Setari Cookie-uri

m-am indragostit de cineva,dar am nunta in august

De la: cristinarudi, la data 2010-05-16 12:53:49
De la: sirghea, la data 2010-05-16 09:05:13
De la: kudika102356, la data 2010-05-16 08:32:32cel mai bine amani nunta cu un an....ar fi frumos sa avetzi o discutzie sincera ca asa ii normal si ii frumos in al 2lea rand punete tu in locul lui daca el ar trai o poveste de dragoste tu ce ai face?.....Eu si cu sotzia mea am trecut prin asa ceva si a durat 5 luni povestea ei de dragoste cu un alt fat frumos si nu a realizat nimic si sa intors tot la mine ....Dc? pt ca voi femeile dupa ce va plictisitzi de un barbat cautatzi sa ii datzi papucii un lucru logic si natural .... dar nu tot tipul facetzi alegerea ce-a mai buna si regretatzi.... Concluzia clasicul proverb roman Nu da cioara din mana pe cea din parc.....

cred ca nu ar trebui sa fie vorba de nici o nunta...sub nici o forma.daca dupa o perioada atit de lunga de stat impreuna inca nu ti-ai clarificat pozitia...nu ar trebui sa te afunzi si mai mlult in" mocirla" in care ai intrat.in primul rind incurci viata acestui baiat cit si viata ta.
deja este clar ca nu este nimic serios intre voi ...chiar daca tu sustii alceva.ai stat acesti 7 ani linga el in virtutea inertiei si a obisnuintei...apoi ai deschis ochii si ai vazut "lumea"...daca ai face o introspectie a interiorului tau la modul serios ai descoperi adevarul...
cit despre ... (hai sa-i zic si eu cum ii spun mai multi/multe pe aici)..fat frumos cu magarul cu palosul cit parul de la gard...e greu de dat un sfat mai ales ca l-ai cunoscut doar de la distanta.nu ai stat cu el nu stii cum se comporta ce alte "calitati"ascunse are...adica sunt multe necunoscute care in momentul descoperirii lor s-ar putea sa nu mai fie chiar asa cum spune el.
tu esti singura in masura sa hotarasti...ramin insa la parerea mea nu mai fa nunta.incurci prea multa lume si va stricati amindoi viitorul...deznodamintul v-a fi acelasi mai devreme sau mai tirziu.
scuze daca am zis ceva care te-a deranjat. este parerea mea iar tu poti sa nu o bagi in seama.
si pentru vinatorii de greseli...scuzati scrisul ...eu nu recitesc niciodata ce am scris.citesc abia la a doua postare sa vad ce idie am sustinut.sa fiti iubiti.


Ai un pupic de la mine pentru cum gandesti! Din fericire exista si barbati pe lumea asta si pot sa-ti zic ca esti in mod clar unul. Nu am idee ce defecte ai, cum esti, dar nu am nicio indoiala ca esti un barbat adevarat fiindca fiecare vb de-a ta e un sfat bun. Nota 10!

multumesc frumos pentru vorbele de duh.... si pentru nota...
desi nu pentru asta postez...eu doar ma relaxez citind si postind cite ceva,asa cum vad eu lucrurile.
cit despre fapte nu vorbe...(glumesc)...iar despre defecte...am si eu ca fiecare...ce parca e cineva perfect fie femeie sau barbat?.
RUY_BLAS
Postat pe 16 Mai 2010 20:23
Vad ca ai aici o gramada de pareri diversificate dar nimeni nu este in masura sa iti zica cu cn sa fii pt ca doar tu stii cum e rel ta cu actualul si prin ce ati trecut impreuna. era parca o fata in situatia ta care si-a lasat viitorul sot pt altcineva. daca ar mai fi scris o fata tot in situatia ta care nu si-a lasat viitorul sot pt altul. Tot ce apare aici te da mai tare peste cap pt ca fiecare persoana isi da cu parerea conform gandirii, conceptiilor si principiilor care le au. Iar tu pe care din pers astea le cunosti si cu care te asemeni tu? Orcm trebuie sa recunisti ca dai dreptate doar acelor msj care iti convin. Doar tu stii ce ai 'in casa' si consider ca nu ai ales cea mai buna metoda pt a-ti rezolva dilema. Un psiholog, repet, te-ar ajuta sa vezi lucrurile din unghi obiectiv;)
kudika114266
Postat pe 16 Mai 2010 20:40
daca o femeie care s-a indragostit...care si-a pierdut mintile din pasiune..este pentru tine un copil..sau, cum ai mai zis ..o femeie care merita batuta toata ziua...tu n-ai iubit, asa-i? cand e pasiune, nu mai vezi nimic in jur...si crede-ma ca sunt nenumarate cazuri de relatii luuungi...cu copil si casatorie..care au inceput asa.
