Setari Cookie-uri

Reductil

Buna... am 26 de ani si am o greutate inspaimantatoare.Am incercat multe diete cu speranta de a mai slabi putin,dar din pacate nu au dat rezultate.Sunt pe punctul de a incerca si acest Reductil.Imi este frica sa nu ma ingras mai tare de la el, dar e singurul mod pe care inca nu l-am incarcat(adica cu medicamente).Daca mai stiti cumva,careva,un alt mod de a slabi,va rog sa lasati aici un sms.
kudika089590
Postat pe 26 Noiembrie 2009 16:08
Chiar asi vrea sa vorbesc cu cineva despre asta.
kudika089590
Postat pe 26 Noiembrie 2009 16:38
de unde esti??ai incercat un nutritionist??? Reductil actioneaza diferit. Eu am luat si am renuntat, am slabit 5 kg in prima luna si apoi nimic. te pot ajuta insa imi trebuie din partea ta putin ambitie, macar prima luna..cand vei vedea rezultatul vei avea puterea sa mergi mai departe...lasa-mi mesaj daca eventual esti din Buc.
miki2009
Postat pe 27 Noiembrie 2009 17:09
Buna,nu sunt din Bucuresti si nici nu am incercat un nutritionist.Din pacate nu-mi permit financiar sa consult un astfel de specialist,un nutritionist.Am fost doar la endocrinolog si sincera sa fiu am ramas cu impresia ca nu stia cum sa scape mai repede de mine,nu a aratat nici un fel de interes pentru a ma ajuta.Mi-a recomandat acest Reductil pentru doua luni in rest nimic altceva.Eu sunt din Braila.Tocmai de asta imi este frica,sa nu cumva sa ma ingras mai tare de la acest medicament.Daca ma poti ajuta cu ceva,eu iti multumesc din suflet si sa stii ca am destula ambitie.Iti multumesc pentru raspuns si astept altul daca mai vrei si cand ai timp.Salutari de la Braila....CAMELIA.
kudika089590
Postat pe 28 Noiembrie 2009 23:10
Pana la urma ai reusit sa slabesti cu reductil?Ai mai luat?Cum te-ai simtit?
kudika089590
Postat pe 9 Decembrie 2009 01:39
buna Camelia,eu sincer, am renuntat la Reductil tocmai pentru ca un nutritionist m-a speriat ca puteam sa fac stop cardiac in somn..stiu, cand esti prea disperat poti spune ca sunt "vorbe". Am luat Reductil, sa stii ca chiar am slabit 5 kg in prima luna. Am renuntat in a doua luna pentru ca la a doua cutie, nu am mai dat jos nimic, insa cred ca-mi si pot explica de ce..a venit anotimpul rece si am gasit mai greu ce sa mananc, org. necesita mai multa mancare pentru a-si pastra temperatura necesara si plus ca nu mai pot consuma atat de multe lichide ca si vara. Insa, daca ti se recomanda acest Reductil inseamna ca ai discutat cu medicul, nu trebuie sa ai probleme cu inima, tensiunea si alte boli cronice. Te pot ajuta insa si cu o dieta si un fel de exercitii care nu-ti vor lua mai mult de 30-45 min. zilnic si nu este greu de realizat, e practic un program ce trebuie combinat si in doua luni vei vedea rezultate uimitoare. lasa-mi ID-ul tau sa-ti trimit toate metodele prin care poti slabi mult mai rapid si fara infometare. Stiu ca miscarea cere putin efort, dar abia dupa 2 saptamani vei vedea rezultatele. Daca medicul ti-a recomandat Reductil, continua sa=l iei si imbinat cu exercitiile astea, vei slabi ideea este ca dupa, sa te si mentii, adica ar trebui sa-ti schimbi cumva stilul de viata: sa renunti total la dulciuri, suc, paine, doar o data pe luna poti manca de pofta.succes si iti trebuie ambitie, asculta-ma cand vei incepe sa observi rezultatele vei avea si mai multa putere sa continui.
