Setari Cookie-uri

Oare sa fie nehotarata?

Poate te place,dar tatoneaza terenul:poate nu-i place felul in care-i faci curte;poate te tine in sah sa vada daca tu o placi si ce ai face pentru ea.Discuta cu ea deschis,intreab-o de ce se amesteca in flirturile tale si daca nu primesti un raspuns care sa-ti dea sperante,interzice-i sa se mai amestece in viata ta.
viogen26
Postat pe 6 Iunie 2010 15:03

Georgica tata , lasa-o putin sa se reculeaga , poate este foarte timida sau prea traumatizata de relatiile anterioare , cand isi revine , poate totul va decurge firesc , daca mai ai ocazia , vorbeste cu ea amical , las-o sa capete incredere in tine , restul vine de la sine , dace te iubeste se va deschide incetul cu incetul , ca o floare , atunci culege-o ca pe o floare deosebita fara sa o dezamagesti.Daca imi dai datele tale de nastere si ale ei , iti pot spune daca merita efortul sa astepti sau nu , nu stiu de ce , dar am sentimentul ca ea este nascuta in zodia racului, e posibil sa ma insel.
banalulanonim
Postat pe 6 Iunie 2010 20:25
draga george credeam ca esti barbat in toata firea si nu te mai gandesti la aventuri si relatii pasagere.Am ramas putin dezamagita cand am citit un ms de-al tau in care scriai ca te gandesti sa iti indrepti atentia spre altcineva.N-O FACE! ALTFEL II VEI INTARI SI MAI MULT CONVINGEREA CA ESTI LA FEL CA CEILALTI DIN VIATA EI ( stii tu aia de ii numeai prosti cu 2 clase mai mult decat trenul....).Personal raman la convingerea ca cel mai bine ar fi sa va desprindeti putin de turma(ma refer aici la gasca) pt a avea ocazia de a va cunoaste mai bine,de a vb unul cu celalt despre ceea ce simtiti. De regula fiecare membru al unei gasti indeplineste un fel de rol-adica unul e sufletul petrecerilor,un altul tine evidenta zilelor de nastere,etc.Iar EA nu te cunoaste decat in cadrul grupului,las-o sa te cunoasca si in afara grupului -ca un om simplu cu calitati si defecte.
Cred din tot sufletul ca si EA trece prin acelasi tumult de ganduri si intrebari ca si tine,dar ii e frica sa lase garda jos pt ca nu vrea sa sufere.Eu zic sa ai rabdare si sa nu capitulezi inainte de a fi sigur ca nu mai merita atentia ta.Si nu incerca sa o faci geloasa umbland cu alta ca o vei pierde definitiv.Daca mai simti ceva pt EA nu rata sansa de a incerca sa o cuceresti... s-ar putea sa afli ca si EA simte exact la fel ca si tine.Mult succes
kudika186632
Postat pe 6 Iunie 2010 23:27
Daca spui ca esti indragostit cu adevarat, demonstreaza asta!!Curteaz-o cum trebuie, dar fara sa o sperii...incearca sa te apropii de ea, faceti lucruri impreuna...daca te place si ea va accepta, daca nu doar se joaca cu tine si se simte flatata ca cinvea o vrea. Eu sunt convinsa ca daca iti pui in cap sa fii cu ea vei reusi Asa ca nu mai pierde timpul si treci la treaba!!
kudika174259
Postat pe 7 Iunie 2010 00:57
Banalulanonim nu este rac ci este scorpion iar eu leu... nu cred sa existe vreo compatibilitate intre zodii insa nu-ti spun datele de nastere pt ca nu prea cred in zodiac si compatibilitate dupa zodii iar timida nu este, asta pot sa-ti spun sigur :D.
Pt kudika1866... probabil ca ai dreptate si nu fac decat sa demonstrez ca sunt la fel ca toti ceilalti insa doar asa imi voi lua gandul de la ea. Am sunat-o vineri seara si n-a raspuns, ieri(sambata) i-am dat un mesaj si n-a raspuns, abia astazi (duminica) mi-a dat si ea un mesaj, ori asta nu pare a fi comportamentul unei persoane care sa vrea ceva de la mine. Bineinteles ca, la cat de orgolios sunt nu i-am raspuns nici eu. Banuiesc ca a avut cu cine sa-si petreaca weekendul daca nu a avut bunavointa sa-mi raspunda la tel mai ales ca stie clar ce vreau de la ea. Poate nu vrea sa ma faca sa sufar si prefera sa ma ignore decat sa-mi spuna verde-n fata si asteapta sa-mi treaca ca nu cumva sa-si piarda un bun prieten dupa cum spuneati si voi. Daca pana acum aveam impresia ca poate isi doreste ceva de la mine, ei bine acum sunt convins ca nu. Ce ma nedumereste este faptul ca nu credeam sa mai pot sa ma indragostesc de cineva fara a avea o relatie...
JustMe1
Postat pe 7 Iunie 2010 01:51
De la: JustMe1, la data 2010-06-07 01:51:52Banalulanonim nu este rac ci este scorpion iar eu leu... nu cred sa existe vreo compatibilitate intre zodii insa nu-ti spun datele de nastere pt ca nu prea cred in zodiac si compatibilitate dupa zodii iar timida nu este, asta pot sa-ti spun sigur :D.
Pt kudika1866... probabil ca ai dreptate si nu fac decat sa demonstrez ca sunt la fel ca toti ceilalti insa doar asa imi voi lua gandul de la ea. Am sunat-o vineri seara si n-a raspuns, ieri(sambata) i-am dat un mesaj si n-a raspuns, abia astazi (duminica) mi-a dat si ea un mesaj, ori asta nu pare a fi comportamentul unei persoane care sa vrea ceva de la mine. Bineinteles ca, la cat de orgolios sunt nu i-am raspuns nici eu. Banuiesc ca a avut cu cine sa-si petreaca weekendul daca nu a avut bunavointa sa-mi raspunda la tel mai ales ca stie clar ce vreau de la ea. Poate nu vrea sa ma faca sa sufar si prefera sa ma ignore decat sa-mi spuna verde-n fata si asteapta sa-mi treaca ca nu cumva sa-si piarda un bun prieten dupa cum spuneati si voi. Daca pana acum aveam impresia ca poate isi doreste ceva de la mine, ei bine acum sunt convins ca nu. Ce ma nedumereste este faptul ca nu credeam sa mai pot sa ma indragostesc de cineva fara a avea o relatie...

