Setari Cookie-uri

nu cred ca daca ma casatoresc virgina este o rusine

De la: mitica_mitaru, la data 2009-01-16 21:23:49
De la: alina_manuela, la data 2009-01-15 20:25:19Tot pt Mitica

Daca tot te consideri atat de moral poate( , desi sincer ma indoiesc) ai sa intelegi ceva din ce am sa-ti spun.
Eu cred ca oamenii ar trebui sa se casatoreasca atunci cand asta isi doresc si cu persoana potrivita pe care sa o cunoasca atat de mult cat e posibil sa cunosti pe cineva.Oricum si asa oamenii sunt atat de egoisti incat putini reusesc sa imbatraneasca impreuna, ficare se gandeste numai la ce vrea el, si vrea din ce in ce mai multe, "merita" din ce in ce mai multe pana uita de persoana de langa ei.Ideile astea ale tale sunt frumoase, cu observatia ca se aplica in egala masura si barbatilor si femeilor; dar pentru vremea lor cand asa ceva era posibil si realizabil si in fine si acum pt cine doreste.Fiecare are dreptul sa-si caute fericirea unde crede si cum crede, atata timp cat nu face rau altora.
Marea majoritate nu au norocul sa-si gaseasca jumatatea din prima asa cum vrei dumneata, poate nu o gasesc niciodata si atunci ce sa faca, sa se duca la manastire?Viata sexuala a fiecaruia il priveste doar pe el, traieste-ti tu viata dupa criteriile tale, dar nu mai spune altora ce sa faca, fiecare face ce vrea cu viata lui ca una e si daca si pe asta o traiesti cum spui tu, degeaba o mai traiesti.
Iti voi pune o intrebare indiscreta si te rog sa ma scuzi, nu e curiozitate, o fac pt a te "forta" sa reflectezi.Iti place sexul?Crezi ca, macar biologic vorbind, e posibil sa-i placa si unei femei asa ca tie?Ea de ce nu are aceleasi drepturi, de ce numai femeile trebuie sa iubeasca si barbatii sa la foloseasca?
Nu stiu daca chiar crezi ceea ce spui aici, dar daca e asa faci umbra degeaba pamantului.
: sml-happy0065: Este adevarat ca oltenii sunt cei mai incapatanati si ambitiosi;se spune cand doi olteni se cearta amandoi au dreptate, om fii noi din þara "prazului si a cainelui de sub caruþa "si tomai cu mine te pui talica ? bine fie;la barbatii care mai au "relatii extra. "ca sa le dai o denumire trebuie vazut motivul ;motive sunt multe,unele intime care le stiu numai ei .Un exemplu, cu acordul sotiei daca are probleme medicale [!], sau daca ,sunt cazuri cand..si nevestica in tinereþe nu a fost "usiþa de biserica " sau razbunare, sau alte motive .In functie de motiv , fiecare nevasta isi denumeste sotul cum vrea , si face ce vrea cu relatia ei .Ca sotii nu mai pot face orice in timpul casatoriei, a se intelege ca sa ia casatoria mai in serios, pentru ca sunt unele legi si un cod moral care trebuiesc respectate. In legatura cu problema relatiei asa este, avem dreptate amandoi, numai ca am spus problema cu o alta interpretare !In legatura cu Biblia si cu .."de pe timpul bunicii" spun ca ; Biblia o stiu foarte bine , nu are legatura cu acest subiect si cum am spus ca e bine sa se faca, nu este de pe timpul bunicii si nici de pe timpul dacilor sau a faraonilor , este din timpul cand au aparut graiul si gandirea la om si dispare o data cu el !A fi casatorit mai inseamna printre altele si " in randul lumii " Eu nu ma bag ca am moralitate, eu am vazut multe cazuri cu casatorii ratate,terminate cu regrete si sti de ce ? pentru ca tocmai s-au casatorit, cu persoane pe care nu le-au cunoscut atat de mult, da si egoismul si fiecare pentru el sunt factori ce destrama o casatorie, o relatie. Spui ca unii nu au norocul sa-si gaseasca jumatatea din prima sau niciodata ? Nu vad sa fie vorba de noroc, poate prea putin, in casatorie norocul il mai faci si cu mana ta !Este adevarat ca de obicei cei care rateaza,dau vina pe noroc, fara sa se autoanalizeze unde au gresit ei !casatorii din graba , necunoasterea bine a partenerului, si neluand sfaturile unora in seama ca " sunt de pe timpul bunicii " . in legatura cu sexul ,trebuie precizat care : cel ocazional [ pentru placere personala ]? ; nu, pentru ca am acasa si fara ricuri la orice ora !; dragostea in care intra si sexul ? ;da !Femeia are aceleasi drepturi , sentimente ca si barbatul , si el nu are dreptul sa-si bata joc de ele , in rest ai dreptate, . De ce nu am moralitate ? nu inteleg , cum nu inteleg ca cineva m-a invinuit ca-i dau mesaje pe privat ! m-a intrebat ceva pe privat si i-am raspuns tot pe privat ; intre a raspunde si mesaj e diferenta !

In primul rand t e rog sa nu fii nesimtit, stii f bine ca imi trimiti mesaje pe privat(sau poate nu stii ce inseamna asta)
alina
Postat pe 16 Ianuarie 2009 21:59
De la: kagome, la data 2009-01-16 20:15:01CITESC SEARA DE SEARA CE S-A MAI POSTAT IN TOPICUL ASTA SI MA DISTREZ COPIOS! ESTE CHIAR HILAR SA VEZI CE IDEI CRETINE AU UNII INCA, IN SECOLUL 21 ( RECTE MITICA MITICARU) !
PAREREA MEA: NU VA MAI ENERVATI PT EL ! CAND NE ENERVAM NE SUNT AFECTATI NEURONII SI DUPA CUM STITI SUNT SINGURELE CELULE CARE ODATA MOARTE NU SE MAI REFAC! CREDETI CA MERITA NENEA MITICA NEURINII NOSTRI MORTI?
: sml-happy0028: Daca te crezi asa 'filozofata' , rogu-te spune-mi si mie cateva idei ale secolului 21,daca nu stii mai bine aboneaza-te la o biblioteca ca sa ai ce sa citesti "seara de seara",sau cauta pe www.jocuri.ro ca sa te distrezi mai copios !In legatura cu neuronii, ai tai sunt afectati din timpul vietii !
Tycu
Postat pe 17 Ianuarie 2009 13:31
De la: alina_manuela, la data 2009-01-16 21:59:39
De la: mitica_mitaru, la data 2009-01-16 21:23:49
De la: alina_manuela, la data 2009-01-15 20:25:19Tot pt Mitica

