Setari Cookie-uri

avort

prin ceea ce postezi aici exact asta lasi de inteles...eu nu sunt proavort,nici nu am facut vreun avort dar parerea mea e ca decat sa existe 16 mil de copii abandonati cred ca mai bine exista 16 mil de avorturi...nu crezi asta? si inca ceva decat sa existe copii care se chinuie cu mai stiu eu ce boala iar mai bine fac un avort...tu ai putea sa iti vezi copilul chinuindu-se? iti da un sfat...du-te si stai o zi in curtea spitalului Budimex, in spatele cladirii mari unde sunt copii cu diferite boli si daca mai intri si in salile de gimnastica iti vine sa plangi daca ii vezi cum urla si se chinuie....eu prefer sa fac un avort, o crima cum spui tu decat asa....asa ca scuteste-ne de comenturile tale care nu isi au rostul....sa nu fii nevoita vreodata sa faci O CRIMA,dar niciodata sa nu spui niciodata caci viata e plina de surprize
izab33lla
Postat pe 11 Februarie 2009 10:50
De la: Izab33lla, la data 2009-02-11 10:50:31prin ceea ce postezi aici exact asta lasi de inteles...eu nu sunt proavort,nici nu am facut vreun avort dar parerea mea e ca decat sa existe 16 mil de copii abandonati cred ca mai bine exista 16 mil de avorturi...nu crezi asta? si inca ceva decat sa existe copii care se chinuie cu mai stiu eu ce boala iar mai bine fac un avort...tu ai putea sa iti vezi copilul chinuindu-se? iti da un sfat...du-te si stai o zi in curtea spitalului Budimex, in spatele cladirii mari unde sunt copii cu diferite boli si daca mai intri si in salile de gimnastica iti vine sa plangi daca ii vezi cum urla si se chinuie....eu prefer sa fac un avort, o crima cum spui tu decat asa....asa ca scuteste-ne de comenturile tale care nu isi au rostul....sa nu fii nevoita vreodata sa faci O CRIMA,dar niciodata sa nu spui niciodata caci viata e plina de surprize
Dyana_24
Postat pe 11 Februarie 2009 15:38
De la: Dyana-24, la data 2009-02-11 15:38:15
De la: Izab33lla, la data 2009-02-11 10:50:31prin ceea ce postezi aici exact asta lasi de inteles...eu nu sunt proavort,nici nu am facut vreun avort dar parerea mea e ca decat sa existe 16 mil de copii abandonati cred ca mai bine exista 16 mil de avorturi...nu crezi asta? si inca ceva decat sa existe copii care se chinuie cu mai stiu eu ce boala iar mai bine fac un avort...tu ai putea sa iti vezi copilul chinuindu-se? iti da un sfat...du-te si stai o zi in curtea spitalului Budimex, in spatele cladirii mari unde sunt copii cu diferite boli si daca mai intri si in salile de gimnastica iti vine sa plangi daca ii vezi cum urla si se chinuie....eu prefer sa fac un avort, o crima cum spui tu decat asa....asa ca scuteste-ne de comenturile tale care nu isi au rostul....sa nu fii nevoita vreodata sa faci O CRIMA,dar niciodata sa nu spui niciodata caci viata e plina de surprize



sunt de acord cu tine....
Dyana_24
Postat pe 11 Februarie 2009 15:38
Pentru Isab33lla

În primul rând am o întrebare pentru tine : dacã ai avea un copil cu probleme (handicap sau boalã) sau dacã ai trãi în sãrãcie þi-ai putea ucide acel copil ? Nu cred. Atunci, înainte de naºtere de ce sã-l ucizi dacã e cu probleme ? Este acelaºi om, indiferent cã se aflã în interiorul organismului femeii sau în exteriorul acestuia. Dreptul la viaþã este sacru ºi inviolabil. Este demonstrat fãrã dubiu, atât de ºtiinþã cât ºi de religie, cã omul are viaþã umanã din momentul concepþiei, nu mai târziu. Multe dintre argumente ºi dovezi le gãseºti pe blogur urmãtor :

http://www.augustincezar.blogspot.com/
Acest blog conþine: Argumente ºtiinþifice ºi religioase ca un copil e fiinþã umanã din momentul concepþiei. Adrese, numere de telefon ºi site-uri ale unor asociaþii care oferã ajutor material, consiliere ºi soluþii alternative la avort Mãrturii ale unor femei care au fãcut avort. Mãrturii ale unor femei care NU au fãcut avort. Mãrturii ale unor medici care au renunþat sã facã avorturi. Consecinþe fizice ºi emoþionale ale avortului asupra femeii. Legãturi cu multe alte site-uri asemãnatoare.

Poþi intra ºi pe urmãtorul blog foarte interesant :

http://www.cezar-iasi.blogspot.com/
Pe blog gãseºti: Înregistrãri video cu miracole. Videoclipuri. Legãturi cu numeroase site-uri deosebit de interesante (unele dintre ele conþin ºi posturi TV on-line ºi posturi de radio). Cãrþi foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fãrã a necesita descãrcare în calculator). Articole foarte interesante. Adrese, numere de telefon ºi site-uri ale unor asociaþii care ofera servicii gratuite, etc.

Vã rog intraþi pe bloguri ºi trimiteþi-le mai departe împreunã cu acest mesaj, ca sã foloseascã ºi altora. Chiar se meritã.

Iar abandonul este un rãu mult mai mic decât avortul. Chiar dacã un copil este abandonat, mãcar i se dã o ºansã la viaþã. Dacã am merge dupã "logica" celor care spun cã abandonul e un rãu mai mare decât avortul, atunci ar însemna sã fim de acord cu uciderea copiilor abandonaþi. Pentru cã, aºa cum este demonstrat în mod clar atât de ºtiinþã cât ºi de religie, este acelaºi om, indiferent cã se aflã în interiorul organismului mamei sau în exteriorul acestuia.
Nici un om nu vine la existenþã din întâmplare, ci din voinþa lui Dumnezeu ºi El îi va ajuta pe pãrinþi sã le asigure copiilor cele necesare vieþii prin posibilitãþile pe care le scoate în cale. În plus, ajutã ºi statul ºi multe asociaþii, ONG-uri ºi fundaþii (unele adrese ºi telefoane ale acestora sunt pe blogurile recomandate).

Mi-am dat licenþa în bioeticã, intitulatã « Dreptul la viaþã – o perspectivã eticã ». Actualmente sunt doctorand în Filosofie Creºtinã.
Nu ca sã mã laud spun ce studii am, ci pentru a arãta cã sunt foarte bine documentat în domeniu.

Pentru întrebãri ºi dialog pot fi contactat la adresa de e-mail vieru_cezar_iasi@yahoo.com sau pe messenger la id-ul vieru_cezar_iasi

Nici un motiv nu dã dreptul cuiva sã recurgã la avort

Este falsã pãrerea unora cã avortul ar fi de preferat mai degrabã decât traiul în sãrãcie sau decât abandonul copilului. Omul nu are dreptul sã hotãrascã valoarea sau non-valoarea vieþii. Dumnezeu e stãpânul vieþii ºi nu omul. Valoarea vieþii nu trebuie privitã doar sub aspectul ei pãmântesc, ci în primul rând în perspectiva ei veºnicã. Dacã e permis sã ucizi o fiinþã umanã deoarece riscã sã trãiascã în sãrãcie ºi, prin urmare, dupã concepþia materialist-hedonistã , sã trãiascã o viaþã fãrã valoare, în acest caz ar însemna sã fim de acord ºi cu uciderea tuturor celor care sunt nãscuþi sau maturi ºi trãiesc în sãrãcie. Pânã acum nimeni nu a afirmat acest lucru deºi, dacã se admite avortul, ar fi „logic”. Banii ºi bunurile materiale nu aduc fericirea ºi nici n-o întreþin. Omul poate gãsi fericirea în interiorul sãu dacã Îl are pe Dumnezeu în suflet. Dacã nu gãseºte fericirea în sufletul sãu, atunci n-o poate gãsi nici în toate bogãþiile Pãmântului. Au existat ºi împãraþi care aveau de toate ºi erau nefericiþi ºi au existat ºi sãraci care nu aveau mai nimic ºi erau fericiþi, deci fericirea nu depinde de bani sau bogãþii. În plus, problema sãrãciei nu poate fi rezolvatã prin uciderea sãracilor.

Viaþa pe Pãmânt nu este lipsitã de încercãri ºi de necazuri. Necazurile se pot împãrþi în trei mari categorii: unele pe care ni le provocãm singuri, alte necazuri pe care ni le provoacã alþii în egoismul ºi rãutatea lor, altele care sunt permise ca încercãri pentru noi. În legãturã cu a treia categorie, a necazurilor care vin ca încercãri: Toþi suntem încercaþi pe pãmânt. Dar Dumnezeu ne spune în Biblie cã El nu permite ca cineva sã fie încercat peste puterea sa, chiar dacã, atunci când pierdem sau suferim în viaþã, nouã ni se pare cã necazurile noastre sunt prea mari pentru noi. Nici un om nu e încercat peste puterea sa, nici cei cu handicap, boli incurabile sau diferite deficienþe mai mult sau mai puþin grave. Un om e încercat mai mult, altul mai puþin, pentru cã unul e capabil sã suporte încercãri mai mari, altul e capabil sã suporte încercãri mai mici, dar nimeni nu este încercat peste puterea sa.
Pe de altã parte, suferinþa are ºi rolul de a ne da ocazii pentru a practica iubirea unii faþã de alþii. În acest sens, papa Ioan Paul al II – lea scria despre suferinþã : „Suferinþa e prezentã în lume pentru a face sã se descãtuºeze iubirea, pentru a face sã se nascã fapte de iubire faþã de aproapele. ”
Necazurile ºi rãul din lume sunt explicate mult mai pe larg de ramura teologiei numitã teodicee.

Nu este permis sã se recurgã la avort nici dacã s-ar concepe un copil nedorit. Nici un om nu vine la existenþã din întâmplare, ci din voinþa lui Dumnezeu ºi El îi va ajuta pe pãrinþi sã le asigure copiilor cele necesare vieþii prin posibilitãþile pe care le scoate în cale. În plus, ajutã ºi statul ºi multe asociaþii, ONG-uri ºi fundaþii (unele adrese ºi telefoane ale acestora sunt în cadrul acestui text). Deci pãrinþii nu trebuie sã se teamã dacã s-a conceput un copil nedorit (sau mai mulþi copii nedoriþi). Apoi, faptul de a fi un copil dorit sau nedorit este foarte relativ: un copil nedorit la început, poate deveni acceptat, apoi dorit ºi iubit, iar un copil dorit la început, poate deveni nedorit datoritã comportamentului sãu negativ de mai târziu. Dacã cineva crede cã nu are iubire pentru un nou copil, va putea dobândi aceastã iubire cu timpul. Medicii ginecologi sunt de acord asupra faptului cã un numãr foarte mare de sarcini nu sunt programate ºi deci, în primul moment, nu sunt voite. Cu toate aceastea, mama depãºeºte ºocul iniþial, acceptã copilul care creºte în ea ºi apoi aºteaptã cu nerãbdare naºterea lui. Cel mult dupã câteva luni de la concepþie, mama aproape întotdeauna trece de la împotrivire la acceptare ºi de la acceptare la iubire.