si...cum se termina visul ? sau inca mai continua...
RUY_BLAS
Postat pe 7 Iunie 2010 15:57
buna just me .sincera sa fiu si eu acum cateva luni de zile m am indragostit de un tip dragut mai in varsta.nu credeam ca o sa mi placa mult de el.a pornit totul de la faptul ca am vorbit am povestit impreuna.apoi a fost prea tarziu si am simtit ca nu mai pot fara el.ideea e ca era ocupat si m am gandit ca e bine ca renunt la el, sper ca nu va afla niciodata ca l am iubit.am renuntat la el normal.sincera sa fiu poate ca m as fi implicat daca nu era ocupat tipul.in schimb sa stii ca uneori femeile se mai sperie si nu si dau seama ca flirteaza.o zi buna
venera17
Postat pe 7 Iunie 2010 19:27
george draga si sotul meu este tot leu si crede-ma uneori e tare greu cu voi in sensul ca sunteti tare orgoliosi si caposi(incapatanati) Da-mi voie sa iti spun ca acum sunt100% sigura ca fetei ii e frica de un esec.Dar mai bine iti povestesc ceva... doi tineri se intalnesc(e vorba de mine si de sotul meu:el leu,eu sagatator-doi caposi si jumatate,semne de foc ,care produc scantei). Prin natura meseriei aveam acces la datele lui personale.Si noi am avut parte de aceleasi semnale de simpatie reciproca,dar pe mine m-a retinut varsta(mai mare cu 9 ani-ma gandeam ca poate e casatorit ca doar sunt multi barbati in ziua de azi care nu poarta verigheta),iar pe el il retinea altceva...De ziua mea primisem cadou un inel de la nasii mei de botez,dar ghinion nu imi era bun decat pe inelar(si mai era si din acela cu piatra tip de logodna),iar el credea ca sunt logodnica cuiva(era la moda plecatul la munca in strainatate si s-a gandit ca sunt una din acele fete cu soti plecati peste hotare)
In sfarsit vreo 6 luni a tot tatonat terenul(timp in care ne vedeam zilnic si incepusem sa ne cunoastem)-pana cand s-a convins ca nu ma asteapta nimeni cand plec de la servici si ca nu ies cu nimeni.Pe urma m-a invitat la o nunta.Am mers cu el,intr-o saptamana m-am mutat la el,intr-o luna am hotarat ca ne casatorim,intr-un an facusem deja nunta.Au trecut de atunci 10 ani si suntem tot impreuna si super fericiti.
Inainte de a ma muta la el l-am intrebat de ce a asteptat atat,pana sa faca pasul decisiv?Raspunsul a fost urmatorul:in primul rand varsta(aveam 19 ani cand ne-am cunoscut-si se gandea ca sigur nu sunt pregatita pt casatorie,iar el avea intentii f. serioase),iar al doilea motiv cel expus mai devreme-credea ca astept pe cineva plecat in strainatate si nu a avut curajul sa ma abordeaze mai devreme de frica unui raspuns negativ).Desi ceeea ce am scris e foarte intim mi-am permis ca sa iti arat ca se poate ca si ea sa aiba sentimente fata de tine,dar sa nu stie la ce sa se astepte.Eu zic sa perseverezi,ca se poate un happy end-indiferent ce zic astrele(nici eu nu cred in ele)
Mult succes si mai incearca.Arata-i ca macar in cazul ei poti renunta la orgoliu si va fi ok. bafta.
kudika186632
Postat pe 8 Iunie 2010 16:22
Ms frumos pt sfaturi... da, recunosc ca sunt foarte orgolios si nu cred ca pot lasa asta deoparte, m-a sunat in ultimele doua zile insa am refuzat sa ma intalnesc cu ea ... vreau sa stau departe de ea vreo doua saptamani si sa-mi pot pune ordine in ganduri. Daca o sa fie ok, nu stiu, probabil ca nu insa i-am facut avansuri (curte) in diferite moduri fara succes bineinteles... pana la urma nu totul are un happy-end. Sunt foarte ambitios de felul meu dar uneori este cazul sa recunosti infrangerea ...
JustMe1
Postat pe 8 Iunie 2010 20:39
Ma surprinde oerecum atitudinea ta...un leu infrant? nici gand,nu cred ca exista asa ceva,dar daca zici tu Ma rog tu te cunosti mai bine.Oricum ar fi macar tot te-ai ales cu ceva(ai experimentat si perfectionat probabil mai multe stiluri de a aborda o fata )