sabinah
Postat pe 16 Mai 2010 21:34
am trecut si eu prin aceste stari,stiu cum este,nu este aceiasi situatie ca a ta,nu stiu ce sa-ti spun sa faci crede-ma,dar totusi vezi ce vrea strainul cu tine,de la tine ,daca simte la fel ca tine renunta la celalalt,nu stiu ce sa-ti mai spun...e greu....
kudika127260
Postat pe 16 Mai 2010 21:50
parerea mea e ca daca dupa atat timp...inima ta a luat-o razna pentru altcineva, e clar ca pentru actualul nu mai ai nimic. Nu ar trebui sa te gandesti sa il lasi pe nik pentru celalalt...ci ar trebui sa iti ridice semne de intrebare tocmai faptul ca simti ce simti. Nu te desparti de nik doar ca sa fii cu EL...daca e sa te desparti..ia decizia gandnidu-te ca asa e mai bine pentru tine :) Daca te vei departi de unul pentru celalalt, implicit vei avea asteptari fooooarte mari de la EL, iar daca nu va emrge vei ramane dezamagita rau...crezand ca ti-ai nenorocit viata. caeasta situatie poate fi evitat gandindu-te ca .EL..poate e doar un semn, acel ceva care nu e intamplator, ca un clopotel care iti spune .."NU te casatori..nu o sa iti fie bine".
daca nu s-ar fi intamplat acum..se intampla mai tarziu...si nu cred ca era mai bine sa fie si un copil la mijloc, nu?
Numai bine si asculta-ti inima..pentru ca viata e prea scurta ca sa nu o calatorim la Clasa I :)
sabinah
Postat pe 16 Mai 2010 22:03
Vrabia din mana pe cea dupa gard?
Despre ce tot vorbiti aici ca eu nu pricep? Casatoria inseamna un interes material sau dragoste? Atunci de ce mi-ar pasa de vrabia din mana daca nu-mi aduce nicio satisfactie sufleteasca? Dupa inca 2 ani de casnicie ma trezesc cu sufletul uscat si, daca la cel din strainatate nu ma mai pot intoarce, incep sa caut altul in jurul meu. Sau scriu pe forum ce searbada viata am, ca nu-mi iubesc sotul, ca mi-as dori sa-l insel si asa mai departe.

Toti cei care dati sfaturi incepandu-va postul "si eu am patit la fel" uitati un singur lucru. Voi nu sunteti ea, barbatii din viata voastra nu sunt si barbatii din viata ei, iar reactiile, educatia si telurile voastre in viata nu coincid cu ale ei. Asa ca, cel mai bine ar fi sa fie sfatuita sa amane orice decizie pana la clarificarea sentimentelor. Nici ea si nici ei nu sunt vrabii sau caini cu covrigi in coada ci oameni care au sentimente si se conduc dupa ele.
