Setari Cookie-uri

nu cred ca daca ma casatoresc virgina este o rusine

Pt. Mitica
Daca violulu nu ar fi fost condamnat din pct de vedere moral probabil nici nu s-ar fi pedepsit vreodata penal.
Deci mai gandeste-te ca te contrazici, esti de acord cu pedeapsa penala dar nu cu cea morala de ce?
Daca nu ar fi nimic moral de condamnat nu ar fi nici penal.
alina
Postat pe 19 Februarie 2009 15:54
De la: klarra, la data 2009-02-19 15:33:36Cum spuneam si mai devreme,acest Mitica e un PSIHOPAT. Mai are cineva o indoiala?
Tu nu ai voie moraliceste, sa te iei de mine; sunt prea "curat " pentru tine!
Tycu
Postat pe 19 Februarie 2009 16:07
De la: alina_manuela, la data 2009-02-19 15:54:45Pt. Mitica
Daca violulu nu ar fi fost condamnat din pct de vedere moral probabil nici nu s-ar fi pedepsit vreodata penal.
Deci mai gandeste-te ca te contrazici, esti de acord cu pedeapsa penala dar nu cu cea morala de ce?
: sml-confused0067: Moral,nu are legatura cu penal.Moral adica trebuie vazut motivul,adica daca motivul [nu persoana] trebuie pedepsit sau nu .Acum cred ca a inteles si un copil de la gradinita , asa cum e vecinul tau .
Tycu
Postat pe 19 Februarie 2009 16:17
PSHICO MEN PSICO MEN PSIHO MEN
klarra
Postat pe 19 Februarie 2009 22:16
am mai auzit ceva ... un barbat are dreptul de viola o femeie daca este beat, daca fata e imbracata sexy, daca l-a parasit .... dacooommmm s-o crezi tu ca asa stau lucrurile mitica ... te dai mare curat si noi suntem murdare dar tu esti mai pacatos ca toate la un loc ... si inca ceva ... chiar daca e sotia ta nu ai dreptul sa o fortezi sa faca sex cu tine pentru ca te poate da in judecata.... ar trebui sa-i saruti picioarele sotiei tale in fiecare seara k nu te-a lasat sa-ti rupa fundul toti puscariasii asa cum ai fi meritat
rocsanyk3
Postat pe 20 Februarie 2009 00:16

BRAVO FETELOR.. .!!!
mihaelamitea
Postat pe 20 Februarie 2009 00:29
NU EXISTA motive care sa scuze comiterea unui viol. NU EXISTA!!!
fantome
Postat pe 20 Februarie 2009 08:53
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-19 16:17:26
: sml-confused0067: Moral,nu are legatura cu penal.Moral adica trebuie vazut motivul,adica daca motivul [nu persoana] trebuie pedepsit sau nu .Acum cred ca a inteles si un copil de la gradinita , asa cum e vecinul tau .

