Mai multe
De la: adina_miha3la, la data 2009-02-16 11:53:00De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-15 20:24:45De la: adina_miha3la, la data 2009-02-15 15:21:35Ti-as spune ceva Mitica...dar nu vreau sa te jignesc! Daca nu vrei sa fii jignit si judecat de noi...te rog stai in banca ta si nu mai judeca femeile...altfel vei suporta consecintele... De ce nu gandesti inainte de a scrie aici, si a debita asemenea aiureli prostesti ;gandeste mai intai, nu vezi ca vorbesti numai prostii ??;de ce din pacate pentru mine nu te-ai certat cu logodnicul tau , si cand am spus eu ca tu esti"murdara"?;-eu am spus la general? Si afla,asta pentru cultura ta ,ca :daca la o femeie ii iei virginitatea cu forta si apoi o iei de sotie, asta nu se mai numeste viol, legea nu te condamna . ! iar cei care violeaza,poate au motivele lor,asa ca nu toti trebuie condamnati .!!
|
||
|
Tycu Postat pe 16 Februarie 2009 14:06 |
||
|---|---|---|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-16 14:06:08De la: adina_miha3la, la data 2009-02-16 11:53:00De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-15 20:24:45De la: adina_miha3la, la data 2009-02-15 15:21:35 :daca la o femeie ii iei virginitatea cu forta si apoi o iei de sotie, asta nu se mai numeste viol, legea nu te condamna . ! iar cei care violeaza,poate au motivele lor,asa ca nu toti trebuie condamnati .!! |
||
|
rocsanyk3 Postat pe 16 Februarie 2009 16:16 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-16 14:06:08De la: adina_miha3la, la data 2009-02-16 11:53:00De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-15 20:24:45De la: adina_miha3la, la data 2009-02-15 15:21:35Ti-as spune ceva Mitica...dar nu vreau sa te jignesc! Daca nu vrei sa fii jignit si judecat de noi...te rog stai in banca ta si nu mai judeca femeile...altfel vei suporta consecintele... poftim au motivele lor?nu trebuie judecati?Deci violatorii nu trebuie judecati dar fetele care nu mia sunt virgine da?Tu citesti ce scrii aici?
|
||
|
|
||
|
alina Postat pe 16 Februarie 2009 16:18 |
||
|
si te mai rog sa nu raspunzi la misto... ex: sa nu ma enervez ca fac riduri sau ca sunt tanara... de ce zic ca-i nebun si animal violatorul etc.... pe langa ceea ce am intrebat Daca esti dragut, as vrea doar niste exemple concrete ... |
||
|
rocsanyk3 Postat pe 16 Februarie 2009 16:21 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-16 13:04:10De la: alina_manuela, la data 2009-02-15 23:02:58De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-15 20:24:45De la: adina_miha3la, la data 2009-02-15 15:21:35Ti-as spune ceva Mitica...dar nu vreau sa te jignesc! Daca nu vrei sa fii jignit si judecat de noi...te rog stai in banca ta si nu mai judeca femeile...altfel vei suporta consecintele... de unde le tot scoti pe astea cu [avantajul barbatilor] ca ma omori cu zile (de ras).In ce le priveste pe celelalte domnisoare nu-mi permit eu sa le zic "sa nu se mai lege de tine", e intre voi; nu sunt de acord cu tine oricum chiar daca nu mai sunt asa vehementa cu tine ca alte persoane.Mi-am dat seama ca nu are rost, stii ca si eu m-am infuriat teribil pe tine la inceput.