miki2009
Postat pe 9 Decembrie 2009 15:25
dragele mele colege de suferinta:azi e prima mea zi de luat reductil si abia astept sa vad ce-mi iese.deja simt un gust metalic,dar nu-mi fac griji ca am mai luat acum un an niste pastile care sunt interzise pe piata.ce-i drept e ca umblam ca curca prin lemne.eram ametita toata ziua ,dar am slabit f mult in termen de 2 luni.efectele acelor pastile erau ca si la reductil.sa speraqm ca o sa slabesc de la reductil.nu vreau decat 7 kg.VA PUPA FATA,si va tin lacurent.ps.:incercati sa alternati cu sport si multa apa
healthy010768
Postat pe 4 Ianuarie 2010 15:55
Am folosit si eu Reductil anul trecut si am slabit in 3 saptamani 5 kg.Dar de sarbatori m-am ingrasat iar. De trei zile iau iar si azi-noapte m-am simtit foarte rau ...ma intepa inima si abia mai puteam respira. Azi am vb cu un medic si mi-a interzis sa mai iau reductil...Voi tine doar dieta si va sfatuiesc sa faceti la fel
deuta_andreuta
Postat pe 6 Ianuarie 2010 10:46
Buna!
Eu am luat reductil am slabil 5 kg si le-am pus inapoi cu varf si indesat.
Sfatul meu este sa nu luati.
iulika_healthy
Postat pe 6 Ianuarie 2010 16:16
Buna, ai aceleasi simptome ca si mine. Eu am renuntat la Reductil dupa 2 luni si acum realizez ca mare greseala am facut...macar daca as fi luat altceva...acum ma lupt cu problemele caderii parului si am ramas cu anghina pectorala pe care se pare, trebuie sa o tratez. Incercati capsulele si ceaiul Zein. Au exact acelasi efect insa fara reactii adverse, sunt din plante si slabesti natural, 1/2 kg/saptamana si e mai sanatos alternand cu sport si cel putin 2 l de apa. Tot intru aici si scriu despre reductil, este foarte tare, am luat si eu din disperare de cauza insa nu merita fetelor sa va puneti in pericol sanatatea, scade imunitatea si la toti virusii care umbla acum peste tot in tara, in lume e foarte periculos, se pot contacta mult mai usor de catre un organism slabit. Eu zic cu toata increderea, incercati capsulele Zein. Sanatate tuturor!
miki2009
Postat pe 7 Ianuarie 2010 13:28
De la: miki2009, la data 2009-09-29 12:43:05in acest moment ia cineva Reductil??? eu iau de 2 saptamani si am slabit 3 kg insa acum dupa 10 zile, simt ceva intepaturi in inima, usoare ameteli. Stie cineva daca e normal sau e bine sa-l opresc sa nu-mi faca rau??? In ceea ce priveste rezultatul, este unul pozitiv, am dat jos burta, sunt mult mai plina de viata asta pentru ca pe zi ce trece vad ca arat mult mai bine. Insa, ma intereseaza inainte de toate sanatatea, nu am probleme cu inima insa, acum ma sperie acele intepaturi. A mai avut cineva care a luat reductil, astfel de simptome??? Multumesc pentru raspunsul vostru.


