Mai multe
De la: adina_miha3la, la data 2009-02-20 23:00:51 Asa este , sunt pe site-ul cu virginitatea, ... faci parte din categoria asta ? sau...!
|
||
|
Tycu Postat pe 21 Februarie 2009 09:03 |
||
|---|---|---|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-20 15:43:07De la: fantome, la data 2009-02-20 15:10:33: sml-confused0067: Parca ai sta numai inchisa in casa, si fara tv sau radio.;- daca iesi pe afara prin lume , la discoteca ai fost vreo data ?ai sa vezi sute de motive : "da-ti carpa neagra de la ochi,ce in intuneric ea te tine,si poate asa o sa intelegi si realitatea o vezi mai bine"! . Toate bune .De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-20 10:27:04De la: fantome, la data 2009-02-20 08:53:15NU EXISTA motive care sa scuze comiterea unui viol. NU EXISTA!!!: sml-confused0006: Esti sigura ca nu EXISTA motive ? -pai daca nu ar EXISTA motive , nu s-ar mai comite violuri! Din fericire nu traiesc in fata unui televizor cu ochii in emisiuni de tot rasul. Inca mai merg in cluburi si discoteci si nu am descoperit motive de viol. E dreptul fiecarui om sa se imbrace cum vrea, chiar daca se imbraca provocator. Nu faci altceva decat sa inventezi motive care sa-ti scuze comportamentul si modul de gandire primitiv. |
||
|
fantome Postat pe 21 Februarie 2009 16:31 |
||
De la: fantome, la data 2009-02-21 16:31:15De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-20 15:43:07De la: fantome, la data 2009-02-20 15:10:33: sml-confused0067: Parca ai sta numai inchisa in casa, si fara tv sau radio.;- daca iesi pe afara prin lume , la discoteca ai fost vreo data ?ai sa vezi sute de motive : "da-ti carpa neagra de la ochi,ce in intuneric ea te tine,si poate asa o sa intelegi si realitatea o vezi mai bine"! . Toate bune .De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-20 10:27:04De la: fantome, la data 2009-02-20 08:53:15NU EXISTA motive care sa scuze comiterea unui viol. NU EXISTA!!!: sml-confused0006: Esti sigura ca nu EXISTA motive ? -pai daca nu ar EXISTA motive , nu s-ar mai comite violuri! fantome nota 10* pt gandire si comportament. esti o dulce. pupici |
||
|
|
||
|
diana_princessa Postat pe 21 Februarie 2009 17:29 |
||
| mitica cred ca ai fost violat in copilarie de aceea gandesti asa! zi ca e asa si poate o sa te inteleg. Vad ca mai toate femeile pt tine sunt murdare , asta pentru ca nu ai avut parte de o femeie adevarata si nici nu ma gandesc ca ai fi fost prea satisfacut, pentru tine sotia ta in pat nu reprezinta mai mult de cat o papusa gonflabila sa nu mai zic de faza cu violul, esti dus rau de tot,frate! Tu crezi ce spui sau spui ce crezi! Oricum eu cred ca ai celulita pe creier. Oare te suporta cineva? hmmm..Nu cred | ||
|
natallya Postat pe 21 Februarie 2009 21:30 |
||
De la: fantome, la data 2009-02-21 16:31:15De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-20 15:43:07De la: fantome, la data 2009-02-20 15:10:33: sml-confused0067: Parca ai sta numai inchisa in casa, si fara tv sau radio.;- daca iesi pe afara prin lume , la discoteca ai fost vreo data ?ai sa vezi sute de motive : "da-ti carpa neagra de la ochi,ce in intuneric ea te tine,si poate asa o sa intelegi si realitatea o vezi mai bine"! . Toate bune .De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-20 10:27:04De la: fantome, la data 2009-02-20 08:53:15NU EXISTA motive care sa scuze comiterea unui viol. NU EXISTA!!!: sml-confused0006: Esti sigura ca nu EXISTA motive ? -pai daca nu ar EXISTA motive , nu s-ar mai comite violuri! In foarte multe cazuri,violurile se mai intampla si din cauza fetelor, prin comportamentul lor , prin felul cum se imbraca prin faptele lor. ; cum poti sa spui ca nu ai observat asa ceva ?cand numai eu cate am vazut !!!cu discotecile am dat asa un exemplu banal, apoi plimbarile noaptea prin parcuri, cu cunoscuti de o ora, au rochite cat o batista de mare, si stau calare pe genunchii lor, accepta orice invitatie in locuri dubioase, "ceaiuri"nocturne cu "gasca" prin diferite apartamente ,iata numai cateva .Parca ai trai intr-un catun !