|
||
|
alina Postat pe 16 Februarie 2009 16:23 |
||
De la: alina_manuela, la data 2009-02-16 16:23:15De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-16 13:04:10De la: alina_manuela, la data 2009-02-15 23:02:58De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-15 20:24:45De la: adina_miha3la, la data 2009-02-15 15:21:35Ti-as spune ceva Mitica...dar nu vreau sa te jignesc! Daca nu vrei sa fii jignit si judecat de noi...te rog stai in banca ta si nu mai judeca femeile...altfel vei suporta consecintele... : sml-mad0225: Stiu ca nu ai fost niciodata de acord cu mine,chiar daca stiai ca am avut dreptate ,asta te face sa te simpatizez, si sa nu ma cert cu tine . ; cand mai pui cate o idee pe forum sa lasi pisicile jos ca te perturbeaza in idei!.Sa mai pui poze ca am vazut, esti foarte frumoasa,si ti-am pus pozele ca fundal pe aparatul meu . Alinuta , in legatura cu avantajul barbatilor, cu virginitatea , cu fidelitatea , si cu toate astea ,afla ca sunt obiceiuri, traditii, de multe, multe sute de ani , si asa s-au pastrat pana acum ,daca eu spun ca asa este, nu sunt eu de vina ! daca nu va convin de ce nu incercati sa le schimbati voi ?schimbati-le si nu va mai luati de mine.!In legatura cu violul, citeste ce i-am spus si ei rocsanyk3 . In rest toate bune, oltencutei
|
||
|
Tycu Postat pe 16 Februarie 2009 17:10 |
||
De la: rocsanyk3, la data 2009-02-16 16:21:36si te mai rog sa nu raspunzi la misto... ex: sa nu ma enervez ca fac riduri sau ca sunt tanara... de ce zic ca-i nebun si animal violatorul etc.... pe langa ceea ce am intrebat Scuza-ma ca din cauza mea te-ai infierbantat asa, si asta din cauza ca nu ai inteles;in cazul violatorului, eu nu m-am referit la pedeapsa legii, eu m-am referit la cauzele sufletesti de i-a indemnat pe unii [ nu la toti]sa faca asta ;fetele se multumesc sa spuna "nenorocit trebuie pedepsit" fara sa se intrebe ce l-a indemnat sa faca asta !Cauze ?- sunt multe . sa zicem betia, sau fata l-a provocat prin purtari si imbracaminte,[ex.discotecile],o cauza frecventa, dragostea; baiatul o iubeste, si fata il paraseste pentru altul, un caz recent la noi cand fata radea de unul ca e ipotent si i-a aratat el...!si multe cauze sufletesti .Este adevarat ca trebuie pedepsiti prin lege, dar nu trebuie lovit in sufletul lor !Sunt si bestii care o fac sa-si satisfaca obsesia si poftele animalice, da pentru ei..streangul de gat .La asta m-am referit ! .
|
||
|
Tycu Postat pe 16 Februarie 2009 17:31 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-16 17:10:17De la: alina_manuela, la data 2009-02-16 16:23:15De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-16 13:04:10De la: alina_manuela, la data 2009-02-15 23:02:58De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-15 20:24:45De la: adina_miha3la, la data 2009-02-15 15:21:35Ti-as spune ceva Mitica...dar nu vreau sa te jignesc! Daca nu vrei sa fii jignit si judecat de noi...te rog stai in banca ta si nu mai judeca femeile...altfel vei suporta consecintele... pai noi asta facem le schimbam, dar se pare ca tu esti impotriva; oricum aceste obiceiuri au fost pastrate de barbati ca tine probabil, care au foat "ajutati" de prostia femeilor care stateau sub papucul lor, dar GATA. Nici un BARBAT nu-mi va spune mie ca sa fac vreodata, si nu-mi va reprosa mie ceva legat de virginitate, clar?E a mea fac ce vreau cu ea, nu are nimeni de ce sa se amestece.Cine ma vrea, ma vrea pt omul care sunt si nu pt altceva. Nu ma perturbeaza nimic in idei, stiu f bnine cine sunt, ce pot si ce vreau si nimeni nu-mi va spune contrariul. Si NU niciodata nu am fost de acord cu tine, pt ca stiu ca NU ai dreptate. |
||
|
alina Postat pe 16 Februarie 2009 17:51 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-16 17:31:13De la: rocsanyk3, la data 2009-02-16 16:21:36si te mai rog sa nu raspunzi la misto... ex: sa nu ma enervez ca fac riduri sau ca sunt tanara... de ce zic ca-i nebun si animal violatorul etc.... pe langa ceea ce am intrebat Nu exista NICI O SCUZA pt viol, ai auzit?NU EXISTA! Nu e loc de discutie aici, nu exista circumstante atenuante pt asa ceva; din pct meu de vedere i-as CASTRA fara discutie, cred ca a fi om se defineste prin ceva mai multe lucruri care ne deosebesc de animale. |
