Mai multe
pai oare de ce kudika029282 si sper ca am scris bine..poate ca sa nu.si piarda familia?!!! da .ma roog poate tu nu intelegi..nimic
|
||
|
kudika410433 Postat pe 25 Iulie 2011 16:53 |
||
|---|---|---|
De la: winky_winky42, la data 2011-03-17 21:02:34presupun ca sotul tau nu stie ca ai mai vbit cu fostul. din moment ce tu nu vrei nimic cu el, cel mai bine ar fi sa-i spui sotului tau care e situatia, ca ai mai vbit cu el dar ca din pacate situatia a scapat putin de sub control. si eventual daca tipul nu te crede pe tine ca tu chiiiar nu vrei nimic cu el, roaga-ti sotul sa-i aminteasca chestia asta. eu cred ca cel mai bine este sa fii sincera cu cel de langa tine, pe care tu il iubesti. nu se merita sa-ti risti casnicia pentru o iluzie din trecut.
|
||
|
DANYELLA198305 Postat pe 26 Iulie 2011 09:23 |
||
E foarte tare cum ne-am gasit aici sa dam sfaturi cu toate ca subiectul este deschis cu un an in urma iar cea care a deschis subiectul nu a mai scris niciodata. Probabil ca problema s-a rezolvat deja....sau nu
|
||
|
|
||
|
mady2308 Postat pe 27 Iulie 2011 12:47 |
||
| Facem pariu ca nu? | ||
|
kudika023770 Postat pe 27 Iulie 2011 18:45 |
||
De la: mady2308, la data 2011-07-27 12:47:54E foarte tare cum ne-am gasit aici sa dam sfaturi cu toate ca subiectul este deschis cu un an in urma iar cea care a deschis subiectul nu a mai scris niciodata. Probabil ca problema s-a rezolvat deja....sau nu poate mai sunt altii in aceeasi problema! apropo! despre ce e vorba aici?
|
||
|
pickard Postat pe 27 Iulie 2011 18:46 |
||
| Iti permiti cam multe nu crezi?? In primul rand nu ai niciun drept sa judeci pe altcineva. | ||
|
mady2308 Postat pe 28 Iulie 2011 16:49 |
||
|
intrebarea era adresata lui kudika333523 |
||
|
mady2308 Postat pe 28 Iulie 2011 16:50 |
||
... ohooo ... nu va mai ambalati atit ... daca uneia de pe centura i se spune ... unui care alerga prin vecine i se spune ... asa si PARASUTELE isi merita numele dupa ''activitatile'' pe care le desfasoara ... nu e vorba de nici o ''judecata'' ... e o concluzie la un anumit mod de comportament ... de unde atita ''empatie'' de trei lei, mai fratilor ... unora tot le place gunoiul dupa pres ...
|
||
|
marco918 Postat pe 28 Iulie 2011 17:02 |
||
De la: marco918, la data 2011-07-28 17:02:23... ohooo ... nu va mai ambalati atit ... daca uneia de pe centura i se spune ... unui care alerga prin vecine i se spune ... asa si PARASUTELE isi merita numele dupa ''activitatile'' pe care le desfasoara ... nu e vorba de nici o ''judecata'' ... e o concluzie la un anumit mod de comportament ... de unde atita ''empatie'' de trei lei, mai fratilor ... unora tot le place gunoiul dupa pres ... mai bine umbla cu el pe tava!
|
||
|
pickard Postat pe 28 Iulie 2011 17:31 |
||
De la: pickard, la data 2011-07-28 17:31:42De la: marco918, la data 2011-07-28 17:02:23... ohooo ... nu va mai ambalati atit ... daca uneia de pe centura i se spune ... unui care alerga prin vecine i se spune ... asa si PARASUTELE isi merita numele dupa ''activitatile'' pe care le desfasoara ... nu e vorba de nici o ''judecata'' ... e o concluzie la un anumit mod de comportament ... de unde atita ''empatie'' de trei lei, mai fratilor ... unora tot le place gunoiul dupa pres ... Cu ce?
|
||
|
lilu_67 Postat pe 28 Iulie 2011 19:26 |
||
De la: lilu_67, la data 2011-07-28 19:26:21 cu gunoiul!
