Setari Cookie-uri

tratamemt cu celule stem adulte

Doresc parerea cui foloseste acest tratament/
karlla57
Postat pe 1 Octombrie 2008 23:12
a folosit cineva celulele stem?ce sint ele si ce reactii au
corladicristina
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:38
Am citit recent un articol, in care era vorba de tratamentul respectiv. In Romania produsele care contin celule stem se comercializeaza ca suplimnete nutritive, tocmai pentru ca n-au primit avizul de la Ministerul Sanatatii.
Medicii germani sunt de parere ca un astfel de tratament, ridicat in slavi de americani, poate fi chiar nociv pentru organism, deoarce ii perturba metabolismul si poate determina chiar dezvoltarea unor tumori. Asa ca e bine sa fii foarte precaut; si pe mine m-a entuziasmat initial ideea unui astfel de tratament, am si primit un pliant despre asta de la un magazin de produse naturiste; dar dupa ce am citit articolul respectiv, am renuntat sa ma mai gandesc la asa ceva.
ema_oradea
Postat pe 26 Decembrie 2008 12:07
Exista un supliment nutritiv numit Olimpiq Stemxcell care a primit avizul ministerului sanatatii si despre care s-a tot discutat in ultima perioada. As vrea sa-l folosesc, dar parca tot as avea nevoie de parerea unui medic specialist. :)
mirellaaa
Postat pe 18 Februarie 2009 09:47
Mama mea a luat Olimpiq stemXcell, era bolnava de cancer, dar sincer nu cred ca a jutat-o cu ceva pt ca.....a murit.Acum nu stiu ce sa spun poate depinde de organism si de faptul daca esti bolnav sau nu sau de ce boala suferi.
alinutza_alinus
Postat pe 21 Februarie 2009 09:44
Chiar ieri a mai aparut un articol pe www.antena3.ro, in care era vorba de un om care s-a imbolnavit de cancer in urma terapiei cu celule stem.
"In loc sa repare organismul, celulele stem s-au transformat in tumori"; mai si platesti bani, ca sa te-mbolnavesti sau sa dezvolti boli mai grave decat cea pentru care te-ai internat initial.
Intrati pe site-ul Antena 3 si cautati la rubrica "Stiinta", unde gasiti articolul respectiv. Sincer, eu as fi foarte precauta.
ema_oradea
Postat pe 21 Februarie 2009 09:55
Da, dar e vorba de TRANSPLANTUL cu celule stem, si in plus e vorba de un copil, la care factorul de crestere e mult mai mare fata de adulti. Dar daca asta e singurul caz inregistrat din 1980 de cand se aplica procedura asta... Stiti care este riscul sa faci cancer in urma unei radiografii? 3 la suta! Imens! Si cu toate astea facem radiografii cu totii...
Oricum, nu s-a demonstrat ca asa numitele "stem cell enhancer", adica medicamentele sau produsele naturiste care determina organismul sa produca mai multe celule stem, ar fi declansat cancer nici macar intr-un singur caz! In schimb exista nenumarate persoane ale caror tumori canceroase au disparut in urma tratamentului cu astfel de produse.
danabrasov
Postat pe 23 Februarie 2009 22:32
Tzeapa pe fata, furaciune la greu. Daca vreti sa cititi rezultatele si parerile unora care au luat aceste suplimente Olimpiq intrati pe linkul urmator si cititi http://www.prostemcell.ro/tratamente-stem-cell/10-medicamente-amplificatoare-ale-celulelor-stem.html
zurly
Postat pe 13 Aprilie 2009 19:08
dupa ce am fost diagnosticata cu hepatita c,am urmat un tratament cu celule stem,inainte de acest tratament am facut o dezintoxicare.in paralel cu tratamentul am facut yoga,qigong,reflexoterapie...deci cam tot ce am crezut ca imi face bine,am repetat analizele dupa un timp si nici urma de hepatita : medicul specialist mi-a spus ca probalil primele analize n au fost corecte...si ca n am nici urma de hepatita. oricum ma simt excelent !
vivianapopescu
Postat pe 29 Mai 2009 09:18
Scleroza Amiotrofica Laterala se poate stopa cu celule stem?
Am gasit o clinica in Beijing care face asa ceva .
Stie cineva ceva despre asta?Astept cu interes un raspuns deoarece boala progreseaza destul de repede.
miki_robc
Postat pe 29 Mai 2009 20:36
adevarul este ca eu,am facut tratamwnt cu acest produs,pe la jumatatea anului trecut dar nu am inteles prea mare lucru,nu eram sigura nici de diagnosticul = SM forma recurent remisiva = apoi m-am internat ,mi s-au facut multe,multe analize,am facutRMN,intr-un tarziu,dute la spital,iar acasa,la cateva zile iar la spital,am reusit si am intrat in Programul Mational pentru scleroza multipla.De la sfarsitul lunii decembrie 2008, am inceput tratamentul cu betaferon,injectii,o zi da,una nu /15 injectii pe luna,in prezent,nu mi s-a adus tratamentul,nu a venit distribuitorul/ Tot fac un set de analize din trei in trei luni,am de mers iarasi acuma dupa intai iunie.Am nevoie de multe vitamine si legume.Boala respectiva este considerata o boala rara care nu prea are vindecare.Necazul meu cel mai mare este acela ca nici cu acest tratament
nu se vad rezultate deosebite.In ceea ce ma priveste,imi dau seama ca aceasta boala nu are nevoie de caldura prea mare dar nici de frig,fara efort,stres.
Este la Bucuresti un cabinet particular unde consulta si trateaza cu biorezonanta.As merge dar pentru mine este prea departe si nu pot sa ma deplasez singura.
Astept vesti de la dvs pentru aceasta boala - orice fel de tratament naturist sau orice sfat.
healthy001657
Postat pe 30 Mai 2009 22:54
De la: amonrising, la data 2009-02-18 09:47:59Exista un supliment nutritiv numit Olimpiq Stemxcell care a primit avizul ministerului sanatatii si despre care s-a tot discutat in ultima perioada. As vrea sa-l folosesc, dar parca tot as avea nevoie de parerea unui medic specialist. :)