In general astfel de pastile dau palpitatii si ameteli, iar de Reductil pot sa spun pe pielea mea ca da palpitatii, ameteli, insomnii si nu numai.
Pucca_healthy
Postat pe 19 Ianuarie 2010 19:20
De la: healthy009422, la data 2009-11-26 16:08:53Buna... am 26 de ani si am o greutate inspaimantatoare.Am incercat multe diete cu speranta de a mai slabi putin,dar din pacate nu au dat rezultate.Sunt pe punctul de a incerca si acest Reductil.Imi este frica sa nu ma ingras mai tare de la el, dar e singurul mod pe care inca nu l-am incarcat(adica cu medicamente).Daca mai stiti cumva,careva,un alt mod de a slabi,va rog sa lasati aici un sms.


De ce nu incerci o combinatie "letala" gen sport+dieta+ eventual pastile fat-burners?? Sunt cazuri in care si un simplu regim de viata ordonat da rezultate de zile mari....
Pucca_healthy
Postat pe 19 Ianuarie 2010 19:24
REDUCTIL faca parte din categoria hormoni?
Pucca_healthy
Postat pe 19 Ianuarie 2010 19:43
De la: Pucca, la data 2010-01-19 19:43:50REDUCTIL faca parte din categoria hormoni?


Nu, Reductil face parte din categoria amfetamina, drog. Efectele adverse se vad mai tarziu. Asa am fost si eu, disperata si nu m-am gandit la urmari, am fost fericita pe moment insa, mai tarziu mi-a parut rau. Daca nu te supravegheaza un medic, daca nu ti-e recomandat nu lua Reductil. E sfatul meu prietenesc. cand luam, mi-am scris si eu parerile aici, atunci eram incantata... nu am suferit de nimic toata viata iar la spital am ajuns pt o banala operatie de apendicita...insa, dupa Reductil am ajuns cu mari probleme la urgenta. Nu exagerez! Apoi palpitatiile puteti sa le capatati pe viata, caderea parului, ameteli. Orice altceva incercati, un nutritionit orice, e mai sanatos oricum decat Reductil!
miki2009
Postat pe 20 Ianuarie 2010 17:33
SCUZE PENTRU PARTEA CU "ESTE REDUCTIL HORMON?"....POATE NU S-A SESIZAT IRONIA .... REIAU....
REDUCTIL FACE PARTE DIN CATEGORIA "HORMONI"????...
Pucca_healthy
Postat pe 21 Ianuarie 2010 21:20
tot incerc sa-mi spun si eu parerea despre reductil dar nu reusesc pe nici un forum deoarece posturile sunt deja inchise!

am luat reductil timp 2 de luni la recomandarea endocrinologului.Alaturi de reductil mi-a dat si normoponderal pentru reglarea tranzitului intestinal.Am tot citit de la diferite dne sau dsoare care lua de capul lor reductil si se intrebau de ce au constipatie si ies afara cu sange.Pentru ca le mai trebuia un adjuvant!Inca un motiv pt care sa nu iei de capul tau.Sau mai era o dra care vroia sa dea doar 5 kg jos si s-a mirat ca dupa ce a luat reductil a pus pe ea dublu.Concluzia ei:reductilul nu e este bun de nimic!
Majoritatea postarilor relateaza ca dupa ce termini cu reductil pui dublu pe tine!!!nu ma indoiesc..cu siguranta asa este!
De aceea tin sa va spun si povestea mea: am 26 de ani, 1,59 , 80.5 kg! Am luat la sfatul medicului reductil de 10 mg si normoponderal timp de 2 luni.Pot spune ca dupa 4 saptamani am experimentat toate efectele secundare:de la uscaciunea gurii pana la depresie!nu am urmat un regim de slabire dar cantitatile de mancare ingerate erau infime!m-am tot temut ce fac cand termin tratamentul! Am slabit 10 kg cu tratamentul si de 5 zile am intrerupt tratamentul.M-am pregatit pentru acest pas exact cum se pregateau cei 2 protagonisti ai filmului titanic inainte sa se scufunde vaporul.M-am urcat in varf de tot si am adunat fiecare gram de ambitie!
In prima zi fara reductil am mancat exemplar, mai "rau"decat in timpul tratamentului: fara dulciuri!,fara sare,fara ulei! de exemplu: un iaurt dietetic cu 2-3 linguri de cereale fara zahar!, 2 felii de paine prajita unse cu branza dietetica si pus deasupra o jum de felie de sunca de praga..seara fructe! am continuat sa slabesc in continuare: am 67.5 kg!!
Pastila m-a invatat sa mananc in cantitati mici (cu siguranta stomacul mi s-a micsorat ca mi-e imposibil sa mananc un iaurt de 150 gr cu 2-3 linguri de cereale) m-a invatat sa savurez mancarea!sa mananc pt ca organismul meu are nevoie de mancare si nu sa mananc de pofta).
De ce s-au ingrasat majoritatea dupa ce au terminat reductilul pentru ca nu au invatat nimic!!!nu s-au autoeducat in privinta mancarii, s-au bucurat ca tot mananca orice si in continuare slabesc cu reductilul! cand s-a terminat tratamentul au inceput sa revina la vechile obiceiuri!

trecem peste cele care luau reductil 6 luni de zile, peste cele care dupa tratament la cateva luni s-au gandit sa mai faca o data tratamentul!
healthy011546
Postat pe 22 Ianuarie 2010 17:06
De la: healthy011546, la data 2010-01-22 17:06:52tot incerc sa-mi spun si eu parerea despre reductil dar nu reusesc pe nici un forum deoarece posturile sunt deja inchise!