Nu este permis sã se recurgã la avort nici dacã s-ar concepe copilul din relaþii sexuale care au loc înainte de cãsãtoria creºtinã sau, mai rãu, din relaþii care au loc în afara cãsãtoriei creºtine. Chiar dacã a avut relaþii sexuale înainte de cãsãtoria creºtinã (relaþii sexuale pre – maritale) sau în afara cãsãtoriei creºtine (relaþii sexuale extra – maritale), nu trebuie sã-ºi ucidã copilul, ci trebuie sã-l nascã ºi, dacã nu-l poate creºte, sã aleagã una sau mai multe dintre soluþiile alternative descrise mai sus. Dacã îl poate creºte ea însãºi, nu trebuie sã se teamã cã se va cãsãtori greu din cauzã cã are copil, cãci sunt atâþia bãrbaþi care iau în cãsãtorie femei cu copii, fie cã au ºi ei copii, fie cã nu au. Sau poate cã se va cãsãtori cu tatãl copilului.
Dacã va apela la asociaþiile recomandate pe blogurile de mai sus sau la alte asociaþii pentru apãrarea veþii în alte oraºe, va primi ajutor material ºi, dacã va dori, va putea locui la un centru maternal pânã la un timp dupã naºtere ºi apoi va putea lãsa copilul la o familie care acordã asistenþã maternalã pentru un timp sau îl poate da spre adopþie.
Dacã mama este elevã sau studentã poate sã meargã la ºcoalã ºi cât timp este însãrcinatã ºi dupã ce naºte.
Dupã cum am vãzut, cel mult dupã câteva luni de la concepþie, mama aproape întotdeauna trece de la împotrivire la acceptare ºi de la acceptare la iubire. Acest lucru este valabil ºi pentru pãrinþii tinerei mame necãsãtorite: chiar dacã, poate, la început unii dintre ei se împotrivesc naºterii copilului, cel mult dupã câteva luni de la concepþie se obiºnuiesc cu gândul cã fiica lor va naºte copilul. ªi, oricum, fata nu trebuie sã asculte de pãrinþi dacã aceºtia ar îndemna-o la avort sau la oricare alt lucru rãu.

Nu este permis sã se recurgã la avort nici dacã s-ar prevedea naºterea unui copil cu handicap (fizic sau psihic), boli incurabile sau malformaþii grave, pentru cã, în acest caz, ar însemna sã fim de acord ºi cu uciderea copiilor deja nãscuþi care au handicap, boli incurabile sau malformaþii grave sau cu uciderea adulþilor cu aceste deficienþe ºi atunci am fi ca în Germania lui Hitler, unde cei cu handicap sau cu boli incurabile erau exterminaþi. Dupã cum am vãzut, este acelaºi om începând de la concepþie, indiferent cã se aflã în interiorul organismului mamei sau în exteriorul acestuia. Orice viaþã, chiar ºi cea cu deficienþe, este sacrã ºi inviolabilã. Viaþa umanã trebuie primitã indiferent de calitatea ei. Studii bine documentate aratã cã persoanele cu malformaþii nu sunt mai puþin bucuroase de viaþã decât persoanele zise „normale”. Cea mai mare parte a pãrinþilor care au un copil handicapat se declarã fericiþi cã au copilul ºi aproape toþi declarã cã ei, copiii handicapaþi, se simt fericiþi. În toate þãrile este impresionant numãrul pãrinþilor cu copii handicapaþi care militeazã împotriva avortului.

Nu este permis sã se recurgã la avort nici dacã femeia a rãmas însãrcinatã în urma unui viol sau în urma unui incest, pentru cã nu trebuie sã fie ucis copilul pentru delictul tatãlui sãu. Existã în moralã un principiu foarte clar: nu se poate repara o nedreptate printr-o altã nedreptate ºi mai mare. În plus, femeia care a fost victima unui viol sau incest, dacã a rãmas însãrcinatã ºi face avort, adaugã o traumã ºi mai mare la trauma psihicã pe care o suferã în urma violului. Indiferent cum vine copilul la existenþã (din viol, incest sau altfel) este o fiinþã umanã care are chipul lui Dumnezeu ºi are dreptul la viaþã.
Este adevãrat cã existã ºi unele cazuri dureroase, dramatice. Dar este tot adevãrat cã e nedrept sã se recurgã la ucidere pentru a rezolva aceste cazuri, oricât ar fi ele de dureroase ºi de dramatice. Avortul nu trebuie fãcut în nici un caz. Dupã cum am vãzut, nici un om nu vine la existenþã din întâmplare, ci din voinþa lui Dumnezeu.
Ce e de fãcut în cazul în care trebuie sã se aleagã între viaþa mamei ºi viaþa copilului? În practicã, în zilele noastre, o asemenea situaþie disperatã este extrem de rarã. Uneori medicii exagereazã situaþia realã spre a o speria pe mamã ºi a o determina sã-ºi avorteze copilul. O fac din ignoranþã profesionalã, din dorinþa de câºtig sau din diferite alte motive. Dar chiar în cazul real cã viaþa mamei este în pericol, este de datoria medicului sã susþinã în viaþã atât mama cât ºi copilul, utilizând toate mijloacele terapeutice. Dacã s-au utilizat toate mijloacele pentru a salva atât mama cât ºi copilul, tot nu trebuie fãcut avortul, însã în acest caz poate fi ºi situaþia unui act cu dublu efect, adicã sã fie permis sub aspect moral un tratament sau o operaþie necesarã pentru a salva viaþa mamei, deºi se prevede cã, indirect, va muri copilul: în acest caz, moartea copilului e un efect secundar dureros, dar nedorit. Dar nici într-un caz nu trebuie sãvârºitã în mod direct avortarea copilului. Un medic croat, Dr. Antun Lisec, spune de exemplu despre sarcina extrauterinã: „Sarcina extrauterinã este o provocare pentru cadrele sanitare, în special pentru ginecologi, care ar trebui sã descopere ce ar fi de fãcut fãrã a ucide copilul nenãscut, a-i da ºansa sã-ºi continue creºterea ºi în acelaºi timp a preveni moartea mamei.” („Darul Vieþii”, nr. 6, iunie 2004). Sunt ºi mame care se sacrificã pentru a putea trãi copilul. O astfel de mamã martirã a fost Gianna Beretta Molla, care a fost ºi medic. Ea a trãit între anii 1922 ºi 1962în Italia. A acceptat sã-ºi riºte viaþa, la numai 39 de ani, refuzând sã-ºi avorteze fetiþa. A refuzat sã urmeze tratamentul care i-ar fi putut salva viaþa, dar care i-ar fi provocat avortul. Înainte de naºterea grea îi repeta soþului ei: „Dacã trebuie sã alegeþi între mine ºi copil, nici o ezitare: alegeþi, o cer hotãrât, alegeþi copilul. Pe el sã-l salvaþi.” În faþa obligaþiilor pentru familie a trebuit sã aibã întâietate obligaþia de a nu-ºi ucide copilul. A nãscut fetiþa care era al patrulea copil, dar ea a murit pentru viaþa copilului ºi a fost beatificatã (declaratã fericitã) la 24 aprilie 1995. La beatificare au participat ºi soþul împreunã cu copiii ei. Beatificarea este o etapã premergãtoare canonizãrii . Pe data de 21 decembrie 2003, Biserica Catolicã a recunoscut un miracol obþinut prin mijlocirea ei, iar pe 16 mai 2004 a fost canonizatã. Multe mame în aºteptarea naºterii se îndreaptã cãtre Sfânta Gianna pentru a-i cere ajutorul, iar altele pentru a-i cere curajul de a spune “nu” avortului. Biserica Catolicã spune despre Sfânta Gianna ºi despre alte mame ca ea: „Acestea sunt mamele care, într-o lume atât de cufundatã în întuneric, aprind lumini de speranþã. Într-o lume în care prea uºor se poate ucide, aceste mame radical creºtine, au curajul sã primeascã ºi sã apere viaþa. Cu orice preþ, plãtind chiar preþul vieþii. Fiindcã viaþa vine de la Dumnezeu ºi trebuie primitã ca un dar al Sãu”. „Cine nu ar fi cuprins de cea mai autenticã admiraþie la vãzul acelei mame care, în pericolul aproape sigur al morþii, se sacrificã în mod eroic pentru a putea salva viaþa copilului ei? Ceea ce suferã ea pentru a se achita de obligaþia sa naturalã, îi poate rãsplãti numai Dumnezeu ºi o va ºi rãsplãti nu numai cu o mãsurã bunã, ci cu una care se revarsã.” („Casti connubiis” – „Cununia curatã”).
Informaþii despre Sfânta Gianna se gãsesc ºi pe site-ul urmator:
http://www.hli.org/gianna_molla/

Deci, nici un motiv, oricare ar fi el, nu dã dreptul cuiva sã recurgã la avort.
vieru_cezar_iasi
Postat pe 13 Februarie 2009 02:03
stiti ce ma deranjeaza cel mai tare? fraze de genul: e corpul meu, fac ce vreau cu el! copilul din burtica oare e corpul tau??? nimic nu poate justifica un avort, mai ales faptul ca nu ai posibilitatea sa-l cresti, ca esti prea tanara, etc. exista atatea metode contraceptive, nimeni nu e de vina ca o femeie, mai ales o femeie, nu s-a gandit sa fie responsabila in momentul actului sexual. de ce mai ales o femeie? pentru ca pana la urma ea suporta avortul, ea suporta regretele si ea isi va plange toata viata copilul mort din vina ei...
DAR, mai exista un mare DAR, sunt situatii in care avortul nu numai ca este recomandat, este necesar. am doua prietene care au fost nevoite sa faca avort, copilul avand malformatii grave care le-ar fi pus viata in pericol si lor, de altfel una dintre ele a fost la un pas de moarte. atunci da, sunt de acord cu salvarea vietii mamei, caci a fatului nu se poate pune problema, el neputand supravietui celor 9 luni.si cu toate astea, amandoua se simt vinovate, ca poate ar fi fost o sansa de 1 la 1 milion...

