Setari Cookie-uri

AM NEVOIE DE UN SFAT

schimba-ti numarul de telefon.nu rani persoanele din jurul tau si nu incerca sa-ti cladesti fericire pe nefericirea altora,sa destrami un camin,este un pacat de neiertat mai ales fiind si copii la mijloc.sunt mama a 2 baieti si stiu ce vb.copii te judeca mai devreme sau mai tarziu si nu-i durere mai mare.
ramo1979
Postat pe 25 Mai 2011 12:54
schimba-ti numarul de telefon.nu rani persoanele din jurul tau si nu incerca sa-ti cladesti fericire pe nefericirea altora,sa destrami un camin,este un pacat de neiertat mai ales fiind si copii la mijloc.sunt mama a 2 baieti si stiu ce vb.copii te judeca mai devreme sau mai tarziu si nu-i durere mai mare.
ramo1979
ramo1979
ramo1979
Postat pe 25 Mai 2011 12:55
ramo1979
ramo1979
ramo1979
ramo1979
ramo1979
ramo1979
ramo1979
in momentul asta cel mai bine e sa gandesti cu mintea nu cu inima sint sigura ca vei lua cea mai buna decizie daca o sa vorbesti cu sotul tau despre asta sau chiar cu sotia lui.Poate il va face sa-si bage mintile in cap.Si mie mi s-a intamplat sa ma caute un barbat insurat si sa imi ceara sa ma intalnesc cu el.Cu toate ca nu sunt casatorita nu am acceptat pt ca daca el are o familie si nu e cosntient de responsabilitatea pe care o are macar eu am avut mai multa minte decat el si nu i-am dat importanta.I-am interzis sa ma mai sune si l-am amenintat ca o sa-i spun nevestei sale.A incetat sa ma caute si acum ii merge mult mai bine relatia ba mai mult are si o minune de ferita.Multa bafra!
ancacumintica
Postat pe 26 Mai 2011 01:09
ai rezolvat problema? ar trebui sa vb cu sotul tau despre asta...sa rezolvati impreuna problema.
kudika312393
Postat pe 1 Iunie 2011 14:43
eu consider ca e un nesimtit si iubirea lui e ceva efemer nu te-a iubit niciodata cu adevarat. daca te-ar iubi atat de mult te-ar lasa sa fii fericita.dar el e un magar. nu-si respecta si nu-si iubeste sotia , isi doreste aventuri sau adora sa traiasca in trecut ca sa fuga de responsabilitatea ce o implica o familie. daca iti iubesti sotul sincer si il respecti pecat spui ,parerea mea este ca trebuia sa-l trimit la plimbare din prima.pune-te in locul sotului tau.daca ai sti ca vb. ft. mult cu o fosta si isi impartaseste orice traire cu fosta nu te-ai simti tradata?daca nu poti continua discutiile dar daca da renunti definitiv la fostul si te concentrzi pe actuala ta familie cat inca nu e prea tarziu. odata pierduta increderea in oamenii pe care ii iubim cu adevarat s-a dus si frumusetea,farmecul,linistea unei familii adevarate,compacte.:)
kudika340438
Postat pe 1 Iunie 2011 15:58
eu iti recomand sa incetezi relatia cu acest fost, s-ar putea ca sotul tau, accidental, sa gaseasca mesajele sau sa te auda vorbind si nu va fi usor sa inteleaga, chiar mai grav poate ajungeti la despartire. Daca iti doresti relatia de acum, cea cu sotul tau, fa-o sa mearga si ai grija de ea. Felicitari pt copilas. P.S. Nu uita ca in cazul unui divort sau despartiri, cel mai tare va suferi ingerasul tau.
kudika098929
Postat pe 2 Iunie 2011 16:16
De cand ai pus in discutie situatia oarecum jenanta in care te aflai si pana acum ai gasit rezolvarea presupun...caci daca problema persista, deja este mai mult decat ai spus si mult mai grav.