Daca ar fi pedepsit motivul, puscariile ar fi goale.N-ai auzit ca drumul spre iad e pavat cu bune intentii si ca toti puscariasii sunt nevinovati?
Tu ce motive ai avut avut sa comiti violul?
Lumineaza-ne si pe noi muritorii de rand.
P.S. Eu am inteles foarte bine ca tu te prefaci a nu intelege, sper ca te prefaci, ca dc ai ajuns la varsta asta si nu intelegi ce vorbesc cu tine e grav, nu ma mai mir ca comis faptele pe care le-ai comis.
alina
Postat pe 20 Februarie 2009 09:07
De la: rocsanyk3, la data 2009-02-20 00:16:42am mai auzit ceva ... un barbat are dreptul de viola o femeie daca este beat, daca fata e imbracata sexy, daca l-a parasit .... dacooommmm s-o crezi tu ca asa stau lucrurile mitica ... te dai mare curat si noi suntem murdare dar tu esti mai pacatos ca toate la un loc ... si inca ceva ... chiar daca e sotia ta nu ai dreptul sa o fortezi sa faca sex cu tine pentru ca te poate da in judecata.... ar trebui sa-i saruti picioarele sotiei tale in fiecare seara k nu te-a lasat sa-ti rupa fundul toti puscariasii asa cum ai fi meritat
: sml-tongue0023: Este adevarat ,un nebun handicapat mintal a scos legea asta tampita ca nu ai voie sa-ti fortezi sotia la sex. ; trebuie inteleasa cand are probleme personale, dar in rest?[cand s-a maritat trebuia sa stie asta }.Prin Moldova nu s-a auzit de sentimente, de dorinte , de dragoste ?;nici un barbat nu are voie sa violeze,printre altele betia si imbracamintea sexi sunt motive ce duc la viol.[adica indicat este cand se da pedeapsa , sa se tina cont si de aceste motive }Stii ca "pana nu ridica coada cateaua , nici cainele nu se ia de ea"!Trebuie sa recunosti ca in majoritatea cazurilor 3/4 din vina , o mai au si fetele. [ ai fost pe la discoteci sa te convingi ?] In legatura cu "murdarele " e altceva , lasa ca daca nu ai inteles, ori cum tot nu o sa intelegi ce am vrut sa spun ..!In rest toate bune!
Tycu
Postat pe 20 Februarie 2009 10:22
De la: fantome, la data 2009-02-20 08:53:15NU EXISTA motive care sa scuze comiterea unui viol. NU EXISTA!!!
: sml-confused0006: Esti sigura ca nu EXISTA motive ? -pai daca nu ar EXISTA motive , nu s-ar mai comite violuri!
Tycu
Postat pe 20 Februarie 2009 10:27
CE SE INTAMPLA AICI DOMNE?????

deci, va las cateva clipe singure si voi abordati un astfel de subiect???

am fost f deranjata de mica virginica care sustinea in stanga si dreapta "prioritatile ei" comparativ cu "ale altora" .... si am cam lasat'o balta, nu am mai intrat pe topicul asta desi primeam update in fiecare zi de la ea...credeam ca tot despre aia mica vorbeati..
si acum??? vorbiti de viol cu "Permis de voie"???

WTF!?

stiu si eu un caz de genu asta, cand ea il inseala, pentru ca urmeaza sa se desparta de el (casatoriti fiind), insa el cand afla, se imbata rau de tot, o bate, o violeaza practic, o bate din nou si o tortureaza sexual...
deznodamantul? s'au despartit/divortat acum ceva timp, nu s'au mai vazut niciodata, el e cu alta, ea e foooarte fericita acu cu tipu cu care l'a inselat ... dar oricum s'ar fi terminat povestea, NU E nici un motiv pt a face asta!!
UNDE TI'E RESPECTUL? ca barbat..?!
Greenie
Postat pe 20 Februarie 2009 10:50
De la: alina_manuela, la data 2009-02-20 09:07:05

Daca ar fi pedepsit motivul, puscariile ar fi goale.N-ai auzit ca drumul spre iad e pavat cu bune intentii si ca toti puscariasii sunt nevinovati?
P.S. Eu am inteles foarte bine ca tu te prefaci a nu intelege, sper ca te prefaci, ca dc ai ajuns la varsta asta si nu intelegi ce vorbesc cu tine e grav, nu ma mai mir ca comis faptele pe care le-ai comis.
Alina, m-ai imbatranit cu 10ani,daca eram langa tine, mancam florile alea sau bateam pisicile de nervi.Eu nu ma prefac ca nu inteleg, char nu inteleg de ce nu intelegi ce explic eu aici .Fii atenta ; comiterea unui viol se face din cauza unor motive,si bestialitatea umana este un motiv.Cand se da pedeapsa vinovatului,e bine sa se tina cont si de motivele violatorului si in functie de ele, sa se dea pedeapsa , ceea ce la noi nu prea se tine cont de asta.Ne multumim sa spunem : la puscarie cu nenorocitul si suntem multumiti ca l-au legat.;nu trebuie gandit chiar asa, pana nu vezi ce l-a indemnat sa faca asta ; in multe cazuri si fetele au multa vina, dau ocazia la asa ceva.!recunoaste ca nu sunt " chiar sfinte "Si puscariasii au motivele lor de au ajuns acolo.! Daca unul fura ca nu are ce manca , si unde lucra, nimeni nu-l intraba de mancare si lucru , ci il condamna ca a furat! asa si cu violul !Cred ca acum ai inteles! Motivul violului meu, nu o fac bublica, daca vrei sa-l stii gaseste alta metoda; mess., telefonic , privat.In rest toate bune!
Tycu
Postat pe 20 Februarie 2009 11:16
RECTIFIC publica in loc de bublica. asa se intampla cand tot in acel timp mai vorbesti si cu 4 mess.-uri si un chat.Unde sa fii mai atent ?
Tycu
Postat pe 20 Februarie 2009 12:09
De la: Greenie, la data 2009-02-20 10:50:33CE SE INTAMPLA AICI DOMNE?????