oricum, celor care sunt pro-avort, le recomand un filmulet de pe youtube: are 8 parti, daca aveti inima tare, fetelor uitati-va!!! se numeste "silent scream"si este facut de un doctor care a facut milioane de avorturi pana in momentul in care un eveniment cumplit l-a facut sa realizeze ca avortul inseamna uciderea unei fiinte vii.
etinc3lle
Postat pe 27 Februarie 2009 10:20
este una care cred ca nu se practica LA ANIMALE - decat in laboratoarele de cercetare, diverse.

altfel, SI ANIMALELE NOASTRE DE CURTE SUNT MAI RESPECTATE DECAT FEMEIA.

sunt lasate sa-si urmeze cursul si rolul matern, natural - nu sunt MUTILATE nici pe moment nici pe viata, f. de priceperea medicilor.

barbatii saraci nu se mutileaza asa - nici fizic nici psihic - "din cauze economice", "economice de constiinta", "pt. aparente de morala", "pt. morala economica", "din complexul vinovatiei", "din constiinta de posibilitati, de vina, de societate, de imagine" si alte POR-CA-RII.

bine ca macar le mai apara religia - cand - doborate de JUDECATORI si de TOATE ARGUMENTELE DE BUN-SIMT - pot sa mai incerce si ele un: "NU - ca religia..."

asta - pe ele - pe femei - bine ca le apara macar religia - de la MUTILARE.

cat despre picii pe care urmeaza sa-i cioparteasca barbar - si sa-i arunce-n galeti si apoi cine stie unde, mai bine pastrez reculegere si nu mai zic nimic.

imi permit doar o intrebare: i-o fi durand - sau nu - or fi avand si ei strafulgerari de constienta - atunci - cine poate stii?...

dar asa, ca metafora - e bine de filmat si servit la masa in loc de mancare - tatalui natural - BESTIEI care nu-si asuma raspunderea: PROPOZITIA: "NICI NU FAC OCHI - SI IATA, COPIII SI INCEP A PLATI PACATELE PARINTILOR".

EPILOG
femeia care decide DE CAPUL EI SI FARA CONSTRANGERI - un AVORT = in fact - NU EXISTA.

fiindca de mici, fetele pornesc cu bagaje EDUCATIONALE diverse. societatea INCA e BARBARA. dar se preface ca nu stie. si asa EDUCATIE au acele femei - rezulta ca sunt doar ZOMBI CE ROSTESC CA ALEG - DAR IN FACT - ELE CULEG O LIPSA DE SANSA - DIN START - a caror vina nu o poarta ele - ci MEDIUL.

sa va ia dracu pa toti CINICII si DOBITOCII care considerati in avort o solutie.
v-o transmite Ion. ca de la barbat la barbat. ca Marie se pare ca n-are consecventa? in locu ei, cu dintii si ghearele goale, m-as lupta, pt. fiecare idee. sa evoluam o data. sa nu mai fim jungla de dobitoace.

lasati argumentele PARACIVILIZATE pt. INAINTE de a arunca asa repede fetele in viata sexuala. pan tot ce vehiculati cu industriile placerii, de parca asta ar fi o ratiune de a fi.

pa urma tanara femeie sa trezeste urland in tacere - prinsa in plasa GROSOLANA a josniciei patri (patriarhale).
uah, ce subiect. numa cand vad tema im vine sa iau furca si coasa la cine stiu io din cui.


Sonyk
Postat pe 27 Februarie 2009 17:01
E usor sa arunci cu pietre...dar nimeni nu e fara pacat...
Cine sunteti voi sa acuzati pe cineva? Bun, nu vreti sa incurajati avortul, dar de ce trebuie sa jigniti, sa fiti extremisti, sa judecati? Nu aveti niciun pacat? Oare? Sa arunce cu pietre cine e fara pacat! Astept! Nu e nimeni? Atunci de ce va considerati mai buni ca altii? Eu am facut avort si nu sunt mandra de asta, dar nu regret, pentru ca a fost o situatie grea si nu vreau sa dau detalii. O cunostinta de a mea are un copil autist si ce satisfactii ii da copilul ala, ca nu poate vorbi, e dependent de cei din jur, ca ii costa enorm tratamentele, ca ii innebuneste uneori, ca vin psihologi si terapeuti acasa si le ia o gramada de bani, ca nici noaptea nu pot dormi , ca tipa copilul si se da cu capul de pereti, isi musca mainile, face pe el, desi are 10 ani, ca nu il pot lasa singur nici macar 2 minute?Ce satisfactie au ? Nu stiti ce vorbiti, pentru ca nu aveti copii cu handicap! Eu am trait printre ei si credeti-ma ca e greu...Stiti, extremismul nu e bun si nu a fost niciodata! Fiecare va fi judecat dupa faptele proprii, dar il va judeca Dumnezeu, nu aproapele si aici e marea dreptate! Ca oamenii te-ar omori cu siguranta pentru orice! Sa stiti ca si vorbele pot fi o crima! Asa ca nu va mai jucati cu "obiecte" ascutite, ca s-ar putea sa va taiati voi cu ele!
floare_de_crin
Postat pe 27 Februarie 2009 22:23
nu sunt deacord cu felul in care se vb si asta se refera la persoanele care judeca si nu cantaresc motivele unei femei care a facut lucrul asta.
spre surprinderea ta nu este un lucru cu care sa te mandresti .
am inteles din ce au scris unele domnisoare ca sunt studente si ca nu ar fii inapoiate mintal sau nebune sa faca asa ceva , ca vor fii niste mama bune si multe altele.

.
dupa parerea mea nu prea cred ca te va lua cineva cu mentalitatea asta!!!!!
mlupascu92
Postat pe 27 Februarie 2009 22:32
De la: mlupascu92, la data 2009-02-27 22:32:16nu sunt deacord cu felul in care se vb si asta se refera la persoanele care judeca si nu cantaresc motivele unei femei care a facut lucrul asta.
spre surprinderea ta nu este un lucru cu care sa te mandresti .
am inteles din ce au scris unele domnisoare ca sunt studente si ca nu ar fii inapoiate mintal sau nebune sa faca asa ceva , ca vor fii niste mama bune si multe altele.

.
dupa parerea mea nu prea cred ca te va lua cineva cu mentalitatea asta!!!!!
mlupascu92
Postat pe 27 Februarie 2009 22:43











ohhhhohoo ... usurel ... ce spui tu acolo ? ... dar de ce l-ai facut ? ... de ce trebuie sa plateasca el, inconstienta mamei si tatalui sau ... nici macar handicapatii nu isi doresc sa fi fost avortati ... cine sinteti voi sa va permiteti sa spuneti asa ceva ... cine ? ... cine esti tu sau alt cineva care sa stie ce isi va dori acel copil ... chiar atit de abstract par copii(adica ce au fost si ele) unora dintre femei ? ... si culmea, apoi bat spitalele sa faca macar unul ... cind puteau face atunci cind era timpul ... cind nu aveau cariera de aparat si de urmarit ... cind erau sanatoase si isi reveneau perfect dupa o sarcina(nu cind le urmareste celulita si isi maninca timpul si banii pe exerciti fizice) ... cind aveau viata inainte ... phuuuuu ...nu stiu ce cauta un barbat sa comenteze un astfel de subiect, dar oricum o sa-ti raspund dupa cum meriti.Ce sti tu ce inseamna sa faci un tratament? ce sti tu ce inseamna sa te afunzi in munca si sa pretinzi ca nimic nu te intereseaza pe lumea asta (nici macar un copil!) decat cariera, si intre 2 week-end-uri sa faci un tratament sa faci un copil? Sa te ascunzi sub masca pe care tu cu atata inversunare o numesti cariera?Esti cumva vreun misogin? Sau crezi ca noi femeile care avem o cariera nu ne dorim un copil? Si ce te face sa crezi ca acele femei care au facut vreun chiuretaj nu sunt afectate in sufletul lor, nu sufera si nici nu se gandesc cu regret? Cine sunteti voi sa judecati oamenii si faptele lor? Cine va credeti voi sa faceti atatea acuzatii si de cele mai multe ori nefondate?Iar tu, stimate domn, te-ai gandit cati dintre prietenii tai au primit cu zambetul pe buze si cu bucurie in suflet faptul ca vor fi tata? Cam cati dintre ei au spus "FELICITARI IUBITO, MI-AI FACUT O BUCURIE FARA MARGINI"?
Ce te face sa crezi ca avand o cariera nu mi-am dorit copil la 25 - 30 de ani?Ca nu-mi voi dori un copil la 40 de ani? Sti cumva cat este de greu si de dureros un tratament si cam cat costa?
kukla
Postat pe 27 Februarie 2009 23:53
parerea mea este ca ar trebui sa fim un pic mai ingaduitori cu suferinta omului fiindca dincolo de uciderea unei fiinte este si uciderea sufleteasca a mama.ceea ce este mult mai grav si mai dureros.
edy-cristy
Postat pe 28 Februarie 2009 00:11
Un singur lucru este foarte clar: problemele complicate au intotdeauna solutii foarte simple, pacat ca noi nu le consideram astfel! Iar solutia unei sarcini nedorite este una singura: AVORTUL! Noi complicam lucrurile dandu-le mai multa importanta decat au de fapt! Un copil nedorit nu trebuie sa se nasca, incurcand astfel viata mamei lui! Un copil este o bucurie numai cand este dorit! O femeie are numai ea singura dreptul asupra propriului corp si a propriei vieti, si, da, are dreptul de a da afara un parazit nedorit! Putin imi pasa ca o sa sara in sus acum unele persoane, dar prea judeca unele persoane pe aici ca si cum ar detine dreptatea absoluta! Da, am privit si eu pozele si filmuletele acelea, ba chiar mi-am luat si un castron cu mancare, ca sa nu ma plictisesc in timpul vizionarii!
darksukkubus69
Postat pe 2 Martie 2009 22:25
http://www.geocities.com/tzake/lumeaNoastra/Avort_crima.html
ralucaelen
Postat pe 2 Martie 2009 23:51
De la: darksukkubus69, la data 2009-03-02 22:25:42Un singur lucru este foarte clar: problemele complicate au intotdeauna solutii foarte simple, pacat ca noi nu le consideram astfel! Iar solutia unei sarcini nedorite este una singura: AVORTUL! Noi complicam lucrurile dandu-le mai multa importanta decat au de fapt! Un copil nedorit nu trebuie sa se nasca, incurcand astfel viata mamei lui! Un copil este o bucurie numai cand este dorit! O femeie are numai ea singura dreptul asupra propriului corp si a propriei vieti, si, da, are dreptul de a da afara un parazit nedorit! Putin imi pasa ca o sa sara in sus acum unele persoane, dar prea judeca unele persoane pe aici ca si cum ar detine dreptatea absoluta! Da, am privit si eu pozele si filmuletele acelea, ba chiar mi-am luat si un castron cu mancare, ca sa nu ma plictisesc in timpul vizionarii!