Daca tot te consideri atat de moral poate( , desi sincer ma indoiesc) ai sa intelegi ceva din ce am sa-ti spun.
Eu cred ca oamenii ar trebui sa se casatoreasca atunci cand asta isi doresc si cu persoana potrivita pe care sa o cunoasca atat de mult cat e posibil sa cunosti pe cineva.Oricum si asa oamenii sunt atat de egoisti incat putini reusesc sa imbatraneasca impreuna, ficare se gandeste numai la ce vrea el, si vrea din ce in ce mai multe, "merita" din ce in ce mai multe pana uita de persoana de langa ei.Ideile astea ale tale sunt frumoase, cu observatia ca se aplica in egala masura si barbatilor si femeilor; dar pentru vremea lor cand asa ceva era posibil si realizabil si in fine si acum pt cine doreste.Fiecare are dreptul sa-si caute fericirea unde crede si cum crede, atata timp cat nu face rau altora.
Marea majoritate nu au norocul sa-si gaseasca jumatatea din prima asa cum vrei dumneata, poate nu o gasesc niciodata si atunci ce sa faca, sa se duca la manastire?Viata sexuala a fiecaruia il priveste doar pe el, traieste-ti tu viata dupa criteriile tale, dar nu mai spune altora ce sa faca, fiecare face ce vrea cu viata lui ca una e si daca si pe asta o traiesti cum spui tu, degeaba o mai traiesti.
Iti voi pune o intrebare indiscreta si te rog sa ma scuzi, nu e curiozitate, o fac pt a te "forta" sa reflectezi.Iti place sexul?Crezi ca, macar biologic vorbind, e posibil sa-i placa si unei femei asa ca tie?Ea de ce nu are aceleasi drepturi, de ce numai femeile trebuie sa iubeasca si barbatii sa la foloseasca?
Nu stiu daca chiar crezi ceea ce spui aici, dar daca e asa faci umbra degeaba pamantului.
: sml-happy0065: Este adevarat ca oltenii sunt cei mai incapatanati si ambitiosi;se spune cand doi olteni se cearta amandoi au dreptate, om fii noi din þara "prazului si a cainelui de sub caruþa "si tomai cu mine te pui talica ? bine fie;la barbatii care mai au "relatii extra. "ca sa le dai o denumire trebuie vazut motivul ;motive sunt multe,unele intime care le stiu numai ei .Un exemplu, cu acordul sotiei daca are probleme medicale [!], sau daca ,sunt cazuri cand..si nevestica in tinereþe nu a fost "usiþa de biserica " sau razbunare, sau alte motive .In functie de motiv , fiecare nevasta isi denumeste sotul cum vrea , si face ce vrea cu relatia ei .Ca sotii nu mai pot face orice in timpul casatoriei, a se intelege ca sa ia casatoria mai in serios, pentru ca sunt unele legi si un cod moral care trebuiesc respectate. In legatura cu problema relatiei asa este, avem dreptate amandoi, numai ca am spus problema cu o alta interpretare !In legatura cu Biblia si cu .."de pe timpul bunicii" spun ca ; Biblia o stiu foarte bine , nu are legatura cu acest subiect si cum am spus ca e bine sa se faca, nu este de pe timpul bunicii si nici de pe timpul dacilor sau a faraonilor , este din timpul cand au aparut graiul si gandirea la om si dispare o data cu el !A fi casatorit mai inseamna printre altele si " in randul lumii " Eu nu ma bag ca am moralitate, eu am vazut multe cazuri cu casatorii ratate,terminate cu regrete si sti de ce ? pentru ca tocmai s-au casatorit, cu persoane pe care nu le-au cunoscut atat de mult, da si egoismul si fiecare pentru el sunt factori ce destrama o casatorie, o relatie. Spui ca unii nu au norocul sa-si gaseasca jumatatea din prima sau niciodata ? Nu vad sa fie vorba de noroc, poate prea putin, in casatorie norocul il mai faci si cu mana ta !Este adevarat ca de obicei cei care rateaza,dau vina pe noroc, fara sa se autoanalizeze unde au gresit ei !casatorii din graba , necunoasterea bine a partenerului, si neluand sfaturile unora in seama ca " sunt de pe timpul bunicii " . in legatura cu sexul ,trebuie precizat care : cel ocazional [ pentru placere personala ]? ; nu, pentru ca am acasa si fara ricuri la orice ora !; dragostea in care intra si sexul ? ;da !Femeia are aceleasi drepturi , sentimente ca si barbatul , si el nu are dreptul sa-si bata joc de ele , in rest ai dreptate, . De ce nu am moralitate ? nu inteleg , cum nu inteleg ca cineva m-a invinuit ca-i dau mesaje pe privat ! m-a intrebat ceva pe privat si i-am raspuns tot pe privat ; intre a raspunde si mesaj e diferenta !

