Mai multe
De la: acular22, la data 2009-02-04 19:08:20CPt.Mitica.Fugi in lume si ascundete intr-o pestera k ai face o mare favoare lumii intregi!!!!!!!!!!!!!!!!!: sml-tongue0023: Spui ca trecutul fiecaruia a ramas in urma ? ;pana la prima ocazie cand o sa inceapa reprosurile,sa mai treaca un numar de ani si o sa te convingi ca am dreptate ! Dar nu ai raspuns la ; sa presupunem ca el calca "stramb "cu o fosta , tu ai tupeul sa-l iei la intrebari cand si tu....?
|
||
|
Tycu Postat pe 5 Februarie 2009 08:01 |
||
|---|---|---|
De la: adina_miha3la, la data 2009-02-03 23:26:27 Ai observat ca vorbesti fara sa gandesti ? sau vorbesti in vis ? Spui ca eu gandesc ca la 80 ani si Ioana Anaoi ca la 90 ani ?; nuu, nu ai tu norocul sa ai intelepciunea Ioanei Anaoi pentru ca gandesti ca la 5 ani , asa ca lasa sfaturile pentru altele cu "experienta " Era bine daca aveam gindire de 80 ani, ca intelepciunea batraneasca conteaza mult .P. S.Poza e facuta in timp ce alergam si cu 1L de transpiratie pe mine !In rest ,toate bune .
|
||
|
Tycu Postat pe 5 Februarie 2009 08:45 |
||
De la: alina_manuela, la data 2009-02-04 15:30:22De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-04 13:12:36De la: acular22, la data 2009-02-03 18:51:31Pt.Mitica.Cred k esti un dus rau de tot cu pluta!Nici bunicul meu care are 85 de ani nu gandeste ca si tine.Ai jignit cea mai mare majorite a femeilor!Cu ce drept apari aici si tii prelegeri despre viata cand e vai si amar de capul tau!?Traim intr-o lume in care oamenii au drepturi egale stii asta?Cred k nu stii,cred k tu traiesti in perioada inchizitiei.Esti un foarte mare misogin domnule!Fiecare dintre noi femeile are motivele ei pentru care se casatoreste sau nu virgina.Eu ma numar printre cele care nu sa casatorit virgina si ma bucur de acest lucru.Daca ma casatoream cu primul barbat din viata mea acum eram si divortata si cu vreun copil dupa mine asa k ma bucur k mam hotarat sa nu imi pastrez virginitatea pana in noaptea nuntii.Sotul meu ma iubeste pentru tot ce insemn pentru el si eu pe el la fel,si ma bucur k fiecare dintre noi a avut alti parteneri inainte sa fim impreuna pentru ca astfel fiecare avem ceva experienta pe care acum o punem in practica impreuna si e foarte bine asa.Cel mai mult intr-o casnicie conteaza dragostea si respectul si intelegerea nu faptul k tu ca femeie ai fost sau nu virgina in noaptea nuntii!Si oamenii aia care iar purea spune sotului vorbe urate la adresa sotiei nu sunt prieteni si cel mai bine e sa fie tinuti la distanta.Si sotul care isi iubeste cu adevarat sotia nu pleaca urechea la toata barfa satului atata timp cat intre cei doi soti exista incredere,dragoste,respect si intelegere!Asa k mitica fa un lucru inteligent o data in viata ta si nu mai scrie pe forum toate prostiile din creerul tau !: sml-confused0006: OOOO, lume noua pe harta veche !Pai unde fusasi muica de disparusi asa ?; era sa te dau disparuta la radio Craiova ! chiar ma intrebam in nemernicia mea , ce se facu profa de romana ?;dar cand vazui florile , sarii de 2m in sus !
