Clinici de fertilizare in vitro

Voteaza:
Rating curent Clinici de fertilizare in vitro: (2.6 din 10 voturi)
 
Pagini: 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
pysypisi Avatarul lui pysypisi

7 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: barlad

Buna fetelor,ma intereseaza clinici de FIV,specializate unde au si realizari,daca aveti cunostinta m-ar interesa numele si locatia,atat din tara cat si din afara.Va multumesc!
baby_2009a Avatarul lui baby_2009a

1 mesaj
Membru din: 1/02/2009
Oras: bucuresti

Buna, eu stiu de Med New Life in Bucuresti. FIV costa cca 4000 euro cu totul (medicatie, analize, monitorizare, recoltare, implantare, etc). Au o echipa de medici israelieni si romani si se lauda cu o rata de succes marisoara (? 35%). Eu intentionez sa fac FIV anul asta la aceasta clinica. M-ar interesa pareri, daca sunt persoane care au facut deja FIV acolo...
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

Rezultate foarte bune,profesionalism si seriozitate la Institutul de fertilizare din Szeged,Ungaria.
ge_gabi Avatarul lui ge_gabi

1 mesaj
Membru din: 26/11/2007

Fetelor,
cumnata mea a facut FIV la clinica dr.Chicea din Sibiu.A reusit din prima,chiar din cele 3 ovule implantate s-au prins toate 3,insa a renuntat la unul(rejectie),iar acum am 2 nepotele minunate.Incercati
Raporteaza abuz de limbaj
paulitza01 Avatarul lui paulitza01

3 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: targoviste

buna seara, eu acum sunt in tratament la profesorul Bogdan Marinescu la giulesti
oleastyl Avatarul lui oleastyl

1 mesaj
Membru din: 16/02/2009

salut.eu am facut un tratament cu puregon pentru a ramane insarcinata in 2007,care n-a dat nici un rezultat.mi-a trebuit un an ca sa-mi revin.astazi am fost la ominiclinic din iasi,la dr.onofriescu.a spus ca o sa fac un tratament pentru a ramane insarcinata pe cale naturala,iar daca nu iese o sa fac fiv.astept saptamana viitoare ca sa aflu rezultatul analizelor.
Raporteaza abuz de limbaj
pysypisi Avatarul lui pysypisi

7 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: barlad

Da-mi te rog mai multe detalii.Eu am avut o sarcina extrauterina acum 3 aniin urma careia m-i sa extirpat o trompa,anul trecut am facut laparoscopie pt ca si cealalta trompa avea probleme apoi mi-a spus ca totul este ok si ca pot incerca sa raman insarcinata problema este ca de 7 luni incerc si nimic.Asa ca m-am hotarat sa merg sa-l fac in FIV dar mai astept o luna doua.Dureaza mult pana te programeaza?Este de treaba acest medic iti da explicatiile necesare?Multumesc si astept raspunsul tau
Raporteaza abuz de limbaj
daniela_branceanu Avatarul lui daniela_branceanu

2 mesaje
Membru din: 25/02/2009
Oras: bucuresti

Buna!Incerc sa aflu mai multe detalii despre clinicile de fertilizare din Ungaria.Cum pot ajunge acolo?Este de ajuns sa fac o programare sau trebuie recomandarea unui medic eventual unul care a mai colaborat cu aceste clinici?
Multumesc!
Dana
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

buna.eu in mai 2007 am inceput tratamentul pt FIV la o clinica din ungaria ...am mers la debrecen si in luna iunie eram deja insarcinata..AM AVUT MARE NOROC SI II MULTUMESC LUI DUMNEZEU IN FIECARE CLIPA ...REUSIT DIN PRIMA SI CU UN SINGUR EMBRION TRANSFERAT SI PRINS..AVEM UN COPILAS MINUNAT ...SI AKUM DUPA PASTELE UNGURILOR VOI MERGE LA UN CONTROL SI NE DORIM F MULT UN FRATIOR SAU O SURIOARA PT COPILASUL NOSTRU.
P.S. FOARTE MULTI ani am plins pe holurile prof dr.marinescu asteptind,pierzind timp ,bani si nervi
ionita_angelica Avatarul lui ionita_angelica

