Setari Cookie-uri

Ajutati-ma sa ies din depresie

nici nustiu la ce categorie sa plases mesajul meu la gelozie sau posesivitate,dar sigur ca am nevoie de ajutor.Sotul meu este plecat de o luna la munca in strainate pe contract pe un an,de cum a plecat plang zi de zi,sint ca un robot nici atentie copiilor nu le pot da normala.Tot timpul ma gindesc ca si-a gasit pe cineva ca vrea sa faca cunostinta cu cineva.Cu toate ca-mi spune ca ma iubeste si nu are nevoie de nimeni,nu ma pot linisti.Vorbim foarte des si ne scrim la fel dar cum ese in oras ma apuca isteria.Cum sa trec peste aceasta,fiindca nu vreau sa ma distrug nici pe mine nici familia.Apropo sintem intr-o relatie de 10 ani de casatorie si 7 ne-am intilnit.Dar ma comport mai ceva ca o pustoaica.Ajutati-ma va rog sa ies din aceasta situatie.
kudika_990894
Postat pe 15 Iulie 2015 19:48
De la: kudika_990894, la data 2015-07-15 19:48:22nici nustiu la ce categorie sa plases mesajul meu la gelozie sau posesivitate,dar sigur ca am nevoie de ajutor.Sotul meu este plecat de o luna la munca in strainate pe contract pe un an,de cum a plecat plang zi de zi,sint ca un robot nici atentie copiilor nu le pot da normala.Tot timpul ma gindesc ca si-a gasit pe cineva ca vrea sa faca cunostinta cu cineva.Cu toate ca-mi spune ca ma iubeste si nu are nevoie de nimeni,nu ma pot linisti.Vorbim foarte des si ne scrim la fel dar cum ese in oras ma apuca isteria.Cum sa trec peste aceasta,fiindca nu vreau sa ma distrug nici pe mine nici familia.Apropo sintem intr-o relatie de 10 ani de casatorie si 7 ne-am intilnit.Dar ma comport mai ceva ca o pustoaica.Ajutati-ma va rog sa ies din aceasta situatie.