deci, va las cateva clipe singure si voi abordati un astfel de subiect???

am fost f deranjata de mica virginica care sustinea in stanga si dreapta "prioritatile ei" comparativ cu "ale altora" .... si am cam lasat'o balta, nu am mai intrat pe topicul asta desi primeam update in fiecare zi de la ea...credeam ca tot despre aia mica vorbeati..
si acum??? vorbiti de viol cu "Permis de voie"???

WTF!?

stiu si eu un caz de genu asta, cand ea il inseala, pentru ca urmeaza sa se desparta de el (casatoriti fiind), insa el cand afla, se imbata rau de tot, o bate, o violeaza practic, o bate din nou si o tortureaza sexual...
deznodamantul? s'au despartit/divortat acum ceva timp, nu s'au mai vazut niciodata, el e cu alta, ea e foooarte fericita acu cu tipu cu care l'a inselat ... dar oricum s'ar fi terminat povestea, NU E nici un motiv pt a face asta!!
UNDE TI'E RESPECTUL? ca barbat..?!
Suza-ma ca ma bagai in vorba, dar mi-a placut exemplu de mai sus. De curiozitate intreb , ce motive a avut ea de-l insela ?- ca asa de geaba nu are cum ]Indiferent motivul,[cine era de vina] ea trebuia sa dea divort pe loc, nu sa-l insele; a dat dovada de curvasarie. daca in casnicie el a fot de vina, ea trebuia sa dea divort, nu cu inselatul[ numai curvele inseala ]iar el a fost o bestie.;daca ea a fot de vina in casnicie,atunci el bine i-a facut, merita, il felicit ;si afara cu gunoiul. DAR RESPECTUL CA NEVASTA UNDE E ?
Tycu
Postat pe 20 Februarie 2009 12:36
Scuza-ma ca ma bagai in vorba, dar mi-a placut exemplu de mai sus. De curiozitate intreb , ce motive a avut ea de-l insela ?- ca asa de geaba nu are cum ]Indiferent motivul,[cine era de vina] ea trebuia sa dea divort pe loc, nu sa-l insele; a dat dovada de curvasarie. daca in casnicie el a fot de vina, ea trebuia sa dea divort, nu cu inselatul[ numai curvele inseala ]iar el a fost o bestie.;daca ea a fot de vina in casnicie,atunci el bine i-a facut, merita, il felicit ;si afara cu gunoiul. DAR RESPECTUL CA NEVASTA UNDE E ?
Tycu
Postat pe 20 Februarie 2009 12:38
ba mitica, ar trebui sa te deloghezi de pe site'ul asta.
NU E PT TINE, ITI JUR CA NU E !!!!

lasa'neeeeeeeeeeee omule in pace... parerea ta mai putin conteaza pt noi
Greenie
Postat pe 20 Februarie 2009 12:53
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-20 11:16:56

Alina, m-ai imbatranit cu 10ani,daca eram langa tine, mancam florile alea sau bateam pisicile de nervi.Eu nu ma prefac ca nu inteleg, char nu inteleg de ce nu intelegi ce explic eu aici .Fii atenta ; comiterea unui viol se face din cauza unor motive,si bestialitatea umana este un motiv.Cand se da pedeapsa vinovatului,e bine sa se tina cont si de motivele violatorului si in functie de ele, sa se dea pedeapsa , ceea ce la noi nu prea se tine cont de asta.Ne multumim sa spunem : la puscarie cu nenorocitul si suntem multumiti ca l-au legat.;nu trebuie gandit chiar asa, pana nu vezi ce l-a indemnat sa faca asta ; in multe cazuri si fetele au multa vina, dau ocazia la asa ceva.!recunoaste ca nu sunt " chiar sfinte "Si puscariasii au motivele lor de au ajuns acolo.! Daca unul fura ca nu are ce manca , si unde lucra, nimeni nu-l intraba de mancare si lucru , ci il condamna ca a furat! asa si cu violul !Cred ca acum ai inteles! Motivul violului meu, nu o fac bublica, daca vrei sa-l stii gaseste alta metoda; mess., telefonic , privat.In rest toate bune!