In primul rand t e rog sa nu fii nesimtit, stii f bine ca imi trimiti mesaje pe privat(sau poate nu stii ce inseamna asta)
: sml-mad0225: Ce tot se intampla cu aceste mesaje ?poate faci confuzie cu numele de pe avatar !?Am cautat toata arhiva de pe Grace ,am vorbit si cu ei:-in data 11 .01.2009, mai intrebat pe privat ceva, eu ti-am dat raspuns tot pe privat;- pe 13.01.2009 , ai pus o alta intrebare pe privat,si acum ti-am raspuns tot pe privat !Raspunsurile nu sunt mesaje, si alte tastari pe privat nu cunosc sa am trimise la nimeni !La care te referi ?Daca mai primesti scrie-le sa le vad si eu ! Se poate sa intre altcineva pe numele meu ? ca si mie mi-a disparut poza de pe avatar fara voia mea si mi-a schimbat parola de logare pe Grace . Eu am multe "pacate" dar nu mai am varsta sa fac asa glume proaste !Ignora-le si vor inceta !
Tycu
Postat pe 17 Ianuarie 2009 14:13
Domnule Mitica, nu este vorba de MODERNISMUL FETELOR DE LICEU aici, caci hai sa fim seriosi si pe vremea matale erau avorturi, adultere, etc... Trebuie sa-ti dau dreptate intr-o privinta... NU AVEAU AMPLOAREA de acum, insa aceasta chestie nu o poti schimba, doar prin acuzari etc si vai vezi doamne barbatul..... MAI BAIETE, ma csuzati dar nu ma pot adresa altfel!, AI IDEE DE CATE ESTE IN STARE O SINGURA FEMEIE< SI ASA CA FAPT DIVERS DESI FEMEIA A FOST ASUPRITA DE MULTE ORI IN ZIUA DE AZI FEMEIA POATE FI MAMA, O FEMEIE DE CARIERA, O DOAMNA, ETC IN ACELASI TIMP, dar sa nu deviez de la subiect
NU mai cataloga fetele sau femeile pt ce au facut sau fac, NU CRED CA ESTI VREUN SFANT si esti in lumea asta sa o cureti de pacatosi, ca fapt divers FIECARE ESTE CE ALEGE SA FIE, si crede ma pe cuvant cand ca si femeie este violata, iti trebuie multa tarie de caracter ca sa mai vezi in orice barbat un posibil suflet pereche!
Iti spun pt ca eu am trecut prin asa ceva, mi-a rapit ce aveam mai scump! PT CE? Dar am trecut peste, desi imi vine greu si acum, si ghici ce? Nu m-a violat o femeie! CI UN BARBAT asa ca nu mai afirma ca barbatul isi scutura caciula ... etc... ca imi provoci scarba!
O FEMEIE DESTEAPTA FACE sau nu greseli, invata din ele si merge mai departe!
Grace_grace
Postat pe 17 Ianuarie 2009 14:43
De la: Grace, la data 2009-01-17 14:43:34Domnule Mitica, nu este vorba de MODERNISMUL FETELOR DE LICEU aici, caci hai sa fim seriosi si pe vremea matale erau avorturi, adultere, etc... Trebuie sa-ti dau dreptate intr-o privinta... NU AVEAU AMPLOAREA de acum, insa aceasta chestie nu o poti schimba, doar prin acuzari etc si vai vezi doamne barbatul..... MAI BAIETE, ma csuzati dar nu ma pot adresa altfel!, AI IDEE DE CATE ESTE IN STARE O SINGURA FEMEIE< SI ASA CA FAPT DIVERS DESI FEMEIA A FOST ASUPRITA DE MULTE ORI IN ZIUA DE AZI FEMEIA POATE FI MAMA, O FEMEIE DE CARIERA, O DOAMNA, ETC IN ACELASI TIMP, dar sa nu deviez de la subiect
NU mai cataloga fetele sau femeile pt ce au facut sau fac, NU CRED CA ESTI VREUN SFANT si esti in lumea asta sa o cureti de pacatosi, ca fapt divers FIECARE ESTE CE ALEGE SA FIE, si crede ma pe cuvant cand ca si femeie este violata, iti trebuie multa tarie de caracter ca sa mai vezi in orice barbat un posibil suflet pereche!
Iti spun pt ca eu am trecut prin asa ceva, mi-a rapit ce aveam mai scump! PT CE? Dar am trecut peste, desi imi vine greu si acum, si ghici ce? Nu m-a violat o femeie! CI UN BARBAT asa ca nu mai afirma ca barbatul isi scutura caciula ... etc... ca imi provoci scarba!

Sorry nu stiu de ce nu mi-a luat ID ul meu devyl_is_crying... ci a fost pus Grace, dar nenea MItica sa stii ca eu am fost cea care ti-a facut afirmatiile de mai sus!
Asa ca sa stii ca m-ai exista si barbati care ranesc o femeie foarte, foare mult!
devyl_is_crying
Postat pe 17 Ianuarie 2009 14:54
"m-ai exista" ????!!!!!
Gaby211081_grace
Postat pe 17 Ianuarie 2009 15:13
De la: Gaby211081, la data 2009-01-17 15:13:37"m-ai exista" ????!!!!!

Ei scart am gresit! SORRY MAI EXISTA!
IDEEA ESTE SA PRICEPETI MESAJUL NU SA CAUTATI NOD IN PAPURA
devyl_is_crying
Postat pe 17 Ianuarie 2009 15:16
De la: devyl_is_crying, la data 2009-01-17 14:54:27
De la: Grace, la data 2009-01-17 14:43:34Domnule Mitica, nu este vorba de MODERNISMUL FETELOR DE LICEU aici, caci hai sa fim seriosi si pe vremea matale erau avorturi, adultere, etc... Trebuie sa-ti dau dreptate intr-o privinta... NU AVEAU AMPLOAREA de acum, insa aceasta chestie nu o poti schimba, doar prin acuzari etc si vai vezi doamne barbatul..... MAI BAIETE, ma csuzati dar nu ma pot adresa altfel!, AI IDEE DE CATE ESTE IN STARE O SINGURA FEMEIE< SI ASA CA FAPT DIVERS DESI FEMEIA A FOST ASUPRITA DE MULTE ORI IN ZIUA DE AZI FEMEIA POATE FI MAMA, O FEMEIE DE CARIERA, O DOAMNA, ETC IN ACELASI TIMP, dar sa nu deviez de la subiect