VOINTA PERSONALA ,NIMIC ALTCEVA!!
kudika_15804
Postat pe 15 Iulie 2015 19:53
Hey.. Chiar imi pare sincer rau ca treci prin asta!
Eu cred ca ar trebui sa te gandesti la faptul ca aceasta perioada poate fi o oportunitate de a va aduce aminte unul altuia ca legatura dintre voi este suficient de puternica si stransa incat nici distanta nu va poate distruge casnicia.
Daca inteleg bine, aveti o familie frumoasa .. Nu lasa sentimentele acestea sa te domine! Ba mai bine .. Incearca sa iti ocupi timpul facand ceva bun pentru tine si familia ta!
Gelozia si posesivitatea distruge!
Daca tu consideri ca problema aceasta te depaseste si ai nevoie de ajutor profesional, nu ezita sa ceri ajutorul. E mai bine sa rezolvi problema cat mai repede decat prea tarziu cand poti pierde tot. Fii puternica si AI INCREDERE IN TINE!! Sunt sigura ca vei reusi!!
Bafta multa si asteptam vesti bune! Pupici !
o_ea
Postat pe 19 Iulie 2015 04:49
https://www.youtube.com/watch?v=lgLpBXR5GiY
kudika192995
Postat pe 19 Iulie 2015 05:07
Deschide Link-ul si vei gasi rezolvarea problemelor tale si nu numai tu si alte persoane fiind in aceasta situatie !!! Vei gasi ceva foarte interesant , placut si eficient care-ti v-a schimba total gandirea , preocuparile si viata ! O sa revin si cu altele , antidepresie , pentru iubire .... si tot ce doresti daca nu le descoperi singura!
kudika192995
Postat pe 19 Iulie 2015 05:17
Hey! Nu fii o pustuaica, fii o mama responsabilã și o soție iubitoare așa Cum își dorește orice barbat! Reacția ta este egoistã fațã de soțul tãu, te -ai gândit cât rãu îi faci cu isteriile tale,lipsa de încredere pe care i-o transmiți fațã de el,oare lui îi este ușor printre strãini și în plus sa Îți audã și plângerile tale cu siguranțã nefondate? Rãspunde-ți la aceste întrebãri și înceteazã sã îți destrami familia! Cred ca a plecat pt binele tuturor nu numai al lui !Gelozia și lipsa de încredere nu duce decât la destrãmarea familiei care înțeleg ca e solida !vorbește -i de copii ,spune-i cât de mult Îți lipsește! Nu îl acuza de cea ce nu vezi ci doar Îți imaginezi !fii corectã fata de tine în primul rand !încearcã sa mergi la un preot sau la un psiholog te poate ajuta sa depãșești aceste momente !Forțã și curaj !
healthy006109
Postat pe 19 Iulie 2015 05:18
Asa cum tu iti imaginezi ce ar putea sa faca el acolo, poate ca si el isi imagineaza ce faci tu acasa, daca situatia s-ar inversa? Daca ti-ar face el scene de gelozie nefondate? In acest moment traim intr-o lume nebuna, unde fiecare lupta pentru supravietuire, asa ca nu cred ca aflat la munca departe ii arde de alergat dupa fuste. Tie iti arde de alt barbat? Nu, pentru ca il iubesti. Nici lui nu-i arde de vreo alta femeie. Incearca sa te trezesti la realitate si sa te pui macar o clipa in locul lui, Am fost in situatia ta, dar timpul zboara repede, un an nu inseamna nimic!
kudika397914
Postat pe 19 Iulie 2015 06:06
daca sotul tau sa dus la munca de ce esti geloasa mai ales ca a plecat cu contract ? daca vrei sa fi un om normal trebui sa iti impui sa fi pozitiva in favboarea ta si a copiilor tai gelozia nu duce la nimic bun treci ft usor la isterie cind devi povara pt toata lumea si nimeni nu te va intelege trebui sa fi o femeie si mama buna intelegatoare sunt ft multe femei ca tine si in situatia ta dar au coloana vertebrala ceea ce cred in mod sigur ca ai si tu sfatul meu este sa te schimbi ai copii cu care iti poti petrece timpul pina ce sotul tau va veni la tine inapoi si va face sigur acest lucru nu te ingrijora pt ca 2 copii si o sotie o caznicie de 10 ani nu se poate da la spate imediat fi tareeeeeeeeeeeeeee sunt alaturi de tine
kudika_986964
Postat pe 19 Iulie 2015 07:50
poate nu ai incredere in el ?sau poate iti lipseste atit de mult incit exagerezi gandestete ca daca ar fi fost sa te insele nu trebuia sa plece in strainatate s o faca gasesteti activitati alaturi de copii si mergi la biserica eu am gasit alinare la biserica de cite ori am fost in impas ai grija de tine si de copii iar cind vine sotul sa fii o sotie fres nu l mai stresa probabil si el va duce dorul acolo succes.
go_go
Postat pe 19 Iulie 2015 08:01
Scumpa mea, mi-am propus de atatea ori sa nu ma mai implic in a da sfaturi pentru ca nu o data mi-au fost gresit intelese, dar tie, simt nevoia sa-ti ofer un ajutor din experienta mea.
Nici barbatul si nici femeia nu cauta iubire in alta parte cand o gaseste in casnicie, nici o iubire nu se aseaza peste alta, doar peste un gol. Nu face prostia pe care am facut-o eu de a-ti cicali zi de zi sotul cu indoielile tale nefondate, pentru ca omul se satura intr-o zi, oricat te-ar iubi. Dimpotriva, fii draguta cu el de cate ori te suna, sa astepte sa vorbiti, nu sa-i fie groaza ca iar il certi. Cauta-ti ceva de facut sa-ti umple timpul si gandurile negre, terapia ocupationala e cea mai buna, ocupa-te de copii, de tine, roaga-te, citeste, daca ai timp si nevoie fa-ti un abonament la sala, rasfata-te cu cate o haina noua, cu ceva care-ti vine bine.
Faptul de a-l suspecta zi de zi si de a nu avea incredere in el, nu face decat sa va raceasca relatia, sa-i dai idei si la un moment dat, zice omul, oricat de serios as fi tot ma cearta si o ia razna. Eu am trecut prin asa ceva, dupa 11 ani in care nu am stiut din ce motive se cearta alte familii, aveam o casnicie reusita, trei copii frumosi, am inceput sa-l suspectez ca ar avea ceva cu o colega de birou si l-am cicalit zi de zi incat am ajuns sa ma loveasca si dupa inca 12 ani de certuri, am ajuns la despartire dupa 23 de ani de casnicie.
Dupa 7 ani de la divort, m-am recasatorit, dar nu ma leaga nimic de acest om, nu sunt fericita, nu e omul caruia ii cunosteam tabieturile, gandurile, are copiii lui care nu sunt educati ca ai mei si care nu fac decat sa-l golesca de bani, iar eu nu-mi mai gasesc linistea si fericirea.
Fii diplomata, treci cu vederea maruntisurile daca el te iubeste si-ti da asigurari. Imi vei multumi intr-o zi.
Liuta
Postat pe 19 Iulie 2015 08:07
BUNA,TE ROG SA TE LINESTESTI SCUMPA MEA,CEA MAI USOARA CALE SA IESI DIN ACEASTA STARE,ESTE CREDINTA,ROAGATE PENTEU EL SA_I FIE BINE SI PT TINE SI COPIII TAI,PT CA TU I_TI FACI RAU SINGURA,DACA AI INCREDERE IN BUNUL DUMNEZEU EL SIGUR I_TI V_A RASPUNDE,COPIII TAI AU NEVOIE DE TINE,,FII PUTERNICA NU TREBUIE SA GANDESTI NEGATIV,FII OPTIMISTA,,
kudika324780
Postat pe 19 Iulie 2015 08:18
In situatia descrisa de Dvs nu cred ca exista motive de depresie . Eu cred ca va faceti probleme numai asa de dragul "dorului de posesie cam egoist " , adica , doriti neaparat sa va demonstrati ca ... nu aveti ce demonstra .
kudika_952371
Postat pe 19 Iulie 2015 09:01
draga doamna,