PARAZIT????? ASTA NUMESTI TU UN COPIL NEVINOVAT??? SI DACA NU TE NASTEAI TU PE VREMEA LUI CEAUSESCU CAND AVORTUL ERA ILEGAL CI TE NASTEAI UN PIC MAI TARZIU CAND S-A LEGALIZAT AVORTUL SI MAMA TA CONSIDERA CA ESTI UN PARAZIT CE TREBUIE UCIS, MAI ERAI ACUM PE ACEST SITE?
ralucaelen
Postat pe 3 Martie 2009 00:34
De la: ralucaelen, la data 2009-03-03 00:34:02
De la: darksukkubus69, la data 2009-03-02 22:25:42Un singur lucru este foarte clar: problemele complicate au intotdeauna solutii foarte simple, pacat ca noi nu le consideram astfel! Iar solutia unei sarcini nedorite este una singura: AVORTUL! Noi complicam lucrurile dandu-le mai multa importanta decat au de fapt! Un copil nedorit nu trebuie sa se nasca, incurcand astfel viata mamei lui! Un copil este o bucurie numai cand este dorit! O femeie are numai ea singura dreptul asupra propriului corp si a propriei vieti, si, da, are dreptul de a da afara un parazit nedorit! Putin imi pasa ca o sa sara in sus acum unele persoane, dar prea judeca unele persoane pe aici ca si cum ar detine dreptatea absoluta! Da, am privit si eu pozele si filmuletele acelea, ba chiar mi-am luat si un castron cu mancare, ca sa nu ma plictisesc in timpul vizionarii!



PARAZIT????? ASTA NUMESTI TU UN COPIL NEVINOVAT??? SI DACA NU TE NASTEAI TU PE VREMEA LUI CEAUSESCU CAND AVORTUL ERA ILEGAL CI TE NASTEAI UN PIC MAI TARZIU CAND S-A LEGALIZAT AVORTUL SI MAMA TA CONSIDERA CA ESTI UN PARAZIT CE TREBUIE UCIS, MAI ERAI ACUM PE ACEST SITE?

Stimata domnisoara!!!!daca ea,eu ,tu si restul lumii nu se nastea,stai linistita ca nu se termina lumea erau altii in locul nostru,iar daca ne-am nascut pe vremea lui Ceausescu,asta e nu mi-am obligat eu mama sa ma nasca,nu crezi ca am dreptate????oare tu iti imaginezi ca la timpul respectiv chiar nu se faceau avorturi pt simplul fapt ca erau ilegale cu singuranta s-au facut si inca multe,diferenta dintre acum si atunci este ca atunci era riscul sa moara si mama nu doar fatul,ma surprinde ca nu poti sa intelegi ce inseamna un copil nedorit,urmareste emisiunile de la tv sau efectiv fa o vizita intr-un orfelinat sa vezi ce"viata fericita "au acei copii,care n-au gresit cu nimic bietii de ei,doar ca mamele lor au fost atit de inconstiente si i-au nascut,din punctul meu de vedere decit sa nasc un monstru,sau sa nu am cu cel creste si sa-l vad chinuinduse mai bine lipsa,decit sa mi se rupa sufletul cind imi cere ceva pe care nu mi-l pot permite mai bine un avort in plus,care nu contest ca n-ar fi crima dar mai mare e crima daca-l faci asa ca ti-a placut procesul fabricatiei,sau si mai grav sa aiba o femeie nesansa sa ramina gravida in urma unui viol,nu te-ai gindit niciodata ca acea femeie are toate sansele sa nu accepte copilu respectiv???nu incerca sa spui ca e al ei si nu conteaza cum e conceput trebuie sa-l iubeasca,caci draga mea de la a trebui pina la realiza e cale fffff lunga,eu una daca mi s-ar intimpla asa ceva si mi s-ar spune ca mor in timpul avortului sau dupa tot l-as face,pt simpul fapt ca stau ff bine cu memoria si totdeauna pe linga acel copil as vede si bestia cu care a fost conceput,ma doare fix nicaieri daca spuneti ca sint o criminala ,am mai spus asta adevarata crima e sa-l faci si sa-l lasi pe te miri unde sa nici nu casti despre ce se intimpla cu el decit sa faci un avort cind el e inca un embrion,iar acei stimabili domni(care nu pot sa inteleg ce cauta in acest topic sa discute despre ceva cei depasesete)nu va mai osteniti sa predicati despre ce scrie in te miri ce carte sfinta ,ai cuintul meau ca niciodata nu mi s-a intimplat sa ma simt satula,sa nu-mi fie frig sau sa-mi gasesc o factura platita dupa ce am citit o carte,daca voi va hraniti cu carti ma bucur voi,nu stiu citi ani ai sau ce statut,dar abtinete de la a judeca pe altii,nu o sa platesti tu nicodata pt pacatele mele sau ale alteia
justforme
Postat pe 3 Martie 2009 03:50
Pentru darksukkubus69 ºi hunny honey

Uciderea unui copil vi se pare o soluþie simplã???

VIAÞA UNUI OM ESTE SACRÃ ªI INVIOLABILÃ.

Copilul nu este nicidecum un « parazit » care poate fi eliminat ca un apendice sau o amigdalã. El este UN OM din momentul concepþiei, ºi nimeni nu are dreptul sã atenteze la viaþa sa.
Atât ºtiinþa cât ºi religia dovedesc fãrã dubiu cã omul este om din momentul concepþiei, atât trupeºte, cât ºi sufleteºte. Trupeºte, noua fiinþã, chiar de la concepþie, posedã un cod genetic uman ºi propriu, diferit de codul genetic al mamei ºi de cel al tatãlui, deci chiar de la concepþie este fiinþã umanã unicã. Iar sufleteºte, Dumnezeu creazã sufletul copilului tot în clipa concepþiei.
Întrebarea „când începe viaþa umanã?” aparþine ºtiinþei trecutului. Dacã punem astãzi aceastã întrebare celei mai avansate ºtiinþe biologice (genetica), unul dintre reprezentanþii ei cei mai de seamã, geneticianul francez Jérôme Lejeune , ne rãspunde prin afirmaþia pe care a fãcut-o: “Omul este om din momentul concepþiei. Fiinþa omeneascã este de atunci desãvârºitã ºi unicã.” Afirmaþia sa este confirmatã de cercetãri fãcute în Anglia, Franþa ºi S.U.A., care au fost acceptate de comunitatea ºtiinþificã internaþionalã. Deci, în zilele noastre, s-a dovedit în mod clar cã un copil este fiinþã umanã din momentul concepþiei, adicã din momentul fecundaþiei.
Jérôme Jean Louis Marie Lejeune (1926-1994) a fost un pediadru ºi genetician francez, cunoscut mai ales pentru descoperirea legãturii între diverse boli ºi defectele de cromozomi.
Iatã încã o declaraþie a sa:
"ªtiinþa nu are dubii cã viaþa omului începe în momentul fecundãrii. Viaþa fiecãruia dintre noi are un început unic. Acesta este momentul în care toatã informaþia geneticã necesarã ºi suficientã pentru a alcãtui un individ special pe care îl vom numi mai târziu Petru sau Maria, în dependenþã de construcþia geneticã, atunci când va fi adunatã informaþia suficientã ºi necesarã. Acest lucru are loc anume în acel moment când capul spermatozoidului pãtrunde în celula femininã, în ovul. În asemenea momente, informaþia, transmisã de cãtre tatã, se întâlneºte în celula femininã cu informaþia transmisã de mamã. Cunoaºtem cã acest lucru este cunoscut tuturor biologilor, anume cã, dupã fecundare, nici o altã informaþie nu mai poate fi dobânditã. În orice etapã a dezvoltãrii sale, embrionul îºi pãstreazã individualitatea ºi umanitatea sa ºi el aparþine speciei homo sapiens. În momentul fecundãrii, avem de a face cu un om, cãci informaþia care se conþine în cromozomi este informaþia transmisã de un om." Pentru a vedea declaraþiile geneticianului Jérôme Jean Louis Marie Lejeune intraþi pe site-ul urmãtor :
http://www.avort.ro/marturie-Jerome-Lejeune.php
Gãsiþi, de asemenea ºi mãrturii ale femeilor, documentare ºi sfaturi.

Deci, recentele progrese ale ºtiinþelor biologice dovedesc clar cã noua fiinþã, chiar de la concepþie, posedã un cod genetic uman ºi propriu, diferit de codul genetic al mamei ºi de cel al tatãlui, deci chiar de la concepþie este fiinþã umanã unicã. Codul genetic este tiparul genetic complex al dezvoltãrii umane ºi conþine: sexul copilului, culoarea pãrului ºi a ochilor, înãlþimea, nuanþa tenului, forma feþei, forma nasului, chiar ºi firele de pãr. Toate trãsãturile corpului omenesc sunt concentrate în codul genetic. În momentul în care gametul masculin (spermatozoidul) pãtrunde în gametul feminin (ovulul), se formeazã zigotul, care poartã în el noul cod genetic, un nou program conform cãruia se va dezvolta, înscris în cei 46 de cromozomi (cantitatea normalã de ADN).

În societatea actualã mulþi au o mentalitate distructivã a morþii, opusã culturii umane ºi creºtine a vieþii. Nu vã mai lãsaþi pradã mentalitãþii morþii ºi acceptaþi viaþa pentru cã este darul lui Dumnezeu !

Concepþia nedoritã a unui copil nu dã dreptul cuiva sã recurgã la avort ºi nici un alt motiv nu dã dreptul cuiva sã recurgã la avort. Nici un om nu vine la existenþã din întâmplare, ci din voinþa lui Dumnezeu ºi el îi va ajuta pe pãrinþi sã le asigure copiilor cele necesare vieþii prin posibilitãþile pe care le scoate în cale. În plus, îi ajutã ºi statul ºi multe asociaþii, ONG-uri ºi fundaþii (unele adrese ºi telefoane ale acestora sunt pe primul blog de mai jos). Deci, pãrinþii nu trebuie sã se teamã dacã s-a conceput un copil nedorit (sau mai mulþi copii nedoriþi). Apoi, faptul de a fi un copil dorit sau nedorit este foarte relativ: un copil nedorit la început, poate deveni acceptat, apoi dorit ºi iubit, iar un copil dorit la început, poate deveni nedorit datoritã comportamentului sãu negativ de mai târziu.
Dacã cineva crede cã nu are iubire pentru un nou copil, va putea dobândi aceastã iubire cu timpul.