Sorry nu stiu de ce nu mi-a luat ID ul meu devyl_is_crying... ci a fost pus Grace, dar nenea MItica sa stii ca eu am fost cea care ti-a facut afirmatiile de mai sus!
Asa ca sa stii ca m-ai exista si barbati care ranesc o femeie foarte, foare mult!
: sml-confused0067: Nuu,devyl_ls_crying ,ce am afirmat eu in forumurile trecute au avut alt inteles,la altceva m-am referit dar nu conteaza ,important este ca ai aceasta parere, in comparatie cu altii sau "altele "care in afara de faptul ca se dau "mari profesori" de L. Romana pe acest forum ,nu stiu sa formuleze o idee despre subiectul aflat in discutie !;aici se cer pareri, idei , nu corectori. Fiecare eleva de liceu are modernismul ei, depinde din ce mediu familiar vine,de educatia primita de acasa ,de anturaj si exemplele din jurul ei .Cum, adica, "pe vremea mea" ! ca nu am 70 ani !iar avorturile, adulterele e.t.c. sunt de cand se stiu !Sunt de acord cu 'de ce e in stare o femeie', merita sa primeasca un respect, nu e mai prejos decat barbatul , dar in legatura cu catalogatul lor, referitor la demnitatea lor[ ce are legatura mai mult cu sexul], trebuiesc catalogate ;in definitiv,a-ti bate joc de propriul corp[ sexual extraconjugal vorbesc]este egal cu a-ti pata demnitatea feminina [!] si nu eu le cataloghez , ci fiecare sot,sau viitor sot trebuie sa o faca , daca trece acest lucru cu vederea , nu se stie[rare cazuri] daca vor fi impreuna pe viata ;exemple cu gramada !Sa fim seriosi , nu punem la egalitate o fosta prostituata , cu o virgina, chiar daca ambele, azi, sunt doctore docente .Este adevarat ca fiecare alege ce sa fie dar aici e problema , cu atentie mare, este indicat , ca sa nu regrete mai tarziu, sa intrebe si pe cei din jur , sa vada alte exemple,ce sa aleaga.In legatura cu 'barbatul si caciula'are alt inteles ,il voi explica altadata ca ocupa mult spatiu, desi e explicat prin alte forumuri .Violul este ceva oribil ,facut din alte motive, dar in cazul cand te indragostesti de o fata , ea te foloseste sa-l faca pe un " doamne apara " gelos si tu o vrei pentru tine, atunci 10 la suta le mai dau dreptate si barbatilor, [ o stiu din experienta], dar in general e scarbos .O femeie invata din greseli, dar daca sunt greseli ireparabile ? la ce mai ajuta !? In rest toate bune !P. S. nu sunt asa batran pentru " nene "
Tycu
Postat pe 17 Ianuarie 2009 18:46
De la: mitica_mitaru, la data 2009-01-17 18:46:09

: sml-confused0067: Nuu,devyl_ls_crying ,ce am afirmat eu in forumurile trecute au avut alt inteles,la altceva m-am referit dar nu conteaza ,important este ca ai aceasta parere, in comparatie cu altii sau "altele "care in afara de faptul ca se dau "mari profesori" de L. Romana pe acest forum ,nu stiu sa formuleze o idee despre subiectul aflat in discutie !;aici se cer pareri, idei , nu corectori. Fiecare eleva de liceu are modernismul ei, depinde din ce mediu familiar vine,de educatia primita de acasa ,de anturaj si exemplele din jurul ei .Cum, adica, "pe vremea mea" ! ca nu am 70 ani !iar avorturile, adulterele e.t.c. sunt de cand se stiu !Sunt de acord cu 'de ce e in stare o femeie', merita sa primeasca un respect, nu e mai prejos decat barbatul , dar in legatura cu catalogatul lor, referitor la demnitatea lor[ ce are legatura mai mult cu sexul], trebuiesc catalogate ;in definitiv,a-ti bate joc de propriul corp[ sexual extraconjugal vorbesc]este egal cu a-ti pata demnitatea feminina [!] si nu eu le cataloghez , ci fiecare sot,sau viitor sot trebuie sa o faca , daca trece acest lucru cu vederea , nu se stie[rare cazuri] daca vor fi impreuna pe viata ;exemple cu gramada !Sa fim seriosi , nu punem la egalitate o fosta prostituata , cu o virgina, chiar daca ambele, azi, sunt doctore docente .Este adevarat ca fiecare alege ce sa fie dar aici e problema , cu atentie mare, este indicat , ca sa nu regrete mai tarziu, sa intrebe si pe cei din jur , sa vada alte exemple,ce sa aleaga.In legatura cu 'barbatul si caciula'are alt inteles ,il voi explica altadata ca ocupa mult spatiu, desi e explicat prin alte forumuri .Violul este ceva oribil ,facut din alte motive, dar in cazul cand te indragostesti de o fata , ea te foloseste sa-l faca pe un " doamne apara " gelos si tu o vrei pentru tine, atunci 10 la suta le mai dau dreptate si barbatilor, [ o stiu din experienta], dar in general e scarbos .O femeie invata din greseli, dar daca sunt greseli ireparabile ? la ce mai ajuta !? In rest toate bune !P. S. nu sunt asa batran pentru " nene "

Sunt de acord cu ce ai afirmat mai sus, in ceea ce priveste cu virgina si o prostituata.. insa ca sa revenim la radacaina , ca sa spun asa, toata problema a multora de pe acest forum au fost afirmatiile pe care le-a facut domnisoara ce a inceput tema referitor la rochia alba si vai vezi doamne e fata cuminte dar munceste in Italia, a facut niste afirmatii care la un moment dat se bat cap in cap, si sincer! nu mi se pare normal ca o copila ca ea sa-mi spuna ea mie cu ce sa ma imbrac la nunta, pt ca stie ea mai bine, si daca e virgina la varsta asta ce? Si eu am fost! Si nu mi-a dat nimeni o medalie, s-a intamplat ce s-a intamplat nu are rost sa profundez subiectul insa ideea mea este domnule, ca sunt femei neive care iubesc si sunt prostite de barbati care mai apoi le dau cu piciorul si le catalogheaza!
Cu asta nu sunt de acord!!!!!!!!
devyl_is_crying
Postat pe 18 Ianuarie 2009 15:46
De la: dr_psy, la data 2009-01-12 07:05:44Eu am acvut 26 de ani si am fost virgina la nunta. Nu mi-e rusine. Am avut de invatat, mi-am facut cariera. Nu sunt, cum bine spunea un COLEG de-al meu.. citez: "WC- public", nu!?