|
||
|
Tycu Postat pe 21 Februarie 2009 22:52 |
||
De la: natallya, la data 2009-02-21 21:30:49mitica cred ca ai fost violat in copilarie de aceea gandesti asa! zi ca e asa si poate o sa te inteleg. Vad ca mai toate femeile pt tine sunt murdare , asta pentru ca nu ai avut parte de o femeie adevarata si nici nu ma gandesc ca ai fi fost prea satisfacut, pentru tine sotia ta in pat nu reprezinta mai mult de cat o papusa gonflabila sa nu mai zic de faza cu violul, esti dus rau de tot,frate! Tu crezi ce spui sau spui ce crezi! Oricum eu cred ca ai celulita pe creier. Oare te suporta cineva? hmmm..Nu cred OO, Buna dimineata consateanco,se vede ca ai lipsit mult , de nu mai esti la curent cu realitatea.!luna viitoare,am sa vin cateva zile pe acasa si poate dau de tine prin oras.!Poti fii sigura ca are cine sa ma sufere !nu ma vait eu de asta,eu ma vait ca spui numai prostii,-;cand am spus eu ca toate femeile sunt murdare? Stii ce e simpatic ? mai ai o "colega" care tot ca tine , se leaga de cum satisfac eu femeile, sa creada lumea ca ne-am cunoscut in "alte situatii".Era sa fiu mai de mult violat de o lipoveanca isterica la lacul Ciuperca, si am scapat cu fuga .;daca te mai legi de violul meu, discutam in alta "limba". e problema personala si nu priveste pe nimeni.
|
||
|
Tycu Postat pe 21 Februarie 2009 23:21 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-20 10:22:20De la: rocsanyk3, la data 2009-02-20 00:16:42am mai auzit ceva ... un barbat are dreptul de viola o femeie daca este beat, daca fata e imbracata sexy, daca l-a parasit .... dacooommmm s-o crezi tu ca asa stau lucrurile mitica ... te dai mare curat si noi suntem murdare dar tu esti mai pacatos ca toate la un loc ... si inca ceva ... chiar daca e sotia ta nu ai dreptul sa o fortezi sa faca sex cu tine pentru ca te poate da in judecata.... ar trebui sa-i saruti picioarele sotiei tale in fiecare seara k nu te-a lasat sa-ti rupa fundul toti puscariasii asa cum ai fi meritat: sml-tongue0023: aberezi bai baiatule .... ABEREZI ... legea a scos-o un om normal si daca ai o nevasta trebuie sa o respecti ... ce fel de barbat esti daca o fortezi ... tu nu esti constient ca datile urmatoare nu o sa faca dragoste din placere cu sotul... ci cu scarba si poate si frica daca e unul ca tine ... doamne fereste ... cand citesc ce scrii ma conving tot mai tare ca am un barbat cum nu gasesti usor ... In Moldova sau unde vrei tu in lumea asta oamenii normali se iubesc si se respecta si cand se casatoresc nu se gandesc ca o fac doar pentru a avea ¨a sex machine¨ langa el cand are chef .... pentru tine doar barbatul conteaza???? dar femeia daca vrea sa faca sex si barbatul nu are chef ce-ar trbui sa faca? sa-l opareasca ??? sa-i taie penisul ca nu se ridica? ce spui tu nu are logica .... si daca te-ai comportat cu sotia ta asa cum te exprimi in cuvinte mi-e greu sa cred ca a fost o femeie fericita. NU XISTA MOTIV PLAUZIBIL PENTRU A VIOLA O FEMEIE!!!!!!!!!!!! nu intelegi romaneste??? lasa bautura, lasa fetele sexy nu toti se gandesc la viol cand le vad pe alea in discoteca ... dar daca e un bolnav mintal si-un pericol public uite ca ii trece prin cap asa ceva. Am inteles perfect care e parerea ta despre murdare .... nu te scoate repede ¨nu ai inteles¨... am inteles ce vrei sa spui dar nu sunt de acord cu tine ..... Nu m-am casatorit virgina dar am cunoscut un singur barbat in viata asta... pe sotul meu si crede-ma ca ma respecta si ma iubeste enorm de mult in rest... nimic bun de zis la adresa ta |
||
|
rocsanyk3 Postat pe 22 Februarie 2009 03:43 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-20 15:11:48De la: Greenie, la data 2009-02-20 12:53:53trebuia de la inceput sa spui asa, nu ai facut bine ca l-ai inselat, bine ti-a facut.! Dar barim te-a violat ca lumea . ?? |
||
|
rocsanyk3 Postat pe 22 Februarie 2009 04:02 |
||
