Setari Cookie-uri

ascultati expertii legat de nutritionism,sfaturi

Ascultati expertii

Cele mai importante autoritati mondiale din domeniul sanatatii, precum Organizatia Mondiala a Sanatatii, American Centers for Disease Control si chiar Uniunea Europeana sunt de acord cu faptul ca cea mai buna solutie pentru bolile cronice ar fi controlul greutatii, activitatea fizica si o dieta variata care sa includa cereale integrale, fructe, legume si peste. (Read More...)
maria62
Postat pe 12 Decembrie 2011 13:16
Puneþi-vã aceastã întrebare simplã: "Ce este important pentru mine?" Este esenþial ca suplimentele nutritive pe care decideþi sã le luaþi sã fie produse din ingrediente pe care Mama Naturã le-a destinat corpului uman, ingrediente testate ca sigure ºi efective în urma a secole de consum? Este important pentru dumneavoastrã ca aceste suplimente sã fie testate ºtiinþific ºi validate de un nume de frunte în industria nutriþionalã?

Toate produsele GNLD sunt Inspirate de Naturã ºi Aprobate de ªtiinþã. Membrii Consiliului GNDL de Consultanþã ªtiinþificã, recunoscuþi în întreaga lume drept oameni de ºtiinþã de mare valoare, se conformeazã Planului Naturii în cercetarea, dezvoltarea ºi fabricarea produselor noastre de talie mondialã. Angajamentul nostru unic ºi pe lungã duratã de a dezvolta produse de înaltã calitate a atras atenþia cercetãtorilor din cadrul Departamentului de Agriculturã al Statelor Unite, de la Centrele de Control al Maladiilor, de la universitãþi de renume ºi din cadrul unor instituþii ºtiinþifice respectate din lumea întreagã. Astfel, ºtiinþa din spatele produselor GNLD a devenit un subiect dezbãtut frecvent de jurnale ºtiinþifice renumite ºi ne-a dat posibilitatea de a pune bazele unor parteneriate solide, în vederea lãrgirii sferei de cunoºtinþe ºtiinþifice legate de nutriþie ºi sãnãtate, cu organizaþii de prestigiu cum ar fi Biblioteca de Sãnãtate a Universitãþii Stanford.


Dacã consideraþi de extremã importanþã ca ceea ce furnizaþi corpului dumneavoastrã sã provinã din cele mai bune ingrediente pe care Natura ºi ªtiinþa le pot oferi, atunci aþi ajuns unde trebuie. Puteþi avea deplinã încredere —GNLD nu va compromite în nici un fel sãnãtatea dumneavoastrã ºi a familiei dumneavoastrã— ºi la fel trebuie sã procedaþi ºi dumneavoastrã.


Consiliull de Consultanþã ªtiinþificã (SAB) din cadrul GNLD
În prezent, Consiliul de Consultanþã ªtiinþificã din cadrul GNLD este un membru principal al unei grupãri la nivel mondial de oameni de ºtiinþã ºi unitãþi de cercetare de renume dedicaþi în totalitate creãrii ºi producerii celor mai bune, sigure ºi eficiente produse din lume. Dedicarea ºi sârguinþa acestei echipe internaþionale foarte respectate furnizeazã companiei GNLD o sumedenie de informaþii, o bunã cunoaºtere ºi avantaje de neegalat în faþa concurenþei.

Prin satisfacerea nevoilor naturale ale corpului uman, este uºor de înþeles de ce produsele noastre inspirã încredere consumatorilor, se bucurã de reputaþia de produse de renume sigure ºi eficiente ºi oferã rezultate: pentru cã “sunt create la înãlþimea unui standard ºi nu la nivelul scãzut al unui preþ! “.

Inspirate din Naturã, Aprobate de ªtiinþã!
Inspirate din Naturã, Aprobate de ªtiinþã – aceastã filosofie adoptatã de GNLD asigurã crearea celor mai bune produse. Împreunã cu angajamentul neabãtut luat de fondatorul nostru Jerry Brassfileld cu privire la oferirea cãtre consumator a unei calitãþi de vârf, Diferenþa la GNLD garanteazã cã produsele noastre nu au egal în lume.




maria62
Postat pe 12 Decembrie 2011 13:22
SUPLIMENTE NUTRITIVE

“Eºti ceea ce mãnânci” este mai mult decât o afirmaþie amãgitoare prin care mama îºi determinã copilul sã mãnânce corect. Este purul adevãr.

Este de mirare cã sãnãtatea este în declin într-o lume a produselor de fast-food? Într-o zi oarecare, 95% din populaþie nu asigurã corpului necesarul de alimente pentru menþinerea unei condiþii de sãnãtate bune. În aceeaºi zi, 75% din populaþie consumã alimente care de fapt dãuneazã sãnãtãþii.

