Setari Cookie-uri

nu cred ca daca ma casatoresc virgina este o rusine

De la: dr_psy, la data 2009-01-12 07:05:44Eu am acvut 26 de ani si am fost virgina la nunta. Nu mi-e rusine. Am avut de invatat, mi-am facut cariera. Nu sunt, cum bine spunea un COLEG de-al meu.. citez: "WC- public", nu!?

n-am intalnit pe nimeni sa gandeasaca asa pana acuma ... ai fi fost tu virgina in noaptea nuntii dar esti várzet crede-ma ... adica o fata care face dragoste cu logodnicul ei inainte de nunta este WC public? gandesti prost .... nu inteleg de unde vine comparatia asta ...chiar nu are nici o legatura .... crek esti suparata ca nu s-a uitat nimeni la tine pana la 26 de ani ...si-cuma s-a bagat unu in seama cu tine te crezi regina virginitatii ... daca n-ai stiut ce-i dragostea si nu ai iubit pana la varsta asta normal ca ai fost virgina doar nu era sa te duci sa o arzi cu primul care-ti iese in cale ... mai sunt si altele care invata si-si fac cariera...dar intre timp au o relatie frumoasa, iubesc si sunt iubite, fac dragoste cu partenerul .... apoi din diferite motive se separa, sufera un timp continua cu fruntea sus ... au norocul si gasesc un alt barbat alaturi de care se simt iubite, protejate, respectate ... se casatorec si se iubesc la maxim o viata...intemeiaza o familie, au o cariera... TI SE PARE TIE CA GENUL ASTA DE FEMEIE ESTE WC PUBLIC??? ....
rocsanyk3
Postat pe 13 Ianuarie 2009 18:23
De la: Cypcip, la data 2009-01-13 16:24:06MITICA MI-E EFECTIV SCARBA SI MILA DE TINE!!!! MAMICA TU STII CE E ALA SEX?? SAU COPILU TAU A FOST ADUS DE BARZA? SEX ORAL? NU CRED CA STII!! DACA STAU BINE SI MA GANDESC NU ESTI ALTCEVA DECAT UN ANALFABET SI UN INCORNORAT!
Sti fetito, esti in plus din toate punctele de vedere, esti departe fata de anul 2009 , nu are L.Romana cuvinte cu care sa ti se explice. !
Tycu
Postat pe 13 Ianuarie 2009 21:38
Pentru mitica. Eu nu am avut si inca nu am o iubita.Inca astept. Stiu un singur lucru doar. PRO TV-ului ii face mare placere sa faca din tantar armasar. Oricum cred ca mai multe cazuri se intampla prin Bucuresti decat in Braila dar cele mai multe mediatizate sunt din Braila. Si eu unul mi-am propus doar sa fiu barbatul model:cuminte, matur, si tot ce isi doreste o fata si se asteapta ea de la un baiat. Ca perfect nimeni nu poate fi.
Roxy1000
Postat pe 14 Ianuarie 2009 02:15
DUTE-N....CA DEJA SARI CALUL ...
Cypcip
Postat pe 14 Ianuarie 2009 08:46
De la: George, la data 2009-01-14 02:15:20Pentru mitica. Eu nu am avut si inca nu am o iubita.Inca astept. Stiu un singur lucru doar. PRO TV-ului ii face mare placere sa faca din tantar armasar. Oricum cred ca mai multe cazuri se intampla prin Bucuresti decat in Braila dar cele mai multe mediatizate sunt din Braila. Si eu unul mi-am propus doar sa fiu barbatul model:cuminte, matur, si tot ce isi doreste o fata si se asteapta ea de la un baiat. Ca perfect nimeni nu poate fi.
: sml-mad0225: Ca mesajul e pentru mine; George,ca sa fi " baiat model" nu conteaza cu cate fete te culci,conteaza sa nu ai probleme cu legea, si sa nu deranjezi cu purtarile tale comunitatea din care faci parte.!Spui ca nu ai iubita si astepti !;- ce astepti ? cauta-ti baiete o iubita cat esti tanar ca viata-i asa de scurta ! Daca vrei aventuri scurte,profita ca esti necasatorit ,distreaza-te, tara e plina de curvistine incepand din Ardeal si terminand cu Dobrogea. [ acolo le stiu eu]
Tycu
Postat pe 14 Ianuarie 2009 10:49
Tocmai asta e. Ca nu vreau aventuri scurte cum vor majoritatea baietilor.
Roxy1000
Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:31
Eu prefer sa renunt la a profita de ceea ce ofera burlacia. Sunt sigur ca mai tarziu in privinta sentimentelor si fericirii voi fi rasplatit inzecit ori insutit.
Roxy1000
Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:33
Barbatii au voie sa se f.... cu toate si daca se f.....e OK ca ei au voie ma da femeile sunt niste WC-URI .....fereasca Sfantul de oameni cretini ca tine sper sa nu fie multi pe lumea asta! BV MITICA MARE GANDIRE MARE CARACTER AI
Cypcip
Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:36
De la: George, la data 2009-01-14 11:33:56Eu prefer sa renunt la a profita de ceea ce ofera burlacia. Sunt sigur ca mai tarziu in privinta sentimentelor si fericirii voi fi rasplatit inzecit ori insutit.