« O lume în care toþi copiii sã fie doriþi ar fi idealã, dupã cum idealã ar fi o lume în care toate soþiile sã fie dorite de soþi, toþi soþii de soþii, toþi pãrinþii bãtrâni sã fie doriþi de copiii lor, toate popoarele : negri, þigani, evrei, sã fie dorite de celelalte popoare, în care nici un om, nicãieri ºi niciodatã sã nu fie nedorit de ceilalþi. Dar o asemenea lume nu existã, iar dacã încercãm sã o realizãm prin eliminarea tuturor nedoriþilor, ne trezim în Germania lui Hitler, unde singurul popor care avea voie sã mai existe era cel arian, fiindcã era singurul dorit. Nu existã nici un criteriu pentru a se putea spune cã un copil dorit va fi fericit ºi iubit, sau cã un copil nedorit va fi nefericit ºi neiubit. Sunt copii nedorþi ºi totuºi aduºi pe lume, care sunt apoi foarte iubiþi ºi, invers, copii doriþi, care sunt apoi foarte nefericiþi. Medicii ginecologi sunt de acord asupra faptului cã un numãr foarte mare de sarcini nu sunt programate ºi deci, în primul moment, nu sunt voite. Cu toate aceastea, mama depãºeºte ºocul iniþial, acceptã copilul care creºte în ea ºi apoi aºteaptã cu nerãbdare naºterea lui.» (Asociaþia Medicilor Catolici, « Avortul – întrebãri ºi rãspunsuri », Ed. Presa Bunã, Iaºi, 1993, p. 30)
Cel mult dupã câteva luni de la concepþie, mama aproape întotdeauna trece de la împotrivire la acceptare ºi de la acceptare la iubire.


Nu vã mai înºelaþi cu gândul cã ar fi de preferat avortul dacã nu i se poate asigura copilului un anumit nivel de viaþã. Ceea ce conteazã este sacralitatea vieþii. Viaþa unui om este sacrã ºi inviolabilã, indiferent de « calitatea » ei. Dumnezeu e stãpânul vieþii, nu omul. Valoarea vieþii nu trebuie privitã doar sub aspectul ei pãmântesc, ci în primul rând în perspectiva ei veºnicã. Dacã e permis sã ucizi o fiinþã umanã deoarece riscã sã trãiascã în sãrãcie ºi, prin urmare, dupã concepþia materialist-hedonistã , sã trãiascã o viaþã fãrã valoare, în acest caz ar însemna sã fim de acord ºi cu uciderea tuturor celor care sunt nãscuþi sau maturi ºi trãiesc în sãrãcie. Pânã acum nimeni nu a afirmat acest lucru deºi, dacã se admite avortul, ar fi „logic”. Banii ºi bunurile materiale nu aduc fericirea ºi nici n-o întreþin. Omul poate gãsi fericirea în interiorul sãu dacã îl are pe Dumnezeu în suflet. Dacã nu gãseºte fericirea în sufletul sãu, atunci n-o poate gãsi nici în toate bogãþiile pãmântului. Au existat ºi împãraþi care aveau de toate ºi erau nefericiþi ºi au existat ºi sãraci care nu aveau mai nimic ºi erau fericiþi, deci fericirea nu depinde de bani sau bogãþii. În plus, problema sãrãciei nu poate fi rezolvatã prin uciderea sãracilor.

Intraþi pe blogul urmãtor:
http://www.augustincezar.blogspot.com/
Acest blog conþine: Argumente ºtiinþifice ºi religioase cã un copil e fiinþã umanã din clipa concepþiei. Adrese, numere de telefon ºi site-uri ale unor asociaþii care oferã ajutor material, consiliere ºi soluþii alternative la avort. Mãrturii ale unor femei care au fãcut avort. Mãrturii ale unor femei care nu au fãcut avort. Consecinþe fizice ºi emoþionale ale avortului asupra femeii. Mãrturii ale unor medici care au renunþat sã facã avorturi. Legãturi cu multe alte site-uri asemãnãtoare.

Intraþi ºi pe blogul urmãtor:
http://www.cezar-iasi.blogspot.com/
Pe acest blog gãsiþi: Înregistrãri video cu miracole. Videoclipuri. Legãturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conþin ºi posturi TV on-line ºi posturi de radio). Cãrþi foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fãrã a necesita descãrcare în calculator). Articole foarte interesante, etc.

Vã rog intraþi bloguri ºi trimiteþi-le mai departe ca sã foloseascã ºi altora. Chiar se meritã.

Mi-am dat licenþa licenþa în bioeticã ºi actualmente fac doctoratul în filosofie.
Nu ca sã mã laud spun ce studii am, ci pentru a arãta cã sunt foarte bine documentat în domeniu.

Pentru întrebãri ºi dialog pot fi contactat la adresa de e-mail vieru_cezar_iasi@yahoo.com sau pe messenger la id-ul vieru_cezar_iasi

Iatã ºi câteva citate semnificative :
„Nici un om nu vine la existenþã din întâmplare (nu se concepe din întâmplare), ci din voinþa lui Dumnezeu. ” (Papa Ioan Paul al II - lea)
„Copilul în pântecele mamei are dreptul la viaþã, drept primit direct de la Dumnezeu, nu de la pãrinþi (ci prin pãrinþi), nici de la vreo societate sau autoritate omeneascã.” (Papa Pius al XII - lea)
„Salvaþi omul care încã nu s-a nãscut, ameninþat de omul care s-a nãscut!” (Papa Ioan Paul al II - lea)
vieru_cezar_iasi
Postat pe 3 Martie 2009 05:50
Sunt de acord cu hunny honey! Restul, mai lasati-ma cu sacralitatea vietii copiilor nenascuti, ca nu tine! Sacru este dreptul de a alege ce sa se intample in propriul corp!
darksukkubus69
Postat pe 3 Martie 2009 12:24
Ralucaelen, m-am uitat pe linkul ala, ce ti s-a parut asa groaznic acolo?! Mie mi s-a parut de-a dreptul plicticos! Si intr-adevar, nu m-am nascut dupa '90, ci in'78, dar m-am nascut pt ca maica-mea a vrut sa ma faca, nu din greseala! Daca nu vroia sa ma faca, ar fi gasit un mijloc sa ma dea afara! Chiar daca nu consider avortul o crima, n-am spus ca il consider o metoda contraceptiva! Eu personal nu am facut niciodata avort, pt ca folosesc contraceptia, si asta nu pot sa inteleg, de ce multe femei nu folosesc cand exista atatea metode!
darksukkubus69
Postat pe 3 Martie 2009 12:43
De la: Izab33lla, la data 2009-02-11 10:50:31prin ceea ce postezi aici exact asta lasi de inteles...eu nu sunt proavort,nici nu am facut vreun avort dar parerea mea e ca decat sa existe 16 mil de copii abandonati cred ca mai bine exista 16 mil de avorturi...nu crezi asta? si inca ceva decat sa existe copii care se chinuie cu mai stiu eu ce boala iar mai bine fac un avort...tu ai putea sa iti vezi copilul chinuindu-se? iti da un sfat...du-te si stai o zi in curtea spitalului Budimex, in spatele cladirii mari unde sunt copii cu diferite boli si daca mai intri si in salile de gimnastica iti vine sa plangi daca ii vezi cum urla si se chinuie....eu prefer sa fac un avort, o crima cum spui tu decat asa....asa ca scuteste-ne de comenturile tale care nu isi au rostul....sa nu fii nevoita vreodata sa faci O CRIMA,dar niciodata sa nu spui niciodata caci viata e plina de surprize



... aloo ... dar cine iti garanteaza ca miine nu ajungi ca acei copii bolnavi SAU MAI RAU ... si atunci poate vei dori sa gasesti intelegere ... dar privind la calitatea umana a unor femei de pe aici poti fi sigura ca vei primi un sut in fund ...
iskanderya
Postat pe 3 Martie 2009 21:48
De la: cristall, la data 2009-02-27 22:23:05E usor sa arunci cu pietre...dar nimeni nu e fara pacat...
Cine sunteti voi sa acuzati pe cineva? Bun, nu vreti sa incurajati avortul, dar de ce trebuie sa jigniti, sa fiti extremisti, sa judecati? Nu aveti niciun pacat? Oare? Sa arunce cu pietre cine e fara pacat! Astept! Nu e nimeni? Atunci de ce va considerati mai buni ca altii? Eu am facut avort si nu sunt mandra de asta, dar nu regret, pentru ca a fost o situatie grea si nu vreau sa dau detalii. O cunostinta de a mea are un copil autist si ce satisfactii ii da copilul ala, ca nu poate vorbi, e dependent de cei din jur, ca ii costa enorm tratamentele, ca ii innebuneste uneori, ca vin psihologi si terapeuti acasa si le ia o gramada de bani, ca nici noaptea nu pot dormi , ca tipa copilul si se da cu capul de pereti, isi musca mainile, face pe el, desi are 10 ani, ca nu il pot lasa singur nici macar 2 minute?Ce satisfactie au ? Nu stiti ce vorbiti, pentru ca nu aveti copii cu handicap! Eu am trait printre ei si credeti-ma ca e greu...Stiti, extremismul nu e bun si nu a fost niciodata! Fiecare va fi judecat dupa faptele proprii, dar il va judeca Dumnezeu, nu aproapele si aici e marea dreptate! Ca oamenii te-ar omori cu siguranta pentru orice! Sa stiti ca si vorbele pot fi o crima! Asa ca nu va mai jucati cu "obiecte" ascutite, ca s-ar putea sa va taiati voi cu ele!