rashela
Postat pe 16 Mai 2010 22:05
Buna ,
parerea mea este ca tb sa faci ceea ce simti , mai bine sa-ti para rau de ceea ce ai facut , decat de ce nu ai facut , pune-ti ordine in ganduri , punele in balanta pe amandoua ,gandeste-te ca nimic din ceea ce faci sau vei face nu va putea da timpul inapoi , daca crezi ca "EL" este jumatatea ta nu renunta lasa princiipile pt ca nu asat te face fericita fi tu insuti nu fi cineva pt ceilalti , traieste-ti viata profita de fiecare ca clipa si bucura-te ,gadeste-te la rece si i-a decizia cea mai buna pt toti , nulasa timpul sa treaca pt ca nu rezolvi nimic,sunt sigura ca vei face ce trebuie :)
alexandra_alecu
Postat pe 16 Mai 2010 22:33
Buna,
sunt Teo si am 31 de ani.Pana la aceasta varsta am avut si eu experientele mele care m-au invatat cate ceva....o sa-ti dau un sfat ...insa inainte trebuie sa-mi spui daca stii care este diferenta dintre "dragoste" si "iubire".Pana cand i-mi vei raspunde trebuie sa-ti spun ca (folosinta indelungata,existenta in doi,impartasirea maruntilor in cantitate ...intotdeauna duce la crapaturi.....insa dintralea care se inchid din fericire.Cand aceasta crapatura nu se inchide, in urma discutiilor...... duse la capat (a lucrurilor dar si a intregii relatii (pe care o ai)),atunci vorbim de o posibila spargere...(si este cunoscut ca sparturile nu se lipesc).Incearca sa vezi ce se intampla in relatia actuala pentru a nu avea o harababura in urmatoarea.ESTI INDRAGOSTITA!!!!!!ESTE ATAT DE UNIC!!!!!ASTEARNA-TI DRUMUL SI TRAIESTE-TI VIATA!!!!DOAR O VIATA AVEM!!! SUCCES!!!!
tesio
Postat pe 16 Mai 2010 23:47
Daca nu simti ca-l iubesti pe cel ales, nu merge mai departe!!
kudika173017
Postat pe 17 Mai 2010 01:37
Draga mea...nu asculta la mesajele rautacioase...parerea mea este ca tu trebuie sa decizi....tu si numai tu.Asculta-ti inima si basta...e adevarat ...ca s-ar putea sa sa ai urme de regrete candva(pt modul in care o sa reactioneze viitorul sot...anulezi o nunta practic) dar daca inima iti spune ceva...fa pasul.Viata asta e asa scurta si merita traita,din afara e usor sa judeci...sa emiti pareri,sa dai sfaturi...dar eu imi imaginez ce este in inima ta.Traiesti intr-o incertitudine totala...o s-o iei razna...s-a gandit cineva...ca s-ar fi putut sa fie invers?Sa isi fi gasit el pe altcineva....si sa te paraseasca?
kudika153609
Postat pe 17 Mai 2010 02:25
Buna. din proprie experienta ati spun ca si eu am patit la fel ca tine si acum regret enorm as i dori sa dau timpul inapoi sal am langa mine exact ca tine 7 ani am vb cu el si vream sa fiu cu altutul. nu fa prostia gandestete ca acel baiat de 7 ani tia inghitit si bune si rele pentru ca sa aprins o flacara din tine nu merita. incearaca ce vezi nu merge in relatai ta cu el si incearaca ca acea flacara care sa aprins pt altul sa fie pt baiatul de cu care esti de 7 ani
roxana2010
Postat pe 17 Mai 2010 05:01
si daca e totusi numai un foc de paie??!ce te faci daca dupa alti sapte ani petrecuti alaturi de strain constati acelasi lucru? ca te-ai plictisit,ca nu mai descoperi nimik nou la el,ca deja il cunosti?daca in cale iti va iesi iar un Fat- Frumos?!ce vei face vei alerga mereu dupa himere?casnicia nu e un lucru usor,e normal ca dupa cativa ani petrecuti impreuna sa intervina si monotonia,e inevitabil numai ca depinde de fiecare sa stim sa o tinem cat mai la distanta...eu zic sa mai reflectezi!
bafta!!
kudika142844
Postat pe 17 Mai 2010 08:39
Buna. Draga mea iti inteleg povestea, eu dupa 12 ani de relatie m-am indragostit de cineva care era intr-o relatie tot de 12 ani. Ne placeam foarte mult, cel putn asa mi-a dat de inteels si respectivul. Nu o sa intru in amanunte, iti scriu doar atat ca amandoi am pus punct relatiilor noastre iar El, acum este cu alta persoana. Nu poti avea nici o certitudine ca El e de fapt Fat Frumos si te si vrea pentru totdeauna.