A fost magulitor la inceput sa discuti cu un barbat care a fost candva apropiat sufletului tau, a fost chiar placut sa-i impartasesti din experienta ta de mamica...dar cand totul s-a complicat, solutia devenea simpla - incetarea oricarei conversatii: ferm, onest, clar. Evocarea unor amintiri poate fi placuta doar in conditiile in care nu afecteaza prezentul. Daca pretuiesti relatia cu barbatul care este tatal copilului tau, uita si ignora avansurile fostului iubit. Nu-i da ocazia si nu-i creea impresia ca stand cu el de vorba esti dispusa nu numai sa povestiti despre trecut ci sa il si reactivati. Este clar ca el are frustrarile lui si ca desi nu vrea sa isi destrame familia, nu i-ar displace o relatie extraconjugala cu o fosta iubita care este si ea maritata si care, la randul ei, nu e tocmai fericita in mariaj...Esti tu acea femeie pe care o cauta el?! Din cate ai spus, nu.
maimai_no1
Postat pe 5 Iunie 2011 02:56
Buna, am citit ceea ce tu ai scris aici... ceea ce nu inteleg eu este de ce te alarmezi asa? Nu trebuie sa iti tii telefonul inchis pentru ca el te cauta si nu are o limita, parerea mea este sa incerci inainte de a afla el, sa discuti cu sotul tau, nu sa-l minti este nu stiu cine, ii poti spune simplu ca este un fost coleg si atit avut o relatie apropiata in trecutul indepartat... daca totul este bine intre voi trebuie sa existe comunicare iar el iti va acorda un sfat si sprijinul. Nu ai de ce sa te panici pentru ca nu ai facut nici un pas gresit, tu ai fost foarte entuziasmata de copilul tau si de faptul ca esti mamica si de aceea i-ai impartatit si lui experienta lui, daca el nu stie diferenta dintre trecut-prezent inseamna ca nu gandeste logic si este intr-un anumit fel gelos ca tu ai o familie frumoasa, esti fericita si iti iubesti sotul, iar el nu are parte de astea... crede-ma iti zic din propria mea experienta, de multe ori am intalnit asemenea cazuri in care femeile care am trecut prin viata lui in cauta sa se intalneasca doar pentru a ne face rau si sa ma faca pe mine geloasa, dar nu a tinut...
Tu cu sotul tau, va iubiti si va intelegeti, asta inseamna ca aveti o casnicie fericita si nu trebuie sa iti faci greji, ia-l usor si explica-i... crede-ma va aprecia sa vada ca si cele mai delicate chestii le vorbiti si te vei simti si tu mai usurata... Nu-ti fa griji, va fii bine, bafta..
kudika385615
Postat pe 6 Iunie 2011 14:55
Tu chiar nu mai esti deloc atrasa de fostul prieten?
ellaa147
Postat pe 7 Iunie 2011 15:20
Gandeste-te bn dak se merita sa iti pierzi copilul j sotul pt un fost.......dak v-ati desp inseamna k cv nu a mers.Un copil nu e o greseala pe kre sa o poti trece cu vederea.Ai putea sa iti schi8mbi nr j sa eviti orice intalnire ku fostul.Chiar nu se merita k bebelusul tau sa sufere knd va creste.............Dak vrei sa mai vb,pur j simplu dak ai nevoie de un sfat,iti las id-ul meu:yo_buburuza11.Un pupik pt tn j unul pt bebe,,,,,,,,,
kudika329461
Postat pe 9 Iunie 2011 19:05
Pot spune ca nici o femeie de pe terra nu i-si iubeste sotul ca suflet , in schimb il iubeste pentru forma , gesturi , munca , distractie ,sex si implicit copii realizati impreuna , alaturi de avere bani , masini , timp liber , altele .
Daca tu iubesti pentru aceleasi lucruri , puteti compara pe foaie ce are fiecare si ce nu , asa se defineste clar pentru totdeauna ce vrea fiecare . Daca el te iubea nu te-ar fi parasit niciodata , posibil nu ii placea cum arati sau il scoteai din minti , il suparai .. sau a cautat alta pe care o considera mai buna la sex decat tine . Acum vad ca s-a inselat si te cauta poate disperat de sex . De fapt nici el nu stie , dar atractia vine de obicei la final ca efect de bumerang , distruge tot in cale si ajunge la stapan . Asa e iubirea adevarata , poate esti hipnotizata de sotul recent , dar daca tot i-ti place poti sa ii zici sa renunte la copilul lui , oricum te are pe tine , asa va dovedi ca te iubeste cu adevarat . Sotul recent vrea familie , a ales sa aiba urmasi in care sa se bucure de ei , cum tu il iubesti , pot zice ca e iubire ca intr-e oricare 2 plante , daca tineai cu adevarat la el dupa cum zici , nu il lasai sa-ti scape nici la serviciu , si nu-ti mai petreceai timpul cu altii . Cred cu siguranta sa n te simti satisfacuta la sex , asa ca poti sa-l chemi doar la sex ,nu si ca familie , oricum daca tot zice ca tien la tine si deja faceti sex , i-i va fi greu sa renunte le tine , mai degraba renunta la actuala lui sotie . Cearta poate apare cu sotul pe care tot zici ca il iubesti , nu apare acum ci cand ti-e lumea mai draga , la batranete si ramai singura , beteaga , nu te mai ajuta nimeni . De aceea e iubire intr-e oameni sa se ajute fie ca vor sau nu sex , fac sau nu fac . Iubirea nu tine de sex , e pur si simplu adorare , protectie .