am luat reductil timp 2 de luni la recomandarea endocrinologului.Alaturi de reductil mi-a dat si normoponderal pentru reglarea tranzitului intestinal.Am tot citit de la diferite dne sau dsoare care lua de capul lor reductil si se intrebau de ce au constipatie si ies afara cu sange.Pentru ca le mai trebuia un adjuvant!Inca un motiv pt care sa nu iei de capul tau.Sau mai era o dra care vroia sa dea doar 5 kg jos si s-a mirat ca dupa ce a luat reductil a pus pe ea dublu.Concluzia ei:reductilul nu e este bun de nimic!
Majoritatea postarilor relateaza ca dupa ce termini cu reductil pui dublu pe tine!!!nu ma indoiesc..cu siguranta asa este!
De aceea tin sa va spun si povestea mea: am 26 de ani, 1,59 , 80.5 kg! Am luat la sfatul medicului reductil de 10 mg si normoponderal timp de 2 luni.Pot spune ca dupa 4 saptamani am experimentat toate efectele secundare:de la uscaciunea gurii pana la depresie!nu am urmat un regim de slabire dar cantitatile de mancare ingerate erau infime!m-am tot temut ce fac cand termin tratamentul! Am slabit 10 kg cu tratamentul si de 5 zile am intrerupt tratamentul.M-am pregatit pentru acest pas exact cum se pregateau cei 2 protagonisti ai filmului titanic inainte sa se scufunde vaporul.M-am urcat in varf de tot si am adunat fiecare gram de ambitie!
In prima zi fara reductil am mancat exemplar, mai "rau"decat in timpul tratamentului: fara dulciuri!,fara sare,fara ulei! de exemplu: un iaurt dietetic cu 2-3 linguri de cereale fara zahar!, 2 felii de paine prajita unse cu branza dietetica si pus deasupra o jum de felie de sunca de praga..seara fructe! am continuat sa slabesc in continuare: am 67.5 kg!!
Pastila m-a invatat sa mananc in cantitati mici (cu siguranta stomacul mi s-a micsorat ca mi-e imposibil sa mananc un iaurt de 150 gr cu 2-3 linguri de cereale) m-a invatat sa savurez mancarea!sa mananc pt ca organismul meu are nevoie de mancare si nu sa mananc de pofta).
De ce s-au ingrasat majoritatea dupa ce au terminat reductilul pentru ca nu au invatat nimic!!!nu s-au autoeducat in privinta mancarii, s-au bucurat ca tot mananca orice si in continuare slabesc cu reductilul! cand s-a terminat tratamentul au inceput sa revina la vechile obiceiuri!

trecem peste cele care luau reductil 6 luni de zile, peste cele care dupa tratament la cateva luni s-au gandit sa mai faca o data tratamentul!


