Mai multe
De la: klarra, la data 2009-03-07 20:31:03"IMI" SE SCRIE INTOTDEAUNA SUB ACEASTA FORMA Klarra, in cazul asta se pare ca "ambii noi doi" avem dreptate.Pe tine nu te pot certaOri cat mi-ar cere inima, Ca tu esti si vei fi mereu, Fetita de pe topicul meu. Te simpatizez mult fetico, la multi ani de la Mitica psico....! |
||
|
Tycu Postat pe 8 Martie 2009 12:02 |
||
|---|---|---|
FETELOR.....LA MULTI ANI SI VA DORESC SA AVETI O PRIMAVARA FRUMOASA...Pupici...
|
||
|
mihaelamitea Postat pe 8 Martie 2009 22:31 |
||
| Sub nici o forma nu este o rusine sa te casatoresti virgina, ba din contra ai un atu f mare in fata sotului.Eu am 30 ani de ani si m-am casatorit la 20 de ani virgina si marturisesc ca viata mea e aproape la fel ca in rai.Am avut si noi probleme ca orice cuplu dar dragostea imensa ce ne-a unit si ne mai uneste inca si probabil faptul ca am fost sunt si voi fi numai a lui ne-a facut sa invingem orice si ne-a facut sa ne iubim mai mult.Mi-a fost infidel nu o data ci de sute de ori a avut chiar si o amanta dar stia ca greseste mi-a marturisit acum o luna si mi-a jurat ca va fi numai al meu pana cand moartea ne va desparti.Deci virginitatea mea mi-a folosit la ceva, nu?Chiar si o multime de femei nu l-au putut departa de mine si poate ca daca nu-mi spunea nu as fi aflat niciodata pt.ca in fiecare zi imi demonstra cat de mult ma iubeste iar comportamentul lui nu s-a modificat deloc.Acum sufar enorm dar sub nici o forma nu voi da cu piciorul la un barbat asa bun, iar acum dupa ce mi-a spus ne iubim si mai mult si ma face si mai fericita>pacat ca nu a putut sa ma si respecte in totalitate dar nici un om nu e perfect, nu-i asa? | ||
|
|
||
|
grace000028 Postat pe 8 Martie 2009 23:59 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-08 11:50:30De la: yessyka3, la data 2009-03-08 02:22:46 La multi ani! pentru toate persoanele feminine cu ocazia de 8 Martie .! Yessyka ,in primul rand acest site nu este pentu mirese , nunti si violuri [ ai gresit topicul] citeste tema mai atenta , aici e vorba de virgine. Ai intrat pe acest topic , mai jignit cum ai vrut,dar civilizat, [ai asa ceva ?]e sa te prezinti ,sa stiu si eu cu cine stau de vorba,ti-e rusine cu imaginea ta ? cu varsta ta ? localitatea ta?asa ca nu are rost , sa stai in anonimat, si sa arunci asemenea aberatii, si fara sa ma cunosti. mai ales ca ai fraze indescifrabile pentru mine ; ce este cu codul ? cine este Giusty ?Da politicos este[ indiferent, barbat, femeie]sa-ti ceri scuze cand gresesti chiar si la scris.Asa ca lasa anonimatul si arata-te.! |
||
|
jessica23_healthy Postat pe 9 Martie 2009 01:47 |
||
De la: grace000028, la data 2009-03-08 23:59:09Sub nici o forma nu este o rusine sa te casatoresti virgina, ba din contra ai un atu f mare in fata sotului.Eu am 30 ani de ani si m-am casatorit la 20 de ani virgina si marturisesc ca viata mea e aproape la fel ca in rai.Am avut si noi probleme ca orice cuplu dar dragostea imensa ce ne-a unit si ne mai uneste inca si probabil faptul ca am fost sunt si voi fi numai a lui ne-a facut sa invingem orice si ne-a facut sa ne iubim mai mult.Mi-a fost infidel nu o data ci de sute de ori a avut chiar si o amanta dar stia ca greseste mi-a marturisit acum o luna si mi-a jurat ca va fi numai al meu pana cand moartea ne va desparti.Deci virginitatea mea mi-a folosit la ceva, nu?Chiar si o multime de femei nu l-au putut departa de mine si poate ca daca nu-mi spunea nu as fi aflat niciodata pt.ca in fiecare zi imi demonstra cat de mult ma iubeste iar comportamentul lui nu s-a modificat deloc.Acum sufar enorm dar sub nici o forma nu voi da cu piciorul la un barbat asa bun, iar acum dupa ce mi-a spus ne iubim si mai mult si ma face si mai fericita>pacat ca nu a putut sa ma si respecte in totalitate