De la: rocsanyk3, la data 2009-02-22 04:02:55De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-20 15:11:48De la: Greenie, la data 2009-02-20 12:53:53trebuia de la inceput sa spui asa, nu ai facut bine ca l-ai inselat, bine ti-a facut.! Dar barim te-a violat ca lumea . ?? |
||
|
rocsanyk3 Postat pe 22 Februarie 2009 04:18 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-20 18:54:01De la: acular22, la data 2009-02-20 16:56:39Draga Greenie iti sustin parerea.'Geniul asta de Mitica nu are ce cauta aici!Mitica fugi la doctor sa te tratezi k ai probleme grave cu capul! s-a gasit cine sa compatimeasca perechea altora ... mai bine ai reflexiona mai mult timp la situatia ta si ai compatimi femeia de langa tine care s-a maritat cu persoana care a violat-o si a mai fost si supusa actelor sexuale cand ai avut tu chef .... eu stau si ma gandesc, oare a avut vreo data orgasm ? sau ai fost interesat doar sa te simti tu bine? |
||
|
rocsanyk3 Postat pe 22 Februarie 2009 04:23 |
||
Buna ziua,frumoasele mele doamne,dezghetate la minte si fericite alaturi de prietenii/sotii vostri iubitori,nu va mai stricati ziua bagand in seama un labil-MITICA(va dati seama cat de nefericit este acest omulet meschin). NU-L MAI BAGATI IN SEAMA,EU ASA FAC SI VEDETI CA-L ROADE,DACA NIMENI NU-I RASPPUNDE LA INEPTII,VA DISPAREA.
|
||
|
klarra Postat pe 22 Februarie 2009 11:02 |
||
mitica, hai ca ai inceput sa te ataci si nu inteleg ce tot o dai ca nu sunt la curent, stai linistit ca sunt.. ca sa pot sa-mi dau seama ca defapt tu ne vorbesti de la spitalu 9 , cred ca despre asta nu are nimeni nicio indoiala. NU vezi ca esti singur impotriva tuturor.Tai-o de aici ca ne-ai plictisit cu gandirea ta de mos de 50 ani. Stai in fata calculatorului asteptand sa te bage cineva in seama, ca in viata reala nu cred ca ai parte de asa ceva. Asa ca du-te si sfatuieste-i cum zici tu pe alti debili mintali cu care zici tu ca vbesti si care te inteleg.
|
||
|
natallya Postat pe 22 Februarie 2009 11:56 |
||
De la: rocsanyk3, la data 2009-02-22 03:43:42De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-20 10:22:20De la: rocsanyk3, la data 2009-02-20 00:16:42am mai auzit ceva ... un barbat are dreptul de viola o femeie daca este beat, daca fata e imbracata sexy, daca l-a parasit .... dacooommmm s-o crezi tu ca asa stau lucrurile mitica ... te dai mare curat si noi suntem murdare dar tu esti mai pacatos ca toate la un loc ... si inca ceva ... chiar daca e sotia ta nu ai dreptul sa o fortezi sa faca sex cu tine pentru ca te poate da in judecata.... ar trebui sa-i saruti picioarele sotiei tale in fiecare seara k nu te-a lasat sa-ti rupa fundul toti puscariasii asa cum ai fi meritat: sml-tongue0023: Scuza-ma , vina mea , ca nu am explicat pe intelesul tau, o fac acum .1]- Ai auzit de aceste notiuni, propriu si figurat ?A forta o nevasta la sex ,nu m-am referit la forta muschilor si batai, adica la propriu.O nevasta prin certificatul [ contractul]de casatorie, are OBLIGATIA printre altele sa contribuie de placere la partea sexuala cu sotul,sa tina cont si de cerintele lui, precum si sotul prin respectul pentru sotie, sa inteleaga cand din diferite motive personale nu se poate.! Pentru fericirea familiei, are OBLIGATIVITATEA,sa stie ca sexul face parte din familie si trebuie facut de placere. Daca nu e placere, singurul leac este DIVORTUL !ca acea familie nu va avea viitor!- 2]- nu ,nu am facut inchisoare niciodata 3]-nu te mai contrazice ca motive de viol din partea fetelor sunt destule .4]- nu inteleg de ce te bagi sa iei apararea unor "murdare" care nu merita,ca tu nu faci parte din categoria lor.; -am spus clar ca : indiferent cand fata i-si pierde virginitatea,coteaza ca barbatul caruia s-a daruit , sa fie singurul, unicul, si tot el sa fie si prieten si amant si sot ,Cum ai spus tu, nu ai treaba cu "murdaria" ,stai in banca ta , si nu mai lua apararea altora ca multe nu merita .