Felicitari pentru reusita....daca ii pot spune asa.... dar am niste.. chestii pe care le-am sesizat si din punctul meu de vedere...nu-s tocmai ok
Ideea nu e sa mananci putin... ci sa mananci fara sa fii nevoita sau impinsa de senzatia de foame.... pentru ca in momentul in care hranesti organismul deja infometat, el nu trage doar necesarul de substante din hrana, ci isi face si provizii. Ideea nu e sa iti micsorezi neaparat stomacul, asa cum ai facut tu, ci sa pacalesti un pic metabolismul sa arda cum trebuie si ce trebuie. Ai facut sacrificii sa nu mananci dulciuri/? Pai ai incalcat una din regulile de baza ale nutritiei sportive - daca stie cineva despre ce vorbesc - si anume... nu amesteci doua grupe de alimente la aceiasi masa-vezi lactate cu cereale. Eforturi zici? Care? Sa ungi painea prajita? Stii ce diferenta calorica este intre painea prajita,painea neagra si painea alba? O diferenta aproape insesizabila... cateva calorii... nimic important. Zici ca nimeni nu a invatat nimic daca dupa reductil se ingrasa.... Pai, nici tu nu ai invatat decat sa iti reduci cantitatea de hrana si sa iti pacalesti stomacul cu mancare putina si laxative. Nu ti-ai corectat dieta aproape deloc. Fructe seara? Paine prajita cu sunca de praga? Nu, draga mea, fara sa te superi. Daca imi ziceai ca bagi branza dietetica, cu ton in apa sau peste slab la gratar sau piept de pui degresat si fript... atunci, da.... ziceam BRAVO, FEMEIE, NE DAI LECTII TUTUROR, dar tu nu ai facut decat sa pacalesti stomacul, nu metabolismul. Slabesti, intr-adevar, dar nu slabesti cum ar trebui. Spui ca mananci putin, dar efort fizic depui?
Din punctul meu de vedere.... putin imi pasa cum o sa arati tu la vara in costumul de baie, dar sa nu te mire celulita care va aparea si lipsa fermitatii pielii... asta inseamna slabitul cu grasimi in alimentatie.
Curiozitate: ce fructe mananci seara? Si pana la ce ora iti permiti acest lux, si anume cel de a savura fructele seara si... in general, cate mese ai pe zi? 2-3?
Spor in continuare la mentinerea greutatii, dar fa sport, fata. Fa sport si schimba painea cu discurile de orez si sunca de praga cu pieptul de pui. Descopera o picatura de ulei de masline pe salata ta cu ton...mananca albus de ou fiert sau "prajit" in apa....laptele light si mai ales APA fara bule.
Pucca_healthy
Postat pe 23 Ianuarie 2010 17:26
De la: healthy009422, la data 2009-11-28 23:10:01Buna,nu sunt din Bucuresti si nici nu am incercat un nutritionist.Din pacate nu-mi permit financiar sa consult un astfel de specialist,un nutritionist.Am fost doar la endocrinolog si sincera sa fiu am ramas cu impresia ca nu stia cum sa scape mai repede de mine,nu a aratat nici un fel de interes pentru a ma ajuta.Mi-a recomandat acest Reductil pentru doua luni in rest nimic altceva.Eu sunt din Braila.Tocmai de asta imi este frica,sa nu cumva sa ma ingras mai tare de la acest medicament.Daca ma poti ajuta cu ceva,eu iti multumesc din suflet si sa stii ca am destula ambitie.Iti multumesc pentru raspuns si astept altul daca mai vrei si cand ai timp.Salutari de la Braila....CAMELIA.


cu trimitere de la medicul de familie poti merge la nutritionistul sau medicul diabetolog de la policlinica de care apartii.
camiflorea
Postat pe 23 Ianuarie 2010 17:31
intra si citeste dieta halleluya pe hacres . com iti spun din experienta ca da rezultate foarte bune
rebeca69
Postat pe 23 Ianuarie 2010 17:54
deci:am inceput sa iau reductil,aveam 66 kg,am acum 61:800,ce e drept ca si refuz sa mananc,trec si 4 zile si nu pun nimic in gura,dar nu e de la pastile,a intervenit sigur ambitia.azi a fost ziua mamei mele si am mancat cam mult.bine,doar pui si fara paine.eu sunt o mancacioasa de cand ma stiu.nu mananc dulciuri dar ma ispiteste carnita de porc.nu pot sa rezist.mancarurile grase ma ispitesc.
healthy010768
Postat pe 23 Ianuarie 2010 20:06
pai daca spui ca ai ambitie de ce nu te tii de sport?nu dulciuri,nu prajeli.poti sa incerci sa iei reductil,ajuta dar dupa aceea sa ne mentinem.spun prostii,ca am slabit cu pastile si apoi am zis ca sunt suficient de slaba si-mi permit sa mananc si am abuzat.nu am luat dublu,ci doar putin in minus fata de cat aveam,deci draga mea,ambitia de-a ne mentine e totul
healthy010768
Postat pe 23 Ianuarie 2010 20:14
De la: healthy010768, la data 2010-01-23 20:06:36deci:am inceput sa iau reductil,aveam 66 kg,am acum 61:800,ce e drept ca si refuz sa mananc,trec si 4 zile si nu pun nimic in gura,dar nu e de la pastile,a intervenit sigur ambitia.azi a fost ziua mamei mele si am mancat cam mult.bine,doar pui si fara paine.eu sunt o mancacioasa de cand ma stiu.nu mananc dulciuri dar ma ispiteste carnita de porc.nu pot sa rezist.mancarurile grase ma ispitesc.