|
||
|
|
||
|
Tycu Postat pe 5 Februarie 2009 09:08 |
||
| Pt.tongue0023 in primul rand vreau sati spun ka eu si sotul meu ne cunoastem trecutul pentru ca ne stim de cand eram copii si apoi la partea cu inselatul neam pus de acord inainte sa ne casatorim;daca vreunul dintre noi o sa faca asta si o sa se afle ne despartim.intre noi e o legatura foarte stransa si nu prea putem sa sau am putea sa ne mintim.multa dragoste tuturor! | ||
|
acular22 Postat pe 5 Februarie 2009 11:46 |
||
Mai Mitica lamurestema si pe mine cu ceva k nu inteleg:adica o femeie care nu e fecioara in noaptea nuntii nu are dreptul sa fie fericita si nu are dreptul sa se casatoreasca?si o femeie care nu e fecioara in noaptea nuntii nu e buna gospodina si o sotie minunata si o mama iubitoare pt.copii care vor urma doar k sotul ei nu a fost singurul barbat din viata ei?Asta vrei sa spui k eu cam asta am inteles!???????????? Norocul tau e ca traiesti in romania unde din pacate mai sunt genii la fel ca tine dar daca ai trai intr-o tara precum anglia ai fi fost demult tarat prin tribunale. Mai ramai te rog pe forum ka noi toti cei de aici trebuie sa avem de ce sa radem!
|
||
|
acular22 Postat pe 5 Februarie 2009 12:03 |
||
De la: acular22, la data 2009-02-05 12:03:16Mai Mitica lamurestema si pe mine cu ceva k nu inteleg:adica o femeie care nu e fecioara in noaptea nuntii nu are dreptul sa fie fericita si nu are dreptul sa se casatoreasca?si o femeie care nu e fecioara in noaptea nuntii nu e buna gospodina si o sotie minunata si o mama iubitoare pt.copii care vor urma doar k sotul ei nu a fost singurul barbat din viata ei?Asta vrei sa spui k eu cam asta am inteles!???????????? Pai bine mai acular22 , asa am spus eu, ? asa ai inteles tu ? ; dupa ce ca-mi rastalmacesti ideea cum vrei tu, te mai si arunci aici pe forum cu idei absurde .Am spus ;nu conteaza cand face sex fata, poate si la gradinita sa fie, [ sa fii virgina la cununie , ar fi idealul care e greu de atins] ca sa fie " curata" conteaza ca barbatul cu care s-a culcat, sa fie unul singur pe viata adica tot el si prieten si amant si sot cu niste exceptii; violatele,vaduvele, divortatele si cele parasite in timpul relatiei de ei din cauza lor .
|
||
|
Tycu Postat pe 5 Februarie 2009 14:00 |
||
|
Ieri imi spunea un prieten ca virginitatea este un lucru un impoertant pt o femeie, dar k nu prea se mai tine cont de asta acum. Si are dreptate. Dar asta nu inseamna ca toate sunt c...e. Si... dl Mitica, as avea si eu o curiozitate: esti casatorit, ai copii? Nu ma pot abtine sa nu-ti raspund, pt k tare sunt curioasa daca ai o familie. Nu de alta, dar sa stiu cum sa pun problema. Vad ca esti neinduplecat in a judeca femeile care nu se casatoresc virgine.am o nelamurire legata de toata ideea asta: femeile care divorteaza ce fac? P alea cum le caracterizezi? Daca o fata de 20 de ani se marita virgina cu iubirea vietii ei, iar ala o bate? Divorteaza dupa 2 ani si apoi, mai tarziu intalneste un alt barbat si vrea sa se casatoreasca. Ce face? Cum o catalogam? Sau..stai! da, e proasta ca nu a vazut cu cine s-a maritat, nu? Si inca ceva: as dori sa ne spui si noua, femeile astea proaste, ce este virginitatea? De ce este atat de importanta si pentru cine este? |
||
|
j_acinthe Postat pe 5 Februarie 2009 14:06 |
||
De la: acular22, la data 2009-02-05 11:46:39Pt.tongue0023 in primul rand vreau sati spun ka eu si sotul meu ne cunoastem trecutul pentru ca ne stim de cand eram copii si apoi la partea cu inselatul neam pus de acord inainte sa ne casatorim;daca vreunul dintre noi o sa faca asta si o sa se afle ne despartim.intre noi e o legatura foarte stransa si nu prea putem sa sau am putea sa ne mintim.multa dragoste tuturor!: sml-confused0067: Aici ca vreau sau nu , fiind un om corect ,trebuie sa recunosc ca sunt de acord cu tine ?