Daca ai orice urma de indoiala cu privire la casatorie, atunci nu ar trebui sa faci acel pas, dar nu pentru altul, nu din cauza sau pentru Fat Frumos ci numai si numai pentru Tine. Tu esti ce am mai importanta. Sa retii asta.
nely_balea
Postat pe 17 Mai 2010 09:43
De la: rocsa68, la data 2010-05-15 11:00:15Buna.....eu cred ca relatia voastra s-a epuizat, ati reusit sa faceti tot impreuna....numai aveti nimic nou de aratat unul celuilalt....daca ai mai fi fost foarte atrasa de el nu cred ca cineva ar fi putut sa te distraga de la viata ta......parerea mea este asa cum am vazut ca ti s-a mai spus sa ai o discutie foarte sincera, sa luati o pauza si sa iti aduni gandurile...sa vezi ce simiti si daca mai simti....ai numai 29 ani...viata ta nu se va opri la nik, relatiile in ziua de azi nu mai au aceiasi continuitate ca pe vremuri....ma mira si faptul ca ati rezistat atat.......oricum iti doresc numai bine si sa dea D-zeu sa iei decizia cea mai inteleapta....bafta multa!
kudika156887
Postat pe 17 Mai 2010 09:50
De la: kudika156887, la data 2010-05-17 09:50:25
De la: rocsa68, la data 2010-05-15 11:00:15Buna.....eu cred ca relatia voastra s-a epuizat, ati reusit sa faceti tot impreuna....numai aveti nimic nou de aratat unul celuilalt....daca ai mai fi fost foarte atrasa de el nu cred ca cineva ar fi putut sa te distraga de la viata ta......parerea mea este asa cum am vazut ca ti s-a mai spus sa ai o discutie foarte sincera, sa luati o pauza si sa iti aduni gandurile...sa vezi ce simiti si daca mai simti....ai numai 29 ani...viata ta nu se va opri la nik, relatiile in ziua de azi nu mai au aceiasi continuitate ca pe vremuri....ma mira si faptul ca ati rezistat atat.......oricum iti doresc numai bine si sa dea D-zeu sa iei decizia cea mai inteleapta....bafta multa!



Pretuieste intotdeauna ceea ce ai, gindestete ca 7 ani inseamna pentru voi ceva, Un strain nu poate sa apara asa din senin si sa strice tot. Nu crezi ca ai putea sa pierzi si persoana de linga tine ...si fantoma ideala care ....poate sa se plictiseasca la un moment dat si de tine asa probabil cum se plictiseste si de celelalte...fii sigura ca esti una oarecare la care vine asa ca sa se destinda. Risti sa ajungi la faza ca poti ramine singura...la virsta cind trebuie sa ai cic de cit o viata stabila.
kudika156887
Postat pe 17 Mai 2010 09:54
Salut. Te inteleg perfect in ceea ce simti. Eu dupa 12 ani de relatie m-am indragostiti de un alt barbat care randul lui era implicat intr-o relatie tot de 12 ani. Ne placeam foarte mult cel putin asta mi-a dat si el de inteles. Nu o sa descriu amanuntele prin care am trecut. Amandoi am pus punct relatiilor noastre iar El acum este cu alta perosana. Dupa ce amnadoi am rupt relatiile el a avut nevoie de o perioada de "liniste" in care de fapt umbla cu alta eprosana. Ceea ce vreau s aiti spun este ca daca ai si o urma de indoiala referitoare la casatorie, sa nu faci pasul respectiv dar nu renunta pentru El, Fat Frumos care de multe se ori se dovedeste a nu fi ceea ce pare, ci fa-o pentru Tine. Tu esti cea mai importanta persoana, de tine ar trebui sa-ti pese in primul rand. Daca nu-l iubesti nu te marita cu el, va fi altul dar sa nu o faci cu gandul la Fat Frumos.
Iti doresc mult curaj!!!!!
kudika183963
Postat pe 17 Mai 2010 10:10
De la: kudika179551, la data 2010-05-10 20:33:36am incercat sa-mi ordine in idei,in gandire...sunt si mai confuza.tot week-endul am incercat sa ma calmez,sa gandesc la rece........


ceea ce simti tu se cheama iubire pasionala..... in primul rand ar trebui sa te decizi daca de fiecare data cand vei simti acesti fluturasi la stomac vei fi dispusa sa te abtii sau vei dori sa te bucuri de euforia care te cuprinde!.... corect ar fi sa discuti cu fiecare dintre ei sincer, sa astepti din partea lor sa te ajute sa iei cea mai buna decizie!
