ce e de facut

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
kudika353058 Avatarul lui kudika353058

1 mesaj
Membru din: 15/01/2011

salut la toata lumea am si eu o mica problema e vb despre o fata cu care am fost foarte bun amic cu ceva timp in urma si in timpu acestei amicitii ea mi-a spus ca e posibil sa vada mai mult decat un amic in mine insa pt ca era cu altcineva am ajuns amadoi la concluzia ca e mai bine sa ramanem amici dar din partea ei exista mereu mici apropouri dupa o vreme nu am mai pastrat legatura o perioada de cateva luni dar in aceste cateva luni eu m-am gandit numai la ea ca si in momentu de fata si am reluat legatura numai ca acum cand iam spus eu ca as vrea mai mult decat o relatie de amicitie ea sa distantat si ma evita cu toate ca atunci cand o intreb ea spune ca suntem amiciti in continuare ca nu ma evita si niciodata nu imi spune un nu hotarat lasa o portita foarte mica deschisa eu cred ca daca ar trebui sa ma iau dupa semnalele pe care le obs ar trebui sa merg mai departe si sa trec peste numai ca obs acea portita si imi vine greu sa nu o bag in seama

VOI CE PARERE AVETI?
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
'ea sa distantat si ma evita "
Oare face asta ca te vrea? Vroia mai mult atunci si daca nu ati pastrat legatura indragosteala trece foarte repede.S-a reprofilat tipa,vroiai sa te astepte pe tine?Gandeste-te la ce poti sa faci nu la ce n-ai reusit pana acum,lasa trecutul acolo unde ii este locul si anume in "cufarul" prafuit pe care e bine sa-l deschidem doar din cand in cand.
Raporteaza abuz de limbaj
Fool me once,shame on you; fool me twice,shame on me.
kitty_na Avatarul lui kitty_na

169 mesaje
Membru din: 9/07/2010

De la: kudika353058, la data 2011-01-15 03:09:49salut la toata lumea am si eu o mica problema e vb despre o fata cu care am fost foarte bun amic cu ceva timp in urma si in timpu acestei amicitii ea mi-a spus ca e posibil sa vada mai mult decat un amic in mine insa pt ca era cu altcineva am ajuns amadoi la concluzia ca e mai bine sa ramanem amici dar din partea ei exista mereu mici apropouri dupa o vreme nu am mai pastrat legatura o perioada de cateva luni dar in aceste cateva luni eu m-am gandit numai la ea ca si in momentu de fata si am reluat legatura numai ca acum cand iam spus eu ca as vrea mai mult decat o relatie de amicitie ea sa distantat si ma evita cu toate ca atunci cand o intreb ea spune ca suntem amiciti in continuare ca nu ma evita si niciodata nu imi spune un nu hotarat lasa o portita foarte mica deschisa eu cred ca daca ar trebui sa ma iau dupa semnalele pe care le obs ar trebui sa merg mai departe si sa trec peste numai ca obs acea portita si imi vine greu sa nu o bag in seama

VOI CE PARERE AVETI?

Parerea mea e ca trebuie sa folosesti semne de punctuatie. Cat priveste fata respectiva, eu cred ca ai postat doar asa, de dragul de-a scrie ceva. Pai de unde vrei sa stim noi cum te priveste, ce vorbiti, cat vorbiti, de cate ori pe saptamana va intalniti? Discuta si tu cu ea, e singura care te poate lamuri.
Raporteaza abuz de limbaj
gabrielita26 Avatarul lui gabrielita26

9 mesaje
Membru din: 20/01/2011
Oras: timisoara

Hello..nu are rost sa-ti mai bati capul cu acea fata, e clar ca-i nedecisa sau nehotarata... nu prea stie ce vrea nu o face intentionat..doar ca nu se merita sa-ti faci singur rau, incearca sa te indepartezi de ea de tot daca-i posibil, oricum, tu esti singurul care stie cu adevarat daca are rost sa mai insisti. Bafta.
Raporteaza abuz de limbaj