Setari Cookie-uri

AM NEVOIE DE UN SFAT

De la: ela64, la data 2011-06-23 10:02:54Cea mai buna solutie acum, este sa vb cu sotul tau. Totul va lua amploare. Iti spun din proprie experienta.Daca ai facut totul de capul tau pana acum, cu discutiile la tel, din acest moment situatia se poate rezolva numai discutand cu sotul tau. Cu toate ca vei avea repercursiuni, crede-ma.Dar cum totul se revolva cu ajutoare: ai incercat varianta vb cu un prieten, aici poti avea sfaturi de la persoane care au trecut prin asa ceva, dar poti fi dezamagita de ce raspunsuri vei primi. Eu cred sincer ca nu te-ai gandit la ce va urma din aceste convorbiri telefonice si mai cred ca singura solutie sa-ti pastrezi casnicia e sa vb cu sotul. Il vei dezamagi, va fii de-acum innainte suspicios nu va avea incredere in tine o perioada mare de timp. Dar, asuma-ti responsabilitatea.

Sunt unii care-si asuma responsabilitatea de cate ori sunt prinsi "cu matza-n sac!" si se jura ca nu e vina lor, ca nu mai fac... pana data viitoare Iar partea inselata, oare ii cred sau...???? (aaa, asta e o alta chestiune, care nu are legatura cu subiectul )!!!
mobilemaimai_no1
Postat pe 25 Iunie 2011 03:48
schimba-ti nr de tel.....ignoral,asta daca intradevar iti doresti sa il ignori daca nu.....fa ce stii ai bine,el sigur vrea o aventura.....tu ce vrei sa alegi?o familie fericita sau o aventura si cine stie 2 familii distruse?ce spune el e doar minciuni si subliniez daca vrei MINCIUNI.
RABIYA
Postat pe 25 Iunie 2011 19:24
eu cred ca ar fi mai bine sa ii spui sotului tau si sa vorbeasca el cu fostul, poate il potoleste...

sh ai putea sa ii dai untalnire fostului si sa mergi cu sotul tau de mana, sa isi dea el seama ca nu are sanse la tine!
ChicaBomb3000
Postat pe 26 Iunie 2011 21:43
Da...sau ia-ti un tel. nou..sau o cartela noua...sa nu incerci sa l saruti ca dupaia va vrea din ce ince mai mult de la tne...si nush....spunei sotului tau ca unu se tot da la tne....si ca vrea sa te sarute...cine stie poate te ajuta.
kudika410433
Postat pe 29 Iunie 2011 10:57
De la: ChicaBomb3000, la data 2011-06-26 21:43:43eu cred ca ar fi mai bine sa ii spui sotului tau si sa vorbeasca el cu fostul, poate il potoleste...

sh ai putea sa ii dai untalnire fostului si sa mergi cu sotul tau de mana, sa isi dea el seama ca nu are sanse la tine!

