Mai multe
De la: kudika411091, la data 2011-09-29 22:46:21De la: MayanMistica, la data 2011-09-29 15:06:35Voi care dati cu pietre sunteti chiar asa sigure ca veti fi lesinate de bucurie daca sotul v-ar aduce acasa plocon vestea ca a facut un copil pe coclauri , fara ca voi sa stiti? Varza esti tu madam , eu m-am referit ca fata asta e distrusa din pct de vedere emotional pentru ca iubitul ei sot i-a facut surpriza vietii ei.Eu n-am treaba cu copilul amantei , aia e intre amanta si sotul fetei cum isi rezolva ei problemele. Zii mai bine ca vrei sa dai bine pe langa celelalte posturi ...intrebarea mea era ce ai face daca sotul tau ( da poate ca n-ai sot inca ) ar veni acasa cu o asemenea veste.Care ar fi reactia ta ? |
||
|
Mayyyyana Postat pe 30 Septembrie 2011 10:20 |
||
|---|---|---|
Pe bune acum, eu insa nu inteleg si pace cum o domnisorica ii poate face un copil asa usor unuia pe care il cunoaste doar de cateva luni, si nici mare dragoste-mare nu e... |
||
|
Cocktail Postat pe 30 Septembrie 2011 11:41 |
||
|
Cocktail , depinde de contextul in care faci copilul. Daca il faci pentru tine , fiind femeie singura si nu absolut nicio pretentie de la tatal copilului .Adica ai avut nevoie de un barbat pentru ca altfel nu se poate ( se poate si prin bancile de sperma dar nu stiu cum functioneaza in Romania ) pentru a avea copilul mult dorit si gata! De la a face un copil pentru tine si a nu a face rau altor cateva persoane ( lui , familiei lui ...) e cale lunga.Depinde de femeia respectiva , de planul pe care si l-a facut de acasa . Ce te faci cand lui ii spune ca vrea doar sa se distreze , apoi lasa copilul si nu il anunta ca e insarcinata? Il anunta de abia dupa ce naste .Nu ca el ar fi putut face mare branza pe perioada sarcinii , ca in definitiv si la urma urmei decizia finala ii apartine tot ei , femeii dar macar stia pe ce picior danseaza. Pe urma ea se gandeste bine , mai o influenta de la parinti , prieteni ca ce copilul ala are si tata ( dpdv biologic) si ca atare masculul feroce sa plateasca.Ea uita probabil cand lui i-a soptit tandru ca e doar o distractie si nicidecum distrugerea unei persoane.Sau mai multe. Eu gandesc ca nimeni nu are dreptul sa i se nenoroceasca viata cu o decizie cu care el n-a fost de acord. Doar pentru ca ea femeia prin natura biologica poate sa faca asta ( ma refer strict la cazurile in care copiii apar pe lume doar din decizia ei si nu cea de comun acord) la care se adauga si legea in vigoare ca tatal e obligat la plata pensiei alimentare rezulta ce citim in multe cazuri. |
||
|
|
||
|
Mayyyyana Postat pe 30 Septembrie 2011 12:06 |
||
| Buna.in primul rand retine ca acel copil nu are nici o vina,iar daca este al sotului tau,trebuie sa- l accepti,asta e.In al doilea rand,daca-ti iubesti sotul si vrei sa te respecte si sa-ti ramana recunoscator tot restul vietii,treci peste,nu-i mai reprosa si accepta-i copilul.vei vedea singura ce ai de castigat. | ||
|
kudika101909 Postat pe 30 Septembrie 2011 20:09 |
||
mmda ...e usor de zis , de facut insa....greu ... foarte greu
|
||
|
yssa2010 Postat pe 30 Septembrie 2011 22:05 |
||
|
Cred ca exista mai multe cai care pot fi luate in discutie. -Divortul. Dai divort de sot si il lasi sa se duca la fosta prietena cu care a facut copilul. Sau poti sa dai divort ca pedeapsa si il lasi sa se descurce in incurcatura care a creat-o.Daca este responsabil.Altfel te vei trezi ca vei plati tu pensie alimentara cot la cot cu el sau de una singura.Plata unei pensii pentru copil nu este o problema usoara si copilul va fi lantul care il va lega in permanenta pe sotul tau de cealalta.Varianta: Ii dai papucii sa isi rezolve problema si tu ii spui daca esti de acord cu modul de solutionare sau ca sa mai ramaneti impreuna.Dar cand s-a culcat cu cealalta se pare ca nu prea s-a gandit la tine. -Sotul poate fi obligat de catre prietena sa olateasca pensie alimentara. -Luati copilul la voi cu acordul femeii si il infiati. |
||
|
kudika023770 Postat pe 30 Septembrie 2011 23:18 |