I so hate you ca trec zile intregi fara sa mananci... nu stiu, frate, cum puteti! ...eu am ramas blocata la un anumit regim de viata - iti povesteam in mesaje - si...inca respect numarul de mese pe zi... si sunt rea de foame... daca nu mananc la ora la care trebuie si trec sa zicem 2 ore fara sa mananc ceva - fie si un pumn de musli sau un albus de ou fiert... pic din picioare!!!
D-asta, I so hate you cand zici ca nu mananci cu zilele... Pastilele astea sunt partinitoare, domn'e .... de ce mama lor de pilule, pardon, capsule... nu au acelasi efect la toata lumea??? Hua. ..is not fair...
Pucca_healthy
Postat pe 24 Ianuarie 2010 16:04
Catre Pucca:

draga mea nu cred ca te-am lamurit destul si tot ce trebuia sa faci este sa ceri lamuriri in privinta regimului meu.Fiecare are propriul stil de a slabi!
Din sfaturile tale nu-mi spui nimic nou!

Eu nu am probleme cu celulita!Vreau sa spun probleme psihologice deoarece se vede clar cat de interesata esti tu cum sa arati bine pe plaja!Nici pe departe nu-mi sta gandul cum o sa arat eu in acel sezon!
Stiu f bine ce inseamna un pui fript sau cum sa pun la salata o picatura de ulei.Daca nu am specificat asta nu inseamna ca nu stiu!!!
Majoritatea care dau excelente sfaturi in privinta slabitului in realitate arata jalnic!Altfel ce ai cauta pe un astfel de topic?!
Cu siguranta toate cunoastem minimul de efort pentru o astfel de reusita dar depinde de fiecare in parte ce aplicam si ce nu aplicam!
Lasa-ma sa te luminez un pic in privinta regimului (daca stiam ca voi fi in halul asta "palmuita" dadeam mai multe detalii): eu am 5 mese pe zi :dimineata un iaurt degresat cu 2-3 linguri de fulgi de porumb, o data la 2 zile mananc 1 bucatica de pui la gratar +o salata verde stropita cum spui mata cu un pic de ulei de masline si adaug si cateva fire de ceapa verde, uneori imi prajesc 2 felii de paine (secara,graham,integrala,neagra) si le ung cu branza dulce dietetica pe care adaug o jumatatea de felie de sunca de praga! cateoadta dimineata mananc 1 ou fiert tare +1 felie de paine prajita unsa cu branza, alte combinatii ar mai fi: pui la gratar cu legume sote..sau jumatate de ardei rosu pe care pun branza dulce degresata etc.In privinta fructelor: consum portocale, mandarine,clementine, cateodata banana, mere, kiwi!In privinta apei: doar apa plata!!!cateodata pun si o felie de lamaie la un pahar cu apa!Ti-am spus cateva combinatii nu ti-am spus ce mananc intr-o zi!nu doresc sa-mi pierd prea mult timpul cu tine!
niciodata la o masa nu mananac sa ma satur si nicidecum nu ma ridic infometata cum sustii tu!atata pot sa mananc ...stii tu vorba:putin si bun! si prin acest putin si bun voi incerca sa cuprind in alimentatie toate grupele principale de alimente si voi incerca pe cat posibil sa nu fac combinatii "criminale". Sport???in fiecare seara dansez!cam 2 ore dansez de nebuna singura!cateodata alternez si cu o bicicleta!o astfel de miscare ma face sa ma simt bine!

Draga mea nu sunt la maraton spre o plaja unde sa ma simt complexata de silueta mea cu celulita!am fost pe plaja si cand aveam 80 kg si nu am crapat!Asta este stilul de viata pe care doresc sa-l adopt!Si voi face tot ce pot sa nu-mi lipsesc organismul de vitamine si minerale!

Stai cumintica in banca ta si nu te mai ambala ca o isterica!Mi-am exprimat o simpla parere si atat!

bafta iti doresc!
healthy011546
Postat pe 24 Ianuarie 2010 18:23
De la: Pucca, la data 2010-01-21 21:20:32SCUZE PENTRU PARTEA CU "ESTE REDUCTIL HORMON?"....POATE NU S-A SESIZAT IRONIA .... REIAU....
REDUCTIL FACE PARTE DIN CATEGORIA "HORMONI"????...


acum da, se sesizeaza...acum cuvantul "hormoni" se afla intr-adevar intre ghilimele!!
miki2009
Postat pe 25 Ianuarie 2010 16:08
De la: healthy011546, la data 2010-01-24 18:23:53Catre Pucca:

draga mea nu cred ca te-am lamurit destul si tot ce trebuia sa faci este sa ceri lamuriri in privinta regimului meu.Fiecare are propriul stil de a slabi!
Din sfaturile tale nu-mi spui nimic nou!