Aurel_inventatorul
Postat pe 9 Iunie 2011 19:19
De la: Aurel_inventatorul, la data 2011-06-09 19:19:52Pot spune ca nici o femeie de pe terra nu i-si iubeste sotul ca suflet , in schimb il iubeste pentru forma , gesturi , munca , distractie ,sex si implicit copii realizati impreuna , alaturi de avere bani , masini , timp liber , altele .
Daca tu iubesti pentru aceleasi lucruri , puteti compara pe foaie ce are fiecare si ce nu , asa se defineste clar pentru totdeauna ce vrea fiecare . Daca el te iubea nu te-ar fi parasit niciodata , posibil nu ii placea cum arati sau il scoteai din minti , il suparai .. sau a cautat alta pe care o considera mai buna la sex decat tine . Acum vad ca s-a inselat si te cauta poate disperat de sex . De fapt nici el nu stie , dar atractia vine de obicei la final ca efect de bumerang , distruge tot in cale si ajunge la stapan . Asa e iubirea adevarata , poate esti hipnotizata de sotul recent , dar daca tot i-ti place poti sa ii zici sa renunte la copilul lui , oricum te are pe tine , asa va dovedi ca te iubeste cu adevarat . Sotul recent vrea familie , a ales sa aiba urmasi in care sa se bucure de ei , cum tu il iubesti , pot zice ca e iubire ca intr-e oricare 2 plante , daca tineai cu adevarat la el dupa cum zici , nu il lasai sa-ti scape nici la serviciu , si nu-ti mai petreceai timpul cu altii . Cred cu siguranta sa n te simti satisfacuta la sex , asa ca poti sa-l chemi doar la sex ,nu si ca familie , oricum daca tot zice ca tien la tine si deja faceti sex , i-i va fi greu sa renunte le tine , mai degraba renunta la actuala lui sotie . Cearta poate apare cu sotul pe care tot zici ca il iubesti , nu apare acum ci cand ti-e lumea mai draga , la batranete si ramai singura , beteaga , nu te mai ajuta nimeni . De aceea e iubire intr-e oameni sa se ajute fie ca vor sau nu sex , fac sau nu fac . Iubirea nu tine de sex , e pur si simplu adorare , protectie .

cam varza dar ai vorbit ca un om batran si trecut prin astea
pickard
Postat pe 9 Iunie 2011 19:24
Cred ca dupa atatea raspunsuri ti-ai format o parere si tu, sau ti-ai schimbat-o pe cea pe care o aveai.
Din punctul meu de vedere, ca si al altora, schimba-ti nr de tel si vb cu sotul despre asta ca sa stie de ce. O sa inteleaga cand vede ca tu chiar nu ii dai fostului sanse sa te mai sune si vrei sa schimbi situatia.:*
1e4vr
Postat pe 9 Iunie 2011 19:26
Cred ca dupa atatea raspunsuri ti-ai format o parere si tu, sau ti-ai schimbat-o pe cea pe care o aveai.
Din punctul meu de vedere, ca si al altora, schimba-ti nr de tel si vb cu sotul despre asta ca sa stie de ce. O sa inteleaga cand vede ca tu chiar nu ii dai fostului sanse sa te mai sune si vrei sa schimbi situatia.:*
1e4vr
Postat pe 9 Iunie 2011 19:27
1e4vr
Postat pe 9 Iunie 2011 19:27
Ignora-l sau vorbeste-i urat, trimite-l la dracu. Va intelege in final.