Citeste
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/22054/Perversiune/Perversiune-pagina-1.html
pana la http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/22054/Perversiune/Perversiune-pagina-43.html
poate mai afli ceva despre WC-uri publice.
Se pare ca se poate si mult mai rau decat tine, macar Teo stie ce vorbeste
alina
Postat pe 18 Ianuarie 2009 17:36
De la: mitica_mitaru, la data 2009-01-13 13:50:03
De la: Cypcip, la data 2009-01-12 11:11:31
De la: dr_psy, la data 2009-01-12 07:05:44Eu am acvut 26 de ani si am fost virgina la nunta. Nu mi-e rusine. Am avut de invatat, mi-am facut cariera. Nu sunt, cum bine spunea un COLEG de-al meu.. citez: "WC- public", nu!?
Felicitari ca ti-ai pastrat demnitatea , iar cele care vin cu contra argumente [ ex."vremea lui Stefan Cel Mare] si altele , sunt prsoane "murdare"si de necaz [invidie] , ce sa zica si ele !
OH MY GOOOOOOD! ALTA CU IDEI DE PE VREMEA LUI STEFAN CEL MARE!
:

Incearca si tu Mitica poate te mai culturalizezi
ca esti in umra rau
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/22054/Perversiune/Perversiune-pagina-1.html...............http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/22054/Perversiune/Perversiune-pagina-43.html
Citeste cu ATENTIE TOT
alina
Postat pe 18 Ianuarie 2009 17:41
pur si simplu nu inteleg cum de o intrebare simpla starneste polemici, iar de citit textele e dificil, ele fiind scrise fara pauze (si fiin d foarte lungi)

Nu stiu de ce femeia actuala, care isi controleaza propria sexualitate, este tinta unor critici vehemente?

Da, stiam, barbatii romani sint MISOGINI.

Mitica, iti place sa provoci fetele, care dau raspunsuri pertinente si sint libere de prejudecati?

Se pare ca te satisface lucrul asta si daca nevasta ta scapa de bataie de cap (tu defulandu-te pe site) e un lucru bun.

Keep the good work!

Cat despre greselile gramaticale, hai sa nu ne facem probleme, pe net se mai intampla!

Mult noroc, Dana

dana_iesan
Postat pe 19 Ianuarie 2009 06:30
De la: alina_manuela, la data 2009-01-18 17:41:09
De la: mitica_mitaru, la data 2009-01-13 13:50:03
De la: Cypcip, la data 2009-01-12 11:11:31
Felicitari ca ti-ai pastrat demnitatea , iar cele care vin cu contra argumente [ ex."vremea lui Stefan Cel Mare] si altele , sunt prsoane "murdare"si de necaz [invidie] , ce sa zica si ele !
OH MY GOOOOOOD! ALTA CU IDEI DE PE VREMEA LUI STEFAN CEL MARE!
:

Incearca si tu Mitica poate te mai culturalizezi
ca esti in umra rau
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/22054/Perversiune/Perversiune-pagina-1.html...............http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/22054/Perversiune/Perversiune-pagina-43.html
Citeste cu ATENTIE TOT
: sml-happy0086: Cum de nu ai observat pana acum ,ca-s ceva mai "culturalizat decat tine ? Am fost pe Kudika si cum se face ca nu te-am vazut pe acolo ? ; nu ai curajul sa raspunzi ca te depaseste ? Recunoaste; "nu sunt in stare "!
Tycu
Postat pe 19 Ianuarie 2009 11:10
De la: dana_iesan, la data 2009-01-19 06:30:59pur si simplu nu inteleg cum de o intrebare simpla starneste polemici, iar de citit textele e dificil, ele fiind scrise fara pauze (si fiin d foarte lungi)

Nu stiu de ce femeia actuala, care isi controleaza propria sexualitate, este tinta unor critici vehemente?

Mitica, iti place sa provoci fetele, care dau raspunsuri pertinente si sint libere de prejudecati?

Se pare ca te satisface lucrul asta si daca nevasta ta scapa de bataie de cap (tu defulandu-te pe site) e un lucru bun.

Keep the good work!

Cat despre greselile gramaticale, hai sa nu ne facem probleme, pe net se mai intampla!

Mult noroc, Dana

: sml-confused0006: Eu nu provoc fetele, eu arat,[doar atat ], cum ar fi bine si cum nu ar fi bine sa faca pentru binele lor , De unde cunosc ? din diferite lucrari de specialitate scrise de mari psihologi [hobiul meu] si din exemple din jurul nostru [sunt cu gramada]! O gandire libera de prejudecati ,90%din cazuri te duce la "lacrimi"
Tycu
Postat pe 19 Ianuarie 2009 11:56
De la: devyl_is_crying, la data 2009-01-18 15:46:51
De la: mitica_mitaru, la data 2009-01-17 18:46:09

Sunt de acord cu ce ai afirmat mai sus, in ceea ce priveste cu virgina si o prostituata.. insa ca sa revenim la radacaina , ca sa spun asa, toata problema a multora de pe acest forum au fost afirmatiile pe care le-a facut domnisoara ce a inceput tema referitor la rochia alba si vai vezi doamne e fata cuminte dar munceste in Italia, a facut niste afirmatii care la un moment dat se bat cap in cap, si sincer! nu mi se pare normal ca o copila ca ea sa-mi spuna ea mie cu ce sa ma imbrac la nunta, pt ca stie ea mai bine, si daca e virgina la varsta asta ce? Si eu am fost! Si nu mi-a dat nimeni o medalie, s-a intamplat ce s-a intamplat nu are rost sa profundez subiectul insa ideea mea este domnule, ca sunt femei neive care iubesc si sunt prostite de barbati care mai apoi le dau cu piciorul si le catalogheaza!
Cu asta nu sunt de acord!!!!!!!!
: sml-happy0144: Parerea mea [ parere personala, zic eu], este bine ca mireasa sa se consulte cu familia si cei apropiati ei, si in functie de ce este in portofel,ce fel de haine sa poarte la nunta !Cate pareri am vazut eu care se bat cap in cap , pe acest forum !!!!!!!!!!!!!! In legatura cu naivitatea , in majoritatea cazurilor, de ele e produsa [vina],nu trebuie sa se arunce ca "baiat ca asta altul nu-i" e bine sa nu se grabeasca , sa mai afle cate ceva despre el si prin alte cai,sa mai asculte si de alte sfaturi mai "batrane", sa vada ce urmareste baiatul, dar fata il vede si"cade topita dupa el" , apoi urmeaza regretul, deceptia ;vezi? aici e naivitatea lor , e greu sa cunosti un om foarte bine !In rest, de acord cu ce ai scris .
Tycu
Postat pe 19 Ianuarie 2009 15:44
Mitica, marii aia psihologi (necitati de tine) nu ti-au spus si ca nu ne dam cu parerea ca psihologi si ca omul e expert in problema sa?

Nu ti-au povestit ca nu e bine sa interferezi cu propria ta parere si experienta terapia pe care o faci?

