O mana de ajutor,va rog !

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
minett Avatarul lui minett

3 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: bucuresti

“....m-a pus tata sa-i s............... , dupa aceasta ma trimitea sa ma spal pe dinti, in gura si pe maini”. “Faceam asta pina curgea ceva alb...” Este declaratia socanta a unei copile de doar opt ani si trei luni. De cand era la gradinita a fost supusa unor abuzuri sexuale de catre tatal sau. O poveste cutremuratoare care din nefericire este si povestea multor altor copii de aceiasi varsta. O poveste care sfideaza normalitatea si inocenta copilariei. Copila despre care va vorbim este internata acum intr-o sectie de neuropsihiatrie infantila, impreuna cu mama ei, iar cel care a abuzat-o, adica tatal este liber, acasa.
Legislatia in astfel de cazuri este extrem de permisiva, iar consecintele ce decurg sunt dezastruoase pentru dezvoltarea normala a unui copil. Justitia, in astfel de cazuri, pune in balanta cuvantul copilei cu cel al tatalui si nu da prioritate interesului suprem al copilului, care ar trebui sa primeze.
Ministerul Justiției susține că s-a “renunțat la reglementarea incestului ca infracțiune distinctă, fiind preferată prevederea ipotezelor de incest regăsite cel mai frecvent în practica judiciară ca forme agravate ale unora dintre infracțiunile la viața sexuală”. În plus, potrivit aceleiași instituții, “la nivelul comisiei pentru elaborarea Codului Penal s-a apreciat că nu sancțiunile de natură penală constituie cea mai adecvată metodă de combatere a fenomenului, ci mai degrabă un sistem de măsuri de natură medicală și socială, incestul având la bază mai ales factori de ordin patologic”. Haideti sa ne implicam in actiunea asta,trimiteti mai departe ,dar inainte semnati petitia ; trebuiesc stranse 250.000 de semnaturi cate 5 .000 din fecare judet minimum .La urma urmei este vorba de viitorul unor copii,copii carora le este furata copilaria si tot ce au mai inocent si frumos ! Implicati'va,semnati,si trimite'ti mai departe ! Trebuie sa ne facem auziti cumva !
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: minett, la data 2009-04-27 10:56:51“....m-a pus tata sa-i s............... , dupa aceasta ma trimitea sa ma spal pe dinti, in gura si pe maini”. “Faceam asta pina curgea ceva alb...” Este declaratia socanta a unei copile de doar opt ani si trei luni. De cand era la gradinita a fost supusa unor abuzuri sexuale de catre tatal sau. O poveste cutremuratoare care din nefericire este si povestea multor altor copii de aceiasi varsta. O poveste care sfideaza normalitatea si inocenta copilariei. Copila despre care va vorbim este internata acum intr-o sectie de neuropsihiatrie infantila, impreuna cu mama ei, iar cel care a abuzat-o, adica tatal este liber, acasa.
Legislatia in astfel de cazuri este extrem de permisiva, iar consecintele ce decurg sunt dezastruoase pentru dezvoltarea normala a unui copil. Justitia, in astfel de cazuri, pune in balanta cuvantul copilei cu cel al tatalui si nu da prioritate interesului suprem al copilului, care ar trebui sa primeze.
Ministerul Justiției susține că s-a “renunțat la reglementarea incestului ca infracțiune distinctă, fiind preferată prevederea ipotezelor de incest regăsite cel mai frecvent în practica judiciară ca forme agravate ale unora dintre infracțiunile la viața sexuală”. În plus, potrivit aceleiași instituții, “la nivelul comisiei pentru elaborarea Codului Penal s-a apreciat că nu sancțiunile de natură penală constituie cea mai adecvată metodă de combatere a fenomenului, ci mai degrabă un sistem de măsuri de natură medicală și socială, incestul având la bază mai ales factori de ordin patologic”. Haideti sa ne implicam in actiunea asta,trimiteti mai departe ,dar inainte semnati petitia ; trebuiesc stranse 250.000 de semnaturi cate 5 .000 din fecare judet minimum .La urma urmei este vorba de viitorul unor copii,copii carora le este furata copilaria si tot ce au mai inocent si frumos ! Implicati'va,semnati,si trimite'ti mai departe ! Trebuie sa ne facem auziti cumva !Doamne fereste....de oamenii cu probleme pshihice garve, le-as bate cui`n cap si le-as da foc ...unor astfel de oamenii
Raporteaza abuz de limbaj