||
| Lucrurile sunt complicate deoarece nu a trait cu acea femeie legal.Este interesant de vazut daca pe certificat este scris si numele tatalui, semn ca acesta si-a recunoscut paternitatea asupra copilului. Daca copilul a fost facut in concubinaj, trebuie sa se demonstreze ca acest copil apartine ambilor parinti. De asemeni rezulta ca numele copilului este dupa al mamei.Ea poate ridica mereu pretentii. | ||
|
kudika023770 Postat pe 30 Septembrie 2011 23:23 |
||
De la: MayanMistica, la data 2011-09-30 12:06:51Cocktail , depinde de contextul in care faci copilul. Daca il faci pentru tine , fiind femeie singura si nu absolut nicio pretentie de la tatal copilului .Adica ai avut nevoie de un barbat pentru ca altfel nu se poate ( se poate si prin bancile de sperma dar nu stiu cum functioneaza in Romania ) pentru a avea copilul mult dorit si gata! Permite-mi sa te contrazic. O femeie care ia o asemenea decizie, aceea de a aduce un copil pe lume si atat, fara sa-i pese daca va avea tatal biologic langa el, ei bine, acea femeie nu se va duce intr-un bar sa agate un fitecine. E posibil sa aiba in vedere un tip la care ii place ceva sau despre care stie cat il duce capul. Si-o dori un copil fara tata, dar nu un copil al unui alcoolic, retard sau mai stiu eu ce. Deci nu risca la intamplare. (Cam asa functioneaza si o banca de sperma, nu? Sunt datele donatorului acolo, alegi ce doresti.) In al doilea rand, tot o asemenea femeie nu se va lasa influentata de mama sau vecina sa revina asupra deciziei de a nu lasa copilul fara tata. E o femeie puternca si capabila sa-si creasca copilul singura. In cazul de fata, e posibil sa fi fost o idila in care ea s-a implicat ceva mai mult, pe baza unor promisiuni mincinoase (clar tipul nu-i de calitate), a tot dus-o cu vorba sperand ca face avort, cand s-a ingrosat gluma a disparut si s-a intors sa se insoare repejor stiind ca va fi acceptat imediat. Dar cum nu s-a mai intors cea care a deschis topicul (daca exista cu adevarat) nici nu vom sti ce si cum. |
||
|
rashela Postat pe 30 Septembrie 2011 23:35 |
||
|
Rashela , acum fie vorba intre noi ( cu autoarea topicului sau fara ) stim bine ca sunt destule femei care toarna un copil ( sau mai multi ) pe vorbe in vant : '' n-am nevoie de tatal copilului , ma descurc si singura , bla bla ''..Si pe urma se trezeste omul cu citatie la trebonal ca are surprize-surprize.Si nu de la Andreaa Marin ci de la vre-o femeiusca care n-are cum sa-si duca traiul de azi pe maine. Acum nici o luna citeam postul unui domn destul inaintat ca varsta unde spunea ca vrea sa faca cumva sa lase averea sotiei sale.El avand un fiu dintr-o aventura ratacita , fiu pe care a fost obligat sa-l recunoasca in urma unui test de paternitate , fiu care la sfaturile mamei nici nu vrea sa auda ca are un tata.Fie el doar tata biologic.Fiu care atunci cand acel tata biologic va pune mainile pe piept va avea acces la mostenirea batranului.Si atunci acel domn se intreba: dece sa ramana agonisirea mea de-o viata unui strain care ma batjocoreste , dar in schimb sunt buni banii mei?Sa ramana acelei care ma ingrijeste si ii pasa de mine. Povestirea am citit-o pe avocat.ro deci nu este o inventie de-a mea . Nu vreti sa stiti cam cum merg lucrurile pe afara unde fetele de treaba trag cate un copil si apoi sa te tii ! |
||
|
Mayyyyana Postat pe 30 Septembrie 2011 23:53 |
||
De la: MayanMistica, la data 2011-09-30 23:53:54 Of, Doamne! Nu mai departe decat azi m-a anuntat Vlad al meu (15 ani) ca F e insarcinata cu A. Anul trecut o alta colega (13 ani) a nascut un copilas. Nu stiu cum merg lucrurile in tara cu asemeena povesti, dar aici mi se par la ordinea zilei. O sa vad ce urmeaza, daca va fi data afara din scoala, daca va exista o relatie intre ea si tatal copilului, o nunta. ????? Jesus! Vorbesc de copii, nu de adulti. Mi se pare incredibil indiferent cat de mult s-a schimbat lumea. ps. E vorba de Spania, banuiesc ca tu esti pe la nordici. |
||
|