Pai atunci explica-mi mie pe criminali de ce ii bagam in puscarii, ca si ei au avut motive sa omoare pe cineva(90% probabil au avut motive, sunt unii care o fac din placere)?Ia explica-mi.
Si cu violul era asa ca sa pricepem si noi ce vrei sa spui, pt ca iti garantez nimeni nu pricepe ce zici.
Si oricum nu exista circumstante atenuante pt comiterea uni viol, NU EXISTA.Indiferent daca femeia e mai usuratica, sau barbatul nu stiu cum, nu e o explicatie pt comportament de aminal nu de om.
alina
Postat pe 20 Februarie 2009 13:10
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-20 10:27:04
De la: fantome, la data 2009-02-20 08:53:15NU EXISTA motive care sa scuze comiterea unui viol. NU EXISTA!!!
: sml-confused0006: Esti sigura ca nu EXISTA motive ? -pai daca nu ar EXISTA motive , nu s-ar mai comite violuri!

Sa-ti spun eu de ce "exista": SUNT INVENTATE de cei ca tine!
fantome
Postat pe 20 Februarie 2009 15:10
De la: Greenie, la data 2009-02-20 12:53:53ba mitica, ar trebui sa te deloghezi de pe site'ul asta.
NU E PT TINE, ITI JUR CA NU E !!!!

lasa'neeeeeeeeeeee omule in pace... parerea ta mai putin conteaza pt noi
E clar, acum inteleg,esti chiar persoana din exemplu dat de tine.!;trebuia de la inceput sa spui asa, nu ai facut bine ca l-ai inselat, bine ti-a facut.! Dar barim te-a violat ca lumea . ??
Tycu
Postat pe 20 Februarie 2009 15:11
De la: alina_manuela, la data 2009-02-20 13:10:38
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-20 11:16:56

Pai atunci explica-mi mie pe criminali de ce ii bagam in puscarii, ca si ei au avut motive sa omoare pe cineva(90% probabil au avut motive, sunt unii care o fac din placere)?Ia explica-mi.
Si cu violul era asa ca sa pricepem si noi ce vrei sa spui, pt ca iti garantez nimeni nu pricepe ce zici.
Si oricum nu exista circumstante atenuante pt comiterea uni viol, NU EXISTA.Indiferent daca femeia e mai usuratica, sau barbatul nu stiu cum, nu e o explicatie pt comportament de aminal nu de om.
Ma facusi sa rad Alina, cu criminali sa omoare din placere,!;"placerea" aia inseamna nebunie, sau bolnav mintal , si boala mintala e tot un motiv Alina, asa ca in lumea asta nimic nu se intampla fara motive.In legatura cu violul,mai sunt si cu C.I.-ul dezvoltat care au inteles. In rest nu, nu ai dreptate,lasa sa mai treaca ceva timp sa mai capeti ceva experienta , sa inveti mai multe de la viata.!Ma bucur ca ma mai intrebi cate ceva , ca asa invata omul !
Tycu
Postat pe 20 Februarie 2009 15:33
De la: fantome, la data 2009-02-20 15:10:33
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-20 10:27:04