|
||
|
Tycu Postat pe 5 Februarie 2009 14:07 |
||
De la: jacinthe, la data 2009-02-05 14:06:25Ieri imi spunea un prieten ca virginitatea este un lucru un impoertant pt o femeie, dar k nu prea se mai tine cont de asta acum. Si are dreptate. Dar asta nu inseamna ca toate sunt c...e.: sml-confused0006: Prietenul acela avea dreptate in legatura cu virginitatea , asa si credinta in Dumnezeu e foarte importanta, dar cine mai tine cont de asta azi ? Am vazut ca esti mai veche pe Grace ca mine si cum de nu ai cunostiinta de ce am scris eu mai la inceput ? dar fie ; da sunt casatorit , o fetita,si crede-ma ca sotia mea ,ma mandresc ca a fost virgina , nici sa sarute nu stia , e foarte cinstita , canta in corul bisericii si e foarte credincioasa !Si acum citeste cu atentie , ca sa nu mai interpretati sub alte forme ce spun eu !- nu conteaza ca femeile sa se casatoreasca virgine,sau cand au facut sex prima data [ sa fii virgina la casatorie e idealul care e greu de atins],conteaza ca sa fi "curata", barbatul cu care face sex sa fie unul singur pe viata adica tot el sa fie si prieten si amant si sot.;-fac exceptie , vaduvele, divortatele din cauza lui, violatele parasite din relatie [concubinaj] din cauza lui, bolnavele mintal . Daca o fata de buna voie , placere,interes , trece prin mai multe paturi si cand se satura gaseste un prost pe post de sot , alea sunt catalogate "c...ve" motivul invocat"experienta " este o absurditate !;- termina cu aluzia asta aiurita ,ca nu v-a facut nimeni proaste! ;Virginitatea este cel mai frumos si cel mai curat lucru la o fata .Virginitatea arata curatenia si puritatea sufleteasca si trupeasca a fetii atat in fata lui Dumnezeu, cat si in fata viitorului sot,si a celor din jur care stiu sa acorde respect si decenta acestor fete.[nu barfe si zambiri cu subinteles ca"uite si prostul asta ce japita a luat" sau "pe asta multi au avuto" crede-ma ca multe cazuri din astea am vazut ] ,prin virginitate ii arati viitorului sot cat il iubesti,il respecti si fiind singurul barbat la tine, el este pe toate locurile in fata ta si nu pe locul doi ca in celelalte cazuri. multe se pot spune despre virginitate dar ... In rest toate bune .
|
||
|
Tycu Postat pe 5 Februarie 2009 15:22 |
||
|
Multumesc pt raspunsuri. Am inteles tot, de la inceput, dar am vrut sa mai aud o data k sa iti pot spune ceva. Sincera sa fiu, pot dormi f bine si fara parerea ta si nici nu incerc sa ti-o schimb, dar ma deranjeaza ca tu incerci sa schimbi directia altora si ca tu esti convins ca ceea ce spui este perfect. De unde stii toate astea? Crezi ca daca mergi la biserica esti mai bun ca altii? Iti spun eu ca nu. In fata celorlalti esti la fel. Traiesti si mori la fel ca noi, restul. Sa-ti mai spun ceva: viata mea o traiesc eu, nu tu. Iar eu daca m-am daruit unui tip am facut-o pt ca asa am simtit, am facut-o cu pasiune si placere. Am crezut ca vom ramane impreuna toata viata, dar nu a fost asa. Acum sunt cu altcineva si mi-am dat seama ca ceea ce am crezut inainte ca e aevarata iubire, era mai mult un ideal. Iar in viata sexuala, am descoperit ce inseamna adevarata placere. Eu traiesc viata asta prin placere si ceea ce consider eu ca e bine pt mine. Iar pt mine, pot sa-ti spun ca virginitatea nu a insemnat nimic. A fost, s-a dus. Oricum, practic, nici nu mai eram virgina cand am facut drag prima oara. Probabil din cauza unor probl din copilarie. Asa ca prietenul meu nici nu a simtit ca am fost virgina, cu toate ca el era. Dar asta nu a insemnat ca tb sa ma lase. Iar respectul nu vine de la virginitate, asta cu siguranta. Ca primul nu m-a respectat mai mult ca am fost virgina. Primesc acum de o mie de ori mai mult respect. Si n-am inteles ceva: daca el ma inseala, este acelasi lucru cu faptul ca eu nu mai sunt virgina? Si de ce virginitatea nu este la fel de importanta si pentru barbati? Tu ai fost virgin? Ar fi bine sa spui ca da, ca sa iti mai speli din pacte. De ce femeia este sclava societatii barbatului? Stii cum se numeste asta? MISOGINISM! O iei pe una virgina doar pt ca ea tine mult la virginitate si asa te asiguri ca se agata de tine si nici nu stie prea multe despre sex, asa ca tot ce ii spui tu ca e bine, ea asa crede. bineinteles ca apreciez barbatii care iubesc o femeie si ii respecta dorinta de a ramane virgina pana la nunta. Am cunoscut cazuri in care ambii s-au casatorit virgini, cu toate ca au trait impreuna ani buni. I-am apreciat. Cred ca toti iubitii si sotii femeilor de pe acest forum, si-ar dori sa te casapeasca bine.