Sau e doar asa de sacaiala toata poliloghia ta?

Iti respect parerile personale, te respect ca om, te respect ca forumist, cred ca noua generatie merita incredere chiar si atunci cand greseste, cred ca si lacrimile sint bune la ceva, cred ca experientele proprii au efect benefic si chiar si nereusitele sint doar pentru a ne maturiza!

Si mai cred ca orice varsta e pentru invatare, lacrimi,iubire, zgomot si speranta!

Iti multumesc pentru perseverenta, ca altfel nu as fi avut posibilitatea sa cunosc aslte pareri si mai ales din cele ale generatiei ce ne urmeaza!

Poate e bine sa fii sfatos,Mitica, poate nu, nu vom sti in acest caz.

Propria mea experienta spune ca barbatilor de genul tau ar putea fi chiar simpatici daca s-ar relaxa putin!

Nu spun oleaca, ca provin din Bucuresti!

Noroc bun

dana_iesan
Postat pe 19 Ianuarie 2009 17:14
De la: dana_iesan, la data 2009-01-19 06:30:59pur si simplu nu inteleg cum de o intrebare simpla starneste polemici, iar de citit textele e dificil, ele fiind scrise fara pauze (si fiin d foarte lungi)

Keep the good work!

bine zis! nu numai ca barbatii romani sunt misogini , dar majoritatea sunt si trogloditi! nu au depasit stadiul luptelor cu sulita cand aveau doar o blana de animal in partile doznice!
cei peste 40 de ani nu stiu sa se poarte cu o femeie iar celalti mai mici nu au de la cine sa invete!
acum inteleg de ce femeile romance se casatoresc cu barbati din alte tari! cati barbati romani ati vazut casatoriti cu famei de alta cultura? foarte putini! si asta pt. ca nu ele nu suporta misoginii trogloditi!

Mult noroc, Dana

kagome_grace
Postat pe 19 Ianuarie 2009 18:34
De la: dana_iesan, la data 2009-01-19 17:14:51Mitica, marii aia psihologi (necitati de tine) nu ti-au spus si ca nu ne dam cu parerea ca psihologi si ca omul e expert in problema sa?

Nu ti-au povestit ca nu e bine sa interferezi cu propria ta parere si experienta terapia pe care o faci?

Sau e doar asa de sacaiala toata poliloghia ta?

Iti respect parerile personale, te respect ca om, te respect ca forumist, cred ca noua generatie merita incredere chiar si atunci cand greseste, cred ca si lacrimile sint bune la ceva, cred ca experientele proprii au efect benefic si chiar si nereusitele sint doar pentru a ne maturiza!

Si mai cred ca orice varsta e pentru invatare, lacrimi,iubire, zgomot si speranta!

Iti multumesc pentru perseverenta, ca altfel nu as fi avut posibilitatea sa cunosc aslte pareri si mai ales din cele ale generatiei ce ne urmeaza!

Poate e bine sa fii sfatos,Mitica, poate nu, nu vom sti in acest caz.

Propria mea experienta spune ca barbatilor de genul tau ar putea fi chiar simpatici daca s-ar relaxa putin!

Nu spun oleaca, ca provin din Bucuresti!

Noroc bun

: sml-ashamed0001: Multumesc pentru respect, si din partea mea la fel .Nu sunt psihologi anume, ci centre specializate in sondaje si cercetarea relatiilor intre oameni si....[ mai multe domenii] printre care si " relatia de cuplu" care este hobiul meu.Omul este expert in problema sa ? Chiar expert ,nu prea cred. Stimata domnita Dana , nicio data omul nu se,si nu se va cunoaste perfect pe el insusi., sunt multe lucruri in noi, despre noi pe care noi nu le stim dar se intampla se ni le vada alte persoane .; ne vedem unii pe altii. Imi cer iertare de expresie , dar dumneata ai putin individualism, adica " face ce vrea ,nu ma bag ca nu ma intereseaza" Sunt cazuri in care trebuie sa ajutam daca ne pricepem ! Daca unul va intreaba daca e bine sa se sinucida; ii spuneti fiecare face ce vrea ? Este bine ca multi[indicat fetele] sa urmareasca lunea la ANTENA 1 emisiunea "test de fidelitate" ; acolo nu sunt actori, este totul real, cred ca fetele au ce invata. Sa vada lacrimi si regrete, ireparabile , cele mai bune exemple pentru celelalte fete ; asta-i motivul deTV-ul da pe post aceasta emisiune .Lacrimile sunt bune , dar nu ar fii mai bine sa nu fie , ? ca multe sunt ireparabile !
Tycu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:18
Nu, nici pe departe... Emisiunile prezentate pe posturi si care sunt amintite mai sus nu au scop educational, sunt doar niste emisiuni de divertisment lucrate pentru a atrage o anumita categorie de privitori.
Nici nu cred ca posturile TV mai prezinta emisiuni educationale. Si daca exista, audienta lor este asa de scazuta incat au ajuns sa fie emisiuni de umplutura.
Prefer sa-mi petrec timpul citind o carte, uitandu-ma pe discovery channel, science, history, space, tech, animal planet, national geographic, travel si lista poate continua. Sau as putea privi un film.
Si ca sa fiu si la subiect: nu, nu este o rusine sa te casatoresti virgina. Nu, nu este o rusine nici daca te casatoresti si nu mai esti virgina. Este alegerea fiecaruia, toti avem dreptul sa alegem, ne-am nascut cu acest drept.
fantome
Postat pe 20 Ianuarie 2009 14:40
De la: fantome, la data 2009-01-20 14:40:19Nu, nici pe departe... Emisiunile prezentate pe posturi si care sunt amintite mai sus nu au scop educational, sunt doar niste emisiuni de divertisment lucrate pentru a atrage o anumita categorie de privitori.
Nici nu cred ca posturile TV mai prezinta emisiuni educationale. Si daca exista, audienta lor este asa de scazuta incat au ajuns sa fie emisiuni de umplutura.
Prefer sa-mi petrec timpul citind o carte, uitandu-ma pe discovery channel, science, history, space, tech, animal planet, national geographic, travel si lista poate continua. Sau as putea privi un film.
Si ca sa fiu si la subiect: nu, nu este o rusine sa te casatoresti virgina. Nu, nu este o rusine nici daca te casatoresti si nu mai esti virgina. Este alegerea fiecaruia, toti avem dreptul sa alegem, ne-am nascut cu acest drept.
: sml-confused0006: De ce vorbesti prostioare ?[ scuza expresia } ,acele emisiuni sunt perfect reale, nu lucrate, stiu din surse sigure care lucreaza in echipa .Ele sunt transmise cu scop educational,ca sa vada tineretul [ mai ales fetele] ca [ nu in toate cazurile] ce se poate intampla daca te grabesti intr-o relatie de cuplu .Ca nu vor unii si unele sa nu le considere educationale , asta-i treaba lor ;.si interesant este ca ridica audienta TV-ului .Si pe Canal D este ' Fata lui tata' si 'infidelitati' pe Prima ; emisiuni educationale si REALE . Nu, nu este rusine sa te casatoresti virgina ,daca fata nu e virgina ,aici depinde de situatii [cauze], daca trebuie sa fie sau nu rusine !!
Tycu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 15:54
va promit ca asta e ultimul mesaj, caci se pare ca ramanem la stadiul colocvial si nu progresa si dam lectii necerute celorlalti.