||
|
alina Postat pe 16 Februarie 2009 17:56 |
||
| CORECT. Nu exista nici o scuza pentru un viol, absolut niciuna. | ||
|
fantome Postat pe 17 Februarie 2009 08:37 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-16 17:31:13De la: rocsanyk3, la data 2009-02-16 16:21:36si te mai rog sa nu raspunzi la misto... ex: sa nu ma enervez ca fac riduri sau ca sunt tanara... de ce zic ca-i nebun si animal violatorul etc.... pe langa ceea ce am intrebat Daca tu ai impresia ca vreo femeie "cere" sa fie violata, prin comportament cred ca nu esti asa bun psiholog cum te credeai, si mai am un motiv pt care spun asta:violulu e o demonstratie de forta, de furie a violatorului in legatura cu viata sa in general si nu are nicio legatura cu atractia pt o femeie, pricepi, domnu psiholog?(mai documenteaza-te) Trebuie pedepsiti prin lege , cum ai spus si tu, dar si loviti in sufletul lor, pt ca la randul lor si ei tot asta au facut si pt ca oricum nu au suflet. Eu nu prea cred in regrete si in a doua sansa, sunt putini cei care regreta sincer si care merita aceasta a doua sansa.Nu exista scuze, nici iertare pt asa ceva. Este un proverb arab plin de intelepciune care spune cam asa:ce s-a intamplat o data poate sa nu se mai intample, dar ce s-a intamplat si a doua oara cu siguranta se va intampla si a treia. Trage singur concluziile, cati sunt care au gresit o sg data in viata? |
||
|
alina Postat pe 17 Februarie 2009 08:59 |
||
De la: alina_manuela, la data 2009-02-17 08:59:40De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-16 17:31:13De la: rocsanyk3, la data 2009-02-16 16:21:36si te mai rog sa nu raspunzi la misto... ex: sa nu ma enervez ca fac riduri sau ca sunt tanara... de ce zic ca-i nebun si animal violatorul etc.... pe langa ceea ce am intrebat Ti-am spus de mai multe ori, daca nu intelegi , intreaba si nu mai aduce asemenea aberatii. Cand am spus eu ca femeia cere sa fie violata ?; este adevarat ca o cauza a violului este si comportamentul provocator al femeii,dar nu ca cere ea . Se spune ca [adevarat este] femeia este un rau necesar la casa barbatului,voi vedeti toate prin prisma femeiasca ,barbatul sa fie cum vreti voi si gata dar fara sa-i intelegeti si pe ei.Si eu spun ca aceasta fapta trebuie pedepsita de lege,sunt si unele bestii ce folosesc forta pentru poftele lor, streangul pntru ei,dar la cei cu motive sentimentale trebuie intelesi si iertati uman [dar penal nu]Nu intelegi ca si barbatii au sentimente, au orgoliu, au suflet ? de ce sa lovesti in ele ?
|
||
|
Tycu Postat pe 17 Februarie 2009 13:01 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-16 14:06:08De la: adina_miha3la, la data 2009-02-16 11:53:00De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-15 20:24:45De la: adina_miha3la, la data 2009-02-15 15:21:35Ti-as spune ceva Mitica...dar nu vreau sa te jignesc! Daca nu vrei sa fii jignit si judecat de noi...te rog stai in banca ta si nu mai judeca femeile...altfel vei suporta consecintele... Imi cer scuze fetelor...ca am spus de 2 ori ca nu mai vb pe acest subiect...dar nu pot sa ma abtin la cata prostie omeneasca exista la acest om...MITICA...Cum poti sa spui tu Mitica ...ca legea nu te condamna daca iei de sotie femeia pe care ai violat-o??? Tu gandesti ceea ce scrii aici??? Stii de ce nu ai raspuns in fata legii??? Pt ca femeia aia nu a facut plangere la politie...Dar stau si ma gandesc cum de nu i-a fost sila sa te ia de sot...cum de nu i-a fost sila sa o mai atingi...ma dezgusti...dar poate ca erau alte timpuri si ii era rusine si frica sa nu o judece lumea si a fost nevoita sa te suporte tot restul vietii ei...DAR TU NU TREBUIA SA RAMAI NEPEDEPSIT! Cum poti tu sa spui ca violatorii au motivele lor si ca nu trebuie condamnati...deci tu nu gandesti ceea ce spui aici...Mitica nu exista motive...tu gandesti asa pt ca esti un violator...! Ai devenit un violator...pt ca ori esti un obesedat, ori nu ai fost in stare sa ai o femeie "in patul tau" de