dar nici un om nu e perfect, nu-i asa? Trezeste-te daca te-a inselat de sute de ori asta va face toata viata pentru ca asta ii e caracterul.Infidelitatea nu tine de dragostea fata de tine ci de caracter, educatie, de cei 7 ani de acasa pe care nu-i are.SI DA e un barbat foarte bune le fu-te pe toate dar tot la tine vine, cum sa te lase cand ii e asa de bine langa tine, el trage in tot ce mista si tu te pastrezi pentru el, iarta-ma ca iti spun asa direct dar chiar atat de proasta esti?Nu te respecti deloc, atunci e logic ca nici el nu te respecta. Insala-l si tu si vezi daca ii mai pare "atat de rau" ca te insala. |
||
|
alina Postat pe 9 Martie 2009 10:24 |
||
Niciodata nu o sa-l insel tocmai pt ca am si eu cei 7 ani de acasa.L-am iertat acum dar el stie prea bine ca la prima greseala facuta ma va pierde si pe mine si pe copii si garantez ca nu ii convine asta.Mi-a jurat pe Biblie ca va fi numai al meu si asta m-a facut sa merg mai departe pt ca stiu ca acest juramant daca nu il va respecta D-zeu va scoate la iveala mai repede decat isi imagineaza adevarul.Am mers si la biserici si la preoti a spus ceea ce a facut si ca regreta si nu va mai face niciodata si preotii au spus ca ceea ce a facut el nu fac prea multi.Eu sper ca va fi bine in continuare si nu sunt nici naiva si nici proasta sunt o femeie desteapta pe picioarele mele nu depind de el dar consider ca mai merita o singura sansa dupa cum s-a purtat cu mine si dupa gestul facut.Sper ca sa nu ma insel.Are un suflet f bun si de asta nu inteleg cum a putut sa ajunga atat de departe.Imi spune aproape mereu ca nu o sa regret nici un minut decizia luata.
|
||
|
grace000028 Postat pe 9 Martie 2009 14:25 |
||
| Multumesc pt.sfatul dat intodeauna in viata e bine sa te consulti si cu alte persoane de asta mi-am si spus aici oful.El a fost infiat si probabil a avut ceva ereditar cu aceste .....am si eu o mare parte de vina pt ca l-am respins de f multe ori.Am avut o rana pe col pe care de-abia anul trecut am reusit sa o rezolv cu toate ca am fost la zeci de doctori.Acum imi doresc eu si el nu prea mai reuseste probabil a ajuns la saturatie sau o fi si din cauza faptului ca a aflat ca are hep B? | ||
|
grace000028 Postat pe 9 Martie 2009 14:39 |
||
| grace000028 sau nea Mitica-pshico??????? | ||
|
klarra Postat pe 9 Martie 2009 15:22 |
||
De la: grace000028, la data 2009-03-09 14:39:03Multumesc pt.sfatul dat intodeauna in viata e bine sa te consulti si cu alte persoane de asta mi-am si spus aici oful.El a fost infiat si probabil a avut ceva ereditar cu aceste .....am si eu o mare parte de vina pt ca l-am respins de f multe ori.Am avut o rana pe col pe care de-abia anul trecut am reusit sa o rezolv cu toate ca am fost la zeci de doctori.Acum imi doresc eu si el nu prea mai reuseste probabil a ajuns la saturatie sau o fi si din cauza faptului ca a aflat ca are hep B? deci sincer nu mai stiu ce sa zic, sper sa fie cum crezi tu ca va fi; dar ma indoiesc ca cine a fost capabil "cu sute de femei"......poate acum sa faca ce zici tu; daca ar fi fost una singura altfel se punea problema dar la el e altceva,asta dc nu ai exagerat tu cu ai zisNumai bine |
||
|
alina Postat pe 9 Martie 2009 15:30 |
||
In cazul in care esti o "ea", si eu sunt de parere ca toti meritam o a doua sansa,insa depinde de "fapta" comisa.In cazul tau,sotul a comis cam multe....faptul ca a avut si amanta este cel mai grav,este peste puterile mele de a ierta.......ierti o "fapta",doua dar amanta........ ,ca sa nu mai vorbim de conceptia ta privitoare la virginitate(nu mai am chef sa deschid acest subiect)si loialitatea ta P.S. De ce ti-a spus ca te-a inselat de sute de ori si ca a avut si amanta???Te-a ajutat cu ceva???Oare nu putea sa mai doarma cu propria constiinta??? Saracu........