Eu tot mai sper pt relatia voastra.Nu stiu de ce....adica ba da stiu-imi aduce aminte de cum e sa fii indragostit pt intaia oara si cu adevarat.
kudika186632
Postat pe 10 Iunie 2010 09:10
Eh.. tocmai, ma cunosc destul de bine si nu-mi place deloc sa pierd , insa acum simt ca e cazul sa renunt. In dragoste nu poti sa fii mereu invingator. Am incercat sa ii atrag atentia in diferite moduri dar ea "batman, batman" . Stie foarte clar ce-mi doresc de la ea, a mai ramas, doar, sa-i spun ca sunt indragostit de ea, dar cred ca stie si asta. Mi-a soptit o pasarica, ca de cateva zile cineva a reusit sa-i atraga atentia drept urmare eu deja trec pe locul doi. Zilele astea fara ea au fost oarecum benefice pt mine... mi-am pus putina ordine in ganduri, am mai vorbit la telefon ce-i drept si imi este un pic dor de ea. A observat ca am ignorat-o si m-a intrebat daca am ceva cu ea sau daca sunt suparat pe ea si bineinteles ca am negat si am dat la o parte orice suspiciune. Daca si-a facut prieten(iubit) sau nu, voi vedea, insa cred ca aici se termina si prietenia noastra. Of... greu cu dragostea asta.
JustMe1
Postat pe 11 Iunie 2010 01:35
‘’Just Me’’, sa-ti spun si eu cate ceva.. si nu din citite, auzite, presupuse.. ci traite. Sincer, poate nu m-as baga daca n-as fi scorpion si n-as fi cat de cat ‘experimentata’.
In primul rand, as vrea sa pot sa cred ca nu tu esti cel care spunea ca mai stie el vreo doua care-l plac..sa incerce, poate iese ceva cu una dintre ele. Daca sa zicem prin reducere la absurd, ca fata care face subiectul discutiei ar citi postarea aia si ar sti ca tu esti..n-ar mai da 2 bani pe tine. Nu te supy, dar asa e.. iti spune un scorpion asta. Ex-ul meu cand mi-a zis ceva de genu: ‘’tine-ma bine ca sunt multe care ma vor si sa nu dispar..’’ déjà in fata mea a devenit egal cu zero; i-am raspuns ca mi-e egal daca pleaca sau ramane, pt ca oricum, daca are asta in cap..mai devreme sau mai tarziu tot va pleca..si cum ii pierise cheful sa plece, peste putina vreme i-am facut eu vantu’.
Si te mai si lauzi ca esti LEU. Pai leul degeaba e numit ‘regele animalelor’? Eu stiu ca un leu nu cunoaste infrangerea.. De ce te lasi asa usor si nu mai vrei sa lupti? Sau vrei sa arati ca un las ce fuge de pe campul de bataie? ‘George’, dragul meu, eroii cad..si se ridica iar.
De unde stii tu ce suferinte sunt in inima ei? Cunosti tu zbuciumul ei sufletesc? Daca este o fata faina asa cum o laudai, crezi tu ca incearca doar sa flirteze, sa-si bata joc? Stii tu cumva prin cate trece si ea, crezi ca ii e usor?.. Daca ii esti drag, crede-ma...ca ii vine foarte greu sa procedeze asa cum face, dar poate ca asta e singura solutie pe care o vede ea. Tu de ce cauti numai solutii ‘ca la carte’?
Si de ce ma rog sa nu fii alaturi de ea daca iti arata ca are nevoie de tine? Stii tu ce mult valoreaza un baiat care nu se da in laturi? Stii tu ca un baiat, chiar daca ar fi clasat fiind drept cel mai romantic tip de pe glob este nimic pe langa unul care ajuta cu adevarat atunci cand i se cere asta?..si chiar daca nu ai o solutie la problema ei, face mult si numai sa ii dai sentimental ca are cui se destainui.
Incearca in primul rand sa ii fii prieten inainte sa-i fii iubit, caci prietenia poate naste dragoste, dar dragostea niciodata nu poate duce la prietenie. Si nu uita: iubeste-o cand o merita cel mai putin, caci atunci are nevoie cel mai mult de iubirea ta. Chiar daca acum ti se pare ca nu merita uneori nici s-o mai bagi in seama, nici poate chiar s-o saluti, ca te tine pe jar si iti frige inima..tocmai acum fii alaturi de ea. Iti garantez eu ca nu ai sa regreti..Cand i se va rezolva dilema din mintea/inima ei (care-o fi numai ea stie..ai putea sa stii si tu daca te-ai stradui sa afli), te va pretui cum se cuvine.