Eva32
Postat pe 10 Iunie 2011 01:48
Schimba-ti nr de tel , rupe orice legatura cu el.Unii barbati cu cat sunt respinsi cu atat se incapataneaza sa cucereasca...si el cred ca face parte din aceasta categorie...gandeste-te el are familie si tu la fel ba mai mult si copilasi...fiecare din voi trebuie sa comunice cu cine ii este alaturi nu sa caute in alta parte.
Apadeploaie
Postat pe 16 Iunie 2011 11:30
De la: kudika315664, la data 2010-08-31 18:34:51Sfatul meu..este sa iti schimbi nr de tel.Dak vei face asta vei impiedica suferinta sotului tau..si a sotiei lui.Chiar dak ar fi o evadare tot s-ar afla..si nu uita ai un bebel ! Si el la fel..Copii aia sunt nevinovati ! Asa ca cel mai bine SCHIMBA-TI NUMARUL DE TELEFON !

Nu cred ca este solutia cea mai buna deoarece stie unde stai si te v-a cauta si tunci se amplifica relatia.Sfatul meu (cea mai buna parte a sfaturilor este ca pot sau nu,sa fie puse in practica) este sa vorbesti cu el si sa-i explici ca ti la casnicia ta si nu te intereseaza propunerea lui, ca ramineti prieteni dar atit.Daca nu intelege spune-i ca-i vei suna sotia pentru ca tu i-ai spus sotului deja.
budara
Postat pe 20 Iunie 2011 12:34
De la: kudika315664, la data 2010-08-31 18:34:51Sfatul meu..este sa iti schimbi nr de tel.Dak vei face asta vei impiedica suferinta sotului tau..si a sotiei lui.Chiar dak ar fi o evadare tot s-ar afla..si nu uita ai un bebel ! Si el la fel..Copii aia sunt nevinovati ! Asa ca cel mai bine SCHIMBA-TI NUMARUL DE TELEFON !

Nu cred ca este solutia cea mai buna deoarece stie unde stai si te v-a cauta si tunci se amplifica relatia.Sfatul meu (cea mai buna parte a sfaturilor este ca pot sau nu,sa fie puse in practica) este sa vorbesti cu el si sa-i explici ca ti la casnicia ta si nu te intereseaza propunerea lui, ca ramineti prieteni dar atit.Daca nu intelege spune-i ca-i vei suna sotia pentru ca tu i-ai spus sotului deja.
budara
Postat pe 20 Iunie 2011 12:35

Nu cred ca este solutia cea mai buna deoarece stie unde stai si te v-a cauta si atunci se amplifica relatia.Sfatul meu (cea mai buna parte a sfaturilor este ca pot sau nu,sa fie puse in practica) este sa vorbesti cu el si sa-i explici ca ti la casnicia ta si nu te intereseaza propunerea lui, ca ramineti prieteni dar atit.Daca nu intelege spune-i ca-i vei suna sotia pentru ca tu i-ai spus sotului deja.
budara
Postat pe 20 Iunie 2011 12:37
Cea mai buna solutie acum, este sa vb cu sotul tau. Totul va lua amploare. Iti spun din proprie experienta.Daca ai facut totul de capul tau pana acum, cu discutiile la tel, din acest moment situatia se poate rezolva numai discutand cu sotul tau. Cu toate ca vei avea repercursiuni, crede-ma.Dar cum totul se revolva cu ajutoare: ai incercat varianta vb cu un prieten, aici poti avea sfaturi de la persoane care au trecut prin asa ceva, dar poti fi dezamagita de ce raspunsuri vei primi. Eu cred sincer ca nu te-ai gandit la ce va urma din aceste convorbiri telefonice si mai cred ca singura solutie sa-ti pastrezi casnicia e sa vb cu sotul. Il vei dezamagi, va fii de-acum innainte suspicios nu va avea incredere in tine o perioada mare de timp. Dar, asuma-ti responsabilitatea.
LumiTaf
Postat pe 23 Iunie 2011 10:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Iubitul meu face parte din mafie 86 De la: kudika226898 11 Septembrie 2011 00:57
Sa ma mut cu prietenul meu sau nu?? 10 De la: kudika098645 1 Mai 2010 17:26
il iubesc....dar trebuie sa renunt la el 6 De la: ipahebirowtnod 19 Martie 2011 19:32
Cum mi-as mai putea salva casnicia? 23 De la: kudika_1038549 10 Septembrie 2019 03:52
iubiri pe net 43 De la: unicorn 11 Aprilie 2009 03:38