|
||
|
klarra Postat pe 9 Martie 2009 15:35 |
||
| suntem ironici? | ||
|
grace000028 Postat pe 9 Martie 2009 15:35 |
||
| Si mie mi-a fost cel mai greu sa aflu de ea si cel mai dureros dar mi-a spus doar pt ca l-a sunat din nou sapt trecuta cu toate ca s-a recasatorit si e plecata de 2 ani la sute de km distanta si mi-a spus ca daca nu va intelege sa il lase vom lua impreuna masuri impotriva ei .stiu destule despre ea ca sa o pot distruge dar astept sa vad daca a inteles mesajul dat de sotul meu sa nu il mai deranjeze.Oricum era o persoana care daca o atingeai faceai ce voiai cu ea si probabil ca era soi rau din moment ce s-a despartit de primul barbat si nu i-a dat nimic in comparatie cu celelate care erau c...e si trebuia sa le plateasca. | ||
|
grace000028 Postat pe 9 Martie 2009 15:47 |
||
| Da Mitica, ai ucis-o, i-ai ucis spiritul. Pacat ca nu poti intelege, pacat... Violul este o crima, deci esti un criminal. | ||
|
fantome Postat pe 9 Martie 2009 15:49 |
||
De la: grace000028, la data 2009-03-09 15:47:03Si mie mi-a fost cel mai greu sa aflu de ea si cel mai dureros dar mi-a spus doar pt ca l-a sunat din nou sapt trecuta cu toate ca s-a recasatorit si e plecata de 2 ani la sute de km distanta si mi-a spus ca daca nu va intelege sa il lase vom lua impreuna masuri impotriva ei .stiu destule despre ea ca sa o pot distruge dar astept sa vad daca a inteles mesajul dat de sotul meu sa nu il mai deranjeze.Oricum era o persoana care daca o atingeai faceai ce voiai cu ea si probabil ca era soi rau din moment ce s-a despartit de primul barbat si nu i-a dat nimic in comparatie cu celelate care erau c...e si trebuia sa le plateasca. E incredibil cum ii iei apararea?Hello! Ea nu la- fortat, nu e ea de vina, el a vrut sa faca ce a facut.Daca iti era devotat puteau sa umble femei dezbracate prin fata lui si nu il interesa; si vrei sa zici ca fiind casatorit platea pentru sex.Asta ce spune despre el? |
||
|
alina Postat pe 9 Martie 2009 15:53 |
||
De la: grace000028, la data 2009-03-09 15:35:46suntem ironici?DA,IN CEL MAI BUN CAZ............ |
||
|
klarra Postat pe 9 Martie 2009 16:02 |
||
| Aveti perfecta dreptate.L-am judecat si eu in toate felurile chiar au fost momente cand am clacat si am zis gata, dar mai am dreptul sa sper sa s-a schimbat chiar daca nu 100% cred asta,pana la proba contrarie, speranta moare ultima,nu? | ||
|
grace000028 Postat pe 9 Martie 2009 16:07 |
||
De la: klarra, la data 2009-03-09 15:22:18grace000028 sau nea Mitica-pshico???????