Si poate nu e suficient cati/cate te-au intrebat, repet si eu: tu o iubesti cu adevarat..vrei ceva serios... sau pentru tine ea e doar un fel de premiu pe care ti l-ai impus, pentru ca te simti ranit in orgoliul tau, tu – nerefuzatul, supremul animus – si e o simpla fata care iti da ‘impresia’ ca nu te mai vrea dintr-odata?
Daca ai reusit sa ajungi la varsta asta neinsurat, nu te grabi sa lasi totul balta acum.. sa nu faci o prostie.
Nu uita, ca dragostea este rabdatoare si plina de bunatate.. Ea totdeauna acopera totul, rabda totul, sufera totul si spera totul.

Gandeste-te mai bine : si daca nu o iubesti ci doar e o ambitie mai mult sau mai putin prosteasca, mai bine las-o sa-si vada de drum si tu accepta frumos infrangerea. Va fi cu o poveste de dragoste trista in minus in cartea vietii ei.
clarra
Postat pe 11 Iunie 2010 13:16
Aah..si sa nu uit sa precizez: ca o fata scorpion daca are impresia ca ai lasat-o pe alta pentru ea, e destul de dezorientata.. Si in general, nici o fata cinstita nu-si cladeste fericirea pe nefericirea alteia.

Asa ca ai grija ce ''impresii'' vrei sa-i dai. N-o sa se simta geloasa daca te vede cu alta, poate doar profund ranita si putin mai neincrezatoare in 'baieti buni'.
clarra
Postat pe 11 Iunie 2010 14:02
De la: clarra, la data 2010-06-11 14:02:55N-o sa se simta geloasa daca te vede cu alta, poate doar profund ranita si putin mai neincrezatoare in 'baieti buni'.

du-te ba!o sa mai aibe putin si o sa se sinucida!
scorpionii sunt cei mai gelosi si posesive personaje!
baba_cloanta
Postat pe 11 Iunie 2010 14:07
scorpionii sunt cei mai gelosi si posesive personaje!

Esti scorpion cumva, sau asa crezi/stii?

Se intampla de multe ori ca dupa ce se potoleste o furtuna, inca sa gasesti pe tarm cate o epava..pe care timpul o va transforma intr-o bucata de peisaj..crescand pe ea ierburi, sau alte valuri o duc mai departe si-o zdrobesc de stanci pana nu mai ramane nimic.
La fel si cu cate o relatie pe care o crezi 'oficial' incheiata.

Iti spun sincer ca niciodata n-am fost geloasa pe vreun fost iubit de-al meu (oricat de mult mai tineam inca la el), daca il vedeam cu alta fata. Ba din contra, ma linisteam stiind ca asta e primul semn ca incepe sa-si 'revina'.
Sau daca el crede in timp ce-i cu mine, ca s-ar simti mai bine cu o alta fata, eu de ce as fi adica geloasa? - bine ca si-a gasit omu' fericirea. M-ar deranja doar sa ma lucreze pe la spate. Odata ce-mi spune cum vede el lucrurile, e liber sa faca exact ce vrea. ;)

Acum, daca si tu esti scorpion si vezi altfel lucrurile, nu stiu... : ori tu esti o exceptie de la regula, ori eu.
clarra
Postat pe 11 Iunie 2010 16:26
Draga George am citit mesajul Clarrei.Ea ti-a scris cam ceea ce ti-am scris si ceea ce gandesc si eu despre EA.Eu zic sa nu predai armele,si asa cum zicea Clarra,iubeste-o acum cand are mai mare nevoie de cineva care sa se gandeasca si la EA si sa ii fie alaturi.Si oricat de scorpie ar fi (scuze Clarra ) fii alaturi de ea,n-o ignora ca o vei pierde definitiv.Mai gandeste-te,leii sunt bataiosi,ambitiosi si de regula foarte perseverenti.Voi astia cu coama si ragete aveti de regula ultimul cuvant.Si crede-ma stiu ca asa e,ca doar traiesc cu unul. Nu capitula pe ultima suta de metri si vei fi fericit!
kudika186632
Postat pe 11 Iunie 2010 16:51
De la: kudika186632, la data 2010-06-11 16:51:54 Draga George am citit mesajul Clarrei.Ea ti-a scris cam ceea ce ti-am scris si ceea ce gandesc si eu despre EA.Eu zic sa nu predai armele,si asa cum zicea Clarra,iubeste-o acum cand are mai mare nevoie de cineva care sa se gandeasca si la EA si sa ii fie alaturi.Si oricat de scorpie ar fi (scuze Clarra ) fii alaturi de ea,n-o ignora ca o vei pierde definitiv.Mai gandeste-te,leii sunt bataiosi,ambitiosi si de regula foarte perseverenti.Voi astia cu coama si ragete aveti de regula ultimul cuvant.Si crede-ma stiu ca asa e,ca doar traiesc cu unul. Nu capitula pe ultima suta de metri si vei fi fericit!