BRAVO GEROGE MA BUCUR CA TU GANDESTI ASA....
Cypcip
Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:37
De la: George, la data 2009-01-14 11:33:56Eu prefer sa renunt la a profita de ceea ce ofera burlacia. Sunt sigur ca mai tarziu in privinta sentimentelor si fericirii voi fi rasplatit inzecit ori insutit.
: sml-happy0180: Bine Georgele, tu vrei sa renunti la burlacie, si eu asi vrea macar o luna sa mai fiu burlac !!;- cu Ardealul asi incepe !De unde sti ca ai sa fi rasplatit? ; deschide ochii bine ca, nevasta e un rau necesar la casa omului !Si ce mai astepti, sa te insoare babele ?
Tycu
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:37
De la: mitica_mitaru, la data 2009-01-14 12:37:02
: sml-happy0180: Bine Georgele, tu vrei sa renunti la burlacie, si eu asi vrea macar o luna sa mai fiu burlac !!;- cu Ardealul asi incepe !De unde sti ca ai sa fi rasplatit? ; deschide ochii bine ca, nevasta e un rau necesar la casa omului !Si ce mai astepti, sa te insoare babele ?

Cu ultimile tale comentarii s-a umblut definitv paharul! Gata m-am scarbit pana la limita !De aici inainte (promit in fata Marii Adunari Nationale)nu-ti mai citesc nici un post si nici nu mai comentez nimic din ideile tale complet deplasate, invechite si in totala antiteza cu ceea ce esti in realitate, fara puterea de a masca macar aici pe un forum, de dragul moralitatii pe care vrei sa ne-o predai noua celor tineri.
PS Citeste si tu Popa Tanda si poate afli k exemplul personal face mai mult decat un milion de idei, de sfaturi sau de ofense aduse unora chipurile pt a-i indrepta.
bastiuta
Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:09
De la: Cypcip, la data 2009-01-14 11:36:04 Barbatii au voie sa se f.... cu toate si daca se f.....e OK ca ei au voie ma da femeile sunt niste WC-URI .....fereasca Sfantul de oameni cretini ca tine sper sa nu fie multi pe lumea asta! BV MITICA MARE GANDIRE MARE CARACTER AI : sml-happy0028:
Citeste cu atentie cypisor ! Am spus la cineva ca nu ma mai bag in legatura cu virginitatea,ca nu eu voi plange mai tarziu, si asa am sa fac. Dar dreptul la replica il am , mai ales cand citesc asa idei[ a se citi "tampenii"] despre mine.M-am uitat la imagina ta marita de pe avatar , daca este cea reala si vad ca esti frumoasa ; la tine cu cat esti mai frumoasa ,cu atat esti mai "goala" la minte.!Daca ai fi fost mai urata , aveai si ceva minte sa sti: ca la barbati,nu conteaza daca se f....si cu cine,aici e avantajul lor. ; si cand am spus eu ca femeile sunt WC-uri ?; eu cred ca talica esti indragostita de vreun morosan sau ungurasi de pe la voi, de nu mai gandesti ce spui !P.S. Si schimbaram rolurile ??? acum eu ii invat la desfrau si talica spui ca nu e bine ?!
Tycu
Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:10
De la: mitica_mitaru, la data 2009-01-14 10:49:56
De la: George, la data 2009-01-14 02:15:20Pentru mitica. Eu nu am avut si inca nu am o iubita.Inca astept. Stiu un singur lucru doar. PRO TV-ului ii face mare placere sa faca din tantar armasar. Oricum cred ca mai multe cazuri se intampla prin Bucuresti decat in Braila dar cele mai multe mediatizate sunt din Braila. Si eu unul mi-am propus doar sa fiu barbatul model:cuminte, matur, si tot ce isi doreste o fata si se asteapta ea de la un baiat. Ca perfect nimeni nu poate fi.
: sml-mad0225: Ca mesajul e pentru mine; George,ca sa fi " baiat model" nu conteaza cu cate fete te culci,conteaza sa nu ai probleme cu legea, si sa nu deranjezi cu purtarile tale comunitatea din care faci parte.!Spui ca nu ai iubita si astepti !;- ce astepti ? cauta-ti baiete o iubita cat esti tanar ca viata-i asa de scurta ! Daca vrei aventuri scurte,profita ca esti necasatorit ,distreaza-te, tara e plina de curvistine incepand din Ardeal si terminand cu Dobrogea. [ acolo le stiu eu]

