metode de contraceptie

Voteaza:
 
kudika_12233 Avatarul lui kudika_12233

4 mesaje
Membru din: 21/07/2012
Oras: bucuresti

an 38 ani,sunt fumatoare,am suferit o operatie de extagerea unui nodul la san in urma cu 4 ani,de atunci am folosit ca metoda de contraceptie calendarul,as dori sa stiu ce contraaceptive ar trebui sa folosesc sau duca steriletul ma poate ajuta mai bine in teama mea de a nu ramane insarcinata.ce trebuie sa fac?
Raporteaza abuz de limbaj
Titanika Avatarul lui Titanika

8915 mesaje
Membru din: 15/08/2011

Nu-ti mai este eficient calendarul,s-au ai clacat? Nu inteleg de ce vrei sa-ti distrugi organismul cu asrfel de medicamente,partenerul nu iti mai prezinta incredere?
Raporteaza abuz de limbaj
Copilaroasa?-Da,pt ca asa vreau eu,asa imi place,asta mi-e farmecul!! Matura?-Da,atunci cand situatia o cere!! Indiferenta?-Da,atunci cand sant ranita!! Luptatoare?-Da,atunci cand am pt cine s-au pt ce sa lupt!! Visatoare?-Da,ce ar fi oamenii,fara vise!! Femeie?-DA,INTOTDEAUNA!
andreeacristea Avatarul lui andreeacristea

1 mesaj
Membru din: 6/03/2012

Avand in vedere ca esti fumatoare,trebuie sa ai mare grija,in cazul in care vrei sa iei contraceptive orale,deoarece unele dintre ele iti pot face foarte rau!nu trebuie sa iei fara consultatia medicului ginecolog!
Raporteaza abuz de limbaj
maria-ioana Avatarul lui maria-ioana

7265 mesaje
Membru din: 20/02/2010
Oras: bucuresti

gasesti la farmacie foite contraceptive
sunt ieftine si eficiente
Raporteaza abuz de limbaj
Dory-Ana Avatarul lui Dory-Ana

8 mesaje
Membru din: 23/10/2013

Daca esti fumatoare nu iti recomand in nici un caz pastile, de ce nu folositi prezervativul in schimb? E cel mai raspandit si printre cele mai sigure..
Raporteaza abuz de limbaj