8 mesaje
Membru din: 11/02/2009
Oras: fetesti

Buna,healthy000512,si eu am fost la marele dr BOGDAN MARINESCU,si am fost tratata ca un animal ......nici nu mai vreau sa aud de el .........As vrea mai multe detali despre clinica din ungaria,cit te-a costat ,adresa,as vrea sa merg si eu acolo .las si adresa mea daca vrei vb pe mess :ionita.angelica
Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

Buna.Draga healthe000512,vreau si eu sa aflu mai multe date despre clinica din Ungaria unde ai reusit sa aduci pe lume un bebelus.Poti sa-mi lasi o adresa de mail ca sa te pot contacta? Iti multumesc anticipat....Fetele care doresc sa apeleze la FIV le doresc mult succes si sa le binecuvinteze Dumnezeu cu un bebelus.
annyo Avatarul lui annyo

42 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: timisoara

Buna, te rog din suflet sa ma ajuti si pe mine cu mai multe informatii despre clinica din Ungaria. Sotul meu are oligoastenospermie si ni s-a recomandat FIV, dar nu am incredere in medicii de la noi. Multumesc anticipat.
Raporteaza abuz de limbaj
elenahancu Avatarul lui elenahancu

1 mesaj
Membru din: 7/11/2007
Oras: bucuresti

buna,sunt noua pe acest forum,si va rog sa ma ajutati si pe mine,vreau sa merg si eu la fiv in ungaria la debreceni ai putea sa-mi spui si mie numele medicului la care ai fost,si cum pot sa ma programez.sper sa-mi iasa si mie din prima ca nu prea dispun de bani.Am avut o sarcina extrauterina si sotul are si el probleme,cred ca fiv-ul este singura noastra solutie.Multumesc mult pentru ajutor,sper ca dumnezeu sa ne ajute pe toate sa fim mamici.
Raporteaza abuz de limbaj
raluca_123 Avatarul lui raluca_123

2 mesaje
Membru din: 6/04/2009

buna.ma numesc raluca.te-as ruga foarte mult daca se poate sa imi spui daca a fost necesar sa mergi in fiecare luna in ungaria?.pana ti s-a implantat embroinul.multumesc.
Fosta membra Kudika.ro
www.moldovacrestina.net/social/ce-spune-biblia-despre-fecundarea...

Ce spune Biblia despre fecundarea artificial㠓in vitro” ?

Fecundarea “in vitro” este fecundarea ovulului în afara organismului și este cea mai folosită metodă în cazul infertilității. În traducere din limba latin㠓in vitro” înseamn㠓în sticl㔠și se referă la eprubetele din sticlă în care sunt fecundate ovulele femeii. Prima dată au folosit această metodă medicii din Anglia în anul 1978. Astfel, prin laparoscopie, se prevalează ovulul de la femeie. Sperma se obține de la bărbat, dar în multe cazuri, de la băncile de spermă unde sămânța bărbatului se păstrează congelată. Medicii crează un mediu pe care îl numesc “teren de cultur㔠și acolo provoacă fecundarea ovulului de către spermatozoizi. Zigotul uman se păstrează la germinat și în termenii de la 36 la 56 de ore de la fecuncare, va fi transferat în uterul femeii în nădejdea că va supraviețui. Ce spune Biblia despre această practică? În mod direct nimic, pentru că nimeni nu a folosit o astfel de metodă în vremurile când a fost înregistrată revelația lui Dumnezeu. Dar Biblia abordează foarte mult subiectul valorii vieții umane și, privind la tot ce scrie Sfânta Scriptură, ne putem face concluzii clare în ce privește fecundarea “in vitro”.
Fecundarea artificială aduce mai multă moarte decât viață