Eu nu ma supar.. poate par si scorpie cateodata.. dar e tot spre binele celor pe care ii iubesc
clarra
Postat pe 11 Iunie 2010 17:14
As vrea sa va contrazic dar nu am cu ce :D. Aveti dreptate! Dar, am ajuns la o varsta care nu-mi permite sa alerg dupa cai verzi pe pereti. Doar ma gandeam sa-mi indrept atentia catre cineva dar nu am facut pasul asta. Va dati seama ca atata timp cat in sufletul meu este ea, este putin probabil sa pot sa ma atasez de altcineva, mai ales ca nu sunt genul care sa-mi fac o prietena doar de dragul de a fi cu cineva, nu am facut asta niciodata. Sunt, intradevar, leii perseverenti si de preo 2-3 luni tot perseverez dar fara succes, va dati seama ca am inceput sa-mi pierd increderea in mine.
JustMe1
Postat pe 11 Iunie 2010 19:43
Nu dispera, esti pe drumul cel bun.

Si nu-ti mai face probleme cu varsta. Daca ai gasit ceva valoros, chiar se merita sa perseverezi..
Sau sper ca nu vrei doar sa figurezi pe liste in registrul starii civile de dragul de a fi si tu la gramada..in rand cu lumea... ca doar 'asa fac toti'.
Am incredere in capacitatile tale.

Si cand te cauta, lasa-te gasit.. n-o mai face tu pe-a incapatanatul...ca ea nu face asa din incapatanare, ci doar are niste lanturi care o blocheaza. Ajut-o sa le desfaca..


(ohh, de-ar avea cine-l sfatui asa si pe acela pe care-l iuby eu .. ca nici situatia noastra nu e departe de a ta si mai mult de asta imi permit sa fiu asa sigura pe posibilele ei viitoare reactii.. stiu ca si el daca ar face cum te-am invatat pe tine si mi-ar intinde mana sa pot sui muntele.. Dar )
clarra
Postat pe 11 Iunie 2010 20:11
Nu ma intelege gresit, chiar nu vreau sa figurez pe un registru doar de dragul de a fi acolo si oricum nu ma gandesc neaparat la casatorie. Si mai presus de asta, nu m-am gandit niciodata ca ea ar putea deveni sotia mea, nicidecum. Nu pot sa fac asta inainte de a avea o relatie cu ea, ca poate peste 2-3 luni ne scoatem ochii :) .Pe zi ce trece ne indepartam tot mai mult, deja au aparut secrete intre noi. Ne-am vazut in seara asta si mi-a spus sa termin cu avansurile... pana la urma decizia mea de a ma indeparta de ea nu a fost tocmai rea. Daca nu ne-am vazut saptmana asta, poate ca a reusit sa-si dea seama ce vrea sau ce nu vrea (pe mine). De cand am inceput eu sa perseverez ea a devenit tot mai distanta :( si asta e un alt motiv care ma face sa renunt..
JustMe1
Postat pe 12 Iunie 2010 03:04
Nu te-ai gandit niciodata ca ea ar putea deveni sotia ta?
Cum adica, vb atata despre faptul ca vrei ceva serios si nu doar o relatie efemera..ca ai si tu o varsta si nush ce... si acum te dai dupa deget? - suna putin fals; poate doar incerci sa te autoconvingi tu de asta, ca sa-ti vina mai usor sa renunti.
Si esti sigur ca ti-a spus ea sa o termini cu avansurile, sau asa ai interpretat tu? (poate ca nu se referea la tine ). Sau daca da..cine stie ce ati vb voi si ce i-ai spus tu ca sa o scoti din sarite sau in fine..sa o determini sa-ti spuna asta.

Renunti prea usor, 'George', prea usor..

Si ce secrete au putut aparea intre voi, ca te-ai inchis tu in tine ca un motanel..sau te asteptai sa-ti zica de tipul care spuneai ca i-a atras atentia?... Relax, man..poate chiar nu exista nici un tip real ci e faurit doar de subconstientul tau.

Renunta daca vrei. si cauta-ti ceva foarte ieftin, vezi poate gasesti la primul colt de strada.

Dar asculta putin.. : daca s-ar intalni gastile noastre..(stii tu, ca in filme ), gasca mea ar bate mar gasca ta.. si eu m-as bate parte in parte cu tine, fara nici o mila.. si sunt sigura ca te-as invinge; la urma te-as stropi putin sa-ti revii, eventual ti-as da si un pahar cu apa si apoi mi-as vedea de drum. Mai mult de o bataie buna nici c-ai merita..
clarra
Postat pe 12 Iunie 2010 11:28
:)) in cazul asta sa tinem gastile departe una de alta.
Da, intradevar, asta fac, vreau sa-mi vina mai usor sa renunt. Nu crezi ca este un lucru normal? Ce-i drept o scosesem putin din sarite insa nu mai vreau sa ma amagesc si iau de bun fiecare raspuns negativ al ei iar tipul este real si nu in subconstientul meu. Din fericire sunt inca cu picioarele pe pamant. De unde stiu ca este real? Pai am surprins-o vb la tel cu el.
JustMe1
Postat pe 12 Iunie 2010 12:44
Hai nu-mi zi ca esti gelos :)).
Stii tu repede ca era un posibil pretendent.. Poate era un coleg..amic oarecare.. frate..oricine altcineva.. dar tie daca ti-era gandul numai la asta, ti-a venit foarte usor sa iti folosesti 'setarile' in directia aia.. si ti s-o fi parand si convenabil sa-ti amagesti constiinta de-acum ca era 'respectivul'.