|
||
|
klarra Postat pe 9 Martie 2009 16:09 |
||
De la: alina_manuela, la data 2009-03-09 10:24:42Alina e randul meu,De la: grace000028, la data 2009-03-08 23:59:09Sub nici o forma nu este o rusine sa te casatoresti virgina, ba din contra ai un atu f mare in fata sotului.Eu am 30 ani de ani si m-am casatorit la 20 de ani virgina si marturisesc ca viata mea e aproape la fel ca in rai.Am avut si noi probleme ca orice cuplu dar dragostea imensa ce ne-a unit si ne mai uneste inca si probabil faptul ca am fost sunt si voi fi numai a lui ne-a facut sa invingem orice si ne-a facut sa ne iubim mai mult.Mi-a fost infidel nu o data ci de sute de ori a avut chiar si o amanta dar stia ca greseste mi-a marturisit acum o luna si mi-a jurat ca va fi numai al meu pana cand moartea ne va desparti.Deci virginitatea mea mi-a folosit la ceva, nu?Chiar si o multime de femei nu l-au putut departa de mine si poate ca daca nu-mi spunea nu as fi aflat niciodata pt.ca in fiecare zi imi demonstra cat de mult ma iubeste iar comportamentul lui nu s-a modificat deloc.Acum sufar enorm dar sub nici o forma nu voi da cu piciorul la un barbat asa bun, iar acum dupa ce mi-a spus ne iubim si mai mult si ma face si mai fericita>pacat ca nu a putut sa ma si respecte in totalitate dar nici un om nu e perfect, nu-i asa? BINE alina.
|
||
|
Tycu Postat pe 9 Martie 2009 17:46 |
||
De la: klarra, la data 2009-03-09 15:22:18grace000028 sau nea Mitica-pshico??????? Klarra , daca ascultai de sfatul meu , erai departe acum , dar nu ai vrut !
|
||
|
Tycu Postat pe 9 Martie 2009 17:50 |
||
|
||
|
klarra Postat pe 9 Martie 2009 19:13 |
||
De la: yessyka3, la data 2009-03-06 16:57:19De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-06 16:14:59 : nu-mi vine sa cred.... in sfarsit a avut cineva curajul sa spuna lucrurilor pe nume . cineva trebuia sa-i deschida ochii acestui depravat si om de nimic. este cel mai mare adevar care s-a spus despre acest subiect. respect actiunile fiecaruia , dar nu pot inghiti asemenea nedreptate. proasta a fost ea k a acceptat acest lucru , mai mult , sa se casatoreasca cu tine.... brrrr... intr-un fel , isi merita soarta... saraca... dc iti aduci aminte,mitica,te-am intrebat la un moment dat despre treaba asta , cum k ai violat-o sa o faci a ta...iti amintesti? in sinea ta probabil k ai ras...acum totul mi se arata mai clar. esti un obsedat si un om fara caracter... respect yessyka
|
||
|
paullyss Postat pe 9 Martie 2009 19:35 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-08 11:50:30 La multi ani! pentru toate persoanele feminine cu ocazia de 8 Martie .! Yessyka ,in primul rand acest site nu este pentu mirese , nunti si violuri [ ai gresit topicul] citeste tema mai atenta , aici e vorba de virgine. Ai intrat pe acest topic , mai jignit cum ai vrut,dar civilizat, [ai asa ceva ?]e sa te prezinti ,sa stiu si eu cu cine stau de vorba,ti-e rusine cu imaginea ta ? cu varsta ta ? localitatea ta?asa ca nu are rost , sa stai in anonimat, si sa arunci asemenea aberatii, si fara sa ma cunosti. mai ales ca ai fraze indescifrabile pentru mine ; ce este cu codul ? cine este Giusty ?Da politicos este[ indiferent, barbat, femeie]sa-ti ceri scuze cand gresesti chiar si la scris.Asa ca lasa anonimatul si arata-te.! la multi ani de ziua noastra de nastere ... de 8 martie o primavara frumoasa cu multe bucurii ne dorim eu am respectat tema... i-am raspuns atat descreieratei care a deschis topicul(Giusy) si ti-am raspuns si tie ca aveai cateva pagini scrise in legatura cu violul ... Daca nu eram civilizata te-as fi injurat dar asa am fost destul de draguta si am raspuns mai frumos decat meriti. Nu am de ce sa pun datele mele personale ... astea sunt la alegere si eu am preferat sa nu le pun ca sa nu ai tu motive sa comentezi Daca sunt constantanca, bucuresteanca, olteanca, moldoveanca sau am 15, 25, 39 sau 68 de ani e treaba mea... imi spun parerea si atat ...nu vad care ar fi diferenta ...dar probabil vrei sa-mi pun poza si date personale ca sa comentezi ca de fata care era cu prietenul in fata bradului, ca de cea care e din Constanta ca o prinzi plimbandu-se prin Delta sau alte comentarii fara rost ... Spui ca e politicos sa-ti ceri scuze dar mai sus ai spus ca barbatii nu-si cer scuze ca doar sunt barbati... acum cine sa e mai creda? o data spui ceva , cand vezi ca nu e nimeni de acord cu tine spui altceva .. |
||
|
jessica23_healthy Postat pe 9 Martie 2009 21:37 |
||
paullyss ...