Pt. Mitica

Si ce te impiedica sa incepi cu Ardealul sau ce altceva vrei, faptul ca esti insurat?De cand e asta o problema pt tine?Parca barbatii aveau voie sa faca orice, nu?
Sau de fapt nu se uita nici una la tine?De fapt esti un frustrat, nu te baga nici una in seama si vii aici sa-ti versi amarul, sa ne enrvezi pe noi. Esti patetic
alina
Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:25
dACA TE-AI FI UITAT MAI BINE LA AVATAR ...CHIAR NU AM CUM SA FIU EU IN POZA AIA...MA ROG....NU CONTEAZA PENTRU TINE CUM ARAT ...NU SUNT INDRAGOSTITA NICI DE UNGURI NICI DE MOROSANI....CA NU AM CUM ...SUNT MOLDOVEANCA SI MA MANDRESC CU ASTA ...SUNT CU UN MODOVEAN DE MAI BINE DE 5 ANI SI CUM AM MAI ZIS URMEAZA SA MA CASATORESC...DAR NU ASTA CONTEAZA...DECI DINTR-O EXTREMA IN ALTA SI HABAR NU AI CE VREI DE LA TINE IN PRIMUL RAND ...IAR TU IN AFARA DE GRAUNTE(BOABE) NU AI ALTCEVA IN CAP
Cypcip
Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:44
"Pentru a aduce ceva in viata ta, imagineaza-ti ca acel lucru este deja acolo.
-Cum ar fi? Cum ar fi femeia cea stralucitoare?
-Orice. Nu femeia. Ceva marunt pentru inceput.
-Trebuie sa exersez chiar acum?
-Da.
-Bun. ... O pana albastruie.
M-a privit socat. Richard? O pana albastruie?
-Ai spus orice, nu o femeie, ceva marunt.
A ridicat din umeri.
-Bine. O pana sa fie. Imagineaza-ti pana. Vizualizeaz-o, urmareste-i contururile, varful, despicaturile in forma de V unde s-a rupt, puful de la baza. Numai un minut. Apoi elibereaz-o.
Am inchis ochii si in mintea mea a aparut o imagine, de doisprezece centimetri lungime, raspandind reflexe albastru-argintii pe margine. O pana luminoasa, bine conturata plutind in intuneric.
Invaluieste-o in lumina aurie daca doresti. Este o solutie pentru a o materializa, dar functioneaza si in cazul magnetizarii.
Mi-am inconjurat pana intr-o stralucire de aur. Gata.
-Asta a fost. Acum poti deschide ochii.
Mi-am deschis ochii.
-Unde mi-e pana?
-Daca ai avut-o clar in minte, vine chiar in acest moment spre tine ca un camion Mack.
-Pana mea? Ca un camion Mack?
-La figurat, Richard.
Toata dupa-amiaza am asteptat-o sa apara, si nu a venit. Spre seara, pe la cina, in timp ce savuram un sandvis cu curcan, am vazut-o. O imagine si un inscris pe ambalajul laptelui. Ambalat pentru Scott Dairies de Ferma Pana Albastra din Bryan, Ohio.
-Don! Uite pana!
S-a uitat si a ridicat din umeri.
-Credeam c-o vrei pe cea adevarata.
-Merge si asta pentru un incepator, nu crezi?
-Ai vazut doar pana sau ai tinut-o in mana?
-Am vazut-o doar.
-Asa se explica. Daca vrei sa fii cu obiectul pe care il magnetizezi, trebuie sa te pui si pe tine in imagine. Scuze ca am omis asta.
Am simtit un fior rece. Mersese! Reusisem sa magnetizez in mod constient primul meu obiect!
-Azi o pana, mi-am spus, maine lumea intreaga!
-Sa ai grija, Richard, a spus aspru, sa nu ai regrete mai tarziu ..."

