vine un bebelus,iaca,nu toti bebelusii sunt crescuti de bunici,sa vina sanatos ca te poti descurca si fara sa te inebuneasca cineva continuu,de ce sa iei pe naiba pe capul tau/ trebuie sa ai o discutie sincera ,sa-i spui ce te deranjeaza si transant sa stabiliti o relatie normala ca intre soacra si nora,fara amestec in casnicia si deciziile voastre . Iti doresc sa ai linistea pe care ti-o doresti ,sa ai o casnicie fericita,un bebe sanatos si soacra.......las-o sa se omoare singura,lamureste-o ca e in plus in relatia si casa voastra. BAFTA SI CURAJ!!
abucuresc
Postat pe 18 Octombrie 2009 20:41
hm.la mine e si mai frumos.eu am interdictie in casa soacrei mele,mi-a zis-o in fata.nu i-am dat motiv,insa nu ma vrea si gata.am incercat in felsi chip sa o fac sa ma accepte,nu vrea si gata.pana la nunta nu a dat prea multe semne,dar a facut tot posibilul sa imi strice si nunta pentru care am alergat foarte mult sa iasa bine.si a iesit foarte bine pentru ca pur si simplu am ignorat-o.dar in suflet ce mi-a ramas.... si cata lume mi-a aratat-o cu degetul, nu mai zic. mai grav e ca sotul meu se bucura ca eu nu am ce calcala ma-sa in casa,el se duce aproape zilnic si cum o viziteaza se vede ca vine acasa intors pe dos.am incercat si cu el in fel si chip,dar nu are nicio treaba.daca mama mea i-ar fi interzis sa mai calce in curtea ei,cu juramant ca nici eu nu mai calcam,dar el nu,ba chiar i se pare nefiresc ca nu inteleg ca el trebuie sa merga la "familia lui" ce daca eu nu merg?care e problema?aia e familia lui,eu sunt nimeni,a rectificat apoi si a zis ca eu sunt nimeni pentru familia lui.si suntem casatoriti de acum,dar familie... nu suntem inca si acasa e tot la mama lui in conditiile in care mama lui nu il ajuta cu absolut nimic,si nu l-a ajutat niciodata in viata ei,a fost numai pentru ea si pentru fiica ei,pe asta doar l-a slugarit si l-a imbracat mereu ca pe un amarat ca sa ii poata da totul fiicei ei.si el tot moare dupa ei.of doamne.si mie imi vine sa o omor,dar daca nu o omor,macar sa o bat o data
oni_math
Postat pe 18 Octombrie 2009 20:55
cuvantul cheie:calm.trateaza totul cu calmitate. ea nu-ti vrea raul dar uneori si bunele intentii pot face rau daca vin atuncii cand nu ai nevoie de ele. am trecut prin asta si am ajuns in pragul divortului cand bebele meu avea o luna. mamele de baieti pot influenta f mult deciziile acestora. dar tratand totul cu calm relatia cu sotul s-a reluat iar soacra a inteles care este rolul ei in familie. trebuie sa te impui elegant.acum am rel extraordinara cu iubitul meu si una ok cu soacra care,atunci cand poate ma ajuta si cu copilul. trebuie,insa sa stie toata lumea cand va veni bebele cine este MAMA, CACI SOACRA VA INCERCA SA PREIA CONTROLUL, DAR DACA ESTI PUTIN MAI DESTEAPTA SI AUTORITARA totul va fii ok. sa stii ca o sa fie foarte greu si cu scoala si cu copilul, aproape imposibil, doar daca mama ta te-ar putea ajuta. sa nu ai baza prea mare in sot, care desi incearca sa te ajute nu prea stie cum si nu prea poate. in primele 5 luni mama duce tot greul cresterii copilului. sarcina si nastere usoara! ps. : SFAT" NU-L BATE LA CAP PE SOT PT CE FACE SAU ZICE SOACRA" REZOLVA TU PROBLEMA CU EA SI DE FATA CU EL INCEARCA TU SA FII CEA BUNA SI CONCILIANTA DINTRE VOI DOUA. DUPA CE PLEAC SUBLININIAZA DAR ATAT NU COMENTA: AI VAZUT CA EU NU AM ZIS NIMIC: TE PUP SI ABFTA E SI EA O MAMA SI NU VA VREA RAUL
michelle_belle
Postat pe 18 Octombrie 2009 20:57
Foarte tare,esti o fericita ca ai un asa barbat
Geamila
Postat pe 18 Octombrie 2009 20:58
te inteleg!!! daca vrei forman o gasca si pornim in eliminarea scorpiilor..mie mi-a distrus relatia apropare definitiv...si dupa 13 ani frumosi!!!
yves_rocher_originals
Postat pe 18 Octombrie 2009 21:16
draga mea intai felicitari pentru bebe ! iar cu soacra nu te vei intelege oricait te vei stradui, incearca sa o tii la distanta cu politeturile de rigoare , cat mai diplomatic cu putiinta, sa nu admiti sa vina sa stea cu voi , sunt sigura ca va veti descurca.
studiile sa faci tot posibilul sa ti le termiini
numai bine
kudika027881
Postat pe 18 Octombrie 2009 21:22