rashela Postat pe 1 Octombrie 2011 00:02 |
||
| Eu sunt in Olanda . F si A sunt persoane din familia ta? | ||
|
Mayyyyana Postat pe 1 Octombrie 2011 00:08 |
||
De la: MayanMistica, la data 2011-10-01 00:08:36Eu sunt in Olanda . F si A sunt persoane din familia ta? Nu, colegi de clasa cu baiatul meu. 14 ani amandoi. |
||
|
rashela Postat pe 1 Octombrie 2011 00:11 |
||
|
eu cand aud "sfaturi" de genul "daca il iubesti, il accepti cu copil cu tot, ba chiar te implici in cresterea lui", ma ia pur si simplu somnul, pentru ca o banalitate mai mare decat asta nu s-ar putea spune intr-o asemenea speta... se vede clar, ca lumea vorbeste din teorie si nu din experienta; sunt curioasa daca cineva din cei ce au dat sfatul asta au avut o relatie cuo persoana care are deja copii. copilul altuia il poti accepta cu toata inima doar daca mama naturala e moarta sau a fost abandonat; atata timp cat el are deja o mama se va declansa intotdeauna ceea ce s-ar putea numi "razboiul mamelor" si cale de trai fericit nu cred ca va exista decat in cazuri extrem de rarissime... eu am avut o relatie cu un barbat care imi placea din multe puncte de vedere; faptul ca avea o fetita nu m-a deranjat avand in vedere ca era divortat; doar ca ceea ce la inceput mi se parea chiar dragut (fetitele sunt foarte dragalase) s-a transformat intr-un cosmar; in prezenta copilului nu se putea face nici macar o strangere de mana, nu mai zic de pupici sau alte gesturi de afectiune, in limita celui mai studiat bun simt ma refer... iar de aici s-a nascut o antipatie care cu timpul a devenit reciproca, pt ca oricat as fi incercat nici eu nu-i mai suportam prezenta... de fapt, ca sa exprim cat mai aproape de adevar, mai mai ca imi venea s-o strang de gat. in cazuri de genul, cred ca mai multe sanse de reusita au cuplurile care se formeaza din persoane cu situatii identice, adica ea, divortata cu un copil, el divortat tot cu un copil; se inteleg mai bine unul pe celalalt... este foarte greu, ca persoana single sa accepti copilul sau copii altuia... mai ales daca esti tipul care sufera un pic de protagonism si care se vrea centrul universului pentru partenerul sau. tin sa mai precizez ca in astfel de cazuri nu se dau ultimatum-uri: ori copilul, ori eu. tatal care-si va lasa copilul pentru o femeie (chiar daca este vorba despre mine), in ochii mei decade instantaneu, pentru ca de femei este plina lumea si poate peste 5 ani gaseste una care-l vrajeste la fel de tare ca mine, iar daca eu am fost destul de neinspirata sa fac vreo doi copii cu el, nu trebuie sa ma scandalizez daca el pleaca cu aleasa, pentru ca cine este cauza propriului rau, sa-si planga de mila singur.... |
||
|
maria_ioana_08 Postat pe 3 Octombrie 2011 20:41 |
||
| intrebarea e: daca va fi pus pe liber de tine se va duce la copil,sau el va reusi sa mearga mai departe..chiar cu a 3-a femeie? | ||
|
marianavasile Postat pe 4 Octombrie 2011 19:24 |
||
|
maria_ioana_08@ cel mai perfect comentariu. Ai dreptate 100%. |
||
|
cristina_hhh Postat pe 5 Octombrie 2011 16:12 |
||
De la: marianavasile, la data 2011-10-04 19:24:02intrebarea e: daca va fi pus pe liber de tine se va duce la copil,sau el va reusi sa mearga mai departe..chiar cu a 3-a femeie? D-na . nu a mai intrat pe forum sa dea si ceva raspunsuri, asta ma face sa cred ca si ea isi da seama ca este o cacealma, ori de la mama sa , ori de la acea femeie care vrea cu orice pret sa-i distruga viata. Femeia care are un copil cu sotul ei, in primul rand daca ar fi fost adevarat, declara asta atunci cand s-a nascut copilul si tot atunci se dezvaluia misterul. Dar, dupa un an....., sa pretinzi ca ai un copil cu X, dupa ce sa insurat........, este cacealma curata.. Cred in continuare ca sotul d.nei nu este binevenit in familie si de aici se nasc barfele. Iar d.na este suficient de slaba si crede tot ce se barfeste si astfel ea sufera,provoaca discutii si acestea se tin mult se va distruge casnicia lor. Cine a aruncat asta pe piata este interesat sa le distruga