dupa ce ridicati coada
si vezi doamne va-ti starnit curiozitatea, ore cum o fi ??? si cand vedeti ca sar putea sa dati de belea ( deja sau intalnit de cateva ori nu)??, ati gasit solutia salvatoare , va luati sotul :**il iubesc foarte mult***, pe post de prostalan incornorat sa faca ce???, sa se dueleze?, sa spuna ca sotia lui il iubeste pe EL foarte mult, dar o mai mananca din cand in cand sub coada??? si ca fostul** sasi vada de treaba lui sa nui mai spuna minciunele dragalase la sotia lui iubitoare??, ca uite ea* i-a spus lui ca a gresit si nu se mai intampla!! , doar ca din cauza lui(fostului) iubitoarea lui sotie nu poate uita ........., are cosmaruri noaptea ??. Tot ce a scris duduia este o telenovela de doi lei ca insasi trecutul, prezentul si viitorul ei.
dorina27
Postat pe 30 Iunie 2011 08:09
bitch imi place poza ta esti marfa hai sa iesim maine in oras lasami mesaj pe privat
animallover
Postat pe 30 Iunie 2011 08:30
Explica-i prietenului tau ca urmatorul mesaj va ajunge si la sotia lui ... se va potoli instant !!!
kudika355952
Postat pe 30 Iunie 2011 21:40
ok am priceput si eu am cam aceias dilema ca si tine ,inainte de ati da un sfat te intreb esti sigura ca vrei sa scapi de fostu amic???? daca da atunci da-i intalnire si tu te duci cu sotu ,fara a le explica nimic la nici unu din iei si iti promit ca nu te mai deranjaza tipu
thebestgigolo4you
Postat pe 30 Iunie 2011 23:02
Injura-l. Se va satura sa fie luat ``in suturi`` si va renunta.
Eva32
Postat pe 2 Iulie 2011 01:52
n-am luat pilula la timp.se intampla ceva?
kudika411273
Postat pe 4 Iulie 2011 15:11
De la: 100101, la data 2010-08-09 23:29:34
De la: kudika312910, la data 2010-08-09 23:20:20BUNA!SUNT CASATORITA DE 4 ANI SI AM UN BEBE DE 2 ANI,IMI IUBESC SOTUL DESTUL DE MULT SI NU AS FACE NIMIC GRESIT SA-L PIERD,SA-MI PIERD FAMILIA.DE VREO 4 LUNI AM INCEPUT SA VB LA TEL CU UN FOST,CARE GASEA DIFERITE PRETEXTE PT A MA AUZI LA TEL.EL LA FEL CA SI MINE ESTE CASATORIT SI ARE UN BEBE CU MULT MAI MIC DECAT AL MEU.AVAND AMANDOI COPII VB DESTUL DE DES DESPRE EI SI TOT CE TIN DE EI SI FAMILIE IN GENERAL.NU AM DAT IMPORTANTA PREA MARE SI AM CONTINUAT SAI RASPUND DE CATE ORI AVEA NEVOIE DE UN SFAT SAU CEVA IN LEGATURA CU BEBE..................PANA CAND MI-A SP INTR-O ZI CA I-AR FACE PLACERE SA NE INTANLIM SI LA O CAFEA SA MAI STAM DE VB SA DEPANAM AMINTIRI SI POATE VA IESI CEVA FRUMOS INTRE NOI CAT S-O NUMIM O MICA EVADARE.
AM INCERCAT SA-I EXPLIC CA NU AM NEVOIE DE ASA CEVA,CA NU IAS FACE SOTULUI UNA CA ASTA SI NU VREAU SA AUD DE ASA CEVA.SPUNINDI TOATE ASTEA AM OBSERVAT CA NU AM FACUT DECAT SA-L INTARAT PT CA MA SUNA MAI DES SAU IMI TRIMITE MESAJE SI IMI SPUNE CA MA IUBIT MA IUBESTE,NU MA UITAT,PT CA NU POATE SI SI-AR MAI DORI MACAR UN SARUT DIN PARTEA MEA.AM INCETAT SAI MAI RASPUND SI IMI TIN TEL MAI MULT INCHIS,NU STIU CUM SA FAC SA-L FAC SA INTELEAGA CEEA CE IAM MAI SPUS DE N ORI

io zic sa te mai gandesti, maria ta!
kudika197182
Postat pe 5 Iulie 2011 11:49
De la: Eva32, la data 2011-07-02 01:52:18Injura-l. Se va satura sa fie luat ``in suturi`` si va renunta.

dadadadadadada
lonely_soul
Postat pe 5 Iulie 2011 14:53
De la: Angi38, la data 2011-03-21 14:09:38Incearca sa discuti cu sotul tau....Schimba ti numarul de telefon.....copii sunt totul!!