Ce nu-mi place mie cand vad faze ca asta.. : cand cineva renunta sa lupte pentu o 'cauza dreapta'..
De cand se grabesc baietii asa la insuratoare? :-s Sa-ti zic eu ca nu asta e.. ci pur si simpplu nu mai ai curajul sa lupti.
Daca stii putina istorie, nu se poate sa nu-ti amintesti ca unele batalii au tinut o zi, dar altele ani si ani..si nu este important sa o castigi cat mai repede, ci scopul suprem e sa o castigi intr-un final..ca e lupta ta.

Dar daca tu ti-ai pus deja in cap sa renunti, pot eu sa-mi bat aici degetele pe tst zile intregi :-j. Oricum, obiectivul meu nu e sa te conving sa nu renunti. Asta e alegerea ta libera si constienta; esti major dragul meu, responsabil si vaccinat..poti lua singur deciziile car te privesc.



(habar n-am sub ce zodie s-o fi nascut baiatul meu..oricum nu-s eu cu de-astea, dar zic asa...ca daca o fi din intamplare tot leu, sunt ferm convinsa ca e in zodia leului invingator, nu a leului invins.. Deci va lupta pana la capat, cu orice pret. Altfel, nici nu ma merita. - se stie-)
clarra
Postat pe 12 Iunie 2010 14:02
Da am fost gelos si nu, nu ma grabesc la insuratoare, nicidecum. Atata timp cat mi-a spus sa nu-i mai fac avansuri inseamna ca nu-si doreste nimic de la mine, drept urmare nu mai am pt ce lupta. Dragoste cu sila nu se poate. Nu are legatura zodia. Gandeste-te ca doi lei se lupta pt o leoaica.... pot castiga amandoi?

(poate este al tau in zodia leului invingator dar important este sa lupte pt tine)
JustMe1
Postat pe 12 Iunie 2010 20:14
Nu mai fi tu asa de sigur.. Daca ai scos-o din sarite, ce ai fi vrut sa-ti mai spuna fata?.. poate ai dus-o pe culmile disperarii si si-a iesit din minti, o fi avand vreun moment de... habar n-am. Dar tu atat ai asteptat.. Poate ca subconstientul tau se si pregatea pentru un asemenea scenariu..ca sa fie tot in favoarea ta si sa poti renunta. Anyway.. tu faci cum doresti..


Ma gandesc acum, ca daca de cumva nici al meu nu m-ar intelege.. si atat ar astepta..un moment de slabiciune din partea mea, in care mi-as iesi din minti..moment pe care sa mi-l tot arunce in fata.. in loc sa fie aproape cand il strig sa ma salveze.. EL - care mi-a redat incetul cu incetul increderea cand uitasem sa mai si zambesc..
Stiu ca are un asa-zis prieten care il tot bate la cap sa renunte ca nu se merita si ca rezultatele eforturilor lui se arata prea greu..si sincer, parca ma tem putin ca intr-o zi va ceda si va renunta. Dar asta nu inseamna ca eu nu-l voi mai iubi.
Stiu ca dragostea nu este egoista. nu trebuie sa incetezi sa iubesti pe cineva doar pentru ca acea persoana nu te mai iubeste. Eu il iubeam dinainte sa perceapa nevoia mea de ajutorul lui..fara ca nimeni sa stie, nici macar prietena mea cea mai buna; sau poate doar il respectam in inima mea si-l apreciam pentru ce este el efectiv..si cu timpul s-a transformat in iubire..si-l iubesc fara sa stiu cum, cand si de unde..il iubesc fara complexitati sau mandrie..il iubesc pentru ca nu stiu alta cale...
Oricum..nici atunci, nici acum nu-i cer iubire in schimb. Iubirea este o decizie, este o alegere rationala. Nu poti alege de cine sa te indragostesti; dar poti alege deliberat pe cine sa iubesti. Consider ca atunci cand dai doar ca sa ti se dea inapoi..tot o forma de egoism este. Ideal e ca pers.cealalta sa-ti raspunda..dar nu obligatoriu.

Nu stiu daca-ti plac provocarile, dar ti-as sugera ceva, poate ca o ultima incercare: sa te duci si sa o prinzi de mana, dintr-odata; fara nici o explicatie si fara sa ii dai de inteles ce ai de gand. Si observa-i foarte atent reactiile. Uita-te mai intai la expresia de pe fata ei. Si mai vb dupa.