Când nu primeºti ceea ce ai nevoie ºi consumi prea mult din ceea ce nu ai nevoie, regimul alimentar este deficitar ºi te expui astfel posibilitãþii de a dezvolta o serie de efecte negative legate de deficitul nutriþional.

GNLD a creat produse nutriþionale menite sã te ajute sã compensezi acele lipsuri din regimul alimentar personal.

Veþi vedea cã produsele GNLD nu sunt produse care dau dependenþã sau de tip „drog”. De ce? Deoarece GNLD studiazã ºi produce suplimente alimentare care fac parte din ciclul natural de alimentaþie umanã, ºi acest lucru de aproape 50 de ani. Nu am folosit ºi nu vom folosi niciodatã în alcãtuirea produselor noastre componente de materie primã care nu sunt recunoscute ca sigure pentru regimul alimentar.

Pentru cã sãnãtatea dumneavoastrã este valoarea dumneavoastrã cea mai de preþ, suntem foarte serioºi în ceea ce facem.




Tre-en-en Lipidele si Sterolii sunt foarte importanti pentru a furniza nutrimentele necesare sanatatii celulei si pentru eliminarea rezidurilor.

Granulele Concentrate de TRE-EN-EN “hranesc celulele voastre” cu un exclusiv amestec de extracte de germeni de grau, crusta de orez si seminte de soia. Furnizeaza fito-LIPIDE, intre care acizii grasi Omega-3 si Omega-6, fito-STEROLI, intre care betasitisterolul, gamaorizanolul, sigmasterolul si campesterolul, plus octacosanolul.

Produsul nu contine colesterol, este presat si tratat la rece pentru conservarea proprietatilor nutritionale.

Un profil complet de lipide si steroli, din germeni de grau, crusta de orez si seminte de soia.

Diverse extracte de fitonutrimente provenite di diverse parti ale globului pentru a furniza nutrimentele esentiale, intre care acizii grasi omega-3 si omega-6, pentru optimizarea functiuni celulare.

Extractele de fitonutrimente furnizeaza nutrimente vitale necesare celulelor sanatoase.

Inlocuiesc importanti steroli eliminati odata cu prelucrarea hranei, intre care betasitisterolul, gamaorizanolul, stimasterolul si campesterolul, plus octacosanolul.

Colorate cu clorofila naturala, capsulele moi de gelatina protejeaza calitatea nutrimentelor si sunt digerate usor.

Nu contine colesterol si nici gluten.

Presat si tratat la rece pentru a conserva proprietatile nutritionale.




In alimentatia noastra, flavonoidele se gasesc mai ales in fructe si legume; cantitati semnificative de flavonoide se gasesc deasemenea in ceai si vin. Citricele si fructele de padure sunt in mod particular bogate in flavonoide. Una din functiile primare a flavonoidelor in dieta este aceea de a actiona ca antioxidanti protectori ai ariilor apoase din interiorul si dimprejurul celulelor si in fluidele corporale printre care si sangele. Utilizand date analitice deja publicate, GNLD a dezvoltat un profil determinat de flavonoide si compusi legati de ele, prezenti intr-o portie optima de fructe si legume bogate in aceste substante cum ar fi sfecla, afine de balta, fructe de padure rosii, soc, grepfruit, struguri (rosi si negri), ceai verde, varza, lamai, portocale si capsuni.
A fost formulat, asadar, Flavonoid Complex astfel incat fiecare tableta poate corespunde profilului unei portii optime din aceste alimente. Materiile prime au fost selectate cu acuratete pentru a contine reprezentantii tuturor membrilor faliliei de flavonoide, si anume:

Antocieni
Acesti compusi de culoare purpurie inchis se gasesc in strugurii negri, in sfecla, in ceapa si in fructe de padure.

Cathechine
Intre care catechina, epigalocatechina, epicatechina. Acestia sunt polifenolii principali prezenti in ceaiul verde. Chiar si anumite fructe, ca merele, contin catechine.

Acidul elagic
Strans legat de familia flavonoidelor si extrem de abundent in fructe de padure se gaseste deasemenea si in nuci.

Flavoni
Intre care apigenina si luteloina. Se gasesc in legume, strugurii rosii si in fasolea verde.

Flavanoli
Intre care quercetina, kemferolul si miricetina. Acestia se gasesc in multe fructe si legume cum ar fi: varza verde, spanacul, ceapasi merele, ca si ceaiul negru.

Flavanoni
Printre care esperdina, neoesperdina, si naringenul. Acestia se gasesc in citrice ca: grepfruit, portocale, lamai.