Intr-adevar, copiii sunt cei mai importanti
kudika410800
Postat pe 5 Iulie 2011 21:39
E SIMPLU. NUI MAI RASPUNDE LA TEL
kudika411508
Postat pe 6 Iulie 2011 16:29
sal...raspunsul e simplu..schimba nr de telefon....iar daca il veyi intimplator spune.i ca sotul tau e gelos si vilolent ca nu si.ar dori sa aiba de a face cu el...ca ar merge si la familia ei adica a sotiei lui etc..dar eu sunt sigura ca poti rezolva cu schimbarea nr de teelfon...bafta! fii tare ca o stanca...
rodica1962ful
Postat pe 12 Iulie 2011 18:35
schimba-ti numarul de telefon nu merita sa-ti destra-mi familia pentru nimeni si nimic in lume
kudika107877
Postat pe 12 Iulie 2011 20:57
apreciaza sinceritatea si obiectivitatea sotului, sigur te va intelege
laramira
Postat pe 13 Iulie 2011 10:27
Daca ai constiinta impacata ca au fost discutii legate numai de copii si nu s-au intrat si in alte detalii eu cred ca ar trebui sa-i spui sotului tau...sunteti impreuna de 4 ani banuiesc ca stiti ce este aceea COMUNICARE...exista si posibilitatea ca sotul tau sa se raceasca o perioada de tine dar daca este suficient de intelegator va trece peste ...si indiferent daca iti schimbi nr de telefon sunt de parere ca tot ar trebui sa-ti anunti sotul asta va intari increderea si legatura dintre voi doi si ii vei demonstra ca ii esti devotata si il iubesti Succes
dom_n0
Postat pe 14 Iulie 2011 17:13
desi sunt un copil de 14 ani si nu am experientza in asa ceva totusi as dori sa imi exprim parerea ....Parerea mea e ca ar trebui sa ii spui ,,sotzului''(asta in caz ca nu ai facut-o) si el poate vb cu ,,fostul'' poate osa fie mai convingator....si ,,fostul '' o sa te lase in pace:)scz parerea mea:)
kudika413060
Postat pe 15 Iulie 2011 00:58
buna ! eu sa fiu in cazul as proceda astfel: i-as spune sotului meu despre aceasta veche cunostinta (asta in cazul in care nu s-a intamlat nimic intre voi) ,cum au decurs lucrurile ,mai ales k nu ai nimic de ascuns si sa luati o hotarare impreuna (de ex, schimbi nr de tel.).
iacobralucateodora
Postat pe 18 Iulie 2011 11:56
Ori o faci ori iti iei un avocat si-ai terminat cu abureala.
mandache
Postat pe 20 Iulie 2011 08:00
Asta, ori a dat in primire ori a schimbat pularaul, iar tu comentezi de nebun.
mandache
Postat pe 20 Iulie 2011 08:05
De la: mandache, la data 2011-07-20 08:05:07Asta ori a dat in primire ori a schimbat pularaul, iar tu comentezi de nebun.
Ma refer la mine!
mandache
Postat pe 20 Iulie 2011 08:07
pagina 14 nu este???
Bagheta_magica
Postat pe 20 Iulie 2011 13:25
incearca sa schimb nr de tel ,intodeauna merge
andreeamarcu94
Postat pe 20 Iulie 2011 19:49
Tu ce simti fata de el? Mai exista ceva sentimente din partea ta?
Gabica
Postat pe 22 Iulie 2011 10:52
Eu zic sa te gandesti de 1000 de ori inainte sa faci ceva ce mai tarziu vei regreta.
KUDICA10311
Postat pe 22 Iulie 2011 14:53
cel mai sigur schimbi nr de tel ,asta in cazul in care nu stati in acelasi oras , ca sa nu te caute pe acasa
cristina_veverita
Postat pe 24 Iulie 2011 15:42
De la: ilovethisgame, la data 2010-09-03 10:46:45
De la: kudika312910, la data 2010-08-09 23:20:20BUNA!SUNT CASATORITA DE 4 ANI SI AM UN BEBE DE 2 ANI,IMI IUBESC SOTUL DESTUL DE MULT SI NU AS FACE NIMIC GRESIT SA-L PIERD,SA-MI PIERD FAMILIA.DE VREO 4 LUNI AM INCEPUT SA VB LA TEL CU UN FOST,CARE GASEA DIFERITE PRETEXTE PT A MA AUZI LA TEL.EL LA FEL CA SI MINE ESTE CASATORIT SI ARE UN BEBE CU MULT MAI MIC DECAT AL MEU.AVAND AMANDOI COPII VB DESTUL DE DES DESPRE EI SI TOT CE TIN DE EI SI FAMILIE IN GENERAL.NU AM DAT IMPORTANTA PREA MARE SI AM CONTINUAT SAI RASPUND DE CATE ORI AVEA NEVOIE DE UN SFAT SAU CEVA IN LEGATURA CU BEBE..................PANA CAND MI-A SP INTR-O ZI CA I-AR FACE PLACERE SA NE INTANLIM SI LA O CAFEA SA MAI STAM DE VB SA DEPANAM AMINTIRI SI POATE VA IESI CEVA FRUMOS INTRE NOI CAT S-O NUMIM O MICA EVADARE.
AM INCERCAT SA-I EXPLIC CA NU AM NEVOIE DE ASA CEVA,CA NU IAS FACE SOTULUI UNA CA ASTA SI NU VREAU SA AUD DE ASA CEVA.SPUNINDI TOATE ASTEA AM OBSERVAT CA NU AM FACUT DECAT SA-L INTARAT PT CA MA SUNA MAI DES SAU IMI TRIMITE MESAJE SI IMI SPUNE CA MA IUBIT MA IUBESTE,NU MA UITAT,PT CA NU POATE SI SI-AR MAI DORI MACAR UN SARUT DIN PARTEA MEA.AM INCETAT SAI MAI RASPUND SI IMI TIN TEL MAI MULT INCHIS,NU STIU CUM SA FAC SA-L FAC SA INTELEAGA CEEA CE IAM MAI SPUS DE N ORI