clarra
Postat pe 12 Iunie 2010 22:11
Nu faci decat sa-mi dai sperante dar o sa incerc si ce ma sfatuiesti. Sa vedem ce reactie are. La cum o stiu cred ca se va retrage, va incepe sa rada si apoi o sa ma intrebe ce am patit... Si da, subconstientul meu se pregatea pentru un refuz. Cred ca poti sa-ti dai seama daca o persoana te place sau nu.
JustMe1
Postat pe 13 Iunie 2010 03:38
De la: venera17, la data 2010-06-07 19:27:26 buna just me .sincera sa fiu si eu acum cateva luni de zile m am indragostit de un tip dragut mai in varsta.nu credeam ca o sa mi placa mult de el.a pornit totul de la faptul ca am vorbit am povestit impreuna.apoi a fost prea tarziu si am simtit ca nu mai pot fara el.ideea e ca era ocupat si m am gandit ca e bine ca renunt la el, sper ca nu va afla niciodata ca l am iubit.am renuntat la el normal.sincera sa fiu poate ca m as fi implicat daca nu era ocupat tipul.in schimb sa stii ca uneori femeile se mai sperie si nu si dau seama ca flirteaza.o zi buna


Se sperie dc? Si flirteaza fara sa-si dea seama?!
JustMe1
Postat pe 13 Iunie 2010 04:39
De la: JustMe1, la data 2010-06-13 03:38:42Nu faci decat sa-mi dai sperante dar o sa incerc si ce ma sfatuiesti. Sa vedem ce reactie are. La cum o stiu cred ca se va retrage, va incepe sa rada si apoi o sa ma intrebe ce am patit... Si da, subconstientul meu se pregatea pentru un refuz. Cred ca poti sa-ti dai seama daca o persoana te place sau nu.


Dar nu sa glumesti, te duci la ea pur si simplu..sa simti palma ei in mana ta. Si nu-ti face probleme, reactia din primul moment nu si-o va putea controla, ca nu se va astepta... Poate dupa ce-si va da seama ce se intampla va face si cum zici tu; dar daca te astepti sa te intrebe ce ai patit..poti avea pregatita si tu din timp vreo replica ceva prin care tu alegi ce vrei sa-i dai de inteles: ori te faci si tu ca ploua la fel ca ea si-i zici ceva de genu': ''aah, nu..nu e nimic, vroiam doar sa vad ce mai faci'', ori i-o spui mai pe sleau: ''uite ca mi-era dor de tine pur si simplu'' sau te descurci tu, dar nu trece la actiune fara sa fii pregatit pentru orice eventuala reactie de-a ei.

Nu sunt genul care imi declar dragostea fata de un baiat pe forumuri, ca daca mi-era..deschideam si eu un topic ceva. Mi-ar placea doar sa pot sa te ajut.. ca nu stiu de ce, dar mi se pare ca ne asemanam putin. Se intampla destul de des ca unele fete sa reactioneze asa, ca ea.

Si de ce adica sa iti dau sperante..
Totul a pornit de la fratele meu care are o prietena ce se comporta cam la fel. (inca una deci ) Eu stiu ca ea tine la el foarte mult si el e cam innebunit dupa ea, dar totusi uneori are niste momente de indoiala care ma scot din sarite. Adevaru-i ca relatia lor e si la distanta, ea fiind in celalalt capat de tara.. dar el e atat de implicat sentimental in asta ca desi sunt impreuna de vreo 3 luni, a si fost la ea de 2 ori. si sunt sute bune de km..
Cum iti ziceam, ea a avut o deceptie in dragoste si nu prea mai este increzatoare in baieti. Eu mi-am invatat fratele ca el trebuie sa fie cel care sa o ajute sa treaca peste asta.. si incearca ce-i drept, dar are momente cand e foarte descurajat.
Tot asa, a facut-o sa-si piarda cumpatul odata si ea i-a spus ca el nu e genul ei de baiat. Ah, da..s-a dus tocmai acolo si a vrut el s-o testeze sau nush ce si n-a vrut sa faca poze cu ea.. vorbea mai mult cu prietenele ei decat cu ea.. si probabil cand i-a zis ca s-a dus acolo s-o mai vada pt ultima oara, i-a zis-o si ea. Copilarii.
Cand s-a intors fratiorul si mi-a povestit, mi-am facut timp a doua zi si si am stat cu el cateva ceasuri bune sa discutam.. si pana la urma si-a recunoscut greseala. Acum, trebuie sa vb neaparat si cu ea despre asta.

Cel mai tare ma enervez cand ma compara cu ea.. zice ca si eu sunt ''nehotarata'' ca ea si ca semanam atat de bine..si vine el cu exemple....
.
Dar crede-ma ca nu e nehotarare. Ci pur si simplu.. Viata nu e perfecta cu nimeni; fiecare are succesele si dezamagirile lui de toate culorile.

Si orice constructie puternica incepe cu o temelie solida, nu-i asa? Sunt unii care incearca sa zideasca peste nereusita altora, peste daramaturi.. si normal ca nu le iese nimic si renunta in cele din urma. Dar mai intai sa pui si temelia, terenul trebuie curatat bine... Daca nu, mai bine nu te apuci; risti sa iti pierzi timpul aiurea, poate te mai faci si de ras..