Mitica, cine vorbeste de sinucidere?

Da, daca esti fan al acelor emisiuni si izvorul intelepciunii tale se rezuma la test de nu stiu ce, imi pare rau, nu ai urmarit cum se fac emisiunile astea? Sint falsuri. Am pretentia ca ne ridicam si privim peste ele.

Da, este eul orb, cel despre care vorbesti, dar nu stiu cum poti avea tu acces la acest eu la fetele libere care posteaza aici?

Dar de eul tau orb cine are grija? Ca cel care e preocupat de al altora fuge de al sau!

Cred ca esti un exemplar cu care se poate exersa toleranta, ca oricum ai pozitiona problema tu o tii una si buna: pe a ta!

Daca psihologia de Antena 1, din emisiunile ce par a fi dar nu sint este modelul atunci fetelor FUGITI!

Eu va admir si va doresc noroc si sansa!

Dana

dana_iesan
Postat pe 21 Ianuarie 2009 05:19
Ba da, asa cum sustine si Dana, acele emisiuni sunt false. Trebuie sa facem diferenta intre divertisment si educatie. Acele emisiuni dunt pline de prostie si violenta. Sper sa fie interzise. Eu nu as vrea sa risc ca copilul meu (inca nu am copii) sa vada una din emisiunile respective.
Si inca ceva, nici copii, nici tinerii nu se educa cu televizorul. Imi cer scuze ca am deviat de la subiect.
Inca ceva, Mitica stiu ca vei raspunde iar si inteleg si de ce: vrei doar sa ai ultimul cuvant.
fantome
Postat pe 21 Ianuarie 2009 08:37
De la: dana_iesan, la data 2009-01-21 05:19:12va promit ca asta e ultimul mesaj, caci se pare ca ramanem la stadiul colocvial si nu progresa si dam lectii necerute celorlalti.

Mitica, cine vorbeste de sinucidere?

Da, daca esti fan al acelor emisiuni si izvorul intelepciunii tale se rezuma la test de nu stiu ce, imi pare rau, nu ai urmarit cum se fac emisiunile astea? Sint falsuri. Am pretentia ca ne ridicam si privim peste ele.

Da, este eul orb, cel despre care vorbesti, dar nu stiu cum poti avea tu acces la acest eu la fetele libere care posteaza aici?

Dar de eul tau orb cine are grija? Ca cel care e preocupat de al altora fuge de al sau!

Cred ca esti un exemplar cu care se poate exersa toleranta, ca oricum ai pozitiona problema tu o tii una si buna: pe a ta!

Daca psihologia de Antena 1, din emisiunile ce par a fi dar nu sint este modelul atunci fetelor FUGITI!

Eu va admir si va doresc noroc si sansa!

Dana

: sml-confused0006: Domnita Dana , 'se pare ca nu prea s-a inteles' , in legatura cu sinuciderea , a fost un exemplu banal ales la intamplare, am vrut sa arat[din cate am inteles pe acest forum ] ca dumneata ai ceva 'comun 'cu individualismul, mai clar, " faci ce vrei ca nu ma intereseaza , fiecare pentru el " asa-i ? Domnita Dana , afla si matale si ceilalti "necredinciosi" ca acele emisiuni sunt perfect reale , cunosc persoane din echipa lui Adascalitei,pe el l-am vazut personal, stiu cum se fac, am icredere si in emisiunile lui Ernest , si ale lui Cobe, si sunt date cu scopul de exemple pentru alti !Iarta-ma ,dar aveam pretentia la matale sa sti acest lucru ; adevarat ca e liber sa le inteleaga fiecare cum vrea ,in functie de capacitatea lui de a intelege! Acel "eu orb" il poti vedea la o persoana , numai daca il cunosti foarte bine, daca stai langa el un timp,ii cunosti caracterul lui si nu pe un forum,asa ca nu vad ce legatura are cu fetele libere.Aici e vorba de conceptia lor despre relatia lor, viitorul lor , ca sunt [am citit] multe conceptii gresite,le arati care e gresala si cum e bine sa faca,[ nu obligatoriu], sa nu greseasca !; nu are legatura cu acel 'eu' , e bine sa nu ne aruncam cu cuvinte , unde nu am inteles! In rest , toate bune ! P.S. Am sa incerc , sa-i rog pe realizatorii acestor emisiuni sa confirme sau infirme realul lor , pe posturile TV. !
Tycu
Postat pe 21 Ianuarie 2009 12:31
De la: fantome, la data 2009-01-21 08:37:58Ba da, asa cum sustine si Dana, acele emisiuni sunt false. Trebuie sa facem diferenta intre divertisment si educatie. Acele emisiuni dunt pline de prostie si violenta. Sper sa fie interzise. Eu nu as vrea sa risc ca copilul meu (inca nu am copii) sa vada una din emisiunile respective.
Si inca ceva, nici copii, nici tinerii nu se educa cu televizorul. Imi cer scuze ca am deviat de la subiect.
Inca ceva, Mitica stiu ca vei raspunde iar si inteleg si de ce: vrei doar sa ai ultimul cuvant.
: sml-cool0016: Nuu, 'fantome' acele emisiuni sunt reale asa cum suntem noi pe acest pamant !si sunt educative. Asa e ,arata prostie si violenta , adica prostia si regretele persoanelor inselate si violenta tot a lor , ca la asta le aduce in stare .Interzise nu se poate , ca suntem multi care le cerem !Ciudata conceptie la o viitoare mamica , despre educarea copilului ei. Daca ii astupi toate caile cu exemple rele,si explicarea ce trebuie sa ia din ele si ce nu, nu stiu cum va ajunge de educat acel copil mai tarziu ! . Si televizorul contribuie foarte mult la educarea unui copil ! In rest , toate bune !
Tycu
Postat pe 21 Ianuarie 2009 13:08
"mitica" tu chiar crezi ca emisiunilea astea sunt educative?
pe bune acum?
cum sa crezi ca e educativ sa lasi copilul sa se uite la asa ceva?!
ce sa vada?
cat de prosti sunt in special barbatii care cad in plasa pentru o p...a?!
nu. Imposibil!
Si eu cred ca sunt false si sincer nu vad nici un gram de educatie in ele.
alina06_grace
Postat pe 21 Ianuarie 2009 16:31
De la: alina06, la data 2009-01-21 16:31:28"mitica" tu chiar crezi ca emisiunilea astea sunt educative?
pe bune acum?
cum sa crezi ca e educativ sa lasi copilul sa se uite la asa ceva?!
ce sa vada?
cat de prosti sunt in special barbatii care cad in plasa pentru o p...a?!
nu. Imposibil!
Si eu cred ca sunt false si sincer nu vad nici un gram de educatie in ele.
: sml-happy0144: Domnita alina06 , acele emisiuni sunt reale,asa cum suntem noi pe pamant , mai ales la ANTENA 1 , cunosc oameni din echipa, am vazut cum se fac .Ce legatura are copilul cu asa ceva , ce intelege el ? Inseamna ca, dupa parerea ta , nici filme cu imagini, porno sa nu dea ca se uita copiii ? ; eeee ! nici chiar asa !!!!!ele sunt educative, pentru tinerii[ mai ales fete , zic eu ], ca sa vada ce inseamna sa te arunci intr-o relatie, fara sa cunosti omul in interiorul lui, si intentile lui !Voi va multumiti ca daca vedeti ca fata ii cara la palme si pumni baiatului, inseamna ca e " violenta si sa nu ne uitam" ! Nici CNA-ul nu da voie sa dea falsuri, la asta nu v-ati gandit?
Tycu
Postat pe 22 Ianuarie 2009 12:17