familia. Acea femeie care pretinde ca are copil cu sotul d-nei, stie ca trebuie sa-i faca proces de paternitate, unde i se cere obligatoriu sa faca ADN-ul, care costa 2000 lei, indiferent cine plateste *'impricenatului ""i se va da banii inapoi si va ramane totul inclusiv ch. de judecata le va plati vinovatul. Dar da. se intampla ca o femeie sa faca repede un copil si astfel sa se asigure ca va fi mireasa. Toate parghiile sunt la femeie, sa faca sau nu copil. anticonceptionale ia doar femeia nu si barbatul, dar uite ca se mai intampla sa minti ca ai luat pastilute dar defapt sa nu. De ce invinovatiti doar barbatul, el este pacalitul. Si barbatii cat si femeile vor viata sexuala, mai nou acum totul se rezuma la sex. Eu am baieti si intotdeauna le-am spun sa fie atenti . Numai ca tinerii de azi, nu fac diferenta intre a face sex si o dragoste frumoasa, prietenie, respect, tandreturi etc. Din prima trec la pat, iata consecintele. |
||
|
dorina27 Postat pe 6 Octombrie 2011 07:50 |
||
|
eu cred ca acel copil nu se poate numi "copilul amantei", care amanta?.... a fost conceput cand sotia era o simpla iubita ca si presupusa amanta, asa ca dragut-o ai face bine sa-l accepti cu copil sau nu, simplu, nu pune un barbat sa aleaga, probabil te va alege ca sa te impece si pana la urma tot barbat cu copil se numeste chiar daca nu il va vedea, iar daca este copilul lui sigur va vrea sa-l cunoasca intr-o zi . |
||
|
faith74 Postat pe 6 Octombrie 2011 09:42 |
||
De la: MayanMistica, la data 2011-09-30 23:53:54Rashela , acum fie vorba intre noi ( cu autoarea topicului sau fara ) stim bine ca sunt destule femei care toarna un copil ( sau mai multi ) pe vorbe in vant : '' n-am nevoie de tatal copilului , ma descurc si singura , bla bla ''..Si pe urma se trezeste omul cu citatie la trebonal ca are surprize-surprize.Si nu de la Andreaa Marin ci de la vre-o femeiusca care n-are cum sa-si duca traiul de azi pe maine. Am si eu cateva nelamuriri... In primul rand , de unde atata siguranta , certitudine ca acea femeie a tras de sotul in cauza? Saracu de el, a fost ademenit micutul de el , el nu a fost acolo ? putem sti ce promisiuni a facut acel barbat femeii in cauza? A doua ar fi de unde stia acea femeie nr de tel. al mamei tinerei soti? De ce nu a sunat-o decat pe fericita sotie? Aventuri ratacite ? Nu prea exista...Cazuri izolate. Insa cazuri des intalnite sunt acelea in care barbatul promite marea cu sarea unei fete fara minte si dupa care o lasa pitigoi in cracii goi si dispare ca magarul in ceata. Daca mama a fost asa de vehementa nelasand copilul sa se apropie de tatal biologic, oare nu o fi avut vreun motiv? Si apoi saracu' tata bilogic ce a facut ptr copil ? Nimic. Si vrea sa faca nimic si dupa ce el da coltu'. Hai ma lasati-ma cu saracii tatici biologici care nu dau o ceapa degerata pe copilul lor. Sunt crescuta de un tata vitreg caruia din toata inima ii spun TATA. Celui biologic cel mult ii spun pe nume si atat, nu merita nici macar un buna ziua. Si surpriza , ce credeti ca a facut? A donat sotiei lui tot ce are , ca nu cumva copii lui biologici (facuti legal in timpul casatoriei cu mama !) sa primeasca ceva. oricum in afara de o saracie de pensie alimentara (silit de stat de altfel) nu a dat nimic, si sa nu crezi stimata doamna ca era sau este vreun sarantoc, nici pe departe... Asa ca, mai subtire cu taticii astia biologici, saracii de ei, au fost ademeniti micutii de ei... |
||
|
kukla Postat pe 6 Octombrie 2011 18:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Vi sa intamplat vreodata k iubitul sa-si aleaga prietenii? | 8 | De la: yumalai 21 Mai 2009 08:41 |
| Prostie sau iubire? | 76 | De la: my_melody 11 Februarie 2009 16:30 |
| Prieteni dupa ce am fost iubit..... | 28 | De la: kudika029282 25 Mai 2010 19:32 |
|
|
||
| Nu il inteleg | 12 | De la: Maddalyna 5 Ianuarie 2009 09:47 |
| despartire din cauza tigarilor | 13 | De la: darksukkubus69 20 Aprilie 2010 21:05 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.