Sa-ti spun eu de ce "exista": SUNT INVENTATE de cei ca tine!
: sml-confused0067: Parca ai sta numai inchisa in casa, si fara tv sau radio.;- daca iesi pe afara prin lume , la discoteca ai fost vreo data ?ai sa vezi sute de motive : "da-ti carpa neagra de la ochi,ce in intuneric ea te tine,si poate asa o sa intelegi si realitatea o vezi mai bine"! . Toate bune .
Tycu
Postat pe 20 Februarie 2009 15:43
Din pacate trebuie sa ma repet:MITICA E PSIOPAT!,mai are cineva cel mai mic dubiu????????????
klarra
Postat pe 20 Februarie 2009 16:36
Draga Greenie iti sustin parerea.'Geniul asta de Mitica nu are ce cauta aici!Mitica fugi la doctor sa te tratezi k ai probleme grave cu capul! AAAAAAAA de fapt tu nu mai ai scapare! Si intra si tu pe un forum pentru barbati dar defapt tu nu esti un barbat esti un parazit de care nu reusim sa mai scapam !Lasa-ne nene k ne-am plictisit de tine!!!!!!
acular22
Postat pe 20 Februarie 2009 16:56
De la: klarra, la data 2009-02-20 16:36:30Din pacate trebuie sa ma repet:MITICA E PSIOPAT!,mai are cineva cel mai mic dubiu????????????
Te-am intrebatceva si nu ai raspuns ,repet;- stie tipul din imagine ce scrii p'aci ? stie pe cine tine in brate ? nu cred, saracul de el !
Tycu
Postat pe 20 Februarie 2009 18:49
De la: acular22, la data 2009-02-20 16:56:39Draga Greenie iti sustin parerea.'Geniul asta de Mitica nu are ce cauta aici!Mitica fugi la doctor sa te tratezi k ai probleme grave cu capul! AAAAAAAA de fapt tu nu mai ai scapare! Si intra si tu pe un forum pentru barbati dar defapt tu nu esti un barbat esti un parazit de care nu reusim sa mai scapam !Lasa-ne nene k ne-am plictisit de tine!!!!!!
Ma uit mereu la imaginea din avatar si il compatimesc pe barbatul de langa tine . stii ce greseala a facut el ?...ca-ti arata unde sa semnezi si ca a semnat langa tine ! ; mai tarziu o sa vada el !!
Tycu
Postat pe 20 Februarie 2009 18:54
Fugi in lume si spanzuta-te k nu incapi in lumea asta oricum!!!!!!!!!Si lasa-ne o data in pace k ne plictisesti cu aburelile tale de doi bani!!!!!Ai tupeul mizerabil sa te legi de noi femeile si de sotii nostrii cand tu esti un NIMENI!SOTII NOSTRII SUNT BARBATI ADEVARATI dar tu nu stii ce inseamna asta!!!!!!!!Si daca te simti un barbat de ce nu te pui cu un barbat,de ce violezi femei si de intri pe siteuri de femei mam tot intrebat!?Pentru k nu esti decat un gunoi al societatii si nu ai curajul sa te pui cu un barbat!!!Intra domnule pe un site in care sunt barbatii cei care discuta!dar nu ai curajul pentru k o sa rada toti de tine si o te striveasca ka pe un parazit ce esti!!!!!!!!!AAAAAAAAA si sotul meu a facut cel mai bun lucru din viata sa asa k iar aiurezi Pe mine si pe sotul meu ne leaga o dragoste nemarginita si respect si incredere reciproca sentimente pe care un ratat ka si tine nu le va cunoaste niciodata pentru ka nu meriti sa ai asa ceva!!!!!!!!!!
acular22
Postat pe 20 Februarie 2009 21:22
Klarra ai perfecta dreptate e cel mai rau dintre cei mai rai PSIHOPATI!!!!!!!!NU MAI ARE SCAPARE!!!!!!!!!!
acular22
Postat pe 20 Februarie 2009 21:26
De la: acular22, la data 2009-02-20 21:22:23Fugi in lume si spanzuta-te k nu incapi in lumea asta oricum!!!!!!!!!Si lasa-ne o data in pace k ne plictisesti cu aburelile tale de doi bani!!!!!Ai tupeul mizerabil sa te legi de noi femeile si de sotii nostrii cand tu esti un NIMENI!SOTII NOSTRII SUNT BARBATI ADEVARATI dar tu nu stii ce inseamna asta!!!!!!!!Si daca te simti un barbat de ce nu te pui cu un barbat,de ce violezi femei si de intri pe siteuri de femei mam tot intrebat!?Pentru k nu esti decat un gunoi al societatii si nu ai curajul sa te pui cu un barbat!!!Intra domnule pe un site in care sunt barbatii cei care discuta!dar nu ai curajul pentru k o sa rada toti de tine si o te striveasca ka pe un parazit ce esti!!!!!!!!!AAAAAAAAA si sotul meu a facut cel mai bun lucru din viata sa asa k iar aiurezi Pe mine si pe sotul meu ne leaga o dragoste nemarginita si respect si incredere reciproca sentimente pe care un ratat ka si tine nu le va cunoaste niciodata pentru ka nu meriti sa ai asa ceva!!!!!!!!!!