Carotenoizii, denumiti cate odata si “pastelurile naturii”, sunt o mare familie de pigmenti colorati ai plantelor, multi dintre acestia fiind predecesori ai vitaminei A. Carotenoizii sunt cei ce, de exemplu, confera culoarea rosie - rosiei, portocaliu - morcovilor si galben - dovlecilor. Sunt prezenti chiar si in plante verzi cum ar fi spanacul, dar unde sunt obturati sau mascati de verdele clorofilei. Au fost identificati 600 de carotenoizi, 50-60 dintre acestia gasidu-se in produsul nostru.
Carotenoid Complex de la GNLD este primul si unicul produs, sub forma de integrator alimentar natural, ce elibereaza spectrul complet de carotenoizi ! Fiecare capsula furnizeaza o valoare de fitonutrimente echivalenta unei portii optime si extrem de variate de fructe si legume bogate in carotenoizi.


Un expert in studierea influentei toxinelor asupra organismului nostru, Dr. Arthur Furst, a formulat Betaguard-ul GNLD pentru a raspunde preocuparilor sale personale si profesionale cauzate de cresterea atacurilor toxice din mediul care inconjurator. Rezultatul obtinut de expertii din echipa Dr.ului Furst si din cercetari stiintifice continue este Betaguard, un amestec de antioxidanti si nutrienti detoxifianti care lucreaza in mod sinergic pentru a ajuta organismul pentru a neutraliza si metaboliza materialele toxice. Multe substante poluante dauneaza organismului crescand atacurile oxidantilor asupra celulelor corpului. S-a demonstrat cum diferiti nutrienti antioxidanti au un rol activ in protectia delicatelor tesuturi organice.


Nutrishake ofera o buna nutritie naturala pentru fiecare portie. Formulat pentru a sustine o nutritie celulara optima, Nutrishake furnizeaza o proportie justa de proteine, carbohidrati si grasimi, impreuna cu 22 de aminoacizi implicati in nutritia umana.


Proteine. Va ajuta sa asimilati cantitatea recomandata zilnic de proteine.

Indulcit natural. Indulcit cu fructoza.

Contine o eficace combinatie de proteine.

Are o savoare placuta. Un integrator alimentar excelent ce va fi iubit de toata familia.

Patru gusturi delicioase. Capsuni, ciocolata, vanilie si cafea.

Practic si usor. Este suficient sa amestecati cu lapte sau cu suc de fructe.




Valori nutritionale tipice pentru 1 pliculet de 20 g pregatit pentru utilizare (amestecati cu 200 ml lapte partial degresat)

Valaore energetica 708 kJ (169 kcal)
Proteine 17,8 g
Carbohidrati 16 g
Grasimi 3,6 g
Calciu 400 mg (50*)

* % Cantitati recomandate zilnic



Adaugati continutul unui plic de 20 g la 200 ml lapte partial degresat. Amestecati bine utilizand shaker-ul GNLD.


















Carotenoid Complex



maria62
Postat pe 12 Decembrie 2011 13:33
Pentru alte informati ,si sfaturi contactati medicul specialist nutritionist via skype marioara.Fasanella ,disponibila in fiecare zi de la 21-23 ora italiana
maria62
Postat pe 12 Decembrie 2011 13:38
De la: maria62, la data 2011-12-12 13:38:31Pentru alte informati ,si sfaturi contactati medicul specialist nutritionist via skype marioara.Fasanella ,disponibila in fiecare zi de la 21-23 ora italiana


Fazanela, nu ne mai freca cu ganoderma...e o megaescrocherie...
kudika226898
Postat pe 22 Decembrie 2011 18:48
De la: maria62, la data 2011-12-12 13:16:44Ascultati expertii

Cele mai importante autoritati mondiale din domeniul sanatatii, precum Organizatia Mondiala a Sanatatii, American Centers for Disease Control si chiar Uniunea Europeana sunt de acord cu faptul ca cea mai buna solutie pentru bolile cronice ar fi controlul greutatii, activitatea fizica si o dieta variata care sa includa cereale integrale, fructe, legume si peste. (Read More...)


Foarte bine...
kudika_nikole
Postat pe 22 Decembrie 2011 22:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
INEBUNESC! 118 De la: geo_smn 27 Iunie 2011 17:07
credeti ca sunt insarcinata? 11 De la: kudika_4278 30 Ianuarie 2013 08:41
Am nevoie de pareri. 4 De la: ofee 7 Septembrie 2010 16:23
1,62 si 39 de kg VREAU SA MA INGRAS 2 De la: kudika514482 12 August 2012 10:38
Puls oscilant 4 De la: Pudika416607 2 Septembrie 2011 22:54