De aici...iti poti imagina orice! Ce zici de valoarea ce ne-o dam singuri independent de ceilalti?
2007Lau_grace
Postat pe 14 Ianuarie 2009 16:09
sintem deja in cartea recordurilor!
dana_iesan
Postat pe 15 Ianuarie 2009 06:09
De la: alina_hahuie, la data 2009-01-14 13:09:32
De la: mitica_mitaru, la data 2009-01-14 12:37:02

Cu ultimile tale comentarii s-a umblut definitv paharul! Gata m-am scarbit pana la limita !De aici inainte (promit in fata Marii Adunari Nationale)nu-ti mai citesc nici un post si nici nu mai comentez nimic din ideile tale complet deplasate, invechite si in totala antiteza cu ceea ce esti in realitate, fara puterea de a masca macar aici pe un forum, de dragul moralitatii pe care vrei sa ne-o predai noua celor tineri.
PS Citeste si tu Popa Tanda si poate afli k exemplul personal face mai mult decat un milion de idei, de sfaturi sau de ofense aduse unora chipurile pt a-i indrepta.
Normal ca nu poti intelege aceste comentarii, ele sunt prea inteligente pentru unii ; depinde de "materia cenusie " ; daca lipseste cum e cazul tau,nu e bai ca unde nu e , nici DOMNUL nu cere !.P.S. si nu "exemplu personal"face mai mult decat un milion de idei, ci exemple luate de la diferite persoane care au intampinat asa ceva !Daca nu intelegi,[ e prea complicat ]pot explica si babeste !
Tycu
Postat pe 15 Ianuarie 2009 15:22
De la: Cypcip, la data 2009-01-14 13:44:28dACA TE-AI FI UITAT MAI BINE LA AVATAR ...CHIAR NU AM CUM SA FIU EU IN POZA AIA...MA ROG....NU CONTEAZA PENTRU TINE CUM ARAT ...NU SUNT INDRAGOSTITA NICI DE UNGURI NICI DE MOROSANI....CA NU AM CUM ...SUNT MOLDOVEANCA SI MA MANDRESC CU ASTA ...SUNT CU UN MODOVEAN DE MAI BINE DE 5 ANI SI CUM AM MAI ZIS URMEAZA SA MA CASATORESC...DAR NU ASTA CONTEAZA...DECI DINTR-O EXTREMA IN ALTA SI HABAR NU AI CE VREI DE LA TINE IN PRIMUL RAND ...IAR TU IN AFARA DE GRAUNTE(BOABE) NU AI ALTCEVA IN CAP
: sml-happy0158: De ce nu-ti pui adevarata fata la vedere?; eu cu a mea nu mi-e rusine !Esti din Neamt, iar baiatul e din Suceava , susevean ! asa -i va sa zaca ?!
Tycu
Postat pe 15 Ianuarie 2009 15:32
De la: alina_manuela, la data 2009-01-14 13:25:16

Pt. Mitica

Si ce te impiedica sa incepi cu Ardealul sau ce altceva vrei, faptul ca esti insurat?De cand e asta o problema pt tine?Parca barbatii aveau voie sa faca orice, nu?
Sau de fapt nu se uita nici una la tine?De fapt esti un frustrat, nu te baga nici una in seama si vii aici sa-ti versi amarul, sa ne enrvezi pe noi. Esti patetic
: sml-confused0006: Vaaai Alina!, eu stiam ca oltenasii au tinere de minte, cum de ai uitat cand am precizat clar ca barbatii pot face ori ce pana la CASATORIE. In timpul casatoriei , interzis orice aventura pentru ei [ca sa mearga relatia ].Ne uitam putin in urma ?!
Tycu
Postat pe 15 Ianuarie 2009 15:41
De la: mitica_mitaru, la data 2009-01-15 15:41:12
De la: alina_manuela, la data 2009-01-14 13:25:16

Pt. Mitica

: sml-confused0006: Vaaai Alina!, eu stiam ca oltenasii au tinere de minte, cum de ai uitat cand am precizat clar ca barbatii pot face ori ce pana la CASATORIE. In timpul casatoriei , interzis orice aventura pentru ei [ca sa mearga relatia ].Ne uitam putin in urma ?!