|
||
|
pickard Postat pe 28 Iulie 2011 19:27 |
||
| Daca poti si este cartela nr pe care te suna , pierde cartela si nu mai ii spune sotului pentru ca de multe ori ei nu inteleg bine situatia chiar daca ii explici tu.O sa inceapa sa-ti zica de i-ai raspuns si ai vorbit cu el ,oricum nu are rost sa-i mai spui . rezolva singura problema ca este mai bine | ||
|
cocorica Postat pe 2 August 2011 14:17 |
||
De la: kitty_krieger, la data 2010-08-09 23:31:17De la: kudika312910, la data 2010-08-09 23:20:20 Eu as sfatui-o sa ii spuna sotului despre toate astea, desi,in general, barbatii rezolva prblemele prin violenta, putini rezolva genul asta de probleme cu tact. In caz ca te urmareste si chestii de genul asta, obtine un ordin de restrictie pe numele lui. Nu cunosc f bine legile dar... si ai grija, genul asta de barbati, posesivi, mai ales atunci cand sunt refuzati,sunt destul de periculosi. Oricum, fa totul cu tact, in speranta ca nu e nevoie sa apelezi la politie. Pentru ca tin sa ma repet, cei refuzati devin, de fapt, obsedati sau vor sa "isi plateasca datoriile, mai tarziu sau mai devreme". Si da, felicitari pentru fidelitate. Iti dau si tie un sfat pe care il dau prietenei mele, comunicarea face totul. Daca nu il informezi pe sotul tau cu privire la problema aparuta, situatia se va complica. El va supara ca nu i-ai spus, ca nu ai incredere in el. Daca e tip inteligent, va sti cum sa rezolve el problema. Si apropo de telefon, schimba numarul de tel, asta daca tipul care te sacaie nu are relatii si prin domeniul ala. Nu ca ar fi el cine stie ce ca sa o faca dar, fii precauta. Ai nevoie sa socializezi, nu te izola, doar pt ca el te suna si te streseaza .Cauta modalitati de a rezolva problema cu tact. Asta daca se poate. Ai grija de tine. |
||
|
BabeLove4U Postat pe 4 August 2011 00:23 |
||
De la: cocorica, la data 2011-08-02 14:17:38Daca poti si este cartela nr pe care te suna , pierde cartela si nu mai ii spune sotului pentru ca de multe ori ei nu inteleg bine situatia chiar daca ii explici tu.O sa inceapa sa-ti zica de i-ai raspuns si ai vorbit cu el ,oricum nu are rost sa-i mai spui . rezolva singura problema ca este mai bine Nu, sa nu isi rezolve singura problema. Si eu am avut parte de cineva care vroia sa imi insel iubitul, asta acum vreo 3 ani:), si am explicat omeneste ca nu sunt genul asta de persoana. Am spus ca rezolv singura problema insa m-am trezit cu strigaturi din cauza asta, din partea amicilor sai. Asta pana intr-o zi cand m-am saturat si i-am spus prietenului meu despre problema. A discutat cu toti, tipii fiind gata de bataie, insa e nu s-a intimidat, a vb cu tupeu sin a explicat ca ar fi bine sa nu se mai lege de mine. Fara violenta. Sau asa m-a lasat el sa cred. Ideea e ca singura nu te poti proteja. Nu mereu. Multi se oftica atunci cand sunt refuzati, simt , probabil, ca nu mai sunt masculi feroce si incep sa jigneasca bla bla. :)) Geez :) Distractie placuta tuturor. |
||
|
BabeLove4U Postat pe 4 August 2011 00:30 |
||
|
Draga mea barbatul isi face datoria..daca vrei sa intelegi intelege..daca vrei sa nu intelegi .. E optiunea ta ce alegeri faci.. E o vorba veche...vrei nu vrei vremea p..i trece
|
||
|
XeSwOw21 Postat pe 4 August 2011 16:17 |
||