bunavoie, sa vrea si ea asta, sa te doreasca, sa te iubeasca...esti un NIMENIBine...hai sa lasam asta deoparte si sa trecem la altceva...tu iti respecti sotia? O iubesti? Ca din cate am observat eu...nu! Pui poze cu fetele de pe forum "ca fundal pe aparatul tau"...vorbesti cu ele de parca ai fii mare cuceritor de femei...sa-ti fie rusine...mi-e sila...I-am multumit lui Dumnezeu si ii multumesc in fiecare seara..ca mi-a dat un sot care ma respecta, care ma iubeste asa cum spui tu ca sunt "murdara si pacatoasa"...pt ca se minuneaza si se amuza la cate prostii gandesti si spui aici...Bine ca barbatii din lumea asta nu sunt ca tine...sau poate ca ei se pot numi BARBATI...TU NU...Te rugam sa ne faci un serviciu...iesi de pe acest forum...ca la varsta ta ar trebui sa ai alta ocupatie...Aaaa..era sa uit....DU-TE LA UN PSIHIATRU.. |
||
|
mihaelamitea Postat pe 17 Februarie 2009 13:53 |
||
Fetelor de ce va injositi discutand cu acest MAGAR MITICA?Chiar nu va inteleg?Nu vedeti ca omul asta e complet bolnav psihic?Eu am incetat de mult sa-i mai raspund...discutia asta despre viol imi dovedeste ca este mai grav decat credeam Fetelor,ma repet:NU-L MAI BAGATI IN SEAMA!!!!!Indiferent de argumentele voastre,el o tine pe a lui.Cum spuneam singura solutie de a scapa de el este IGNORAREA.
|
||
|
klarra Postat pe 17 Februarie 2009 15:13 |
||
De la: klarra, la data 2009-02-17 15:13:57Fetelor de ce va injositi discutand cu acest MAGAR MITICA?Chiar nu va inteleg?Nu vedeti ca omul asta e complet bolnav psihic?Eu am incetat de mult sa-i mai raspund...discutia asta despre viol imi dovedeste ca este mai grav decat credeam Ai dreptate Klarra...dar chiar nu am putut sa raman indiferenta la prostiile lui Mitica...Mi-am zis de 2 ori ca nu-l mai bag in seama si nu m-am tinut de cuvant...dar a 3-a oara...PROMIT...si asa voi face..Un bolnav psihic merita ignorarea noastra... Deci, Mitica, de acum...bla, bla, bla...bla, bla, bla... Va pup fetelor... |
||
|
mihaelamitea Postat pe 17 Februarie 2009 15:49 |
||
De la: klarra, la data 2009-02-17 15:13:57Fetelor de ce va injositi discutand cu acest MAGAR MITICA?Chiar nu va inteleg?Nu vedeti ca omul asta e complet bolnav psihic?Eu am incetat de mult sa-i mai raspund...discutia asta despre viol imi dovedeste ca este mai grav decat credeam Lasa pe magarul de Mitica , mai bine spune cine e fraerul din fata bradului [poza de pe avatar] care tine in brate o "patata"? sa nu se murdareasca pe maini !
|
||
|
Tycu Postat pe 17 Februarie 2009 16:43 |
||
De la: adina_miha3la, la data 2009-02-17 13:53:37De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-16 14:06:08De la: adina_miha3la, la data 2009-02-16 11:53:00De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-15 20:24:45De la: adina_miha3la, la data 2009-02-15 15:21:35Ti-as spune ceva Mitica...dar nu vreau sa te jignesc! Daca nu vrei sa fii jignit si judecat de noi...te rog stai in banca ta si nu mai judeca femeile...altfel vei suporta consecintele... Esti fantastica!! De unde ma cunosti asa de bine ,ce fel de om sunt,ca eu nu te tin minte, ne-am mai intalnit noi ?interesant !!!!! Nu inteleg de ce iti ceri scuze fetelor ca-mi scrii mie ?;esti subalterna lor ? Nuu, nu cunosti legea , pentru cultura ta , care e cat de la pamant pana la genunchiul broastei ,afla ca : daca baiatul face viol , si fata vrea sa se casatoreasca cu el, indiferent daca a facut sau nu mai inainte plangere, atunci cade prezumtia de viol si se anuleaza automat plangerea, intreaba pe altii mai "cetiti" . am spus eu ca violatorii nu trebuie condamnatii? ,trezeste-te ,am spus sa se tina cont de motive sentimentale !Am impresia ca il tii sub"papuc" pe sotul tau ,dar ciudata iubire din partea lui. ;vom vedea mai tarziu , cand o "deschide ochii" mai bine , sa vada ce are langa el.. In legatura cu pozele pe fundal,e vorba de o singura persoana , e o problema personala de ne permitem sa vorbim asa , care nu te intereseaza pe tine .Nu mai spune asa despre mine ca poate sotul tau si altii, o sa creada ca ne-am cunoscut in particular, de ma cunosti asa, fara stirea lor si-l faci gelos !