Eu nu am probleme cu celulita!Vreau sa spun probleme psihologice deoarece se vede clar cat de interesata esti tu cum sa arati bine pe plaja!Nici pe departe nu-mi sta gandul cum o sa arat eu in acel sezon!
Stiu f bine ce inseamna un pui fript sau cum sa pun la salata o picatura de ulei.Daca nu am specificat asta nu inseamna ca nu stiu!!!
Majoritatea care dau excelente sfaturi in privinta slabitului in realitate arata jalnic!Altfel ce ai cauta pe un astfel de topic?!
Cu siguranta toate cunoastem minimul de efort pentru o astfel de reusita dar depinde de fiecare in parte ce aplicam si ce nu aplicam!
Lasa-ma sa te luminez un pic in privinta regimului (daca stiam ca voi fi in halul asta "palmuita" dadeam mai multe detalii): eu am 5 mese pe zi :dimineata un iaurt degresat cu 2-3 linguri de fulgi de porumb, o data la 2 zile mananc 1 bucatica de pui la gratar +o salata verde stropita cum spui mata cu un pic de ulei de masline si adaug si cateva fire de ceapa verde, uneori imi prajesc 2 felii de paine (secara,graham,integrala,neagra) si le ung cu branza dulce dietetica pe care adaug o jumatatea de felie de sunca de praga! cateoadta dimineata mananc 1 ou fiert tare +1 felie de paine prajita unsa cu branza, alte combinatii ar mai fi: pui la gratar cu legume sote..sau jumatate de ardei rosu pe care pun branza dulce degresata etc.In privinta fructelor: consum portocale, mandarine,clementine, cateodata banana, mere, kiwi!In privinta apei: doar apa plata!!!cateodata pun si o felie de lamaie la un pahar cu apa!Ti-am spus cateva combinatii nu ti-am spus ce mananc intr-o zi!nu doresc sa-mi pierd prea mult timpul cu tine!
niciodata la o masa nu mananac sa ma satur si nicidecum nu ma ridic infometata cum sustii tu!atata pot sa mananc ...stii tu vorba:putin si bun! si prin acest putin si bun voi incerca sa cuprind in alimentatie toate grupele principale de alimente si voi incerca pe cat posibil sa nu fac combinatii "criminale". Sport???in fiecare seara dansez!cam 2 ore dansez de nebuna singura!cateodata alternez si cu o bicicleta!o astfel de miscare ma face sa ma simt bine!

Draga mea nu sunt la maraton spre o plaja unde sa ma simt complexata de silueta mea cu celulita!am fost pe plaja si cand aveam 80 kg si nu am crapat!Asta este stilul de viata pe care doresc sa-l adopt!Si voi face tot ce pot sa nu-mi lipsesc organismul de vitamine si minerale!

Stai cumintica in banca ta si nu te mai ambala ca o isterica!Mi-am exprimat o simpla parere si atat!

bafta iti doresc!



To:...dra...cum te-o chema
Reff:...cum slabesti tu ca o regina a invingatorilor nascuti invingatori
...draga mea.... nu ma lua cu "draga" ca ma lasi rece ca un peste congelat... Mi-o scuzi ca-ti par isterica dar simplul tau regim de viata mi se pare.... nu ma exprim in scris ca ... nah...nu-mi permite educatia...dar... asta nu-i stil de viata.
Nu am spus ca nu bagi in tine hrana sanatoasa, ci ca... nu-s de acord cu amestecarea grupelor de alimente la o singura masa
Nu m-am legat de cantitatile ingurgitate doar ca am spus ca infometarea nu e o solutie
Nu am comentat de celulita ta care sfaraie vara sub soare ....ci doar am comentat de divele, pardon..."divele" pline de celulita care defileaza cu o carne tremuranda pe la noi pe litoral...
Nu arat jalnic...crede-ma...multii ani de sala cu antrenament 5 zile pe saptamana nu au cum sa nu-mi sculpteze corpul intr-un anumit fel. Din copilarie am practicat sport - si cand spun sport - ma refer la sport semi-performanta.... deci...ZAT!
Nu incerc combinatii chinuitoare....doar ca in ultimele 12 luni am avut probleme de sanatate (chist la san - tratat cu pilule si incapacitatea de a avea un copil - tratata cu si mai multe pilule... toate pe baza de hormoni). Poate nu stii ce inseamna un surplus de hormoni - anumiti hormoni - in corpul unei femei si...da, atunci iti dau voie sa ma critici...but again... nu stiu cati ani ai, cum arati - nici nu-mi pasa... doar mi-am expus punctul de vedere asupra a ceea ce ati postat dvs.
Faptul ca dvs nu ati detaliat anumite parti si mi-ati dat voie sa am pareri nu tocmai ok cu ceea ce ati postat - ei, bine....da, e vina mea... trebuia sa ma abtin si sa nu critic, dar e un forum si toata lumea e libera sa scrie ce si cum gandeste... plus ca-s genul de om care considera criticile ca fiind constructive.
Eu, una sunt foarte mult adepta unui regim alimentar sportiv, slab caloric, cu cateva reguli de baza destul de rigide. Mi-am programat organismul sa gandeasca intr-un anumit fel si sa reactioneze in acel fel - cu greu, dar am reusit-o.
Continui sa fac sport, sa mananc sanatos (a se citi slab CALORIC nu PROTEIC) si sa-mi vad de antrenamente. Ma scuzati daca folosesc bicicleta ca element cardio pentru incalzirea musculaturii inainte de antrenament si nu ca element de forta. Ma scuzati ca prefer presa pentru picioare si banca inclinata pentru abdomene si nu dansez. Asta sunt eu si asa gandesc... nu va convine? Nu-mi dati atentie, dar nu va dati as intr-ale slabitului prin mancat putin si dans.... ca nu e cazul...pentru niciuna din parti sa se dea rotunda.
Consider ca cel mai important este sa te simti bine tu cu tine in pielea ta si parerea celorlati sa conteze dar nu sa imbecilizeze. Daca sunteti suficient de inteligenta - lucru de care nu ma indoiesc - ar trebui sa intelegeti ce am vrut sa spun mai sus.

O seara buna si va multumesc pentru cuvintele adresate

Pucca_healthy
Postat pe 25 Ianuarie 2010 20:52
cat costa acest reductil ???
si ce reactii advesrse are ....am citit multe variante si nu stiu ce sa zic....eu am 1.67 si 60 de kg...as vrea sa mai dau makr 4 jos... este bun???
am mai citit despre super slim si nu stiu ce sa zic???
anyela_healthy
Postat pe 26 Ianuarie 2010 16:08
Buna potsati spun ca in Spania a fost interzisa comercializarea lui de catre ministerul sanatati
rebeca69
Postat pe 27 Ianuarie 2010 15:09
Buna pot sa -ti spun ca in Spania a fost interzisa comercializarea lui de catre ministerul sanatati
rebeca69
Postat pe 27 Ianuarie 2010 15:09
De la: anyela, la data 2010-01-26 16:08:46cat costa acest reductil ???
si ce reactii advesrse are ....am citit multe variante si nu stiu ce sa zic....eu am 1.67 si 60 de kg...as vrea sa mai dau makr 4 jos... este bun???
am mai citit despre super slim si nu stiu ce sa zic??? [/quot

Nu lua Reductil, in plus s-a scos de pe piata...sfatul unei persoane care a luat si care acum, dupa un timp vede reactiile adverse, este sa nu iei Reductil. Incearca orice altceva daca tot vrei, nu mai e cazul sa spun cu sport, incearca Zein,Hoodia Gordoni,nu stiu dar nu reductil, nu capsule de slabit!!! Asculta-ma, chiar si sub supravegherea unui medic, Reductil poate avea uramri grave asupra sanatatii tale.
miki2009
Postat pe 27 Ianuarie 2010 15:13
tocmai a fost interzis...
mathildeis
Postat pe 27 Ianuarie 2010 20:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dorm prea mult 34 De la: PRALEA_ 24 August 2011 08:28
cafea-diaree...exista vreo conexiune? 13 De la: olajfa 3 Februarie 2010 16:17
pilule contraceptive la varsta de 40 ani 4 De la: fericire 15 Ianuarie 2010 09:05
CELULITA SI VERGETURILE 61 De la: cutesuzy 9 Martie 2011 19:51
am incercat mai multe cure de slabire 14 De la: Monicamm85 7 Mai 2010 10:52