De la: BabeLove4U, la data 2011-08-04 00:30:12De la: cocorica, la data 2011-08-02 14:17:38Daca poti si este cartela nr pe care te suna , pierde cartela si nu mai ii spune sotului pentru ca de multe ori ei nu inteleg bine situatia chiar daca ii explici tu.O sa inceapa sa-ti zica de i-ai raspuns si ai vorbit cu el ,oricum nu are rost sa-i mai spui . rezolva singura problema ca este mai bine Pana la urma ce problema are fata? inca nu a precizat daca vrea sa...si nu poate din cauza "educatiei" sau nu vrea sa...si nu stie sa-i zica asta? Problema e simpla ..daca chiar nu vrea sa se intalneasca cu el sa-i zica ca o sa-i spuna sotiei lui ce intentii are cu ea si nu cred ca o sa-i convina Insa daca are ganduri obstuctionate de faptul ca nu e la moda sa inseli si te discuta fetele de pe kudica ca esti o "curvistina" ( nu au decat)...ideea e sa te simti tu bine
|
||
|
XeSwOw21 Postat pe 4 August 2011 16:23 |
||
|
Ceau : Pasul 1 : Cand te intalnesty cu el pe strada instrambate la el,nul saluty,te maghiezi urat. Pasul2 :Te duci cu el la intalnire ii vorbesty urat de instrambi la el faci mofturi , el sp cva tu nu esty de acord cu el, te imbraci urat,te machiezi urat,nu te speli pe dinty,nu te piepteny,nu te parfumezy,vb foarte urat, daca te intreaba ce vrem sa comandam sp pizza cand deja a comandat pizza sp ca nu mai vrei,sy cand plecaty akasa sy daca te intreaba daca te conduce u sp ca nu si pleci. Pasul3 :Iti schimbi nr de tel si daca te intreaba daca ii dai nr de tel sp ca nu. Pasul4 :Sy daca ay scapat de el nui spui sotului tau nimika , sy daca nuty merge va trb say spui sotului tau adevaru sy va face el cunva. Pasul5 :Daca iti merge cum tyam sp ii sp daca ii sp sotului tau il sp si u la sotya ta BAFTA!!!??
|
||
|
kudika416887 Postat pe 4 August 2011 17:11 |
||
De la: kudika416887, la data 2011-08-04 17:11:52Ceau : Eu ii urez bafta sa inteleaga ce`ai scris
|
||
|
Alvin Postat pe 4 August 2011 17:14 |
||
De la: kudika416887, la data 2011-08-04 17:11:52 Pe strada Magheru , Nety se intalneste cu Saluty,un ura si-un stramb, de-a dreptul nul ...o fi traducerea corecta?
|
||
|
miss_darine Postat pe 4 August 2011 17:23 |
||
| *urat | ||
|
miss_darine Postat pe 4 August 2011 17:23 |
||
De la: kudika416887, la data 2011-08-04 17:11:52Ceau : Ity tyn pumni sper sa ai noroc....
|
||
|
kudika416887 Postat pe 4 August 2011 17:25 |
||
| cine stye cum sa sterg cva imi sp | ||
|
kudika416887 Postat pe 4 August 2011 17:35 |
||
solutii de sters: mopul, radiera, albisorul...totul tine de ce vrei sa stergi ...o podea, un CV scris cu creionu' sau o adresa dactilografiata de o secretara blonda
|
||
|
miss_darine Postat pe 4 August 2011 17:42 |
||
De la: kudika416887, la data 2011-08-04 17:35:59cine stye cum sa sterg cva imi sp huh? |
||
|
Alvin Postat pe 4 August 2011 17:44 |
||
De la: justforfun84, la data 2011-08-04 17:44:14De la: kudika416887, la data 2011-08-04 17:35:59cine stye cum sa sterg cva imi sp
|
||
|
Ame_ly Postat pe 4 August 2011 18:04 |
||
Daca casnicia ta merge bine ...nu are rost sa -ti faci de lucru cu alte cuvinte dacate respecti putin si-ti respecti familia nu mai vorbi cu el .....increderea secastiga greu si-o poti perde repede ...visavi de sotul tau .... daca te satisface sexual sotul tau atunci rept IGNORA_L !nu mwreita sa fii toaleta unuia ca el ..... |
||
|
kudika017877 Postat pe 5 August 2011 16:20 |
||