K, sa zicem ca asa e si am uitat eu.Am o intrebare pt tine, asta dc ai pareri si despre barbati.Ziceai ca dupa casatorie nu mai pot face orice, dar daca fac si dupa, cum se numesc?Ce ai de spus despre asta?Si cum vine asta ca nu au voie ca sa mearga relatia? Nu cred ca asa se pune problema, cred nu ar trebui sa-si doreasca decat sotia ca de aia s-au insurat(pt ca doresc sa-si petreaca viata alaturi de ea, nu ca sa "intre in randul lumii"), insa pe de alta parte orice om ar trebiu sa poata face tot ce isi doreste.
Sincer acum e mai bine sa-ti pastrezi parerile pt tine si nu mai jicni pe toata lumea ca nu ai nici o autoritate morala.Si daca te crezi atat de moral mai citeste biblia da "crapa" bine ochii, urechile si mintea si nu o mai interpreta dupa cum iti convine tie.Ia sa-mi spui cum e cu a 7-a porunca, al ce se refera, daca gandeste-te bine inainte, asta daca esti capabil.
alina
Postat pe 15 Ianuarie 2009 20:07
Tot pt Mitica

Daca tot te consideri atat de moral poate( , desi sincer ma indoiesc) ai sa intelegi ceva din ce am sa-ti spun.
Eu cred ca oamenii ar trebui sa se casatoreasca atunci cand asta isi doresc si cu persoana potrivita pe care sa o cunoasca atat de mult cat e posibil sa cunosti pe cineva.Oricum si asa oamenii sunt atat de egoisti incat putini reusesc sa imbatraneasca impreuna, ficare se gandeste numai la ce vrea el, si vrea din ce in ce mai multe, "merita" din ce in ce mai multe pana uita de persoana de langa ei.Ideile astea ale tale sunt frumoase, cu observatia ca se aplica in egala masura si barbatilor si femeilor; dar pentru vremea lor cand asa ceva era posibil si realizabil si in fine si acum pt cine doreste.Fiecare are dreptul sa-si caute fericirea unde crede si cum crede, atata timp cat nu face rau altora.
Marea majoritate nu au norocul sa-si gaseasca jumatatea din prima asa cum vrei dumneata, poate nu o gasesc niciodata si atunci ce sa faca, sa se duca la manastire?Viata sexuala a fiecaruia il priveste doar pe el, traieste-ti tu viata dupa criteriile tale, dar nu mai spune altora ce sa faca, fiecare face ce vrea cu viata lui ca una e si daca si pe asta o traiesti cum spui tu, degeaba o mai traiesti.
Iti voi pune o intrebare indiscreta si te rog sa ma scuzi, nu e curiozitate, o fac pt a te "forta" sa reflectezi.Iti place sexul?Crezi ca, macar biologic vorbind, e posibil sa-i placa si unei femei asa ca tie?Ea de ce nu are aceleasi drepturi, de ce numai femeile trebuie sa iubeasca si barbatii sa la foloseasca?
Nu stiu daca chiar crezi ceea ce spui aici, dar daca e asa faci umbra degeaba pamantului.
alina
Postat pe 15 Ianuarie 2009 20:25
Rar mi-a fost dat sa citesc atatea aberatii pe acest site. Am aflat ca sunt WC public, ca nu-mi meritam rochia (a fost aproape alba), dar stati linistiti, ca ma inteleg eu cu Doamne-Doamne. Sa fie asta cel mai mare pacat al meu. Iar dumneavoastra, d-le Mitica, ne-ati facut seara mie si sotului meu. Trecand peste greselile gramaticale fabuloase care nu cred ca mai trebuie precizate(corect e SA SCRII), aveti un mod tare ciudat sa va exprimati parerile pentru un "psiholog". Dar nu am de gand sa dezvolt,ca nu merita efortul. Si-i sfatuiesc si pe ceilalti sa faca la fel. Despre tanara care a initiat acest topic refuz sa comentez,ca am vazut ca n-a mai postat nimic. Nu a facut altceva decat sa incinga spiritele. Ma indoiesc ca o interesau pe ea prea mult parerile noastre...Iar voua,fetelor,nu pot decat sa va urez sa va traiti viata asa cum simtiti. De asta ni s-a pus la dipozitie liberul arbitru. V-am pupat din mers!