... doamne dar multe sinteti plecate cu sorcova ... mai mamaie, un copil autism puteai avea si tu asta nu e un motiv sa radeti copil dupa copil cu satisfactii de borgia ... SI TU POTI AJUNGE MAI RAU CA UN COPIL AUTIST ... nu stii ce ti se va intimpla miine ... nu va mai opuneti naturii )in cazul in care nu va conduc hormonii in locul creierului si a moralei) ca veti pierde ... ve-ti ingrosa rindul babelor pensionare care vor urla ca vor sa fie protejate si ajutate pentru ca sint singure sau au copilul plecat departe de ele ... si sa stii ca sint FOARTE MULTE FEMEI CARE NU AU FACUT AVORT ...
iskanderya
Postat pe 3 Martie 2009 21:53
... aloooo mamaielor (dark.., hunny..., si altele) din ce grota ati iesit ? ... din ce gaura a timpul v-ati intors ... canibalii macar aveau o scuza dar voi acum nu mai aveti nici o scuza ... cite frustrari si suturi in c_r ati luat de la viata ca sa ajungeti asa acre ? ... stiti cit ne costa COTAIALA VOASTRA ... stiti cit costa gramezile de cancere (600% mai mult fata de media in lume) care au proliferat in romania datorita ''emanciparii'' voastre (locul intii in lume la avorturi cu peste 300% peste locul doi, adica la fiecare copil au fost alti 8 AVORTATI) ? ... stiti cit costa toate deregalrile produse de gramezile de ''contraceptive'' pe care le luati ca pe vitamine, si care sint inlocuite in fiecare an cu altele pentru ca cele din naintea lor erau TOXICE ? ... de ce sa plateasca altii viata voastra dafazata ? ... femeile/fetele din romania au ajuns subiect de experimente medicale(vezi gervasil si altele) datorita INAPOIERII, PRIMITIVISMULUI SI IGNORANTEI de care dati dovada si pe care il promivati inconstiente ... mai grav este ca murdariti si pe cei din jurul vostru cu ''solutiile voastre simple'' ... solutii la ce ? ... la curvarie, la puturosenie, LA CE ? ... cautati scuze pentru a va justifica lipsa voastra de adaptare la realitate, pretentiile defazate si ireale de la viata, si chiar viata haotica si fara sens pe care o aveti ... nu copii sint scumpi de intretinut, PRETENTIILE VOASTRE PERSONALE VA DEPASESC POSIBILITATILE REALE ... VOI SINTETI PREA SCUMPE ... in final veti ajunge niste BABE PENIBILE SI SINGURE ... ati ramas agate in timp intre propaganda sovietica de ''selectionare'' si creare a omului nou si consumismul capitalist ... si NU INTELEGETI NIMIC ... incercati doar sa aparati o BARBARIE si propria voastra incapacitate de a invinge greutatile ... ati mostenit aceiasi URA si LENE de la tarancile ademenite in orase, fara nici o pregatire dar care vroiau neaparat sa devina DOAMNE ... acestea nu vroiau sa mai fie confudate cu niste femei normale, sau asa cum le/va place/a sa spuna/eti, cu niste taranci, ele vroiau sa fie ORASENCE ... si-au anulat instinctele materne, si chiar instinctul de conservare, jonglau cu moartea si cu liberatatea pentru a nu fi confundate cu niste ''taranci'' (doamne, ce jignire) ... se scobeau ca animalele, cu andrele, cu curent electric, cu solutii toxice TOTUL ca sa fie libere, ca sa ''traisca viata'', ca sa poata ''controla'' barbatii(in spatele carora unele au stat ca niste lipitori bolnave) ... nu degeaba erau atitea bancuri cu curvasaria din acea perioada ... iar copii le impiedicau sa ''guste'' si ele emanciparea ... in cazul in care scapa vreunul il lasau pe mina statului ... CA SI MULTI DIN CERSETORII ASTAZI CARE CER TOTUL DE LA STAT ... duduitele de mai sus sint urmasele lor directe, intr-un fel nu e nimic de mirare ca avortul li se pare alternativa cea mai ''simpla'' la viata de familie, la rabdare si perseverenta, la morala si valori, la infruntarea realista a problemelor vietii ... ele stiu ca INCA nu sint bolnave, poate mai au inca putin succes la barbati, poate deja au gasit unul in spatele caruia stau si isi ascund angoasele si frustrarile ... mamaitelor, voi sinteti cele care defazati si nenorociti tinerii ... poate aveti un copil, POATE DOI, dupa ce iati selectionat atit incercati sa ii tineti pe linga voi, incercati sa le vindeti aceleasi ''retete'' de succes ale vietii voastre, incercati sa ii INDOBITOCITI si sa ii INVATATI CU COMPROMISURILE SI RENUNTAREA LA VALORI SI MORALA ... voi sinteti babetele care urla dupa respect dar NU MERITATI nimic ... aveti numai IDIOTENII si NON-VALORI in cap ...iar media romaneasca de cel mai jos nivel incearca sa va tine acolo ...
...spuneti ca nu suportati copii abandonati sau bolnavi ? ... ACUZATI, cu perversitate, mamele care iau nascut ... daca nu ar exista jigodii ca voi, care sa acuze acesti copii poate ar aparea OAMENI care sa ii ajute si sa inteleaga ca ORICINE POATE AJUNGE CA ACESTI COPII ... dar o societate cu membri BOLNAVI ca voi, care acuza ghinionul unora este de a dreptul SCIRBOASA ... sinteti toate babetele(chiar daca fizic inca sinteti tinere) de genul asta, ''indragostite'' de greutatile din china, india, pakistan sau botswana dar nu sinteti in stare sa va nasteti copii vostri ... adunati bani, ajutoare pentru toti strainii(de parca pe ei iar interesa viata voastra) dar va este SCIRBA de ghinionistii din jurul vostru ... ati creat o jungla in romania ... o tara in descompunere (in 50-60 de ani, la actuala rata negativa de natalitate, romanii vor disparea), care traieste din grasimea lasate de altii, care nu e in stare sa-si varuiasca proprile monumente, dar care construieste vile personale IN CARE NU VA LOCUI NIMENI PESTE O GENERATIE ...
... acele MAME care au nascut copii si iau abandonat sau copii lor au mici sau mai mari deficiete MERITA TOT RESPECTUL ... ele au indurat SCIRBA si JIGNIRILE unora ca voi si au dat o sansa RODULUI IUBIRII LOR ... acei copii de care voua va este SCIRBA (disimulta in mila ''crestineasca'') v-ar trage o FLEGMA in ochi sa stie ca voi ia-ti fi dorit morti, in timp ce ei asteapta ajutorul nostru, sau MACAR INTELEGEREA NOASTRA ... voi, babetele jalnice si penibile, in comparatie cu mamele mentionate mai sus NU MERITATI NICI O CEAPA DEGERATA ... din punct de vedere uman nu valorati prea mult ...

JEGURI UMANE
iskanderya
Postat pe 3 Martie 2009 22:37
iskanderya! Daca chiar esti mascul, ca barbat nu cred...cine esti tu sa ne judeci pe noi? NU crezi ca femeile care raman insarcinate si vor sa renunte, sunt insarcinate de la un mascul ca tine, care habar n-are s-o protejeze si poate se poarta ca un magar si femeia aia nu vrea un copil sa ii duca "naravul" lui mai departe?
Decat sa faci pe desteptul pe aici, mai bine ai invata sa scrii corect romaneste("ve-ti")! E dureros cat de putin ai umblat la scoala cu scopul de a invata macar sa scrii corect, dar stii sa vii aici ca lupul moralist! Sau ii fi si tu de ala care poate face copii!? Asta e o discutie strict intre femei! Stii de ce s-au emancipat femeile? pentru ca nu mai sunt barbati adevarati, nici macar bani nu mai aduc, nu mai muncesc, nici sa iubeasca o femeie nu mai stiu, de sex nu mai vorbesc si atunci vii tu aici, ca "reprezentantul barbatilor" sa ce? sa ne tii morala ca barbatii sunt niste pampalai si noi ar trebui sa facem 10 copii si sa stam la cratita si voi sa curvariti si cand veniti acasa sa va veneram? Ma lasi? Sunt destui ca tine, cu gura mare, dar tagma barbatilor a devenit o rusine, cu mici exceptii! Vii tu sa imi ghicesti mie viitorul? Lasa-ma, ca e problema mea care e viata mea si cum va fi in viitor! Uita-ma! Si du-te ia gramatica si invata romaneste!
floare_de_crin
Postat pe 4 Martie 2009 12:50
iskanderya, ai un mod de a gandi corect si coerent si sunt sigura ca daca exista macar cateva care nu sunt convinse 100% ca avortul este o solutie, ai atins targhetul. imi dau seama ca dincolo de cinismul pe care-l afisezi tragi un semnal de alarma pentru -nu stiu cum sa-l numesc-modul in care au ajuns sa se faca lucrurile la noi. cunosc o fata care traieste intr-o tara catolica si s-a dus sa faca avort, obisnuita cu "metoda" de-aici. doctorii dupa ce au examinat-o au trimis-o la consiliere unde i s-a spus: "daca nu-ti doresti copii, nu face dragoste, nu e obligatoriu sa faci sex si nu se intampla nimic daca nu faci". nu stiu cum a procedat ea dupa, probabil ca s-a simtit jignita pe moment, dar ideea e ca fiecare trebuie sa traiasca responsabil si aiba respect pentru viata.
oricum cred ca e bine sa existe persoane ca tine, raluca si alte persoane de-aici.
eleain
Postat pe 4 Martie 2009 14:12
De la: cristall, la data 2009-03-04 12:50:52iskanderya! Daca chiar esti mascul, ca barbat nu cred...cine esti tu sa ne judeci pe noi? NU crezi ca femeile care raman insarcinate si vor sa renunte, sunt insarcinate de la un mascul ca tine, care habar n-are s-o protejeze si poate se poarta ca un magar si femeia aia nu vrea un copil sa ii duca "naravul" lui mai departe?
Decat sa faci pe desteptul pe aici, mai bine ai invata sa scrii corect romaneste("ve-ti")! E dureros cat de putin ai umblat la scoala cu scopul de a invata macar sa scrii corect, dar stii sa vii aici ca lupul moralist! Sau ii fi si tu de ala care poate face copii!? Asta e o discutie strict intre femei! Stii de ce s-au emancipat femeile? pentru ca nu mai sunt barbati adevarati, nici macar bani nu mai aduc, nu mai muncesc, nici sa iubeasca o femeie nu mai stiu, de sex nu mai vorbesc si atunci vii tu aici, ca "reprezentantul barbatilor" sa ce? sa ne tii morala ca barbatii sunt niste pampalai si noi ar trebui sa facem 10 copii si sa stam la cratita si voi sa curvariti si cand veniti acasa sa va veneram? Ma lasi? Sunt destui ca tine, cu gura mare, dar tagma barbatilor a devenit o rusine, cu mici exceptii! Vii tu sa imi ghicesti mie viitorul? Lasa-ma, ca e problema mea care e viata mea si cum va fi in viitor! Uita-ma! Si du-te ia gramatica si invata romaneste!
Dyana_24
Postat pe 4 Martie 2009 16:19
de acord cu tine!!!
Dyana_24
Postat pe 4 Martie 2009 16:19
Iskanderia, se pare ca mamica ta a gresit ca nu te-a intepat cu andreaua la timp! Ooops....sau preferai solutia salina.....am vazut ca da rezultate super!
darksukkubus69
Postat pe 4 Martie 2009 20:01
De la: iskanderya, la data 2009-03-03 22:37:51... aloooo mamaielor (dark.., hunny..., si altele) din ce grota ati iesit ? ... din ce gaura a timpul v-ati intors ... canibalii macar aveau o scuza dar voi acum nu mai aveti nici o scuza ... cite frustrari si suturi in c_r ati luat de la viata ca sa ajungeti asa acre ? ... stiti cit ne costa COTAIALA VOASTRA ... stiti cit costa gramezile de cancere (600% mai mult fata de media in lume) care au proliferat in romania datorita ''emanciparii'' voastre (locul intii in lume la avorturi cu peste 300% peste locul doi, adica la fiecare copil au fost alti 8 AVORTATI) ? ... stiti cit costa toate deregalrile produse de gramezile de ''contraceptive'' pe care le luati ca pe vitamine, si care sint inlocuite in fiecare an cu altele pentru ca cele din naintea lor erau TOXICE ? ... de ce sa plateasca altii viata voastra dafazata ? ... femeile/fetele din romania au ajuns subiect de experimente medicale(vezi gervasil si altele) datorita INAPOIERII, PRIMITIVISMULUI SI IGNORANTEI de care dati dovada si pe care il promivati inconstiente ... mai grav este ca murdariti si pe cei din jurul vostru cu ''solutiile voastre simple'' ... solutii la ce ? ... la curvarie, la puturosenie, LA CE ? ... cautati scuze pentru a va justifica lipsa voastra de adaptare la realitate, pretentiile defazate si ireale de la viata, si chiar viata haotica si fara sens pe care o aveti ... nu copii sint scumpi de intretinut, PRETENTIILE VOASTRE PERSONALE VA DEPASESC POSIBILITATILE REALE ... VOI SINTETI PREA SCUMPE ... in final veti ajunge niste BABE PENIBILE SI SINGURE ... ati ramas agate in timp intre propaganda sovietica de ''selectionare'' si creare a omului nou si consumismul capitalist ... si NU INTELEGETI NIMIC ... incercati doar sa aparati o BARBARIE si propria voastra incapacitate de a invinge greutatile ... ati mostenit aceiasi URA si LENE de la tarancile ademenite in orase, fara nici o pregatire dar care vroiau neaparat sa devina DOAMNE ... acestea nu vroiau sa mai fie confudate cu niste femei normale, sau asa cum le/va place/a sa spuna/eti, cu niste taranci, ele vroiau sa fie ORASENCE ... si-au anulat instinctele materne, si chiar instinctul de conservare, jonglau cu moartea si cu liberatatea pentru a nu fi confundate cu niste ''taranci'' (doamne, ce jignire) ... se scobeau ca animalele, cu andrele, cu curent electric, cu solutii toxice TOTUL ca sa fie libere, ca sa ''traisca viata'', ca sa poata ''controla'' barbatii(in spatele carora unele au stat ca niste lipitori bolnave) ... nu degeaba erau atitea bancuri cu curvasaria din acea perioada ... iar copii le impiedicau sa ''guste'' si ele emanciparea ... in cazul in care scapa vreunul il lasau pe mina statului ... CA SI MULTI DIN CERSETORII ASTAZI CARE CER TOTUL DE LA STAT ... duduitele de mai sus sint urmasele lor directe, intr-un fel nu e nimic de mirare ca avortul li se pare alternativa cea mai ''simpla'' la viata de familie, la rabdare si perseverenta, la morala si valori, la infruntarea realista a problemelor vietii ... ele stiu ca INCA nu sint bolnave, poate mai au inca putin succes la barbati, poate deja au gasit unul in spatele caruia stau si isi ascund angoasele si frustrarile ... mamaitelor, voi sinteti cele care defazati si nenorociti tinerii ... poate aveti un copil, POATE DOI, dupa ce iati selectionat atit incercati sa ii tineti pe linga voi, incercati sa le vindeti aceleasi ''retete'' de succes ale vietii voastre, incercati sa ii INDOBITOCITI si sa ii INVATATI CU COMPROMISURILE SI RENUNTAREA LA VALORI SI MORALA ... voi sinteti babetele care urla dupa respect dar NU MERITATI nimic ... aveti numai IDIOTENII si NON-VALORI in cap ...iar media romaneasca de cel mai jos nivel incearca sa va tine acolo ...
...spuneti ca nu suportati copii abandonati sau bolnavi ? ... ACUZATI, cu perversitate, mamele care iau nascut ... daca nu ar exista jigodii ca voi, care sa acuze acesti copii poate ar aparea OAMENI care sa ii ajute si sa inteleaga ca ORICINE POATE AJUNGE CA ACESTI COPII ... dar o societate cu membri BOLNAVI ca voi, care acuza ghinionul unora este de a dreptul SCIRBOASA ... sinteti toate babetele(chiar daca fizic inca sinteti tinere) de genul asta, ''indragostite'' de greutatile din china, india, pakistan sau botswana dar nu sinteti in stare sa va nasteti copii vostri ... adunati bani, ajutoare pentru toti strainii(de parca pe ei iar interesa viata voastra) dar va este SCIRBA de ghinionistii din jurul vostru ... ati creat o jungla in romania ... o tara in descompunere (in 50-60 de ani, la actuala rata negativa de natalitate, romanii vor disparea), care traieste din grasimea lasate de altii, care nu e in stare sa-si varuiasca proprile monumente, dar care construieste vile personale IN CARE NU VA LOCUI NIMENI PESTE O GENERATIE ...
... acele MAME care au nascut copii si iau abandonat sau copii lor au mici sau mai mari deficiete MERITA TOT RESPECTUL ... ele au indurat SCIRBA si JIGNIRILE unora ca voi si au dat o sansa RODULUI IUBIRII LOR ... acei copii de care voua va este SCIRBA (disimulta in mila ''crestineasca'') v-ar trage o FLEGMA in ochi sa stie ca voi ia-ti fi dorit morti, in timp ce ei asteapta ajutorul nostru, sau MACAR INTELEGEREA NOASTRA ... voi, babetele jalnice si penibile, in comparatie cu mamele mentionate mai sus NU MERITATI NICI O CEAPA DEGERATA ... din punct de vedere uman nu valorati prea mult ...