|
||
|
Tycu Postat pe 17 Februarie 2009 17:37 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-17 13:01:59 comportamentul femeii este o cauza a violului doar atunci cand barbatul este un violator ... pentru toti ceialti barbati normali fetele respective sunt doar apetisante nu posibile victime asa cum sunt pentru un violator te rog nu baga in aceeasi oala toti barbatii lasand impresia ca toti putem devenii asa daca suntem suficienti starniti de fete . nu este deloc asa si din partea mea astept cu mare placere intrarea in vigoare a legii privind castrarea violatorilor |
||
|
mau77mau Postat pe 17 Februarie 2009 18:06 |
||
De la: mau, la data 2009-02-17 18:06:23De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-17 13:01:59 Dupa ce criterii separi pe violatori de ceilalti ? ca nu scrie asa ceva pe spatele lor ? Ori care barbat poate fi un "posibil violator" numai sa aiba motivul,poate calugarii.....!dar mai stii ?!!!!!!Iar cu castratul lasa-i pe altii !!si tu fugi de acolo !
|
||
|
Tycu Postat pe 17 Februarie 2009 19:24 |
||
|
||
|
fantome Postat pe 18 Februarie 2009 08:22 |
||
De la: fantome, la data 2009-02-17 08:37:36CORECT. Nu exista nici o scuza pentru un viol, absolut niciuna.: sml-confused0006: Prostia asta este o parere personala a ta, n-o generaliza.!Ai rabdare sa mai cresti si sa mai capeti experienta vietii!
|
||
|
Tycu Postat pe 18 Februarie 2009 09:20 |
||
De la: mau, la data 2009-02-17 18:06:23De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-17 13:01:59 perfect de acord cu tine mauPt. Mitica Avand in vedere ca practic, legal...o femeie nu poate viola un barbat sa zicem ca ii trag una zdravana in tesuturile mai moi, incat sa aiba probleme cu "mostenitorii" daca intelegi ce vreau sa spun; din motive enumerate de tine mai sus(m-a refuzat, a ras de mine...) inseamna ca din pct de vedere moral sunt scuzata nu?, el m-a provocat, am si eu sentimente, orgoliu, suflet ? de ce sa loveasca in ele ? Nu?Legat evident pot fi trasa la raspundere. |
||
|
alina Postat pe 18 Februarie 2009 09:25 |
||
De la: alina_manuela, la data 2009-02-18 09:25:03De la: mau, la data 2009-02-17 18:06:23De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-17 13:01:59 Da ,o fata nu poate viola un baiat. Explicat mai clar; fapta de viol,e ceva oribil, si trebuie pedepsita penal.; aici si eu sunt de acord ,fata are si ea sentimente, orgoliu ,suflet care trebuiesc respectate .Dar un viol se face din mai multe motive.Noi ne bucuram ca faptasul e arestat, si gata.-dar sa ne intrebam, ce l-a determinat sa faca asta ? In multe cazuri si fata are cea mai mare vina,prin tinuta si comportamentul ei.!!mai sunt si motive sentimentale la baiat de care unele fete isi bat joc de ele, pai alea chiar merita violate,; asa ca omeneste, multe motive nu trebuiesc condamnate moraliceste [numai penal]!Nu mai privi din prisma femeiasca, priveste si din cea barbateasca .!!!!