andreeadascalu
Postat pe 15 Ianuarie 2009 23:31
De la: andreeadascalu, la data 2009-01-15 23:31:54Rar mi-a fost dat sa citesc atatea aberatii pe acest site. Am aflat ca sunt WC public, ca nu-mi meritam rochia (a fost aproape alba), dar stati linistiti, ca ma inteleg eu cu Doamne-Doamne. Sa fie asta cel mai mare pacat al meu. Iar dumneavoastra, d-le Mitica, ne-ati facut seara mie si sotului meu. Trecand peste greselile gramaticale fabuloase care nu cred ca mai trebuie precizate(corect e SA SCRII), aveti un mod tare ciudat sa va exprimati parerile pentru un "psiholog". Dar nu am de gand sa dezvolt,ca nu merita efortul. Si-i sfatuiesc si pe ceilalti sa faca la fel. Despre tanara care a initiat acest topic refuz sa comentez,ca am vazut ca n-a mai postat nimic. Nu a facut altceva decat sa incinga spiritele. Ma indoiesc ca o interesau pe ea prea mult parerile noastre...Iar voua,fetelor,nu pot decat sa va urez sa va traiti viata asa cum simtiti. De asta ni s-a pus la dipozitie liberul arbitru. V-am pupat din mers!
: sml-cool0016: Stimata doamna, nestiind cum fac serile unor familii ma abtin la comentarii dar , ca un sfat : cand mai scrieti asemenea aberatii despre unele persoane pe acest forum , bine ar fi sa mai cititi si prin urma ce au scris persoanele respective , ca citind doar trei randuri nu sti ce a vrut sa spuna ! In legatura cu "sa scrii" sau greseli gramaticale [!] au avut alt scop cu alta intentie. Poate ar fi mai bine sa va dati la o parte de pe acest forum, si vedeti la bucatarie, ca sigur acolo va pricepeti mai bine !In rest, toate bune .
Tycu
Postat pe 16 Ianuarie 2009 14:46
MITICA TACI SI MERGI TU LA CRATITA !!! TU CHIAR NU STII SA SCRII CORECT ROMANESTE NU MAI GASI DIFERITE SCUZE CA NU STII SA SCRII ASTA E ADEVARUL SI TE MAI DAI ROTUND .....BEACS BEACS BEACS
Cypcip
Postat pe 16 Ianuarie 2009 15:00
De la: andreeadascalu, la data 2009-01-15 23:31:54Rar mi-a fost dat sa citesc atatea aberatii pe acest site. Am aflat ca sunt WC public, ca nu-mi meritam rochia (a fost aproape alba), dar stati linistiti, ca ma inteleg eu cu Doamne-Doamne. Sa fie asta cel mai mare pacat al meu. Iar dumneavoastra, d-le Mitica, ne-ati facut seara mie si sotului meu. Trecand peste greselile gramaticale fabuloase care nu cred ca mai trebuie precizate(corect e SA SCRII), aveti un mod tare ciudat sa va exprimati parerile pentru un "psiholog". Dar nu am de gand sa dezvolt,ca nu merita efortul. Si-i sfatuiesc si pe ceilalti sa faca la fel. Despre tanara care a initiat acest topic refuz sa comentez,ca am vazut ca n-a mai postat nimic. Nu a facut altceva decat sa incinga spiritele. Ma indoiesc ca o interesau pe ea prea mult parerile noastre...Iar voua,fetelor,nu pot decat sa va urez sa va traiti viata asa cum simtiti. De asta ni s-a pus la dipozitie liberul arbitru. V-am pupat din mers!