Sau poti alege sa nu iti deschizi sufletul si sa tii in tine.... dar mai stiu cazuri care au suferit ani de zile si probabil vor suferi toata viata doar pentru ca nu au fost capabili sa-si deschida sufletul la momentul potrivit fata de persoanele importante din viata lor!
marceltuky
Postat pe 17 Mai 2010 10:17
[
kudika183963
Postat pe 17 Mai 2010 10:23
Draga mea......sfat...:) boala lunga moarte sigura......nu te-as sfatui sa te mariti....ar fi greseala vietii tale...daca pornesti in casatoria asta, in ciuda faptului k te gandesti la alt barbat faci o mare greseala....ori mai astepti si lasi timpul sa decida...ori intrerupi relatia cu viitorul sot si ceri o pauza......timp in care tu sa iti dai seama daca el este barbatul cu care sa iti imparti restul vietii.........barbatii sunt barbati indiferent de natie...:) sunt maritata si am si 2 copii minunati....dar daca as da timpul inapoi as ai astepta pana sa fac pasul...iti spun sincer!....
Luisa83
Postat pe 17 Mai 2010 10:41
Asta nu e bine draga mea,daca dupa 7 ani te gandesti daca e bine sa te mariti sau nu cu acest baiat inseamna ca nu il iubesti.Nu esti fericita cu acest baiat cu care trbuie sa te mariti si tocmai acum a aparut acest el care te-a facut sa realizezi acest lucru.Dragostea nu dispare asa de pe-o zi pe alta,poate nici nu l-ai iubit niciodata pe acest Nik doar ca pana acum nu ai realizat.Daca l-ai fi iubit nu a-i fi cautat fericirea in alta parte.De sindromul lui peste nu cred ca e vorba,esti o femeie matura care stie ce vrea.Oricat de dureros ar fi trebuie sa gandesti la rece,nu are rost sa irosesti atatia ani alaturi de o persoana pe care nu o iubesti,nu e corect nici fata de tine nici fata de el,viata e atat de trista cand nu daruim iubire si nu primim.Puteti sa relizati multe impreuna dar daca nu ai parte de fericire poti sa ai tot ce iti doresti dar nu te vei simti implinita niciodata.Du-te cu fat frumos in Praga,ai sa realizezi ce ai facut dupa.Poate ai sa realizezi ca de fapt ceea ce simti pentru el nu e decat atractie sexuala si nimik mai mult,ai putea sa realizezi ca defapt vrei sa te casatoresti cu nik.nu se stie timpul le rezolva pe toate.Roaga-te la dzeu saa-ti lumineze mintea.Bafta iti doresc si fa ceea ce iti spune inima.Capu sus si fa ceea ce e mai bine pt tine.
adelle_ade
Postat pe 17 Mai 2010 15:13
Sa stii ca nu esti unica in asa situatii....acesti 7 ani inseamna foarte mult pentru viatza ta si nu ma refer la relatia care tinde sa fie incoronata cu o nunta, ci la faptul ca in acesti 7 ani, tu te-ai maturizat, ai inceput sa vezi lumea cu alti ochi....trebuie sa-ti pui cateva intrebari: ce-am simtit eu in tot acest timp?, cum m-am simtit ca perosonalitate alaturi de el? ce-a facut si ce-am facut unul pentru altul? am fost sau nu fericita? Si daca toate aceste raspunsuri iti linisteste sufletul...atunci nu merita sa fugi dupa un necunsocut, care din cate am intzeles prea multe nu stii despre el. Insa daca analizezi probl si vezi in fata ochilor tai tot trecutul tau in acesti 7 ani...si simti ca poate as fi fost mai fericita daca viata isi lua un alt curs....atunci pleaca! fara ca sa privesti in urma, urmeaza-ti visul, pentru ca totul e posibil, trebuie doar sa vrei! Si sa stii pe viitor....7 ani de relatie pentru oricine e un an critic, chiar si statistica o zice....asa ca fie alaturi de fat-frumos sau de altul, gandeste-te sa imbraci rochia de mireasa innainte ca sa treaca 7 ani. Mult curaj!
sweety25
Postat pe 17 Mai 2010 18:52
De la: marceltuky, la data 2010-05-17 10:17:05
De la: kudika179551, la data 2010-05-10 20:33:36am incercat sa-mi ordine in idei,in gandire...sunt si mai confuza.tot week-endul am incercat sa ma calmez,sa gandesc la rece........