Doar în perioada 1998-1999, doar timp de doi ani, în Marea Britanie 70.000 embrioni umani au murit pe parcursul aplicării metodei de fertilizare “in vitro” pe când 8.300 copiii au ajuns să se nască. De la momentul când spermatozoidul fecundează ovulul, de când apare zigotul uman, avem de a face cu o un om a cărui viață are exact aceeași valoare pe care o are viața fiecărui din noi, cei care am ajuns să ne naștem și să trăim pe acest pământ. Iată o lege din Sfintele Scripturi care ne arată valoarea fetusului:

Dacă se ceartă doi oameni, și lovesc pe o femeie însărcinată, și o fac doar să nască înainte de vreme, fără altă nenorocire, să fie pedepsiți cu o gloabă, pusă de bărbatul femeii, și pe care o vor plăti după hotărârea judecătorilor. Dar dacă se întâmplă o nenorocire, vei da viață pentru viață, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, mână pentru mână, picior pentru pircior, arsură pentru arsură, rană pentru rană, vânătaie pentru vânătaie. (Exodul 21:22-25)

Atât medicii cât și bărbații și femeile care apelează la ajutorul acestei metode sunt conștienți din start că merg la conceperea copiilor din care cei mai mulți vor fi omorâți. Sunt ei oare conștinenți și de faptul că urmează să dea socoteala pentru viețile copiilor proprii omorâți?
Fecundarea artificială implică omorul copiilor prin avort

Când se face fecundarea în afara organismului, sunt creați mai mulți embrioni în eprubetă. Astfel, medicii aplică conceperea a mai mulți embrioni (copiii) “de rezervă”, având în vedere că va supraviețui 1 sau cel mult 2 din 10, adică vor ajunge vii până la naștere. Apoi, mai mulți embrioni sunt transferați în uterul mamei, în speranța că cel puțin unul din ei se va implanta reușit. În rezultat, de cele mai multe ori apar sarcini multiple și apoi medicii recurg la așa numit㠓reducția embrionar㔠ceea ce înseamnă că o parte din embrioni(copii) sunt eliminați (omorâți), ca să dea șanse de supraviețuire unui sau a doi embrioni. Eliminarea embrionilor din organism este avort și este omor.
Fecundarea artificială implică tratament antiuman față de copiii proprii prin condamnare la închisoare

Ce om normal ar accepta să-și trimită copilul la închisoare? Nici nu poate cuiva să-i treacă prin cap acest lucru. În pregătire pentru însămânțarea artificială, medicii caută să obțină un număr mare de embrioni. Apoi, acești embrioni (oameni care au viață) o parte mică sunt transferați în uterul mamei, iar o altă parte vor fi păstrați ca și rezervă pentru un viitor tratament sau experiență. Acești embrioni sunt păstrați în stare congelată și pot fi ținuți așa pentru o lungă perioadă.
Fecundarea artificială este o încercare de a schimba planul lui Dumnezeu

În Biblie este scris că Dumnezeu este cel ce face pe o femeie să nască sau să fie stearpă, adică să nu poată naște copii. Același lucru se aplică și bărbaților. De aceea, este bine să realizăm lucrul acesta și să primim atât copii cât și imposibilitatea de a avea proprii copii ca pe un lucru ce vine de la Dumnezeu. Apoi, tot în Biblie este relatat despre multe femei care au fost sterile pentru o perioadă de viață și apoi Dumnezeu le-a dat copii, așa cum scrie în Cartea Psalmilor:

El dă o casă celei ce era stearpă, face din ea o mamă veselă în mijlocul copiilor ei. Lăudați pe Domnul! (Psalmul 113:9)

Când oamenii au așteptat cu răbdare până Dumnezeu a lucrat în viețile lor și le-a dat copii, au avut doar bucurii și binecuvântări. Așa a fost în viața Rahelei, Anei, Elizabetei, etc.