|
||
|
j_acinthe Postat pe 5 Februarie 2009 17:26 |
||
De la: jacinthe, la data 2009-02-05 17:26:43Multumesc pt raspunsuri. Am inteles tot, de la inceput, dar am vrut sa mai aud o data k sa iti pot spune ceva. Sincera sa fiu, pot dormi f bine si fara parerea ta si nici nu incerc sa ti-o schimb, dar ma deranjeaza ca tu incerci sa schimbi directia altora si ca tu esti convins ca ceea ce spui este perfect. De unde stii toate astea? Crezi ca daca mergi la biserica esti mai bun ca altii? Iti spun eu ca nu. In fata celorlalti esti la fel. Traiesti si mori la fel ca noi, restul. Nu , nu ai inteles nimic,; eu nu schimb directia altora , eu arat "directia" corecta cum ar fi bine sa fie . -la biserica o data pe an merg , de inviere . Fac asta cand vad multe idei aiurite despre cinste, ba unele [se intelege care] mai au tupeul sa vina cu pseudosfaturi de"bine"si de invidie vor ca toate sa ajunga in noroi ca ele.De unde stiu ?din citite, din sondaje in alte relatii, din experientele altora ,de pese tot si te asigur ca stiu .Ca un sfat , sa nu mai spui ca adevarata placere o cunosti in viata sexuala , ca se intelege altceva .Sexul este o necesitate, un instinct animalic are il au toate vietatile de pe pamant, si in afara de orgasm si ejaculare nu e alta placere. Ai vrut sa spui ca adevarata placere este cu cine faci sexul !Nu, virginitatea nu este importanta si pentru barbati[AVANTAJUL LOR ] Respectul, in primul rand vine de la virginitate si fidelitate , dar nu inteleg ce te revolti asa, ca dupa cum ai povestit aici ca ti s-a intamplat si este asa , esti o fata cinstita nu din categoria celor "patate ". lasa-le pe ele sa se revolte!Si eu stiu ce inseamna pasiune si placere, si sa te daruiesti omului iubit ; pana a ajunge la varsta asta si eu am fost tanar ca tine si aveam pasiunile mele, cum si tu cand vei ajunge la varsta mea o sa gandesti altfel de cei tineri care vin din urma ..; care soti si iubiti vor sa ma casapeasca ? ha, ha , poate bolovanii,buturugile,tufele , ca cei cu demnitate , ambitie si cei cu pantaloni cu curea nu cred !Tu nu te mai impacienta asa ca nu esti din categoria "lor " si stai linistita In rest toate bune ..