JEGURI UMANE
kukla
Postat pe 4 Martie 2009 22:19
De la: iskanderya, la data 2009-03-03 22:37:51... aloooo mamaielor (dark.., hunny..., si altele) din ce grota ati iesit ? ... din ce gaura a timpul v-ati intors ... canibalii macar aveau o scuza dar voi acum nu mai aveti nici o scuza ... cite frustrari si suturi in c_r ati luat de la viata ca sa ajungeti asa acre ? ... stiti cit ne costa COTAIALA VOASTRA ... stiti cit costa gramezile de cancere (600% mai mult fata de media in lume) care au proliferat in romania datorita ''emanciparii'' voastre (locul intii in lume la avorturi cu peste 300% peste locul doi, adica la fiecare copil au fost alti 8 AVORTATI) ? ... stiti cit costa toate deregalrile produse de gramezile de ''contraceptive'' pe care le luati ca pe vitamine, si care sint inlocuite in fiecare an cu altele pentru ca cele din naintea lor erau TOXICE ? ... de ce sa plateasca altii viata voastra dafazata ? ... femeile/fetele din romania au ajuns subiect de experimente medicale(vezi gervasil si altele) datorita INAPOIERII, PRIMITIVISMULUI SI IGNORANTEI de care dati dovada si pe care il promivati inconstiente ... mai grav este ca murdariti si pe cei din jurul vostru cu ''solutiile voastre simple'' ... solutii la ce ? ... la curvarie, la puturosenie, LA CE ? ... cautati scuze pentru a va justifica lipsa voastra de adaptare la realitate, pretentiile defazate si ireale de la viata, si chiar viata haotica si fara sens pe care o aveti ... nu copii sint scumpi de intretinut, PRETENTIILE VOASTRE PERSONALE VA DEPASESC POSIBILITATILE REALE ... VOI SINTETI PREA SCUMPE ... in final veti ajunge niste BABE PENIBILE SI SINGURE ... ati ramas agate in timp intre propaganda sovietica de ''selectionare'' si creare a omului nou si consumismul capitalist ... si NU INTELEGETI NIMIC ... incercati doar sa aparati o BARBARIE si propria voastra incapacitate de a invinge greutatile ... ati mostenit aceiasi URA si LENE de la tarancile ademenite in orase, fara nici o pregatire dar care vroiau neaparat sa devina DOAMNE ... acestea nu vroiau sa mai fie confudate cu niste femei normale, sau asa cum le/va place/a sa spuna/eti, cu niste taranci, ele vroiau sa fie ORASENCE ... si-au anulat instinctele materne, si chiar instinctul de conservare, jonglau cu moartea si cu liberatatea pentru a nu fi confundate cu niste ''taranci'' (doamne, ce jignire) ... se scobeau ca animalele, cu andrele, cu curent electric, cu solutii toxice TOTUL ca sa fie libere, ca sa ''traisca viata'', ca sa poata ''controla'' barbatii(in spatele carora unele au stat ca niste lipitori bolnave) ... nu degeaba erau atitea bancuri cu curvasaria din acea perioada ... iar copii le impiedicau sa ''guste'' si ele emanciparea ... in cazul in care scapa vreunul il lasau pe mina statului ... CA SI MULTI DIN CERSETORII ASTAZI CARE CER TOTUL DE LA STAT ... duduitele de mai sus sint urmasele lor directe, intr-un fel nu e nimic de mirare ca avortul li se pare alternativa cea mai ''simpla'' la viata de familie, la rabdare si perseverenta, la morala si valori, la infruntarea realista a problemelor vietii ... ele stiu ca INCA nu sint bolnave, poate mai au inca putin succes la barbati, poate deja au gasit unul in spatele caruia stau si isi ascund angoasele si frustrarile ... mamaitelor, voi sinteti cele care defazati si nenorociti tinerii ... poate aveti un copil, POATE DOI, dupa ce iati selectionat atit incercati sa ii tineti pe linga voi, incercati sa le vindeti aceleasi ''retete'' de succes ale vietii voastre, incercati sa ii INDOBITOCITI si sa ii INVATATI CU COMPROMISURILE SI RENUNTAREA LA VALORI SI MORALA ... voi sinteti babetele care urla dupa respect dar NU MERITATI nimic ... aveti numai IDIOTENII si NON-VALORI in cap ...iar media romaneasca de cel mai jos nivel incearca sa va tine acolo ...
...spuneti ca nu suportati copii abandonati sau bolnavi ? ... ACUZATI, cu perversitate, mamele care iau nascut ... daca nu ar exista jigodii ca voi, care sa acuze acesti copii poate ar aparea OAMENI care sa ii ajute si sa inteleaga ca ORICINE POATE AJUNGE CA ACESTI COPII ... dar o societate cu membri BOLNAVI ca voi, care acuza ghinionul unora este de a dreptul SCIRBOASA ... sinteti toate babetele(chiar daca fizic inca sinteti tinere) de genul asta, ''indragostite'' de greutatile din china, india, pakistan sau botswana dar nu sinteti in stare sa va nasteti copii vostri ... adunati bani, ajutoare pentru toti strainii(de parca pe ei iar interesa viata voastra) dar va este SCIRBA de ghinionistii din jurul vostru ... ati creat o jungla in romania ... o tara in descompunere (in 50-60 de ani, la actuala rata negativa de natalitate, romanii vor disparea), care traieste din grasimea lasate de altii, care nu e in stare sa-si varuiasca proprile monumente, dar care construieste vile personale IN CARE NU VA LOCUI NIMENI PESTE O GENERATIE ...
... acele MAME care au nascut copii si iau abandonat sau copii lor au mici sau mai mari deficiete MERITA TOT RESPECTUL ... ele au indurat SCIRBA si JIGNIRILE unora ca voi si au dat o sansa RODULUI IUBIRII LOR ... acei copii de care voua va este SCIRBA (disimulta in mila ''crestineasca'') v-ar trage o FLEGMA in ochi sa stie ca voi ia-ti fi dorit morti, in timp ce ei asteapta ajutorul nostru, sau MACAR INTELEGEREA NOASTRA ... voi, babetele jalnice si penibile, in comparatie cu mamele mentionate mai sus NU MERITATI NICI O CEAPA DEGERATA ... din punct de vedere uman nu valorati prea mult ...