|
||
|
jessica23_healthy Postat pe 9 Martie 2009 22:19 |
||
|
grace000028 imi vine si nu-mi vine sa cred ce spui .... nu vreau sa-ti fac ganduri rele sau sa te judec si doar imi spun parerea Nu cred ca a ramas cu tine pentru ca ai fost virgina ... asta a contat dar nu a fost cel mai important lucru, chiar si daca nu erai virgina tot la tine venea si asta pentru ca l-ai iertat de fiecare data si stie ca o sa-l mai ierti orice ar face pentru ca esti diperata dupa el. Tu i-ai dat 101 sanse pana acum dupa cum spui si nu cred ca ai avea curaj sa-ti iei copiii in brate si sa pleci daca te inseala din nou ... ci iti va spune aceiasi poveste cu promisiuni si juraminte Sa dea Domnul sa fii fericita si sa te respecte asa cum meriti si sa fii fericita toata viata alaturi de el Deocamdata pot sa spun ca sunt de acord cu Alina_Manuela |
||
|
jessica23_healthy Postat pe 9 Martie 2009 22:34 |
||
De la: yessyka3, la data 2009-03-09 22:34:24grace000028 sunt deacord cu tine poate nu a fost singurul motiv dar pana acum nu am avut de ce sa il iert pt ca nu mi-a gresit niciodata nu m-a jignit nu m-a lovit a facut aproape tot ce i-am spus eu si nu sunt disperata dupa el, este adevarat ca il iubesc dar numai pt.ca ma ajuta la treaba, imi cumpara tot ce vreau eu, e un tata model,nu a existat ceva care sa imi placa si sa nu imi cumpere chiar daca nu am vrut eu pt.ca sunt mai economa mi-a facut surpriza si mi-a cumparat lucrul dorit,plus ca facem treaba cot la cot si asa a fost de la inceput iar copii nu am de ce sa ii iau in brate pt.ca apartamentul in care stam e pe numele mamei mele si stie clar ca daca mai calca stramb adio si n-am cuvinte,in fiecare zi imi multumeste ca l-am iertat si ca l-am ajutat sa iasa din prapastia in care a cazut.Acum chiar se inchina in fiecare seara cu mine cu toate ca pana acum l-am rugat de nenumarate ori si nu a vrut nici sa auda.Si sincer cred ca e sincer, macar pana la proba contrarie dar toate comentariile voastre chiar nu m-au deranjat pt.ca numai eu stiu ce barbat e si ce suflet mare are iar D-zeu face minuni mie mi-a demonstrat-o de multe ori .Sa stiti ca credinta este f importanta atunci cand o ai in suflet si faci totul ca sa ii multumesti Domnului pt.lucrurile bune pe care ti le-a dat EL iti da inzecit.Credeti-ma ca stiu ce spun. |
||
|
grace000028 Postat pe 9 Martie 2009 22:57 |
||
De la: yessyka3, la data 2009-03-09 21:37:19: sml-tongue0023: Scuza-ma ca nu am observat cat de "civilizat" mi-ai vorbit; mai trebuia sa ma injuri si era tacamul complect .Si ce te face sa crezi ca o sa comentez datele tale ?ai ceva in plus ?Nu yessyka3, nu ma intereseaza datele tale, iar cu fata din fata bradului e alta problema. Ca e politicos sa-ti ceri scuze asa e , dar cand am spus eu ca barbatii, sa nu-si ceara scuze ? fii mai serioasa in afirmatii, si o sa avem discutii frumoase.De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-08 11:50:30 La multi ani! pentru toate persoanele feminine cu ocazia de 8 Martie .! Yessyka ,in primul rand acest site nu este pentu mirese , nunti si violuri [ ai gresit topicul] citeste tema mai atenta , aici e vorba de virgine. Ai