|
||
|
Tycu Postat pe 5 Februarie 2009 18:56 |
||
| D-l mitica este un frustrat! probabil duce lipsa de ceva sau de mai multe ca dovada ca isi face prezenta in fiecare zi pe acest forum care in mod normal nu-l priveste, ca sa nu amintim si faptul ca la orice topic hop si mitica imparte sfaturi in stanga si in dreapta care mai de care neortodoxe, iar jignitul a devenit mai mult decat un hobby pt nenea asta. Am si eu o intrebare nea mitica, defapt mai multe: cine iti da tie dreptul sa hotarasti ce e bine si ce nu e? cum poti sa judeci niste persoane care nici macar nu le cunosti? te crezi mai presus de Dumnezeu? de ce esti ferm convins ca ceeea ce crezi tu e bine? SALVEAZA PLANETA, OMOARA-TE!! sau vezi-ti de viata ta si nu-ti mai pierde timpu jignind doamnele si domnisoarele de pe forum, asta daca ai o viata! | ||
|
natallya Postat pe 5 Februarie 2009 19:17 |
||
|
Maaaammaaaa chiar as fi curioasa sa citesc toate raspunsurile la topicul pe care l ai lansat, cred ca sunt foarte incitante. Ai 17 ani acum, mai vorbim peste cativa ani.... sunt curioasa ce parere vei avea atunci despre viata. Lucrul cel mai important in lumea asta nasoala in care traim, INVATA SA RESPECTI OAMENII DIN JURUL TAU, albul rochiei de mireasa... inseamna mult mai mult decat puritate fizica... ceea ce o sa ti dai usor seama dupa ce vei trece de complexul virginitatii si a importantei prea mari care se da acestui termen in Romania. Cunosc pe cineva care s a casatorit virgina, a facut totul ca la carte copil, casa , masa. Acum a ajuns sa doarma cu sotzul in paturi diferite, dupa cativa ani de casnicie, oare de ce? pt ca a fost atat de pura fizic, pentru ca asta conteaza cel mai mult intr o relatie? sa fi virgina? ar fi prea usor sa fie asta succesul unei relatii, toti am fi virgini. Spuneai si tu de prietenul tau ca nu mai e virgin ca a avut chiar si un copil la un moment dat, ei si ce... acum nu l mai iubesti atata de mult cat l ai fi iubit daca ar fi fost virgin?? la fel e si la femei. Sunt niste vorbe din batrani care zic ca o femeie trebuie sa fie T...e in pat, gospodina in bucatarie si doamne in societate. Iti transmit toate cele bune, si sa nu regreti niciodata alegerile facute. |
||
|
the_only Postat pe 5 Februarie 2009 19:44 |
||
[/quote] OOOO, lume noua pe harta veche !Pai unde fusasi muica de disparusi asa ?; era sa te dau disparuta la radio Craiova ! chiar ma intrebam in nemernicia mea , ce se facu profa de romana ?;dar cand vazui florile , sarii de 2m in sus ![/quote]Vai dragul meu Mitica nici nu stii ce dor mi-a fost de tine, n-am mai avut de cine sa rad si sa ma minunez; ma bucur ca si eu ti-am lipsit. Dar stii ceva, nu sunt de acord cu tine cu greselile gramaticale si restul, denota lipsa de respect pt cititorii tai.Daca iti faci timp sa conversezi trebuie sa-ti faci timp sa scrii si corect. |
||
|
alina Postat pe 5 Februarie 2009 19:44 |
||
De la: alina_manuela, la data 2009-02-05 19:44:59 OOOO, lume noua pe harta veche !Pai unde fusasi muica de disparusi asa ?; era sa te dau disparuta la radio Craiova ! chiar ma intrebam in nemernicia mea , ce se facu profa de romana ?;dar cand vazui florile , sarii de 2m in sus ![/quote]Vai dragul meu Mitica nici nu stii ce dor mi-a fost de tine, n-am mai avut de cine sa rad si sa ma minunez; ma bucur ca si eu ti-am lipsit. Dar stii ceva, nu sunt de acord cu tine cu greselile gramaticale si restul, denota lipsa de respect pt cititorii tai.Daca iti faci timp sa conversezi trebuie sa-ti faci timp sa scrii si corect.[/quote] Draguta Alina si mie mi-a fost dor de tine , cazusem intr-o melancolie, ca nu mai aveam chef nici de calculator ;parca lipsea ceva , acel buchetel de flori de la avatar. Cand aparusi parca m-am nascut din nou ; sa nu mai pleci .ma bucur ca ai de cine sa te minunezi, precum si eu ca are cine sa ma corecteze la romana;-pai daca noi oltenasii, nu ne ajutam intre noi , cine s-o faca .!!! Nuu Alinuta, de data asta nu am mai facut greseli gramaticale,[poate am mai mancat o litera , doua ] doar atat . Cu speranta ca nu ne mai parasesti , toate bune !