Biblia ne relatează însă și cazuri când cineva a vrut să ajute pe Dumnezeu și au recurs la o metodă de concepere a copilului în afara corpului femeii care făcea parte din legământul de căsătorie, ceva similar fecundării “in vitro” și aceasta le-a adus suferințe mari. Așa a procedat Sara, care era sterilă și căreia Dumnezeu i-a făgăduit că va avea un fiu. Iată ce a făcut ea:

Și Sarai a zis lui Avram: “Iată, Domnul m-a făcut stearpă; intră, te rog, la roaba mea, poate că voi avea copii de la ea.” Avram a ascultat cele spuse de Sarai. Atunci Sarai, nevasta lui Avram, a luat pe Egipteanca Agar, roaba ei, și a dat-o de nevastă bărbatului său Avram, după ce Avram locuise ca străin zece ani în țara Canaan. El a intrat la Agar, și ea a rămas însărcinată. Când s-a văzut ea însărcinată, a privit cu disprețipe stăpână-sa. (Genesa 16:2-4)

Acesta a fost doar inceputul problemelor. Mai târziu au venit multe alte probleme și de la Agar, și de la Ismael care s-a născut și problemele de atunci s-au extins până în ziua de azi asupra poporului Israel. Totdeauna când vrem să-L ajutăm pe Dumnezeu cu “invențiile” noastre, vom avea de suferit mult. Dumnezeu însă și-a ținut promisiunea și Sarai a născut un copil al ei, din trupul ei, care a moștenit făgăduințele lui Dumnezeu. În cazul Sarei însă, ea nu a omorât pe nici unul din copiii ei.

Când oamenii în disperare după copii acceptă pentru a avea unul să-și omoare mulți alți copii ai lor, păcatele acestea nu vor rămâne nepedepsite. Iar însămânțarea artificială nu poate fi făcută fără a aplica aceste omoruri ale propriilor copiii care sunt în stare de embrioni.
Fecundarea artificială implică cel mai sălbatic genocid

În Marea Britanie, în perioada 1991-1998, din cei 750.000 de embrioni care au fost creați prin fertilizare artificială, 237.000 au fost distruși, iar 48.000 au fost donați pentru cercetare. Sunt cunoscute cazurile când embrionii ce erau în surplus au fost folosiți pentru obținerea produselor cosmetice. Când i-am spus soției mele aceasta, ea a spus: “Nici fasciștii nu au procedat în felul acesta…”. De altfel, este bine cunoscut că fasciștii în lagărele de concentrare căutau să folosească totul în economia lor: cenușa oamenior arși o foloseau ca și îngrășăminte minerale pentru a crește varză, părul îl foloseau pentru a face perne, din piele de oameni făceau mănuși și din grăsimea lor săpun. Am văzut aceste produse la muzeul războiului din Kiev. Cum poate cineva care a recurs la fecundarea artificială să doarmă liniștit când știe că o parte din copii lui vor fi congelați sau distruși, sau donați pentru cercetări, sau utilizați pentru obținerea produselor cosmetice?

Dumnezeu va cere socoteala de la toți cei vinovați de crima “in vitro”

Cea mai cunoscută de oameni din cele zece porunci este “Să nu ucizi!”. Dumnezeu mai spune despre valoarea vieților acelor copii care au fost omorâți ca și rezultat al experimentului fecundării “in vitro”:

Căci voi cere înapoi sângele vieților voastre; îl voi cere înapoi de la orice dobitoc; și voi cere înapoi viața omului din mâna omului, din mâna oricărui om, care este fratele lui. Dacă varsă cineva sângele omului, și sângele lui să fie vărsat de om; căci Dumnezeu a făcut pe om după chipul Lui. (Genesa 9:5-6)

În Republica Moldova procedura de însămânțare artificială se efectuază cum pretind specialiștii “cu succes” de 10 ani și cuplurile plătesc pentru aceasta 1500 dolari SUA. Sunt oare conștienți medicii și părinții care apelează la această metodă despre valoarea vieții copiilor proprii pe care îi supun la experimente și apoi îi omoară? Sunt ei oare conștienți de faptul că vor da socoteala înaintea lui Dumnezeu? Precum Dumnezeu în Biblie, tot așa și Biserica condamnă această practică a morții.
Și care este soluția pentru cuplurile ce nu pot avea copii?