ceea ce simti tu se cheama iubire pasionala..... in primul rand ar trebui sa te decizi daca de fiecare data cand vei simti acesti fluturasi la stomac vei fi dispusa sa te abtii sau vei dori sa te bucuri de euforia care te cuprinde!.... corect ar fi sa discuti cu fiecare dintre ei sincer, sa astepti din partea lor sa te ajute sa iei cea mai buna decizie!
Sau poti alege sa nu iti deschizi sufletul si sa tii in tine.... dar mai stiu cazuri care au suferit ani de zile si probabil vor suferi toata viata doar pentru ca nu au fost capabili sa-si deschida sufletul la momentul potrivit fata de persoanele importante din viata lor!


wow frumos spus... nu, in termeni simplii ceea ce simte ea este atractie sexuala care poate disparea si dupa prima partida de sex. depinde de ea daca joaca asii sau sesarii.
leo_
Postat pe 17 Mai 2010 19:03
De la: kudika179551, la data 2010-05-08 07:03:00salut!sunt diserata...am un prieten de 7 ani msi in august avem nunta,doar ca am cunoscut un coleg din companie care este din alta tara si ne-am indragostut unul de celalalt nebuneste.nu mi-am tradat iubitul pt ca am niste principii de viata,dar simt ca nu mai pot continua...ma gandesc si la celalalt...nu e roman si oare ce sanse as avea sa avem o relatie la distanta(el calatoreste toata saptamana,doar in weekend este acasa).am nevoie de cateva sfaturi,va multuesc.


nu lasa o furie de moment sa te distruga ! iubirea de 7 ani este mai importanta, mult mai importanta! iti doresc liniste sufleteasca si intelepciiune ! Doamne ajuta!
kudika182838
Postat pe 17 Mai 2010 20:20
Salut.... Nu stiu daca mai ai nevoie de inca o parere, s-au postat deja f multe si f mpartite, dar uite-o si pe a mea: afla mai multe lucruri despre Fat Frumos din Praga, incearca sa afli si parti proaste: colegi, foste iubiri, cazier :) credite :) nu stiu - orice ar putea conta in balanta asta. F important este sa fii f deschisa si sa-i transmiti oarecum responsabilitatea situatiei in care te afli si gandurile tale, nelinistile....Fa-l sa se simta macar dator cu sinceriatea intentiilor lui! Ceva gen : " Ma iei, daca las balta nunta din Ro?" Banuiesc ca asta vrei si tu sa afli.... L-ai putea chiar pune putin la incercare... II spui cand mergi la Praga ca deja ai cancelat nunta, te-ai despartit de fostul tau viitor sot si ca esti available numai pt el. Si vezi cum reactioneaza! Cred ca farmecul creat la distanta, unde imaginatia ta are cale libera , e departe de ceea ce e face 2 face -si cand iesiti la plimbare si cand duceti gunoiul ..si cand ramaneti fara bani sau va certati pe filmul de diseara.. Eu, de fapt, am luat cele mai mari tepe si am pus un mare bot tocmai la indragostirile astea "cand ne vedeam si vorbeam cu picatura", cand umpleam eu golurile, cu imagintatia mea si cu dorinta de a-l fi gasit , in sfarsit, pe EL.

Si , cu toate ca probabil o sa-mi iau bobarnace virtuale pt ce o sa spun acum......poate n-ar fi rau, mai pe ocolite, sa deschizi discutia asta si cu viitorul tau sot, daca crezi ca e genul care nu ia foc si care ar putea sa inteleaga asa cum trebuie acest aspect....Teoretic, dupa 7 ani, el ar trebui sa stie ca e ceva cu tine, daca in ultima vreme ti-a fost prin preajma.Eu mi-am luat inima in dinti si i-am spus prietenului meu ca pur si simplu am fost tentata la un moment dat, fara sa vreau, desi il iubeam pe el....sa fiu cu altcineva. Si i-am spus si ca a ramas la nivel de tentatie, asa cum a si fost de fapt! Da, n-a fost incantat, da...a fost trist...dar am trecut impreuna, m-am simtit mult mai ok fata de el. Increderea a ramas aceeasi. Stie ca am fost sincera si ca asta e...mi s-a intamplat.