Si eu am avut pbleme cu soacra la inceput , in primul an de casatorie dar si inainte. si ...am pus-o la punct. Stii cum i-am dat o lectie de viata?? Dupa nunta, ne-am dus in vizita cam vreun an de zile, ff rar, iar dupa un an, mi s-a pus pata rau si nu ne-am mai dus in vizita 2 ani, inclusiv sotul meu nu mergea in vizita singur fara mine! Nu telefoane, nu nimic, decat un ''La multi ani! de sarbatori, si gata. Dupa ce a suferit cumplit pt k nu tineam legatura cu ei(cu socrii), intr-o zi m-a cautat prin sotul meu, si m-a rugat sa o iert cu lacrimi in ochi. De atunci am devenit cele mai bune prietene, desi acum o sun eu si o rig sa mai treaca pe la noi, 1 data pe luna, sau la 1 luna si jumatate, iar cand isi face anuntata vizita, mai intai MA SUNA PE MINE, nu pe sotul meu, si imi cere voie dk poate veni intr-o vizita scurta. Cat despre problemele noastre, este regula: nimeni nu comenteaza sau da sfaturi in casa noastra sau in relatia noastra daca nu le cerem. De atunci ne respecta f mult, si uneori cand doreste sa-si spuna parerea...o face cu mii de scuze. Ei, ce ziceti?? ASTA ''DA'' SOACRA!!!
amor77
Postat pe 18 Octombrie 2009 23:49
Mama cat ma amuz! Dar ii si multumesc cerului ca am o soacra care sta in banca ei. Norocul meu e din cauza ghinionului pe care l-a avut ea: o soacra dementa pe care daca as fi avut-o eu, as fi taiat-o bucati si as fi aruncat-o la caini! Pe cand eram, eu si sotul, inca prieteni, a incercat ea sa ne manipuleze cu pisiceli, dar eu nu am fost prezenta la impartitul "prea-multului bun simt"... asa ca i-am retezat-o scurt: In relatia noastra sa nu se bage! Singurele probleme care le mai am cu ea sunt din cauza ca inca ii face toate mofturile copilului meu (ceea ce ma enerveaza la culme)... dar, de vreo 2 ani suntem departe de ea, asa ca imi educ copilul cum cred eu mai bine. De urat nu o urasc, ca nu am motive... dar nici sa o iau in casa mea! Totusi eu ii multumesc ca l-a educat bine pe sotul meu...
krisla
Postat pe 19 Octombrie 2009 00:20
De la: colorata_nas, la data 2009-09-27 15:17:28salut dragele mele!!sunt mai veche pe acest forum dar am ales sa imi fac un alt cont pt o problema kre ma macina...am 25 de ani si sunt impreuna cu barbatul iubit de 5ani de zile...de 1an suntem casatoriti si ducem o viata mai mult decat frumoasa...cu o singura exceptie:SOACRA!!!cat timp am avut o rel,fiekre a stat la el aksa...dormea la mine,dormeam la el...dar niciodata nu am stat impreuna unul la celalalt decat pana acum un an cand ne-am casatorit si multumim lui dumnezeu avem casa noastra!!!INSA!!!!nu mai poooot!soacra mea este ft bagacioasa si simt k o sa comit cel mai grav pakt:omorul!suna de peste 20 de ori pe zi,nopate...vrea tot timpul sa fim prezenti la ea(tin sa mentionez k socrul meu este bolnav:accident vascular in 3ani de 3ori,desi are doar 49ani),ne controleaza,"da de ce va duceti mamik acolo,dar nu e mai bine sa stai acasa?sau veniti la noi!".vine cu niste idei tampite:eu sunt insarcinata in 6luni si sunt la a 2a facultate,anu2,si imi spune sa renunt la scoala(nu am dekt invatamant la zi) k nu mai loc de scoala acum...k vine copilu...gata!!insa eu ma simt in stare si nici in ruptul capului nu am de gand sa o ascult,si pana la urma nu am platit 26mil pe an degeaba.este bagacioasa:tot timpul ma suna pe mine sa ma traga de limba in legatura cu sotul meu kre nu sta ft mult la discutii cu ea si i-o reteaza!!!credeti-ma k si el este exasperat iar cateodata se infurie si ii vb destul de neadecvat!!tot timpu' o intereseaza ce mai fac ai mei,ce mai face mama,imi da sfaturi pt mama kre e plekta in afara(k doar si ea a fost si stie cum e).cateodata ne scoate ochii pt masina kre ne-a facut-o cadou de nunta:"k eu m-am plimbat cu masina numai knd sa ma duc la spital,k in rest..."tot timpul imi tranteste niste comentarii legate de mine sau ai mei de ma socheaza!!!am vb cu sotul meu si i-am spus tot ce aveam pe suflet!a incercat sa vorbeasca cu ea intr-un mod frumos dar nu s-a putut!!cand ridik tonu la ea,incepe si plange si incepe"k la kt te-am ajutat eu pe tine".nici el nu mai poate cateodata si cedeaza!tot ce imi spune este:"lasa-o in pace,nu stii cum face?n-o cunosti?taci din gura si tot ce te taie capu' faci".dar acum k sunt insarcinata deja bate apropo'uri sa se mute la noi:"k dak dansa nu vrea sa se lasa de scoala,cine sta cu ala mic?chit k o sa bat drumul de 4-5 ori pe zi,asta e ce sa fac?"si credeti-ma k sunt mii de ex si nu as termina in 3zile de pov!in rest ma inteleg bine cu sotul meu,suntem tineri,ne iubim si vrem o viata frumoasa si tragem cat putem..dar cum nimic nu e roz in viata...va implor orice sfat sau idee este binevenita!!!va pup si scuzati pt imensa poveste!!!
kudika048899
Postat pe 19 Octombrie 2009 00:44
De la: IONICUTZA, la data 2009-10-18 19:47:33
De la: Lucia38, la data 2009-10-18 10:05:42
De la: Mela, la data 2009-10-18 09:49:07bueyyy...da nimeni nu-si iubeste soacra??