| Si eu m-am regasit de vreo cateva ori in viata in situatia ta. M-au iubit unii barbati de care nici n-am vrut sa aud. Ei erau ferm convinsi ca daca insista or sa ma cucereasca, insa cu insistenta lor nu faceau altceva decat sa ma scarbeasca si mai mult cu privire la persoanele lor. Am incercat orice, le-am zis ca am prieten (si nu aveam), c ca am nevoie de pauza pe termen nelimitat sau pur si simplu ca nu-i plac, le-am raspuns urat la telefon, i-am ignorat, dar nimic nu parea sa functioneze, asa ca faceam si eu ca tine, stateam cu telefonul mai mult inchis si era nasol ca pierdeam apeluri de la familie si prieteni din cauza asta. Singurul lucru care a functionat a fost sa-mi schimb numarul de telefon. Dar daca nu vrei sa faci asta, l-ai putea pur si simplu da pe sotul tau la telefon, sa-i zica vreo doua, ca poate asa se linisteste. Dar, acum, e drept, asta depinde si de sotul tau, daca te crede cand ii spui ca intre tine si tipul ala n-a fost decat o amicitie, daca nu e gelos. | ||
|
Achillesluv Postat pe 8 August 2011 16:06 |
||
| Acum mi-am dat seama ca ar mai fi o solutie prin care sa-ti rezolvi problema. Asta e o chestie de care eu am aflat de-abia dupa ce mi-am schimbat numarul, deci n-am incercat-o, dar care ar putea sa functioneze. Incearca. Incearca sa mergi la un centru vodafone, cosmote, sau orange (nu stiu in ce retea de telefonie mobila esti) sau la posta daca este vorba de telefonul fix si sa le dai celor de acolo numarul tipului respectiv si sa-i rogi sa-ti blocheze apelurile de la el. | ||
|
Achillesluv Postat pe 8 August 2011 16:17 |
||
De la: Achillesluv, la data 2011-08-08 16:17:25 Acum mi-am dat seama ca ar mai fi o solutie prin care sa-ti rezolvi problema. Asta e o chestie de care eu am aflat de-abia dupa ce mi-am schimbat numarul, deci n-am incercat-o, dar care ar putea sa functioneze. Incearca. Incearca sa mergi la un centru vodafone, cosmote, sau orange (nu stiu in ce retea de telefonie mobila esti) sau la posta daca este vorba de telefonul fix si sa le dai celor de acolo numarul tipului respectiv si sa-i rogi sa-ti blocheze apelurile de la el. Sunt telefoane care blocheaza apeluri direct din setari, fara sa fii nevoita sa mergi la centrul de telefonie. |
||
|
bea79 Postat pe 12 August 2011 15:47 |
||
De la: bea79, la data 2011-08-12 15:47:58De la: Achillesluv, la data 2011-08-08 16:17:25 Acum mi-am dat seama ca ar mai fi o solutie prin care sa-ti rezolvi problema. Asta e o chestie de care eu am aflat de-abia dupa ce mi-am schimbat numarul, deci n-am incercat-o, dar care ar putea sa functioneze. Incearca. Incearca sa mergi la un centru vodafone, cosmote, sau orange (nu stiu in ce retea de telefonie mobila esti) sau la posta daca este vorba de telefonul fix si sa le dai celor de acolo numarul tipului respectiv si sa-i rogi sa-ti blocheze apelurile de la el. N-ati mai terminat, frate, cu sfaturile??!!! De un an si ceva o tooot sfatuiti pe "biata femeie" ca, pana la urma, ajunge sa faca exact...ce vrea ea!
|
||
|
maimai_no1 Postat pe 12 August 2011 16:24 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| intoarce capul dupa femei pe strada | 119 | De la: kudika503046 30 Iunie 2012 20:38 |
| Cum sa-mi uit sotul infidel dupa divort | 76 | De la: jasmine_94 12 Ianuarie 2012 22:35 |
| Iubitul ma minte | 40 | De la: misha79 23 Martie 2015 16:58 |
|
|
||
| Sunt singura,fericita dar in acelasi timp foarte nefericita. | 58 | De la: catalin27 8 Mai 2011 00:21 |
| Help pls | 3 | De la: Diavolyta_ 28 August 2009 00:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.