|
||
|
Tycu Postat pe 18 Februarie 2009 11:07 |
||
|
Nici nu ma puteam astepta la alt raspuns. Daca cineva ar viola-o pe sotia ta sau pe fiica ta, ai mai crede la fel.Crezi ca ai sta sa te gandesti ce a fost in sufletul lui cand a violat-o?Crezi ca numai cele care poarta fuste scurte sunt violate.O bestie e o bestie asta este violatorul si nu cred ca el se pierde in amanunte de genu ca fata a fost provocatoare, orice femeie ii poate fi victima.Despre indivizii aia care violeaza femei batrane ce zici, ii provoaca prin comportament nu? Te inseli amarnic, ai ajuns la o varsta si nu ai invatat nimic in viata asta. Un violator merita castrat asta merita,pt ce sa ne gandim la sufletul lui, el s-a gandit la sufletul celei pe care a mutilat-o sufleteste, pt ca asta a facut. Si nu mai imi spune mie ca privesc prin prisma femeiasca, privesc prin prisma umana, dc stii ce e aia;dar nu cred tu o cunosti doar pe cea de violator. Si oricum ai intoarce-o violulu nu are nici o scuza si cel care il comite nu este "om" in adevaratul sens al cuvantului, este un ANIMAL. |
||
|
alina Postat pe 18 Februarie 2009 13:06 |
||
| eu v-am pierdut pe parcurs dar cum doamne ati ajuns la viol da la iubire nevinovata a unei fete de 17 ani | ||
|
MONYK_ADRIANA Postat pe 18 Februarie 2009 15:14 |
||
De la: alina_manuela, la data 2009-02-18 13:06:29Nici nu ma puteam astepta la alt raspuns. Alina, ce naiba spusei eu, si ce naiba intelesasi tu muica !Cred ca te ameteste mirosul florilor, de nu intelegi .Am spus clar, ca violul este ceva murdar si trebuie pedepsit penal .-daca cineva ar viola-o pe fata, este o bestie animalica si eu il voi ucide, daca cineva mi-ar viola sotia ,caut sa aflu motivul, daca a facuto pentru poftele lui, il ucid, dar daca,exemplu[au fost cazuri]ea i-a fost mai demult amanta fiind cu mine si fara stirea mea l-a parasit si el s-a razbunat.? in cazul asta o iau de mana pe ea i-o duc plocon si pe el il felicit . Nu, nu-i baga pe toti violatorii in aceeas oala !nu pentru toti orice femeie poate sa-i fie victima ; e adevarat ca printre ei sunt si acele bestii, care merita castrati si spanzurati de limba,dar nu toti, sunt cazuri, si cazuri.Da , penal violul nu are nici o scuza!Si numai cauta sa scoti partea femeiasca nevinovata , cum e ??;"pana cand cateaua nu da din coada ,nici cainele nu se ia de ea" .. este ? Eupe mess. dau mai bine lectii.!
|
||
|
Tycu Postat pe 18 Februarie 2009 16:35 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-18 09:20:36De la: fantome, la data 2009-02-17 08:37:36CORECT. Nu exista nici o scuza pentru un viol, absolut niciuna.: sml-confused0006: Apropos de crescut... nu mai am cum. Acum imbatranesc, este cursul vietii. Si nu am spus nici o prostie. NU EXISTA SCUZA SAU CIRCUMSTANTA ATENUANTA PENTRU VIOL. |
||
|
fantome Postat pe 19 Februarie 2009 08:44 |
||
De la: fantome, la data 2009-02-19 08:44:39De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-18 09:20:36De la: fantome, la data 2009-02-17 08:37:36CORECT. Nu exista nici o scuza pentru un viol, absolut niciuna.: sml-confused0006: Da , batraneta e o "boala" care nu scapa nimeni de ea. Legal [penal], violatorul trebuie pedepsit, eu ma refeream la motivele care l-au determinat sa faca violul.
|
||
|
Tycu Postat pe 19 Februarie 2009 09:22 |
||
Cum spuneam si mai devreme,acest Mitica e un PSIHOPAT. Mai are cineva o indoiala?
|
||
|
klarra Postat pe 19 Februarie 2009 15:33 |
||
Nu mai inteleg nimic, am incercat sa pricep ce e mintea lui dar nu cred ca voi reusi
|
||
|
alina Postat pe 19 Februarie 2009 15:37 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Lumanarile | 13 | De la: flowerpower 25 Februarie 2010 14:10 |
| Cum pot sa imi ajut prietena | 4 | De la: cj25har 16 Iunie 2010 15:52 |
| Ce atitudine ia domnisoara de onoare? | 15 | De la: adeana 27 Noiembrie 2009 11:56 |
|
|
||
| hairstylist | 1 | De la: kudika334634 12 Ianuarie 2011 13:45 |
| DJ NUNTA,BOTEZ | 1 | De la: kudika_5526 20 Aprilie 2012 01:36 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.