Mult succes!
irina_moise
Postat pe 17 Mai 2010 20:38
Buna tuturor.
Cred ca saraca fata dupa ce ca era ea asa bulversata, am mai bulversat-o si noi cu toate parerile noastre pro si contra. Oricum situatia e dificila si in acest moment nici una din relatii nu pare sa aiba viitor. E greu sa iei o decizize. Sunt foarte putine relatii in care dupa 7 ani mai exista pasiunea aia de la inceput, chiar as fi curioasa sa vedem un sondaj. In alta ordine de idei, nu cred ca este femeie, implicata sau neimplicata intr-o relatie, care sa nu tresalte de bucurie daca o persoana de sex opus ii da un pic de atentie (e valabil si pentru barbati), diferenta dintre noi este cum ne lasam purtate de val, pentru ca fiecare reactionam altfel.
Sindromul casatoriei si-a facut sigur aparitia, cred ca toate am trecut prin asta. Ma rog , am o prietena care nu a trecut prin el, dar nu a avut timp sa realizeze, pentru ca de la cerere pana la nunta nu au fost decat 2 luni.
Intalnirea de la Praga nu stiu ce aduce bun sau rau. Dragostea neimpartasita sau relatia neconsumata mereu iti ramane in suflet si mereu vei avea intrebari fara raspuns, dar viata ar fi prea simpla pentru toti daca nu ne-am mai complica-o din cand in cand.
Nu ne-ai povestit sau poate nu am citit eu bine, ce zice Fat Frumos, ce parere are, ce planuri de viitor are cu tine, ce vrea sa faca in viata, se gandeste si la cel pe care-l lasi in urma?
Eu iti doresc mult succes si sper sa iesi din aceasta situatie si sa nu regreti niciodata pasul pe care l-ai facut, indiferent care ar fi acesta.
adnana1979
Postat pe 18 Mai 2010 11:53
Ia si vezi=ti de casatorie draga, nu mai visa cai verzi pe pereti ca ai sa te trezesti singura ,lasa relatiile la distanta ca nu rezistau ele acum 30 ani , dar acum cand sunt ispite la orice drum, ce ai tu in cap acum e ca ai descoperit ceva la ala ce nu are al tau, desi asta e doar o parere ca nu-l cunosti tu 100 % pe ala sa zici ca te-ai indragostit,trezeste-te la realitate si vezi ca in viata ai sa maii gasesti multe ispite de astea ,important e sa stii ce vrei de la viata , ori din floare in floare ori cu sotul
Cacoun
Postat pe 18 Mai 2010 14:10
Imi pare sincer rau de sentimenetele confuze pe care le ai..dar gandeste te bine inainte sa faci sa sufere un om alaturi de care ai atatea amintiri. Nu ai stat atatea ani k el fara iubire, poate s- a transformat ,nu mai exist afluturasi dar e ceva mai puternic, ai o baza in el, un sprijin. Nu te increde in barbatii care calatoresc, care nu au un rost , care nu si doresc stabilitate, care fac avansuri femeilor ca tine. Poate ca e greu dar o sa treaca nebunia asta..dar ajuta te tu, gandeste pozitiv, gandeste-te la cum era si drgaostea vostara la inceput..si chiar dc incepi o rel cu acest strain si asta o sa se raceasca in timp si o sa devin altfel. Doar sa nu regreti ce faci..pt ca nu se merita, este dovada de egoism sa ti caldesti fericirea ta pe durerea altora.
ele2003
Postat pe 18 Mai 2010 15:04
PAREREA MEA E SA NU DAI CIOARA DIN MINA PE CEA DUPA GARD.
MONIK_KRIS
Postat pe 18 Mai 2010 15:51
Te rog sa recitesti ceea ce a scris "irina_moise" putin mai sus de randurile mele.