Ce naiv esti mitica sa crezi asa ceva Doamne fereste de barbati ca tine bine ca nu am mai intalnit nici unul cu mentalitatile tale!!!DE CE NU NE LASI IN PACE SI NU-TI CAUTI DE LUCRU AI INTINS COARDA PREA MULT!NU-TI AJUNGE?
Cypcip
Postat pe 22 Ianuarie 2009 13:23
De la: Cypcip, la data 2009-01-22 13:23:54
Ce naiv esti mitica sa crezi asa ceva Doamne fereste de barbati ca tine bine ca nu am mai intalnit nici unul cu mentalitatile tale!!!DE CE NU NE LASI IN PACE SI NU-TI CAUTI DE LUCRU AI INTINS COARDA PREA MULT!NU-TI AJUNGE?
: sml-happy0044: OOOOO! buna dimineata si bine ai revenit cypcip , ca nu ..prea..te-am mai vazut p'aci pe forum, am crezut ca te-a furat vreun rus!Era bine daca ai fi gasit un barbat ca mine .!! Am vrut sa te intreb mai demult daca varsta pe care ai puso este adevarata ? ca nu pare sa fie reala !eu cred ca mai mult de 10 anisori nu ai ! ID-ul cypcip, imaginea ta nu o ai [?], gandirea e asa cum e ,[!!], toate astea apartin unei fetite de 10 anisori razgaite ca tine !
Tycu
Postat pe 22 Ianuarie 2009 15:41
Nu am 10 ani sigur iti zic, am mai scris pe forum dar nu la acest subiect caci mi-e cam sila, da varsta este adevarata stai calm si din punctul meu de vedere gandesc f bine, si hai sa-ti zic una tare am studiat psihologia curios nu ca sunt open mind and without olds ideas no???
Cypcip
Postat pe 22 Ianuarie 2009 15:58
In primul rand la Test de fidelitate si fata lu tata, la care ma uit si eu ca ma distrez copios, scrie inca de la inceputul emisiunii ca personajele sunt fictive. Stiu ce vei spune in continuare " personajele sunt fictive dar povestea e reala"
In al doilea rand, emisiunea lui Ernest nu are nici macar un gram de adevar, sunt oameni alesi la casting, e un rol jucat dupa un scenariu scris ca si in filme si pe deasupra sunt platiti in functie de cat de mult sunt dispusi sa exagereze in acest rol.
Nu are legatura cu educatia ci doar cu divertismentul, chiar ei recunosc acest lucru. Si nici eu nu vorbesc din basme, vorbe auzite la colt de strada ci din informatii sigure.
Nu mai veni si vinde gogosi si pastreaza titlul acestui topic. Vrei sa oferi serviciile tale de specialist aici? Ai spus parerea ta acum lasa pe fiecare cu parerea lui (suntem oameni liberi, "gandeste liber" dupa cum spune Antena 1), nu ne mai contrazice si nu mai incerca sa ne obligi sa fim deacord cu ideile tale.Deschide un cabinet si da celor care vor sa te viziteze/asculte lectiile tale de viata si ideile tale, sau scrie o carte si public-o sa o citeasca doar cine vrea.
Nu suntem obligati sa fim deacord cu ideile tale.
Stiu ca vei continua sa ataci si vorbele mele, caci dupa cum spunea si Fantome iti place sa ai ultimul cuvant.
nec_simi
Postat pe 22 Ianuarie 2009 16:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am nevoie de un sfat...URGENT!!! 77 De la: evelinne 6 Mai 2014 20:13
vand costum barbatesc deosebit 1 De la: lady_p 2 Noiembrie 2009 11:10
Botez 25 De la: franziska_eu 20 Februarie 2012 11:11
cununia religioasa plictisitoare... 86 De la: oanaiulliana 20 Mai 2010 08:41
ceva deosebit 2 De la: Cassey 22 Aprilie 2010 14:51