|
||
|
Tycu Postat pe 6 Februarie 2009 09:28 |
||
De la: natallya, la data 2009-02-05 19:17:28D-l mitica este un frustrat! probabil duce lipsa de ceva sau de mai multe ca dovada ca isi face prezenta in fiecare zi pe acest forum care in mod normal nu-l priveste, ca sa nu amintim si faptul ca la orice topic hop si mitica imparte sfaturi in stanga si in dreapta care mai de care neortodoxe, iar jignitul a devenit mai mult decat un hobby pt nenea asta. Am si eu o intrebare nea mitica, defapt mai multe: cine iti da tie dreptul sa hotarasti ce e bine si ce nu e? cum poti sa judeci niste persoane care nici macar nu le cunosti? te crezi mai presus de Dumnezeu? de ce esti ferm convins ca ceeea ce crezi tu e bine? SALVEAZA PLANETA, OMOARA-TE!! sau vezi-ti de viata ta si nu-ti mai pierde timpu jignind doamnele si domnisoarele de pe forum, asta daca ai o viata! Se vede ca ai cam lipsit de pe acest forum si nu mai cunosti regulile .De ce bre,nu ma priveste?Esti propietara de forum ? ; nu, eu nu am jignit pe nimeni dar am primit jigniri , chiar si de la tine acum .Ai merita niste cuvinte dure de la mine acum , dar am un motiv personal sa nu ma leg de tulceni .!!.Eu nu hotarasc , si nu judec nici o persoana ! Tu daca vezi ca cineva greseste, si poti sa-i arati unde greseste si cum sa faca sa fie bine,nu o ajuti?;te bucuri sa o vezi in "noroi" ? Eu ma bag acolo unde ma pricep sa ajut si o fac cu placere .Esti din Tulcea oras ?[??] ca ei sunt oameni ajutatori, ii cunosc foarte bine , si pe mine ma leaga ceva de acolo .!
|
||
|
Tycu Postat pe 6 Februarie 2009 10:44 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-05 08:45:43De la: adina_miha3la, la data 2009-02-03 23:26:27 Pai..mai Mitica...daca tot vorbesti de intelepciunea Ioanei Anaoi...luati-va de mana, ca dupa cum vorbesti ne dai de inteles ca esti virgin la fel ca ea. Sunt sigura ca Ioana Anaoi o sa se trezeasca la timp si o sa ni se alature...dar la tine e prea tarziu...nu mai ai nicio scapare...la varsta ta, la gandirea ta...si la cat de scarbos arati nu mai are cine sa te dezvirgineasca. Vai de capul tau...mi-e cam mila de tine ca n-ai nicio ocupatie in viata asta...decat sa jignesti femeile. Spui tu ca eu gandesc ca la 5 ani ....oofff...asta e parerea ta....gandesc ca in vremurile de astazi nu ca tin ca pe vremea lu' bunicu. PARASESTE COMUNITATEA ASTA...OMULE...CA NU AI CE CAUTA AICI...AICI SUNT PERSOANE INTELIGENTE CARE AU UN ROST IN VIATA...Aaaa...in legatura cu poza ta....nu m-am legat de transpiratia de pe tricoul tau jegos...ci de fata ta arati de 50 de ani...arati ca dracu...Beahhhhh....imi vine sa vomit....FETELOR...HAIDETI SA NU-L MAI BAGAM IN SEAMA PE ACEST NENOROCIT...SA-L EVITAM...SA FIM INDIFERENTE...CA NU MERITA ATATA ATENTIE...E UN NIMENI PENTRU NOI...SA NE GANDIM LA CEA MAI FRUMOASA ZI DIN VIATA NOASTRA...SA NE DAM SFATURI ASA CUM O FACEAM PANA ACUM...VA ROG...PUPICI FETELOR... |
||
|
mihaelamitea Postat pe 6 Februarie 2009 12:34 |
||