JEGURI UMANE

AUZI BAI FRUSTRATULE!!!SINT OBLIGATA SA TE NUMESC FIINTA,ASTA PT CA AI SCRIS,DACA ERAI UN OBIECT ERAI CUMINTEL ACOLO UNDE FUSESESI PUS DE UN OM,SINCER N-AR TREBUI SA MA ENERVEZ PT JIGNIRILE ADUSE,ASTFEL DE MENTALITAI NU POT AVEA DECIT CEI CE BIETII DE EI AU AVUT O COPILARIE PLINA DE FRUSTRARI,UITE PE TINE AR TREBUI SA TE DAM DREPT EXEMPLU!!ASTA INSEAMNA UN COPIL NEDORIT ACESTA E RISCUL DRAGELE MELE, CU O ASTFEL DE MENTALITATE POATE AJUNGE UN COPIL NASCUT DOAR ASA CA SA FIE CA IN INCINSTIENTA EI MAMICA ACESTUI SPECIMEN CARE-SI SPUNE BARBAT!!!HAHAHAHA!!!N-A VRUT SA FACA UN AVORT,BIETUL DE TINE ESTI DEMN DE TOATA MILA AI FOST TOTAL LIPSIT DE DRAGOSTEA MATERNA,SAU POATE AI AVUT-O IN EXCES SI TE-AI CASATORIT CU O FEMEIE MAI DESTEAPTA DECIT TINE,IN FATA CAREIA NU SUFLI UN CUVINTEL SI VII AICI(UNDE NUMAI BUNUL dZEU STIE CE CAUTI)SA-TI VERSI TOT VENINUL FRUSTRARILOR ACUMULATE ACASA SPUN ASTA PT CA MA INDOIESC CA SUFERI DE MANIA PERSESCUTIEI,ERAI UN CAZ FERICIT,TE PUTEAI TRATA DRAGA DAR ASA BIETUL DE TINE SUFERIND DE SINDROMUL PROSTULUI DESTET,TREBUIE SA TE SUPORTE SOCIETATEA CE DRACU SA-TI FACA NIMANI NU VREA SA SE DUCA 20 DE ANI LA PUSCARIE PT TINE
justforme
Postat pe 5 Martie 2009 07:59
Iskanderia, draga, cred ca suturi in c..r ai luat tu, noi ne-am ferit, tocmai pt ca avem atitudinea asta de "criminale"!
darksukkubus69
Postat pe 5 Martie 2009 12:33
pt vieru_cezar_iasi
"Uciderea unui copil vi se pare o soluþie simplã???

VIAÞA UNUI OM ESTE SACRÃ ªI INVIOLABILÃ.";ai perfecta dreptate,nu am spus niciodata ca n-ar fi sacra viata,iar uciderea unui copil sau matur nu e o solutie de nici un fel,doar ca ucisul unui copil nu are nici o legatura cu ceea ce am spus eu sau "darksukkubus69",noi vorbeam despre avotul facut in primele doua luni de sarcina iar la acea data este doar un embrion,sincer ma bucur pt tine ca ai reusit sa-ti iei licenta in bioetica si urmeaza sa-ti dai doctoratul,iti doresc sa poti sa mai urmezi si alte universitati,acum s-o luam in ordine:deci!!noi nu am facut afirmatia ca un copil ar fi un parazit ce trebuie eliminat,n-ai facut altceva decit sa scoti din context o fraza din acel mesaj;n-am afirmat ca viata n-ar incepe in momentul fecundarii,toata lumea stie acest lucru,doar ca tu omiti ceva esential in afirmatia ta, viata sa ca si om incepe de abia in momentul nasterii,pina atunci are doar acel cod genetic care intr-adevar e unic,dar codul numeric care si el tot unic e il dobindeste abia dupa nastere "Persoana este o fiinþã care are un caracter biochimic aparþinând speciei umane. Embrionul uman format numai din câteva celule nu poate fi, prin urmare, tratat ca o grãmadã de celule sau ca un embrion de ºoarece.
Persoana este marcatã de sexualitate atât pe plan biologic, cât ºi pe plan psihic. A-i manipula sexualitatea înseamnã a-i manipula fiinþa într-una din cele mai profunde dimensiuni ale sale.
Persoana este un individ, adicã o realitate indivizibilã. Nu se poate tãia o bucatã din ea sau tãia în douã pentru a face din ea douã persoane cum se încearcã prin clonare.
Persoana este o persoanã care comunicã cu anturajul. Comunicarea dintre mamã ºi embrion începe din momentul în care mama ºtie cã este însãrcinatã.
Persoana este capabilã de reflecþie. Are o conºtiinþã. E capabilã sã spunã "eu". E conºtientã de ea însãºi, de trecutul, prezentul ºi viitorul ei anticipat".....si mai sint multe astfel de definitii despre diferenta dintre un copil si un embrion,definitii pe care le cunosti:))))
Draga dle!!!!tu in ce lume traiesti!!!????sigur nu in cea in care traiesc eu,n-am auzit sa fi venit Dzeu la vreo familie sa le asigure cele necesare cresterii copiilor ca sa nu mai vorbesc despre stat,tu stii cit e alocatia unui copil de spui ca te ajuta statul la cresterea copiilor??vb despre ajutorul bisericii??exemplifica-mi si mie asta te rog frumos;pt ca eu n-am vazut sau auzit ca biserica(si nu vorbesc despre ea ca si costructie)sa fi ajutat putinele centre care adapostesc bietele femei cu copii maltratati si alungati din casa de dobitocul care-si spune sot si tata,ca sa nu mai zic sa fi construit macar unul nou,asta deja implica prea multi bani,ajuta cumva biserica bitetii copii cu te miri cehandicapuri sau pe cei ai strazii?? cei ai strazii care au ajuns acolo datorita acelor femei care in nesimtirea lor n-au constietizat ca in momentul in care ai decis sa pastrezi o sarcina ti-ai asumat si raspunderea sa-l educi si sa-l intretii;in lumea ta ideala poate se intimpla toate acestea, dar in lumea mea reala nu se intimpla minuni de genul asta ca sa nu mai zic despre acele miracole despre care vorbesti,asa ca te rog frumos lasa-ma cu ce zice biserica,am deja o parere super proasta despre asta,plus ca ar fi normal sa-ti amintesti si despre impotrivirea bisericii cind s-a pus problema inseminarii artificiale,tot la fel cum se impotriveste si avortului,cu toate ca acolo e vorba despre a aduce pe lume o viata in plus,biserica e impotriva multor evolutii din lumea medicala,dar nu se arata de loc deranjata despre scandalurile sexuale aflate in mijlocul ei,ba chiar inchide ochii si-si astupa urechile cind vine vorba despre ele si neaga cu inversunare ,si fiindca ai licenta in bioetica nu crezi ca ar trebui sa vorbesti mai mult despre etica sociala din lumea reala,daca fac un avort nu sint condamnata de lege dar daca dau nastere unui copil si apoi il pun intr-o puga legata la gura pe care o arunc la tomberon ca pe ori ce rest menajer,atunci sint condamnata de lege,la fel se intimpla si daca la nastere sau mai tirziu imi abandonez copilul si inca ceva spus de un om dupa cartea caruia banuiesc ca ai invatat si tu in facultate:...sunt indivizii excluºi din comunitatea eticã. Sunt cei care au pierdut capacitatea de a decide: bolnavii în comã, demenþii, bolnavii incurabili. Ei nu pot sã facã parte din comunitate. Pot fi eliminaþi prin eutanasie. Scrie Engelhardt în Manualul de bioeticã:
"Nu toate fiinþele umane sunt persoane. Copiii, întârziaþii mintali gravi ºi cei care se aflã în comã fãrã speranþã constituie exemple de non-persoane umane. Asemenea entitãþi sunt membre ale speciei umane. Însã în sine ºi prin sine nu au statut în comunitatea eticã"."Pretenþiile asupra dreptului la supravieþuire biologicã depinde în întregime de capacitatea pe care o are individul în chestiune de a-ºi construi, cu ajutorul altora, o viaþã umanã.
Ceea ce înseamnã cã, în situaþiile în care nu existã posibilitatea nici unei apropieri de o viaþã cu adevãrat umanã, dreptul la existenþa biologicã sau fizicã îºi pierde raþiunea de a fi ºi, ca atare, acea miloasã suprimare a vieþii, în sensul biofizic al cuvântului este acceptabilã sau poate chiar obligatorie".Spui despre studiile tale ca sa arati ca esti documentat in domeniu,dar ai omis sa specifici in care domeniu esti bine documentat,poate o sa vrei sa ma luminezi si pe mine, Doamneeee!!! ca mare gradina ai cum de poti spune ca nu esti fericit daca nu ai bani si ca esti fericit doar daca ai credinta in Dzeu draga credinta in Dzeu e perfect paralela cu situatia materiala,arata-mi si mie un sarman de n-are dupa ce bea apa ca e fericit de nu-si incape in piele de atita fericire
Ar trebui sa fii preocupat despre salvarea societatii de scursurile pe care le are sau macar cum si daca acestea se mai pot integra in societate
PS:
"Bioetica personalist-catolicã e angajatã în apãrarea ºi promovarea vieþii omului de la naºtere pânã la sfârºitul ei natural ºi-i invitã pe toþi creºtinii ºi pe toþi oamenii de bunã voinþã sã participe la realizarea mãreþului proiect al noii culturi a vieþii"
justforme
Postat pe 5 Martie 2009 22:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
menstruatie slaba 2 De la: camiflorea 24 Martie 2010 17:31
antibioticele luate recent influenteaza rezultatul testului cu lama? 1 De la: elena_er 28 Octombrie 2011 17:29
Hemoroizi 19 De la: healthy010635 27 Martie 2010 21:42
Frigiditate 31 De la: healthy006555 2 Octombrie 2009 20:38
buna 4 De la: office_salinasusesi_ro 13 Aprilie 2010 15:49