Buna tuturor.Mama mea a facut tratament cu Olimpic StemXCell,ea a avut o operatie de 20 de ani,suferind de ulcer duodenal,i-a fost taiat o bucata din stomac,acea parte,care avea glandele care produc enzima care descompune lactoza din lapte.Din aceasta cauza mama de 20 de ani nu bea lapte,acum ,dupa tratamentul pt stimularea celulelor stem,bea zilnic o cana de lapte !!! In afara de asta isi simte articulatiile ca si cum ar fi unse,nu transpira asa de tare ca si pana acum,si in general are o stare fff buna.N-am spus ca are 69 de ani.Cunosc mai multe persoane care folosesc suplimente nutritive de la Vitacrystal,si eu recomand tuturor sa incerce,nu pierde nimic,dar poate castiga o viata mai sanatoasa.Pt detalii aludmann@yahoo.com.Sanatate multa.
elli29
Postat pe 14 Iunie 2009 19:23
Belgienii tocmai au descoperit contra cancerului "Carpenul" ("le charme" in fr.- e un copac) extract, care spun ei, provoaca moartea celulelor canceroase- puteti gasi multe informatii pe net. De asemenea, "Tisa"-Taxus baccata ( un fel de specie de brad care are un mic fruct rosu)- "if" in franceza . Multe plante sunt f. utile luate sub forma de pudra - in capsulele de la Plafar e pudra de plante-e util pentru cei fara posibilitati de cumparare .Atentie la cantitati, mai ales la plantele toxice. Bineinteles fara a ignora tratamentul medicului, iar in cazul cancerului avuta mare atentie la aparate sa nu fie vechi, iar daca-s noi, la cei care le manevreaza, la atentia lor, la timpul, cantitatea de raze...pt ca asta ucide mai repede decat cancerul in sine - cei care lucreaza in acest domeniu pot spune mai multe.
vgiurgiu
Postat pe 15 Ianuarie 2010 18:47
Buna! Am un pachet aproape intreg de olimpiq stem xcell 175%.Il dau pe gratis,tot ce trebuie sa faceti e sa va platiti transportul prin curier.Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la adresa de e-mail : ll.iulia@yahoo.com
Iuliaa17
Postat pe 23 Septembrie 2012 17:13
Tratament cu celule stem? Wow, asta chiar mi se pare stupid si inutil. Pentru ce? Stiu ca celulele stem se folosesc atunci cand ai nevoie de ele dupa o operatie, o amputare si mai stiu eu ce alte cazuri. Dar asa.. pe nepusa masa? Doamne!
RoxyRoxx
Postat pe 1 Octombrie 2012 23:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Profita si tu de oportunitatile ORIFLAME 1 De la: kudika_30447 26 Februarie 2013 09:41
Help! Nu mai stiu ce sampon sa folosesc! 67 De la: kudika_1032919 21 Mai 2018 11:26
Castiga saptamanal unul dintre cele 5 vouchere Unghii False in valoare de 50 de lei. 1 De la: maryiya 21 Noiembrie 2010 10:32
sprancene rare, buze decolorate 9 De la: ijabeu147 28 Ianuarie 2012 21:37
Epilare cu ceara 2 De la: kudika_1033881 11 Octombrie 2018 12:38