De la: alina_manuela, la data 2009-02-05 19:44:59 OOOO, lume noua pe harta veche !Pai unde fusasi muica de disparusi asa ?; era sa te dau disparuta la radio Craiova ! chiar ma intrebam in nemernicia mea , ce se facu profa de romana ?;dar cand vazui florile , sarii de 2m in sus ![/quote]Vai dragul meu Mitica nici nu stii ce dor mi-a fost de tine, n-am mai avut de cine sa rad si sa ma minunez; ma bucur ca si eu ti-am lipsit. Dar stii ceva, nu sunt de acord cu tine cu greselile gramaticale si restul, denota lipsa de respect pt cititorii tai.Daca iti faci timp sa conversezi trebuie sa-ti faci timp sa scrii si corect.[/quote] Alina_Manuela....ai prea multe pretentii de la "dragul nostru" Mitica...beahhh....cum vrei tu sa scrie corect..si sa nu faca greseli gramaticale...ne-a demonstrat de n ori ca este un analfabet...tu nu vezi ca n-are nicio ocupatie??? Nemernicul... Te pup alina_manuela... |
||
|
mihaelamitea Postat pe 6 Februarie 2009 12:46 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-06 10:44:33De la: natallya, la data 2009-02-05 19:17:28D-l mitica este un frustrat! probabil duce lipsa de ceva sau de mai multe ca dovada ca isi face prezenta in fiecare zi pe acest forum care in mod normal nu-l priveste, ca sa nu amintim si faptul ca la orice topic hop si mitica imparte sfaturi in stanga si in dreapta care mai de care neortodoxe, iar jignitul a devenit mai mult decat un hobby pt nenea asta. Am si eu o intrebare nea mitica, defapt mai multe: cine iti da tie dreptul sa hotarasti ce e bine si ce nu e? cum poti sa judeci niste persoane care nici macar nu le cunosti? te crezi mai presus de Dumnezeu? de ce esti ferm convins ca ceeea ce crezi tu e bine? SALVEAZA PLANETA, OMOARA-TE!! sau vezi-ti de viata ta si nu-ti mai pierde timpu jignind doamnele si domnisoarele de pe forum, asta daca ai o viata! Cine zice ca te pricepi?SAu tu hotarsti daca cineva a gresit sau a facut bine? Si crede-ma ai jignit multa lume pe aici asa ca nu mai face pe victima.Daca ai observat n-ai ajutat mai pe nimeni,ba din contra. Si daca sunt din tulcea ce? asta schimba modul de gandire sau caracterul omului? |
||
|
natallya Postat pe 6 Februarie 2009 13:15 |
||
Mai mitica stii unde este locul bufonilor?LA CIRC!!! Dar noi fetele rele si patate si japite si cum ne mai spuneai?AAAAAAAAA tarfe te rugam sa mai ramai pe forum ca sa ne amuzi in continuare geniule!!!!
|
||
|
acular22 Postat pe 6 Februarie 2009 14:21 |
||
|
||
|
fantome Postat pe 6 Februarie 2009 15:29 |
||
De la: acular22, la data 2009-02-06 14:21:42Mai mitica stii unde este locul bufonilor?LA CIRC!!! Mai bine bufon la circ , decat aratata cu degetul si cu zambete cu subanteles la spatele meu !Ca sigur de asa ceva ai parte !
|
||
|
Tycu Postat pe 6 Februarie 2009 16:13 |
||
De la: fantome, la data 2009-02-06 15:29:47 : sml-love0038:
|
||
|
Tycu Postat pe 6 Februarie 2009 16:15 |
||
De la: fantome, la data 2009-02-06 15:29:47 : sml-love0038:
|
||
|
Tycu Postat pe 6 Februarie 2009 16:15 |
||
Mai Adina Miha3la, ti-am vazut albumul cu poze, simpatic baiatul, dar te-ai intrebat daca il meriti ?oare !!??