Să înfieze copiii orfani. Astfel vor salva viețile și viitorul orfanilor și nu vor da naștere copiilor proprii pentru a-i omorâ pe cei mai mulți. Iată ce spune Scriptura despre aceasta:

Religiunea curată și neîntinată, înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani și pe văduve în necazurile lor, și să ne păzim neîntinați de lume. (Iacov 1:27)

A cerceta în acest context înseamnă a fi implicat deplin în viața cuiva care are nevoie să fie sprijinit, să fie ajutat. Primul în această listă este trecut orfanul și cel ce are milă de orfan și îl ajută, îl sprijină, îl ridică, dă dovadă de o adevărată credință în Dumnezeu. O foarte frumoasă mărturie vor avea înaintea lui Dumnezeu și înaintea oamenilor cei ce au milă de orfani, care îi înfiază și apoi le dau un viitor și o nădejde. Dumnezeu să ne ajute să privim la valoarea vieții umane tot așa cum o privește El.
healthy001751 Avatarul lui healthy001751

14 mesaje
Membru din: 24/04/2009
Oras: bucuresti

De la: vvvvv, la data 2009-02-10 20:56:02buna seara, eu acum sunt in tratament la profesorul Bogdan Marinescu la giulesti
Raporteaza abuz de limbaj
gavrila ana maria ani 31
daniela_branceanu Avatarul lui daniela_branceanu

2 mesaje
Membru din: 25/02/2009
Oras: bucuresti

Salutare tuturor!Nu am mai intrat de mult pe forum ,asta si pentru ca nu am mai avut noutati si nici nu am facut progrese pentru a putea avea un bebe.Daca imi poate spune cineva in mod sigur cam cit dureaza pregatirea si Fiv-ul propriu-zis?Si ce analize trebuiesc facute inainte de a ajunge sa faci asta?Sotul meu a fost diagnosticat cu azoospermie,dar doctorita ginecolog zice ca sunt sanse sa facem fertilizare.
In legatura cu articolul"Ce spune Biblia despre fecundarea artificiala"....oare nu e normal ca atunci cind esti bolnav sa te duci la doctor?De ce sa nu privim si infertilitatea ca pe o boala pe care sa incercam sa o vindecam;daca ai probleme cu un organ din corp se accepta transplantul,de ce nu am privi si aceasta procedura ca pe un mod de vindecare,si nu ca pe o interventie in planul lui Dumnezeu.
Si nu chiar toate lucrurile vin de la El,sint atitea rele pe lumea asta care vin de la oameni sau de la Satan,si nu putem spune ca boala si suferita,razboaiele sau calamitatile sunt in planul lui Dumnezeu.
Numai cine nu trece prin asa ceva nu intelege dorinta de a avea un copil.Cind asta a reprezentat telul si idealul tau in viata si te vezi in imposibilitatea de a strange in brate propriul copil,este foarte greu sa te resemnezi.Eu una nu pot sa o fac.
Sper sa ma ajute cineva cu ceva informatii despre durata ca timp a Fiv.
Multumesc!
Dana
healthy003367 Avatarul lui healthy003367

2 mesaje
Membru din: 12/06/2009

buna, ma cheama Cati, ai reusit sa obtii informatii, as vrea si eu sa stiu,
eu am 44 ani si doresc cu disperare un copil, aproape ca nu mai sper.
Raporteaza abuz de limbaj
kudika034695 Avatarul lui kudika034695