AI MERITAT rochia alba sau orice altceva ti-ar fi plcut tie.Nu te obosi cu Mitica, nu are rost.
Nu stiu de ce toti acestia atoatestiutori se dau rotunzi ca vai "rochia de mireasa alba".Faptul ca rochia abla ar semnifica virginitatea miresei e o inventie.Mai cititi poate va dumiriti de unde provine acesta traditie a rochiei albe de mireasa.
Probabil niste exemplare asemenea lui Mitica au inventat asemenea aberatii ca sa se simta vinovate bietele fete.Mai cultivati-va inainte sa va dati destepti.
alina
Postat pe 16 Ianuarie 2009 16:55
o
De la: Cypcip, la data 2009-01-16 15:00:35MITICA TACI SI MERGI TU LA CRATITA !!! TU CHIAR NU STII SA SCRII CORECT ROMANESTE NU MAI GASI DIFERITE SCUZE CA NU STII SA SCRII ASTA E ADEVARUL SI TE MAI DAI ROTUND .....BEACS BEACS BEACS
: sml-love0038: Da ºe ºuguiesti acolo fatuca ?Ca nu ºtiu a zâºi ghini pi romaneºti ? Depaºesc ºi Niamtul ºi Suºeava va sa zâcã, în a scrii romanesti ! Fii serioasa ca nu am greseli [ nu te grabi la citit !]
Tycu
Postat pe 16 Ianuarie 2009 17:35
ESTI UN BOU ASTA E ...SOARTA! SI ITI MAI ZIC ODATA DUTE-N P..... INTELES-AI MATALE MOSULICA? SARACUL DE TINE TU CEL OFILIT SI INSELAT PE TOATE DRUMURILE DE NEVASTUCA TA...CLAR CA ESTI UN IMPOTENT SI UN NESATISFACUT ..DA CRED CA NICI SEX NU STII SA FACI OFTICOSULEEEEE
Cypcip
Postat pe 16 Ianuarie 2009 17:52
De la: Cypcip, la data 2009-01-16 17:52:59 ESTI UN BOU ASTA E ...SOARTA! SI ITI MAI ZIC ODATA DUTE-N P..... INTELES-AI MATALE MOSULICA? SARACUL DE TINE TU CEL OFILIT SI INSELAT PE TOATE DRUMURILE DE NEVASTUCA TA...CLAR CA ESTI UN IMPOTENT SI UN NESATISFACUT ..DA CRED CA NICI SEX NU STII SA FACI OFTICOSULEEEEE
: sml-love0018: Esti in plus fata de toate, esti pe afara cu toate , îi faci de ras si pe moldoveni. La tine, cultura '0'+ civilizatie '0'+ vocabular '0'= nulitate !
Tycu
Postat pe 16 Ianuarie 2009 18:56
CITESC SEARA DE SEARA CE S-A MAI POSTAT IN TOPICUL ASTA SI MA DISTREZ COPIOS! ESTE CHIAR HILAR SA VEZI CE IDEI CRETINE AU UNII INCA, IN SECOLUL 21 ( RECTE MITICA MITICARU) !
PAREREA MEA: NU VA MAI ENERVATI PT EL ! CAND NE ENERVAM NE SUNT AFECTATI NEURONII SI DUPA CUM STITI SUNT SINGURELE CELULE CARE ODATA MOARTE NU SE MAI REFAC! CREDETI CA MERITA NENEA MITICA NEURINII NOSTRI MORTI?
kagome_grace
Postat pe 16 Ianuarie 2009 20:15
De la: alina_manuela, la data 2009-01-15 20:25:19Tot pt Mitica

Daca tot te consideri atat de moral poate( , desi sincer ma indoiesc) ai sa intelegi ceva din ce am sa-ti spun.
Eu cred ca oamenii ar trebui sa se casatoreasca atunci cand asta isi doresc si cu persoana potrivita pe care sa o cunoasca atat de mult cat e posibil sa cunosti pe cineva.Oricum si asa oamenii sunt atat de egoisti incat putini reusesc sa imbatraneasca impreuna, ficare se gandeste numai la ce vrea el, si vrea din ce in ce mai multe, "merita" din ce in ce mai multe pana uita de persoana de langa ei.Ideile astea ale tale sunt frumoase, cu observatia ca se aplica in egala masura si barbatilor si femeilor; dar pentru vremea lor cand asa ceva era posibil si realizabil si in fine si acum pt cine doreste.Fiecare are dreptul sa-si caute fericirea unde crede si cum crede, atata timp cat nu face rau altora.
Marea majoritate nu au norocul sa-si gaseasca jumatatea din prima asa cum vrei dumneata, poate nu o gasesc niciodata si atunci ce sa faca, sa se duca la manastire?Viata sexuala a fiecaruia il priveste doar pe el, traieste-ti tu viata dupa criteriile tale, dar nu mai spune altora ce sa faca, fiecare face ce vrea cu viata lui ca una e si daca si pe asta o traiesti cum spui tu, degeaba o mai traiesti.
Iti voi pune o intrebare indiscreta si te rog sa ma scuzi, nu e curiozitate, o fac pt a te "forta" sa reflectezi.Iti place sexul?Crezi ca, macar biologic vorbind, e posibil sa-i placa si unei femei asa ca tie?Ea de ce nu are aceleasi drepturi, de ce numai femeile trebuie sa iubeasca si barbatii sa la foloseasca?
Nu stiu daca chiar crezi ceea ce spui aici, dar daca e asa faci umbra degeaba pamantului.
: sml-happy0065: Este adevarat ca oltenii sunt cei mai incapatanati si ambitiosi;se spune cand doi olteni se cearta amandoi au dreptate, om fii noi din þara "prazului si a cainelui de sub caruþa "si tomai cu mine te pui talica ? bine fie;la barbatii care mai au "relatii extra. "ca sa le dai o denumire trebuie vazut motivul ;motive sunt multe,unele intime care le stiu numai ei .Un exemplu, cu acordul sotiei daca are probleme medicale [!], sau daca ,sunt cazuri cand..si nevestica in tinereþe nu a fost "usiþa de biserica " sau razbunare, sau alte motive .In functie de motiv , fiecare nevasta isi denumeste sotul cum vrea , si face ce vrea cu relatia ei .Ca sotii nu mai pot face orice in timpul casatoriei, a se intelege ca sa ia casatoria mai in serios, pentru ca sunt unele legi si un cod moral care trebuiesc respectate. In legatura cu problema relatiei asa este, avem dreptate amandoi, numai ca am spus problema cu o alta interpretare !In legatura cu Biblia si cu .."de pe timpul bunicii" spun ca ; Biblia o stiu foarte bine , nu are legatura cu acest subiect si cum am spus ca e bine sa se faca, nu este de pe timpul bunicii si nici de pe timpul dacilor sau a faraonilor , este din timpul cand au aparut graiul si gandirea la om si dispare o data cu el !A fi casatorit mai inseamna printre altele si " in randul lumii " Eu nu ma bag ca am moralitate, eu am vazut multe cazuri cu casatorii ratate,terminate cu regrete si sti de ce ? pentru ca tocmai s-au casatorit, cu persoane pe care nu le-au cunoscut atat de mult, da si egoismul si fiecare pentru el sunt factori ce destrama o casatorie, o relatie. Spui ca unii nu au norocul sa-si gaseasca jumatatea din prima sau niciodata ? Nu vad sa fie vorba de noroc, poate prea putin, in casatorie norocul il mai faci si cu mana ta !Este adevarat ca de obicei cei care rateaza,dau vina pe noroc, fara sa se autoanalizeze unde au gresit ei !casatorii din graba , necunoasterea bine a partenerului, si neluand sfaturile unora in seama ca " sunt de pe timpul bunicii " . in legatura cu sexul ,trebuie precizat care : cel ocazional [ pentru placere personala ]? ; nu, pentru ca am acasa si fara ricuri la orice ora !; dragostea in care intra si sexul ? ;da !Femeia are aceleasi drepturi , sentimente ca si barbatul , si el nu are dreptul sa-si bata joc de ele , in rest ai dreptate, . De ce nu am moralitate ? nu inteleg , cum nu inteleg ca cineva m-a invinuit ca-i dau mesaje pe privat ! m-a intrebat ceva pe privat si i-am raspuns tot pe privat ; intre a raspunde si mesaj e diferenta !
Tycu
Postat pe 16 Ianuarie 2009 21:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
NASI NECASATORITI??? 70 De la: lulu2bad 28 Noiembrie 2015 14:04
mi-am ingropat tatal in ziua in care trebuia sa am logodna 12 De la: grace009421 11 Octombrie 2010 10:36
VIRGINITATEA... 867 De la: Tycu 21 Iulie 2011 20:14
Am nevoie de un sfat...URGENT!!! 77 De la: evelinne 6 Mai 2014 20:13
Traista bucovineana 1 De la: traista_bucovineana 3 Iunie 2009 02:28