|
||
|
Tycu Postat pe 6 Februarie 2009 16:33 |
||
De la: natallya, la data 2009-02-06 13:15:21De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-06 10:44:33De la: natallya, la data 2009-02-05 19:17:28D-l mitica este un frustrat! probabil duce lipsa de ceva sau de mai multe ca dovada ca isi face prezenta in fiecare zi pe acest forum care in mod normal nu-l priveste, ca sa nu amintim si faptul ca la orice topic hop si mitica imparte sfaturi in stanga si in dreapta care mai de care neortodoxe, iar jignitul a devenit mai mult decat un hobby pt nenea asta. Am si eu o intrebare nea mitica, defapt mai multe: cine iti da tie dreptul sa hotarasti ce e bine si ce nu e? cum poti sa judeci niste persoane care nici macar nu le cunosti? te crezi mai presus de Dumnezeu? de ce esti ferm convins ca ceeea ce crezi tu e bine? SALVEAZA PLANETA, OMOARA-TE!! sau vezi-ti de viata ta si nu-ti mai pierde timpu jignind doamnele si domnisoarele de pe forum, asta daca ai o viata! Nuu, nu esti din oras, cred ca esti vreo lipoveaca din balta;prin Gorgova ,Jurilovca se mai gandeste asa !Afla ca am copiat imaginea ta din album si cu ea in mana te caut prin toata Tulcea ,sigur pe faleza te gasesc, si de varful monumentului te leg. Cine zice ca ma pricep!? multi tineri,cu multi vorbesc pe mess , am vazut si eu exemple in jurul meu, am citit ,facut sondaje.Adica daca tu vezi un hot ca vrea sa fure ce faci ? -"nu ma bag ca nu eu hotarasc daca face bine sau nu "..asa faci ?la multi tulceni le-am "deschis ochii" cu asa sfaturi asa ca ... .!! Cand o sa te intalnesc o sa-ti explic mai clar, dar sa nu fugi in balta .!
|
||
|
Tycu Postat pe 6 Februarie 2009 17:12 |
||
| buna...vreau doar sa mi las parerea in legatura cu acest topic..nu este o rusine sa te mariti virgina dar nici sa stai sa astepti un fat frumos caruia sa i te daruiesti in noaptea nuntii si apoi sa ti dai seama ca e un nemernic si nu merita sa i faci un asemenea cadou:virginitatea....asa ca fetelor treziti va la realitate :maritati va cu acel pe care l iubiti si nu cu cel care cauta virgine | ||
|
adrianaciprian2000 Postat pe 6 Februarie 2009 17:36 |
||
Nuu, nu esti din oras, cred ca esti vreo lipoveaca din balta;prin Gorgova ,Jurilovca se mai gandeste asa !Afla ca am copiat imaginea ta din album si cu ea in mana te caut prin toata Tulcea ,sigur pe faleza te gasesc, si de varful monumentului te leg. Cine zice ca ma pricep!? multi tineri,cu multi vorbesc pe mess , am vazut si eu exemple in jurul meu, am citit ,facut sondaje.Adica daca tu vezi un hot ca vrea sa fure ce faci ? -"nu ma bag ca nu eu hotarasc daca face bine sau nu "..asa faci ?la multi tulceni le-am "deschis ochii" cu asa sfaturi asa ca ... .!! Cand o sa te intalnesc o sa-ti explic mai clar, dar sa nu fugi in balta .![/quote]NU pune problema asa k in cazu asta tu esti hotu! Daca mi-o trag eu sau nu pana in ziua nuntii nu e problema ta, eventual a parintiilor mei, iar daca ei sunt de acord nu vad de ce sa ma faci in toate felurile.Pritenu ma accepta asa cum sunt si eu il accept asa cum este el, nu cred k virginitatea lui sau a mea ne impiedica sa ne iubim.Si cred k e cazul sa consulti un psiholog! Poti sa incepi sa ma cauti de pe acum, cand ma gasesti sa ma anunti si pe mine, poti sa treci si prin balta pe unde ziceai tu, ti-ar prinde bine niste aer curat.La 50 ani ai tai tre sa stai sa joci table in fata scarii nu sa stai pe mess sau sa-ti pierzi timpu pe net aberand. |
||
|
natallya Postat pe 6 Februarie 2009 19:11 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-06 16:33:02 Fii sigur ca il merit...
|
||
|
mihaelamitea Postat pe 6 Februarie 2009 23:54 |
||
De la: adina_miha3la, la data 2009-02-06 23:54:01De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-06 16:33:02 bine i-ai zis-o
|
||
|
alina Postat pe 7 Februarie 2009 00:10 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| trecutul....oare ne poate urmari? | 88 | De la: iubire_de_catifea 30 Decembrie 2010 23:09 |
| un sfat va rog... | 6 | De la: grace003710 31 Iulie 2009 09:06 |
| traditie deosebita(imprumutata!) | 36 | De la: happycorazon 6 Ianuarie 2010 00:43 |
|
|
||
| Intrebare | 4 | De la: iulika_flore 13 Iulie 2009 11:53 |
| Botez | 25 | De la: franziska_eu 20 Februarie 2012 11:11 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.