Este printre putinii care a spus ceva pertinent si cu mult bun simt.
Asa este, draga mea, o discutie cu cartile pe fata ti-ar limpezi gandurile, mai ales ca nu esti persoana care sa te ascunzi in spatele unor lucruri nedemne, cum ar fi inselatul. Stai de vorba cu iubitul tau, spune-i cu blandete ceea ce s-a inatmplat cu tine, se putea intampla si lui la fel de bine si atunci tu erai victima. Cat despre "EL" din start il definesti a fi pe un piedestal, numai prin folosirea majusculelor. Irina ti-a spus clar, daca ajungi fara bani langa omul tau, daca stai sa duci gunoiul zilnic, situatia devine cu totul alta. Tu esti inflacarata in acest moment, pauza pe care vrei sa ti-o acorzi nu este cea dintre serviciu si timpul de dinaintea somnului.
Un lucru este clar, nu face pasul casatoriei DECAT daca esti absolut convinsa ca el este omul potrivit.
Si ca o precizare personala: S-ar putea ca NICIUNUL sa nu fie alesul.
Poate ca nu intamplator ti-a aparut cel din strainatate pentru a te opri din drum. Nu inseamna insa ca vei merge la drum cu cel care ti-a aparut in drum.
Bafta si te rog spune-ne ce s-a inrintamplat!
pergolese
Postat pe 18 Mai 2010 16:24
De la: adnana1979, la data 2010-05-18 11:53:14Buna tuturor.
Cred ca saraca fata dupa ce ca era ea asa bulversata, am mai bulversat-o si noi cu toate parerile noastre pro si contra. Oricum situatia e dificila si in acest moment nici una din relatii nu pare sa aiba viitor. E greu sa iei o decizize. Sunt foarte putine relatii in care dupa 7 ani mai exista pasiunea aia de la inceput, chiar as fi curioasa sa vedem un sondaj. In alta ordine de idei, nu cred ca este femeie, implicata sau neimplicata intr-o relatie, care sa nu tresalte de bucurie daca o persoana de sex opus ii da un pic de atentie (e valabil si pentru barbati), diferenta dintre noi este cum ne lasam purtate de val, pentru ca fiecare reactionam altfel.
Sindromul casatoriei si-a facut sigur aparitia, cred ca toate am trecut prin asta. Ma rog , am o prietena care nu a trecut prin el, dar nu a avut timp sa realizeze, pentru ca de la cerere pana la nunta nu au fost decat 2 luni.
Intalnirea de la Praga nu stiu ce aduce bun sau rau. Dragostea neimpartasita sau relatia neconsumata mereu iti ramane in suflet si mereu vei avea intrebari fara raspuns, dar viata ar fi prea simpla pentru toti daca nu ne-am mai complica-o din cand in cand.
Nu ne-ai povestit sau poate nu am citit eu bine, ce zice Fat Frumos, ce parere are, ce planuri de viitor are cu tine, ce vrea sa faca in viata, se gandeste si la cel pe care-l lasi in urma?
Eu iti doresc mult succes si sper sa iesi din aceasta situatie si sa nu regreti niciodata pasul pe care l-ai facut, indiferent care ar fi acesta.


pai sunt foarte putine pentru ca voi, femeile, sunteti doar cersetori adica asteptati sa facem noi de fiecare data cate ceva. noi suntem impreuna de 6 ani si relatia noastra e mai buna decat la inceput de cateva sute de ori si exista si atractie si sustinere. dar prietena mea se implica foarte mult in relatie si are initiativele proprii...
leo_
Postat pe 18 Mai 2010 16:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Inimile frante sa vina la mine 322 De la: Ame_ly 29 Iunie 2011 12:37
ce sa fac sa fie ca inainte? 9 De la: simonycik 15 Septembrie 2009 11:51
Femei (cu mistouri daca se poate...orice este posibil) 24 De la: mika76 14 Februarie 2011 20:11
Mama mi-a zis ca nu exista feti frumosi si relatii sau casnicii ca in povesti....Voi ce ziceti? 102 De la: Corina1205 30 Martie 2015 15:34
Dragostea - ceva de ne-nteles? 32 De la: Razv 19 Ianuarie 2012 11:58