Saraca de tine. Ce angelica esti. Vorbesti ca un copil de 5 ani care crede in mos craciun

Nici nu te gandeai cand ai inceput sa vorbesti cu el sub diferite pretexte ca o sa fie magar si o sa vina cu propuneri indecente. Nu Nu Nu. Te gandeai ca pur si simplu vrea un sfat sincer si nu are la cine sa apeleze.

Daca vroia asa ceva va intalneati toti 4 si discutati 5 zile despre copii.

Saracuta de tine. Cum ai picat tu in capcana unui pervers. Si tu vroiai sa faci numai fapte bune. Sa ajuti oamenii de pe pamant care au nevoie de sfaturi legate de copii.

Ce-mi plac parasutele care vin si povestesc cum de fapt ele sunt niste victime

kudika333523
Postat pe 25 Iulie 2011 16:30
De la: kudika333523, la data 2011-07-25 16:30:36
De la: ilovethisgame, la data 2010-09-03 10:46:45

Saraca de tine. Ce angelica esti. Vorbesti ca un copil de 5 ani care crede in mos craciun

Nici nu te gandeai cand ai inceput sa vorbesti cu el sub diferite pretexte ca o sa fie magar si o sa vina cu propuneri indecente. Nu Nu Nu. Te gandeai ca pur si simplu vrea un sfat sincer si nu are la cine sa apeleze.

Daca vroia asa ceva va intalneati toti 4 si discutati 5 zile despre copii.

Saracuta de tine. Cum ai picat tu in capcana unui pervers. Si tu vroiai sa faci numai fapte bune. Sa ajuti oamenii de pe pamant care au nevoie de sfaturi legate de copii.

Ce-mi plac parasutele care vin si povestesc cum de fapt ele sunt niste victime

Auzi , dar cum iti permiti tu sa o faci pe femeia asta parasuta fara sa o cunosti??!! Acum pe bune ! Femeia ti-a explicat cum sta treaba aveai doua variante sa dai un sfat sau sa stai locului! Sunteti mai destepti oare?? De ce trebuie sa judecam noi care nu stim de fapt cum sta treaba? A raspuns la un tel da??? Si ce?? Nu are voie sa vb o femeie maritata cu un barbat sau ce?? Si cand a vazut ca treburile nu stau chiar asa ii da ignore! A demonstrat ca isi iubeste sotul! Ce sa ne mai facem ,,repede parasute! De unde sti tu??
kudika333523
Postat pe 25 Iulie 2011 16:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
il iubesc....dar trebuie sa renunt la el 6 De la: ipahebirowtnod 19 Martie 2011 19:32
buna :) 14 De la: kudika511032 22 Februarie 2012 21:48
Am nevoie de ajutor 67 De la: mimi_ca29 15 Februarie 2011 09:06
Unul tradat 25 De la: kudika_937848 14 Martie 2014 22:27
Masturbare vs Sex 120 De la: Calin_ 19 Octombrie 2010 11:02