intrat pe acest topic , mai jignit cum ai vrut,dar civilizat, [ai asa ceva ?]e sa te prezinti ,sa stiu si eu cu cine stau de vorba,ti-e rusine cu imaginea ta ? cu varsta ta ? localitatea ta?asa ca nu are rost , sa stai in anonimat, si sa arunci asemenea aberatii, si fara sa ma cunosti. mai ales ca ai fraze indescifrabile pentru mine ; ce este cu codul ? cine este Giusty ?Da politicos este[ indiferent, barbat, femeie]sa-ti ceri scuze cand gresesti chiar si la scris.Asa ca lasa anonimatul si arata-te.! |
||
|
Tycu Postat pe 9 Martie 2009 23:00 |
||
De la: paullyss, la data 2009-03-09 19:35:00De la: yessyka3, la data 2009-03-06 16:57:19De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-06 16:14:59 : Paullyss, vorbesti prostii,voi ardelenii aveti multe caractere bune dar va lipseste un lucru,si mai ales barbatilor, e ambitia .Si dupa mintea ta aia "coapta " ce trebuia sa fac ? sa ma las folosit ca o jucarie, adica i-a trecut vremea o aruncam? ; nu ma cunosti! la mine e principiul,cine incearca sa ma desconsidere, plateste; de mine nu se foloseste nimeni .asa sa fie toti barbatii. Mai gandeste inainte de a scrie ceva.
|
||
|
Tycu Postat pe 9 Martie 2009 23:47 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-09 23:47:44De la: paullyss, la data 2009-03-09 19:35:00De la: yessyka3, la data 2009-03-06 16:57:19De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-06 16:14:59 : Si daca lucrurile ar sta invers?Daca un barbat foloseste o femeie pentru a se apropia de alta, ea ce sa-i faca?Nu poate sa-l violeze;deci dupa parerea mea violul nu are nici o legatura cu asta.Barbatul o face pur si simplu pentru ca poate. |
||
|
alina Postat pe 10 Martie 2009 09:24 |
||
De la: grace000028, la data 2009-03-09 22:57:36De la: yessyka3, la data 2009-03-09 22:34:24grace000028 E un barbat ADEVARAT poate sa se comporte ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat, poate sa duca o viata de familie "perfecta" in timp ce "umbla" cu tot satul.Si iarasi DA are un suflet mare, nu suporta sa lase o femeie nesatisfacuta, le satisface pe toate. |
||
|
alina Postat pe 10 Martie 2009 09:27 |
||
De la: alina_manuela, la data 2009-03-10 09:24:06: sml-confused0067: Nu se face diferenta intre sexe, acel barbat e un mizerabil si indicat ca fata sa-l paraseascaDe la: mitica_mitaru, la data 2009-03-09 23:47:44De la: paullyss, la data 2009-03-09 19:35:00De la: yessyka3, la data 2009-03-06 16:57:19De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-06 16:14:59 : |
||
|
Tycu Postat pe 10 Martie 2009 12:52 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| pungi personalizate pt ce le dam sa ia acasa | 18 | De la: cristinn 12 Februarie 2010 13:06 |
| traditii | 5 | De la: lif3_dr3am 19 Decembrie 2009 12:18 |
| Superstitii haioase | 113 | De la: amalia79_healthy 26 Martie 2013 22:25 |
|
|
||
| Alegerea Bisericii pe ultima suta de metri.. Un sfat? | 11 | De la: cassey_tarot 11 Mai 2010 15:15 |
| Momente artistice pentru nunti si evenimente artistice, cultural, sportive si de divertisment | 1 | De la: fashiondancebtro 8 Aprilie 2010 10:00 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.