In apropiere de locuinta mea, este o bucata de teren foarte bun, e situat pe o pozitie foarte avantajoasa, dar pentru ca cineva s-a apucat sa construiasca fara cap....
S-a apucat omu' sa faca ditamai temelia, dar din materiale de constructie de slaba calitate..si fara un plan solid. Cand si-a dat seama ca totul trebuie stricat si s-o ia de la capat, a zis ca mai multi bani ar cheltui in asta decat a investit; si s-a lasat.
A venit un altul care a incercat sa consturiasca pe temelia subreda, dar a renunta in cele din urma.
Si a venit un al treilea care a astupat cu pamant si pietre nereusita primului si a crezut ca poate face ceva. Dar nu peste mult timp, s-a lasat si el.
Acum, chiar ma gandeam ca pana nu vine cineva care crede in valoarea locului.. si sa investeasca sa faca ceva bun....poate mai trec ani.
Crezi ca terenul are vreo vina?...

Si acum, fa putina analogie: cam la fel e si cu inima unei fete. Vine unu', se apuca de construit.. isi da seama ca nu a inceput bine si pleaca. Vine altul, vede dezastrul, totusi incearca sa construiasca peste.. nu poate si pleaca. Altul crede ca poate astupa trecutul si la fel, renunta. Si doar cand vine unul cu multa rabdare si forte proaspete..si foarte optimist mai poate face ceva.

Concluzia e simpla si evidenta.. Sper ca am reusit sa ma fac inteleasa (cat de cat:P).

clarra
Postat pe 13 Iunie 2010 07:13
De la: JustMe1, la data 2010-05-16 21:15:21
De la: ankris, la data 2010-05-16 21:01:23Tu chiar vrei sa intelegi,femeile? Nici noi nu ne intelegem,d-apai tu....Hummm...



Nu vreau sa inteleg femeile, am inteles de mult ca nu am cum, insa speram doar la niste raspunsuri din partea femeilor....


da' ce e atat de neinteles?

1) tipa nu stie ce vrea. stie doar ce nu vrea
2) ai stat prea mult pe bara si cred ca relatia voastra a virat spre "ia uite umarul meu protector" in loc de "uite-l pe iubitu".
3) tipa nu te vrea vulnerabil si tu arati asta. vrea un barbat deci comporta-te ca atare. fa-o geloasa. eu cred ca vrea sa vada ca trebuie sa lupte pt tine. acum nu stiu ce sa zic, nu va cunosc pe niciunul. daca mie imi facea in felul asta a doua zi si a treia eram pe sub nasul ei cu cate o fata. daca punea intrebari ii spuneam ca doar nu o sa o astept pe ea sa ma refuze non stop.
4) virezi spre o situatie fara iesire. ia initiativa acum daca nu e deja prea tarziu. daca nu o faci poate anul viitor ai sanse.
5) lasa dragostea in prima faza. daca vrem sa ne fie bine, noi barbatii nu putem sa ne permitem luxul de a iubi primii.
leo_
Postat pe 14 Iunie 2010 10:32
De la: Shhh, la data 2010-05-16 22:12:03
De la: JustMe1, la data 2010-05-16 20:19:03
De la: Shhh, la data 2010-05-16 19:42:12hm... am si eu un prieten cu care mereu mi'a placut sa fac ochi dulci. dar cand se ingroasa gluma si se da la mine ... uuupsss ma intorc si plec... nu ma intreba de ce ca nu stiu, poate asa e si ea. de ce nu vb cu ea deschis fara ca ceea ce va veti spune sa va afecteze relatia ce o aveti in prezent. comunicarea in treburi de astea de regula ajuta.



In momentul in care m-am indragostit de ea cred ca ce a fost inaine s-a pierdut ... daca nu va fi iubita mea atunci cu siguranta nu va fi nici amica mea.... totusi nu inteleg de ce faceti asta, iti place sa flirtezi cu el dar nu vrei sa te implici in ceva serios... care e faza? ce-mi scapa? Si totusi de ce a incercat sa ii bage pe gat un alt tip, fetei de care credea ea ca-mi place/


de ce fac asta....hmmm.... poate pt ca simt atrasa fizic de el dar mi'e frica sa merg mai departe, stiu ca totul s'ar rezuma la o partida de sex, doua trei, o mie nu stiu... si doar atat. si sigur ca pe undeva as incepe sa ma implic iar prietenia dintre noi ar disparea si uite asa il pierd pe ambele parti. poate ca si fata de care spui are o anumita frica sa nu se strice totul. daca relatia ce s'ar infiripa intre voi ar rezulta un esec ea te va pierde si de prieten si de iubit. intelegi tu?


pt. autor: ia seama la ce scrie ea aici, exact asta am spus si eu cand am zis ca virezi spre situatie fara iesire. la asta m-am referit. vei ajunge prietenul cu care va discuta despre cum e cand se culca cu iubitul, care iubit de multe ori nici nu se compara calitativ cu tine.
leo_
Postat pe 14 Iunie 2010 10:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce se intampla:( 6 De la: kudika043628 15 Iulie 2009 18:14
oare sa chiar iubesc din nou ? 9 De la: kudika098645 16 Iunie 2010 00:00
cel mai bun prieten sau iubirea adevarata? 5 De la: alecsa_alecsandra 31 August 2010 11:31
ce sa fac un sfat va rog 8 De la: lilu_67 30 Iulie 2011 17:15
iubire la distanta plz help il uit sau .....? 7 De la: tematoare 11 Aprilie 2010 22:49