Ce-mi place fetelor...dar de ce crede-ti ca este un violator si intra pe site-uri numai cu si despre femei.....pt ca este un psihopat si un obsedat sexual...nu v-ati dat seama???
mihaelamitea
Postat pe 20 Februarie 2009 22:46
Aaaaa...si daca v-ati dat seama..acest Mitica se afla pe site-ul asta numai unde sunt teme legate de virginitatea....deci....
mihaelamitea
Postat pe 20 Februarie 2009 23:00
De la: acular22, la data 2009-02-20 21:22:23Fugi in lume si spanzuta-te k nu incapi in lumea asta oricum!!!!!!!!!Si lasa-ne o data in pace k ne plictisesti cu aburelile tale de doi bani!!!!!Ai tupeul mizerabil sa te legi de noi femeile si de sotii nostrii cand tu esti un NIMENI!SOTII NOSTRII SUNT BARBATI ADEVARATI dar tu nu stii ce inseamna asta!!!!!!!!Si daca te simti un barbat de ce nu te pui cu un barbat,de ce violezi femei si de intri pe siteuri de femei mam tot intrebat!?Pentru k nu esti decat un gunoi al societatii si nu ai curajul sa te pui cu un barbat!!!Intra domnule pe un site in care sunt barbatii cei care discuta!dar nu ai curajul pentru k o sa rada toti de tine si o te striveasca ka pe un parazit ce esti!!!!!!!!!AAAAAAAAA si sotul meu a facut cel mai bun lucru din viata sa asa k iar aiurezi Pe mine si pe sotul meu ne leaga o dragoste nemarginita si respect si incredere reciproca sentimente pe care un ratat ka si tine nu le va cunoaste niciodata pentru ka nu meriti sa ai asa ceva!!!!!!!!!!
Cred ca tu ori iei "iarba injectabila, ori alcool,ori ai avut un accident la cap;tu gandesti ce scrii aici ?Gandeste mai sanatos,mai ales ca esti maritata!!inca nu ai trecut prin greutatile si experienta vietii ca alte femei sa gandesti matur.; 1]-eu nu ma leg de sotii nimanui, eu doar ii compatimesc pe unii[ca si pe al tau] ca nu au vazut ce au luat.! 2]- de ce spui ca [ si nu e prima data]eu nu sunt barbat adevarat ? ;mai "cunoscut" in intimitate ? 3- de ce violez femei ? vrei sa violez barbati ? Sunt hetero.!4- s-a mai spus prostia asta, acest site NU ESTE NUMAI PENTRU FEMEI ,este pentru toti care se inscrie pe el [ nu am auzit de site numai de barbati]; 5 - pe tine si sotul tau va leaga o dragoste nemarginita ??!! dupa cum gandesti acum , cred ca a fost legat la ochi,dar despre dragostea asta sa vorbim peste 6-7 ani ,sa mai treaca timp, si sa vedem atunci daca mai gandesti asa !Schimba-ti comportamentul, gandeste mai matur daca vrei sa-l pastrezi ! .
Tycu
Postat pe 21 Februarie 2009 08:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sunt isarcinata ???? 5 De la: kudika_8839 7 Iunie 2012 10:14
Cu ce masina sa vina mireasa la nunta? 121 De la: 21 Martie 2013 15:42
Am nevoie de un sfat...URGENT!!! 77 De la: evelinne 6 Mai 2014 20:13
Concurs cu premiu constand intr-o Petrecere a burlacilor 1 De la: eley 25 Iulie 2011 18:09
Cum asigurati transportul nuntasilor care sunt de departe? 25 De la: railia22 4 Iulie 2010 11:03