|
||
|
Tycu Postat pe 22 Februarie 2009 17:10 |
||
De la: klarra, la data 2009-02-22 11:02:04Buna ziua,frumoasele mele doamne,dezghetate la minte si fericite alaturi de prietenii/sotii vostri iubitori,nu va mai stricati ziua bagand in seama un labil-MITICA(va dati seama cat de nefericit este acest omulet meschin). Un sfat de la mine: pune-te singura in poza, ca-l vede lumea si pe baiat, si la cat ai fost de cinstita , o sa -l arate cu degetul!; pacat , ca e baiat simpatic !
|
||
|
Tycu Postat pe 22 Februarie 2009 17:19 |
||
De la: natallya, la data 2009-02-22 11:56:52mitica, hai ca ai inceput sa te ataci : sml-cool0016: Cred ca la numarul 9 ai fost tu , de nu ...prea, te-am mai vazut pe forum !Cata prostie poti sa ai, ;1]- la 50 ani,inca nu este mos nimeni,;2]- era bine daca aveam gandirea unui om de 5o ai, eram mare si nu stateam cu toate naroadele sa ma cert pe forum .;daca ai vedea messul meu , ai vedea cat sunt bagat in seama. Sa cauti sa stergi orasul de la avatar,cum am facut si eu , ca ma faci de ras, ma cunosc multi si cine citeste ce ai scris rade de mine ce consateanca aiurita am .Sa spui ca esti din Moldova !
|
||
|
Tycu Postat pe 22 Februarie 2009 17:37 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-22 17:37:51De la: natallya, la data 2009-02-22 11:56:52Sa spui ca esti din Moldova ! |
||
|
rocsanyk3 Postat pe 22 Februarie 2009 20:43 |
||
l-am enervat pe mitica Pei asta am zis numa pe mess vrajesti lumea , ca cine te cunoaste se face ca nu te vede, poate esti vreun pedofil care vrajesti minore pe mess. trimite-ne si noua un print screen sa vedem cu cine stai de vorba pe mess
|
||
|
natallya Postat pe 22 Februarie 2009 21:37 |
||
|
Opinia asta cu provocarea fetelor care duce la un viol imi pare reprezentativa pentru modul tau de gandire dl Mitica. Sunt si eu barbat, am o varsta, umblu in aceeasi lume ca si tine si in lumea mea nu exista asa ceva. In lumea mea oamenii care gandesc ca tine sunt doar niste oameni cu mintea bolnava. Nu intelegi ca nu exista justificare pentru un violator ? Nu exista !!! Nu intelegi ca poate sa umble cea mai tare femeie pe langa tine dezbracata si tu nu ai dreptul nici o secunda sa faci asa ceva ! Nu intelegi ca restul barbatilor din jurul tau nu gandesc asa si eu unul in numele lor ma dezic de aceasta atitudine din epoca de piatra. |
||
|
mau77mau Postat pe 22 Februarie 2009 22:20 |
||
De la: rocsanyk3, la data 2009-02-22 20:43:04De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-22 17:37:51: sml-tongue0023:De la: natallya, la data 2009-02-22 11:56:52Sa spui ca esti din Moldova ! |
||
|
Tycu Postat pe 22 Februarie 2009 23:05 |
||
De la: natallya, la data 2009-02-22 21:37:57l-am enervat pe mitica: sml-mad0225: N-ai sa reusesti sa ma enervezi pe mine,poate daca te vad prin oras [ ca retin figura din poza ], sa-ti fac o baie in Dunare si te iert de mila . Am vazut ca ai oglinda , de ce nu intrebi imaginea din ea , daca meriti sa iesi in lume in ziua respectiva ? |
||
|
Tycu Postat pe 22 Februarie 2009 23:19 |
||
| P.S. -cred ca tu le ai cu minorii, iar cu messul numai in particular pot sa-ti arat ! | ||
|
Tycu Postat pe 22 Februarie 2009 23:22 |
||
De la: mau, la data 2009-02-22 22:20:10Opinia asta cu provocarea fetelor care duce la un viol imi pare reprezentativa pentru modul tau de gandire dl Mitica. Nu, nu cred ca traiesti in lumea asta unde sunt eu, daca ai fi, ai vedea realitatea,. , Tu umbli legat la ochi ?Nu vezi ce se intampla in jurul tau ?Ai avut ocazia sa vezi fete drogate sau bete cum cereau baietilor sa le violeze? termina cu astea .
|
||
|
Tycu Postat pe 22 Februarie 2009 23:37 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-21 22:52:56De la: fantome, la data 2009-02-21 16:31:15De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-20 15:43:07De la: fantome, la data 2009-02-20 15:10:33: sml-confused0067: Parca ai sta numai inchisa in casa, si fara tv sau radio.;- daca iesi pe afara prin lume , la discoteca ai fost vreo data ?ai sa vezi sute de motive : "da-ti carpa neagra de la ochi,ce in intuneric ea te tine,si poate asa o sa intelegi si realitatea o vezi mai bine"! . Toate bune .De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-20 10:27:04De la: fantome, la data 2009-02-20 08:53:15NU EXISTA motive care sa scuze comiterea unui viol. NU EXISTA!!!: sml-confused0006: Esti sigura ca nu EXISTA motive ? -pai daca nu ar EXISTA motive , nu s-ar mai comite violuri! Catun? Brasovul un catun? Retrage-ti cuvinte! Este dreptul lor sa se imbrace cum vor, este dreptul lor sa traiasca si sa se exprime liber. Voi nu aveti nici un drept sa va atingeti de ele nici daca s-ar plimba goale prin parc. Oamenii din "catunul" meu au evoluat mult si cei ca tine nu au ce cauta in el. |
||
|
fantome Postat pe 23 Februarie 2009 08:19 |
||
De la: fantome, la data 2009-02-23 08:19:19De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-21 22:52:56De la: fantome, la data 2009-02-21 16:31:15De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-20 15:43:07De la: fantome, la data 2009-02-20 15:10:33: sml-confused0067: Parca ai sta numai inchisa in casa, si fara tv sau radio.;- daca iesi pe afara prin lume , la discoteca ai fost vreo data ?ai sa vezi sute de motive : "da-ti carpa neagra de la ochi,ce in intuneric ea te tine,si poate asa o sa intelegi si realitatea o vezi mai bine"! . Toate bune .De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-20 10:27:04De la: fantome, la data 2009-02-20 08:53:15NU EXISTA motive care sa scuze comiterea unui viol. NU EXISTA!!!: sml-confused0006: Esti sigura ca nu EXISTA motive ? -pai daca nu ar EXISTA motive , nu s-ar mai comite violuri! Prin Brasov nu se vorbeste romaneste? de expresii romanesti nu ai auzit ? Cum sa fie Brasovul catun ?!?ooo,Doamnee!!;- e un oras foarte frumos , am fost in el de multe ori ,crezi ca eu traiesc in alt continent ?,.. am spus , [in limba Romana,] ca daca nu vezi cate motive de violuri sunt peste tot,PARCA AI TRAII INTR-UN CATUN .![in Brasov sa nu vezi asa ceva ?] Asta cu "dreptul lor" este teoretic in toata lumea , dar practic se respecta ? Criminalul stie ca victima are dreptul sa traiasca ? si ucide; hotul stie ca nu are dreptul sa fure munca altuia ? si fura ;talhariile, violurile ,jafurile , la toate astea se mai tine cont de drepturi ?pai nu ar mai fi politie in lume !Nu e mai bine sa preintampinam noi sa nu se intample ? In legatura cu "CATUNUL"sa o luam ca o gluma de-a ta !
|
||
|
Tycu Postat pe 23 Februarie 2009 09:21 |
||
Ce v-am zis fetelor.....ati vazut ca s-a ofticat Mitica si a inceput sa atace pe toata lumea....pshico tot pshico
|
||
|
klarra Postat pe 23 Februarie 2009 10:32 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-22 23:37:31De la: mau, la data 2009-02-22 22:20:10Opinia asta cu provocarea fetelor care duce la un viol imi pare reprezentativa pentru modul tau de gandire dl Mitica. acesta nu este un viol ... aceasta este doar o lume a betivelor si drogatelor in care se poate intampla orice daca exista un barbat suficient de profitor ... eu insa nu beau si nici nu ma droghez si am o parere foarte proasta de cei care apeleaza la astfel de substante si mai ales cei care devin neoameni dupa ce le utilizeaza (devin reclacitranti, violenti, paranoici ... etc) am avut contact pana acum cu aceasta lume doar mi-a fost scarba de astfel de fete si am incercat sa le evit. in nici un caz nu ma dus gandul sa profit de starea lor pentru a ma elibera cum se pare ca gandesti tu ... cel mult mi-a fost mila si am incercat ulterior sa le fac sa inteleaga ca mie unu imi repugna aceasta stare Conteaza 0% o femeie usoara sau betiva sau care ti se pare tie ca cere ceva ... poate sa te si implore ... conteaza barbatul ala care comite un viol ... si care este doar un nenorocit. Ce barbatie e aia ma in care tu profiti de o fiinta care nu se poate apara de tine ? Ce barbat esti tu de nu poti face o femeie sa te iubeasca ? Este simplu ! Esti un om neadaptat la aceasta societate probabil datorita unei copilarii lipsite de afectiune. Deapururi un paria al societatii care nu va fi acceptat decat de femei fara educatie si personalitate crescute de alti oameni ca tine. |
||
|
mau77mau Postat pe 23 Februarie 2009 10:59 |
||
De la: klarra, la data 2009-02-23 10:32:03Ce v-am zis fetelor.....ati vazut ca s-a ofticat Mitica si a inceput sa atace pe toata lumea....pshico tot pshico Sa stii KLARRITA,ca eu nu sunt suparat pe tine, ar fi pacat sa ma supar,chiar incepi sa-mi placi.Ca si bunul Dumnezeu a spus: fiii mei , unde vedeti ca eu nu cer nimic ca n-am de unde , nici voi sa nu cereti nimic!;asa fac si eu.Cred ca daca am fi impreuna ne-am intelege foarte bine .De cand esti pe acest forum, nu ai spus nicio data doua cuvinte legate de acest subiect al forumului,doar sa te iei de mine . Ce te faci daca dispar eu de pe acest forum ?;- dispari si tu, dispare barbatul de langa tine,[ poate asa vede langa cine a stat] dispare si bradul,si ramane catelusul.!Te consider prietena mea,!indiferent ce zici de mine; saracuta de tine, sa ai necazul asta !!
|
||
|
Tycu Postat pe 23 Februarie 2009 12:30 |
||
|
||
|
klarra Postat pe 23 Februarie 2009 14:07 |
||
De la: klarra, la data 2009-02-23 14:07:15
|
||
|
Tycu Postat pe 23 Februarie 2009 16:09 |
||
De la: mau, la data 2009-02-23 10:59:04: sml-happy0180:De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-22 23:37:31De la: mau, la data 2009-02-22 22:20:10Opinia asta cu provocarea fetelor care duce la un viol imi pare reprezentativa pentru modul tau de gandire dl Mitica. Domnule mau, daca erai un pustan de 16 ani,te ignoram, dar asa ..! La prima problema ti-ai raspuns singur : intr-o lume a betivelor si a drogatelor se poate intamla orice , adica si viol;corect, exact asta ma chinui si eu sa explic . Si la a doua problema , nici eu nu ma droghez,si aceeasi parere ca si a ta o am si eu.La a treia problema nu prea te cred .;ori ai probleme cu sexualitatea , ori esti dint-o secta ....;sa vezi o tipa facuta bine cum se unduieste si se freaca de tine,intr-o rochita cat batista de mare intr-un loc retras, tu te apuci sa-i dai lectii de buna purtare? fii serios ca te pun sa juri, nici calugarii n-ar rezista,..!
|
||
|
Tycu Postat pe 23 Februarie 2009 16:30 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| nu stiu ce sa fac. | 12 | De la: ynayna22_yahoo_com 1 Octombrie 2010 03:13 |
| concubinajul inainte de nunta | 88 | De la: amalia79_healthy 8 Iulie 2013 19:45 |
| Eu cu studii, el fara.. | 49 | De la: iulia89 12 Iulie 2010 21:34 |
|
|
||
| Marturii-bratra rosie cu charm | 2 | De la: anageo25 14 Septembrie 2011 20:44 |
| pungi personalizate pt ce le dam sa ia acasa | 18 | De la: cristinn 12 Februarie 2010 13:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.