io o iubesc.

Si eu...in gura.

mi-o dai si mie o tura?

ma simt tare singur la ora asta

promit ca nu-i rup dintii
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 19 Octombrie 2009 01:03
BUNA SEARA DRAGELE MELE.VA SALUTA O SOACRA.SI EU SUNT SOACRA AVAND UN SINGUR BAIAT 33 ANI ,CASATORIT DAR EU SUNT IN RELATII FF BUNE CU NORA STAM SEPARAT DACA MA SOLICITA CU PLACERE DACA NU STAU IN BANCA MEA. DE CAND LUMEA NORA SI SOACRA DAR OARE DE CE?VOI FETELOR CARE VA DATI TARI SFATUINDO PE ACEASTA TANARA(OMOARO, DAI VERDE DE PARIS, INPUSCO ETC.....)OARE GANDITI. VAS INTREBA DACA MAMELE VOASTRE SUNT BUNE SUNT SIGURA CA PARTE DIN ELE AU SI BAIETI ,CE ATI FACE VOI DACA ATI AUZIO PE CUMNATA VOASTRA FACAND ASEMENEA ACUZATII LA ADRESA MAMEI VOASTRE CUM ATI REACTIONA?SAU ALTA VARIANTA VOI AVETI COPII?CARE AVETI BAIETI O SA DEVENITI SI VOI SOACRE PESTE ANI SI VETI AVEA PARTE DE ACELEASI REPROSURI CA DE SUNTETI SOACRE EI CUM O SA VEDETI ATUNCI LUCRURILE?VA ROG SA-MI RASPUNDETI,DAR DACA SE POATE IN LIMITA DECENTEI.
kudika048899
Postat pe 19 Octombrie 2009 01:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ajutor...? 19 De la: asdfgh 21 Februarie 2012 17:53
Divort cu copil 32 De la: perce_neige 31 Iulie 2010 09:15
poti sa recuceresti un barbat din zodia taur??? 4 De la: sakura_7777777 3 Ianuarie 2010 04:41
1 saptamana si gata... 34 De la: DayC 15 Ianuarie 2011 16:25
cand iubitul se gandeste sa-ti faca "lipeala" cu altul.... 16 De la: irene_zina 24 Iunie 2009 22:46