1 mesaj
Membru din: 7/06/2009

Buna seara, fetelor, eu sunt Marina, am 41 de ani si doresc un copil,cu disperare.Ce pot face? Mai pot avea sperante, in conditiile in care sunt si singura?Va multumesc.
Raporteaza abuz de limbaj
claramontes Avatarul lui claramontes

1 mesaj
Membru din: 30/06/2009

Buna!
Imi poti spune, te rog, la ce clinica de fertilizare ai fost pentru ca eu pana acum nu am avut rezultate la noi in tara si as vrea sa incerc si altceva?
Multumesc mult!
Imi poti scrie pe mail la anamaria_ionitza@yahoo.com
Raporteaza abuz de limbaj
healthy004422 Avatarul lui healthy004422

4 mesaje
Membru din: 15/07/2009

buna! as vrea sa stiu mai multe detalii despre modul in care se poate ajunge la aceasta clinica. iti multumesc anticipat! va pup pe toti!
Raporteaza abuz de limbaj
CLAUDIA35 Avatarul lui CLAUDIA35

2 mesaje
Membru din: 16/07/2009

Buna.MA intereseaza si pe mine despre clinicile de fertilizare in vitro.Ce imi puteti spune?
Raporteaza abuz de limbaj
kudika164122 Avatarul lui kudika164122

3 mesaje
Membru din: 8/04/2010

daca ai aflat ceva te rog sa ma anuti si pe mine
avem cam aceiasi poveste
iti multumesc
adresa nicucojo2yahoo.com
kudika164122 Avatarul lui kudika164122

3 mesaje
Membru din: 8/04/2010

draga mea te rog sa-mi spui tot ce trebuie sa fac pas cu pas si cit costa in total(fiv,trat)
Raporteaza abuz de limbaj
kudika164122 Avatarul lui kudika164122

3 mesaje
Membru din: 8/04/2010

M-ar interesa la debrecen.Va rog din suflet sa ma ajutati.
Raporteaza abuz de limbaj
dana38buna Avatarul lui dana38buna

11 mesaje
Membru din: 24/07/2009

ai aflat ceva despre clinica de fertilizare din ungaria seghed????
astept informatii!!!!
Carmen
dana38buna Avatarul lui dana38buna

11 mesaje
Membru din: 24/07/2009

De la: evabluegarden, la data 2009-02-02 10:41:24Rezultate foarte bune,profesionalism si seriozitate la Institutul de fertilizare din Szeged,Ungaria.


Vreau amanunte despre clinica. Multumesc!
Raporteaza abuz de limbaj
Carmen
healthy005533 Avatarul lui healthy005533

111 mesaje
Membru din: 17/08/2009

Uitati-va si la mine la profil ce am scris de prof. HORHOIANU de la SPITALUL UNIVERSITAR BUCURESTI ca poate va foloseste.
Raporteaza abuz de limbaj
healthy005997 Avatarul lui healthy005997

2 mesaje
Membru din: 31/08/2009

BUNA, scriu pentru prima data pe un forum. Ma intereseaza si pe mine despre clinica din Ungaria la care ai fost. Incercam de 7 ani sa avem un copil,am facu un FIV in martie 2009 care nu a reusit, la Giulest. Acum sunt programata la urmatorul in noiembrie 2009.Sunt prieteni care imi spun ca ar fi bine sa incerc in alta parte (strainatate) dar ma sperie distanta, imposibilitatea de comunicare (engleza mea este jalnica)si banii desigur. Te rog, astept un raspuns ...
Raporteaza abuz de limbaj
healthy005997 Avatarul lui healthy005997

2 mesaje
Membru din: 31/08/2009

scuze, am uitat sa-ti spun ca adresa mea este florentinacristolovean@yahoo.com
Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina: