Setari Cookie-uri

Fumatul - Cum sa ne lasam de fumat ?

si eu am renuntat la fumat acuma 3 luni.....nu este asa de greu precum se spune...totul tine de ambitie si de psihic. ma simt mult mai bine si este una din cele mai bune decizii pe care le-am luat
kudika077845
Postat pe 30 Martie 2010 10:25
De la: helen_m, la data 2010-03-30 10:25:29si eu am renuntat la fumat acuma 3 luni.....nu este asa de greu precum se spune...totul tine de ambitie si de psihic. ma simt mult mai bine si este una din cele mai bune decizii pe care le-am luat

felicitari helen si mult succes!!eu implinesc in aprilie 1 an de nefumat
paste fericit tuturor!
claucris16
Postat pe 30 Martie 2010 18:48
Buna ,
As dori sa citesc cartea ...Imi doresc sa ma las de fumat,dar n-am ambitie si vointa ...
adresa mea diamantalb@yahoo.com
Multumesc,
healthy014643
Postat pe 6 Aprilie 2010 08:34
Sunt nefumatoare de 3 luni (dupa 15 ani de fumat un pachet, un pachet jumate/zi). Am citit cartea lui Allen Carr, In sfarsit nefumator si a fost usor sa nu mai fumez.

Cel mai greu a fost sa imi reorganizez timpul ramas liber... Am cautat noi "obiceiuri" - cate o ora de sport in fiecare zi, mai mult timp petrecut in bucatarie, citit, televizor etc.

...si nu m-am ingrasat si nici nu am inlocuit tigara cu dulciuri ori mancare.

Inca ceva ce mi se pare important: ma pregateam mental sa ma las de fumat de cativa ani... si imi doream sa ma las de fumat mai mult ca orice pe lumea asta.

chriss_healthy
Postat pe 6 Aprilie 2010 11:28
De la: chriss, la data 2010-04-06 11:28:21Sunt nefumatoare de 3 luni (dupa 15 ani de fumat un pachet, un pachet jumate/zi). Am citit cartea lui Allen Carr, In sfarsit nefumator si a fost usor sa nu mai fumez.

Cel mai greu a fost sa imi reorganizez timpul ramas liber... Am cautat noi "obiceiuri" - cate o ora de sport in fiecare zi, mai mult timp petrecut in bucatarie, citit, televizor etc.

Inca ceva ce mi se pare important: ma pregateam mental sa ma las de fumat de cativa ani... si imi doream sa ma las de fumat mai mult ca orice pe lumea asta.

ma bucur ca tot mai multi se lasa de fumat citind cartea lu Allen Carr,si eu am un an si o luna de cand nu mai fumez si ma simt foarte bine.Am fumat 25 de ani ,in ultimii ani un pachet si jumatate pe zi.
Cat despre timpul ramas liber cum bine ai spus ,doar la inceput am fost putin dezorientata ,acum stau si ma intreb cum am putut sa imi irosesc timpul fumand vazand cate sunt atatea alte lucruri placute de facut .Oricum te felicit si felicit pe toata lumea care a reusit.Pentru cei ce nu au reusit inca le urez sa mai incerce si mult succes.Daca isi doresc cu adevarat sa se lase pana la urma vor gasi metoda potrivita pentu ei.
andradit
Postat pe 6 Aprilie 2010 20:57
Si eu am incercat sa ma las de fumat, am redus la 2-3 tigari pe zi, dar nu sunt multumita. Asi dori si eu cartea, poate ma motiveaza sa renunt definitiv. Imi doresc mult lucrul acesta.Adresa mea este: sandysan57@yahoo.com. Iti multumesc.
sansan
Postat pe 9 Aprilie 2010 08:58
De la: healthy000203, la data 2009-03-17 15:46:07 buna
Eu am reusit 1 an jumatate sa nu mai fumez deloc,apoi am inceput din nou,dupa o perioada m-am lasat iarasi si tot asa...acum fumez foarte rar doar cand sunt la vreo petrecere si consum alcool,doar atunci nu ma pot abtine(sau nu vreau? )
Referitor la mitul ala ca te ingrasi dupa ce te lasi de fumat cred ca e in felul urmator:daca crezi in mitul asta,o sa te ingrasi,iar daca nu crezi,nu o sa te ingrasi si pana la urma daca reusesti sa te lasi de fumat nu poti sa renunti la mancare?
Mi-ar placea tare mult sa citesc si eu cartea recomandata de michelle,poate voi renunta de tot.

Adresa mea e mihaela.mates@yahoo.com

Multumesc.
kudika_miha
Postat pe 9 Aprilie 2010 15:13
La multi ani inainte. Eu implinesc un an in iulie. Sa beeem
Yeahright
Postat pe 13 Aprilie 2010 17:09
bravo!!! voi sarbatori si pentru tine :) meriti toate laudele din lume!
chriss_healthy
Postat pe 14 Aprilie 2010 22:08

---------------------------------------------------------------------------
Salina_SUSESI_Timisoara
Postat pe 15 Aprilie 2010 09:48
De la: michelle_healthy, la data 2009-03-10 15:32:31Eu m-am lasat foarte usor ultima data. In afara de cateva ore de stres dupa ultima tigara, pe urma a venit totul destul de natural. Am 3 luni si ma simt ok, singurul moment in care imi e dor de tigara e la volan, in trafic, cand merg cate 5 km pe ora :) in rest chiar a inceput sa ma supere, plec din locurile unde e fum de tigara.

M-a ajutat foarte mult o carte pe care am citit-o, oricine care e interesat o dau cu mare drag, e in format electronic. Si va spun de pe acum ca nu contine chestii de genul "fumatorii mor mai tineri" sau alte aberatii din astea, care mai degaba impiedica un om sa se lase de fumat decat sa il ajute. Cine o vrea, sa-mi scrie mesaj cu adresa de mail sau id messenger si o trimit

sunt amatoare de carte...sper sa ma ajute si pe mine...daca esti amabila, adresa mea de mail este mariana_aciubotaritei@yahoo.com...mii de multumiri anticipate
teudosia
Postat pe 15 Iulie 2010 11:46
Toate care doriti sa cititi cartea .. mai jos e adresa.
am citit`o si eu, intr-adevar ar trebui sa va deschida ochii dar la mine nu a functionat pe termen lung... inca mai fumez cu toate ca vreau sa ma las tot aman .. de maine de maine.... Bafta!
http://www.scribd.com/doc/49762/Allen-Carr-carte-antifumat
Allie7
Postat pe 14 August 2010 13:33
Nu inteleg,de ce ai deschis topicul asta la ginecologie?
Barbie30
Postat pe 14 August 2010 14:02
De la: Barbie30, la data 2010-08-14 14:02:25Nu inteleg,de ce ai deschis topicul asta la ginecologie?
stem_29
Postat pe 15 August 2010 20:52
indiferent de medicamentele folosite cred cu tarie ca metoda cea mai buna pentru a te lasa d efumat este vointa si numai voinjta. Totul pleaca de la creier!
negrul_de_serviciu
Postat pe 17 August 2010 09:35
buna!trimite-mi si mie ,te rog,cartea asta...vreau sa ma las de fumat!!!valentina_toader_88@yahoo.com multumesc anticipat!
kudika314809
Postat pe 17 August 2010 13:34
Buna fetelor.... Si eu sunt o fumatoare inraita,si acum ca sunt insarcinata(am 3 luni),as vrea sa ma las de fumat,dar nu prea reusesc.....Tot mai trag 3,4 tig pe zii. As dori si eu cartea aceea,poate asa al conving si pe sotul meu sa se lase.Adresa mea este aalinablondina@yahoo.com .Multumesc mult
miss_sexy
Postat pe 17 August 2010 23:32
De la: miss_sexy, la data 2010-08-17 23:32:01Buna fetelor.... Si eu sunt o fumatoare inraita,si acum ca sunt insarcinata(am 3 luni),as vrea sa ma las de fumat,dar nu prea reusesc.....Tot mai trag 3,4 tig pe zii. As dori si eu cartea aceea,poate asa al conving si pe sotul meu sa se lase.Adresa mea este aalinablondina@yahoo.com .Multumesc mult

... poate asta te convinge ...

Daca se stia ca fumatul este nociv fatului, cercetatorii au mai descoperit un motiv pentru care gravidele nu ar trebui sa se atinga de tigari.

Potrivit unei echipe mixte de cercetatori, formata din britanici si americani, creierul in dezvoltare al fatului sufera modificari, iar copiii pot avea probleme de comportament, care pot fi observate chiar de la varsta de 3 de ani, conform BBC.

In urma studiului in care au fost monitorizate 14.000 de mamici si copiii lor a reiesit ca in cazul viitoarelor mamici care mai fumau cate o tigara din cand in cand, riscul de a avea copii cu probleme de comportament ajungea la 44%.

In cazul mamicilor dependente de nicotina, riscul de a avea astfel de copii ajunge chiar la 80%. Problemele micutilor constau in deficitul de atentie, acestia fiind hiperactivi.

... asta ca un aperitiv dar sigur nu iti doresti si alte efecte asupra copilului tau ... sarcina este o perioada critica pentru sanatatea viitorului copil ...

marco918
Postat pe 17 August 2010 23:40
De la: marco918, la data 2010-08-17 23:40:28
De la: miss_sexy, la data 2010-08-17 23:32:01Buna fetelor.... Si eu sunt o fumatoare inraita,si acum ca sunt insarcinata(am 3 luni),as vrea sa ma las de fumat,dar nu prea reusesc.....Tot mai trag 3,4 tig pe zii. As dori si eu cartea aceea,poate asa al conving si pe sotul meu sa se lase.Adresa mea este aalinablondina@yahoo.com .Multumesc mult

... poate asta te convinge ...

Daca se stia ca fumatul este nociv fatului, cercetatorii au mai descoperit un motiv pentru care gravidele nu ar trebui sa se atinga de tigari.

Potrivit unei echipe mixte de cercetatori, formata din britanici si americani, creierul in dezvoltare al fatului sufera modificari, iar copiii pot avea probleme de comportament, care pot fi observate chiar de la varsta de 3 de ani, conform BBC.

In urma studiului in care au fost monitorizate 14.000 de mamici si copiii lor a reiesit ca in cazul viitoarelor mamici care mai fumau cate o tigara din cand in cand, riscul de a avea copii cu probleme de comportament ajungea la 44%.

In cazul mamicilor dependente de nicotina, riscul de a avea astfel de copii ajunge chiar la 80%. Problemele micutilor constau in deficitul de atentie, acestia fiind hiperactivi.

... asta ca un aperitiv dar sigur nu iti doresti si alte efecte asupra copilului tau ... sarcina este o perioada critica pentru sanatatea viitorului copil ...

traiasca "copy si paste", pe mine nu m-ai convins sa ma las de fumat, dar m-ai convins ca artroza asta o sa iti afecteze si oasele urechilor, deci ai nevoie urgenta de ajutor specializat , iar eu baiat bun ma ofer sa iti fac batranetile usore si sa te ajut sa iti inchizi gura sa nu iti mai intre in ea toti rahateii
mihai_frv_1986
Postat pe 18 August 2010 10:32
maryamaria76@yahoo.com , va rog, cartea...sunt afumata ca un drac, de 15 ani...nu mai pot!!! astept, mii de multumiri anticipate!
nucuta
Postat pe 21 August 2010 23:32
De la: michelle_healthy, la data 2009-03-17 16:02:31Pai da-mi adresa de mail si ti-o trimit

ai putea s imi trim si mie cartea acea....adelinaclej@yahoo.com
gligoradelyna
Postat pe 31 August 2010 12:20
De la: chriss_healthy, la data 2010-04-06 11:28:21Sunt nefumatoare de 3 luni (dupa 15 ani de fumat un pachet, un pachet jumate/zi). Am citit cartea lui Allen Carr, In sfarsit nefumator si a fost usor sa nu mai fumez.

andradit
Postat pe 31 August 2010 14:50
De la: Vivi_healthy, la data 2009-03-03 23:17:02Unii probabil au reusit sa se lase usor de fumat - altii inca incearca si se chinuiesc incontinuare - ce metode cunoasteti, ce ati incercat si ce experiente aveti?

Pana acum, in 5 ani de cand fumez, am avut o singura tentativa de a ma lasa de fumat. Si asta pt bebele meu.... Am stat fara tigara o saptamana, dupa ce am pierdut sarcina primul lucru care am simtit nevoia sa-l fac a fost sa "trag un fum", iar de-acolo... am ajuns iar sa cumpar cartuse la salariu

De-atunci, nu m-am gandim sa mai pun pauza, sau sa ma opresc definitiv din fumat. Adica, vreau sa zic, nici nu cred ca am ambitia necesara sa mai fac asta. Mi-ar trebui un motiv destul de motivant ca sa ajung iar sa las tigarile....

Dar cred ca pt a te lasa de fumat, nu exista leacuri-minune. Cred ca tine de fiecare in parte, in proportie de cat de mare e dorinta de a renunta la aceste viciu bolnavicios. Ambitie si rabdare, e cheia reusitei!
Lisssa
Postat pe 5 Septembrie 2010 08:49
De la: negrul_de_serviciu, la data 2010-08-17 09:35:53indiferent de medicamentele folosite cred cu tarie ca metoda cea mai buna pentru a te lasa d efumat este vointa si numai voinjta. Totul pleaca de la creier!

tot asupra creierului actioneaza si unele medicamente...Zybanul spre exemplu....!!!!sa nu uitam ca tutunul este un drog si ca pana la urma mai conteaza si gradul de dependenta al fiecaruia...
Nuovamente_Robertina
Postat pe 12 Septembrie 2010 23:07
As dori si eu cartea. Vreau din tot sufletul sa ma las de fumat sau cel putin sa le mai raresc pentru ca fumez destul de mult. Adresa mea de email este veronicaestoica@yahoo.com. Iti multumesc din tot sufletul daca ma ajuti ca am incercat si prin programele antifumat dar nu m-au ajutat deloc. As vrea sa fac asta si pentru cele doua fete ale mele, sa nu le mai supun fumatului pasiv. Acum sunt bine dar cine stie daca mai tarziu nu se vor vedea efectele nocive ale fumatului pasiv.
stoicaveronicaelena
Postat pe 14 Septembrie 2010 07:42

---------------------------------
Salina_SUSESI_Timisoara
Postat pe 14 Septembrie 2010 09:40
buna Michelle as dori si eu cartea daca este posibil ..... incerc de f mult timp sa ma las de fumat si nu reusesc , probabil este lipsa de vointa doin partea mea. iti multumesc foarte mult si sper ca acele randuri sa ma convinga. multumesc inca o data
adresa mea este : mihaela_myky24@yahoo.com
myky84
Postat pe 30 Septembrie 2010 15:12
vreau si eu cartea...fumez de 15 ani,si am ajuns la un pachet pe zi,am avut mai multe incercari esuate,si acum chiar vreau sa ma las de fumat daR nu reusesc.adresa mea de email este printesa_cu_tupeu2009@yahoo.com
vio_pissy
Postat pe 30 Septembrie 2010 18:37
De la: vio_pissy, la data 2010-09-30 18:37:07vreau si eu cartea...fumez de 15 ani,si am ajuns la un pachet pe zi,am avut mai multe incercari esuate,si acum chiar vreau sa ma las de fumat daR nu reusesc.adresa mea de email este printesa_cu_tupeu2009@yahoo.com

pissy,nu este nevoie sa te convinga cineva sau ceva sa te lasi de fumat.....daca nu ai si putina vointa nu o sa reusesti!ce cuvinte magice astepti tu sa gasesti in cartea lui Allen?! eu zic asa.....cel mai important lucru este sa-ti doresti cu adevarat sa te lasi....in caz contrar.....cu siguranta nu vei avea sorti de izbanda!pe cand fumam ma intrebam mai tot timpul cum este viata fara tigari si nu mi-o imaginam!nici acum,dupa un an si jumatate,nu pot sa spun ca am uitat senzatia de bine data de nicotina dar...ma bucur ca am scapat de viata de sclava a tigarilor!
so......bafta!
Nuovamente_Robertina
Postat pe 30 Septembrie 2010 20:57
te rog sa-mi trimiti si mie cartea. Adresa este veronicaestoica@yahoo.com. Multumesc anticipat.
stoicaveronicaelena
Postat pe 1 Octombrie 2010 21:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
MATREATA. 2 De la: rashela 7 Februarie 2011 02:25
hepatita A pozitiva activa 18 De la: stefania2005 1 Noiembrie 2009 19:04
Am o mare problema 37 De la: kudika_967806 30 Iunie 2014 11:54
intepaturi sub sanul stang 12 De la: ioanabobocea 27 Octombrie 2009 20:08
help 16 De la: hmm_roxana 29 Aprilie 2013 10:22