CEL MAI BUN SFAT ESTE RUGACIUNEA, POSTUL, SPOVEDANIA ! MERGI CU COPIII LA SFINTA BISERICA ! RUGATI-VA IMPREUNA IN FIECARE SEARA, IN FATA SFINTELOR ICOANE, CU CANDELA APRINSA ! DUMNEZEU ITI VA ADUCE PACE IN SUFLET !
TE CHINUIE INCHIPUIRILE, CARE NU AU NICI UN TEMEI !
SI EU SUNT BARBAT SI SUNT DEPARTE DE FAMILIA MEA ! LOCUIESC SI LUCREZ LA 4 ORE DISTANTA CU AVIONUL. POT SA-TI SPUN CA NU-MI ARDE SA MA UIT DUPA ALTE FEMEI ! MIE IMI E DOR DE SOTIA SI DE COPIII MEI ! NU-I POATE INLOCUI NIMENI AFARA DE BUNUL DUMNEZEU ! CREDE-MA CA SI SOTUL TAU VA IUBESTE, NU SE GINDESTE DECIT LA VOI, SE SACRIFICA PENTRU VOI ! DE ABIA ASTEAPTA SI EL CA SA SE INTOARCA ACASA LA VOI ! CREDE-MA !

MERGI LA UN PREOT SI TE SPOVEDESTE, IN PRIMUL SI PRIMUL RIND ! APOI RUGACIUNE, POST, INGIJESTE DE COPILASII VOSTRI CU DRAGOSTE !

BUNUL DUMNEZEU SA VA AJUTE ! AMIN !

Mircea
Mircea63
Postat pe 19 Iulie 2015 09:09
Buna ziua,
Eu sunt psiholog, dv. sunteti din Bucuresti?
Am putea discuta/ Cateva recomandari: sunati-l zilnic si spunet-i cat de mult il iubiti si ca este barbatul vietii dv. ca nu ati putea trai fara sa il stiti ca face parte din viata dv. zilnic sa ii spuneti asta, Pe parcursul acestei deplasari sa nu ii reprosati altceva, sa nu puneti in discutie alte probleme, femei, idei de genul acesta, ci pur si simplu vorbiti de iubirea frumoasa si curata pe care o aveti pentru el.
kudika382142
Postat pe 19 Iulie 2015 09:09
cred ca ar trebui sa recitesti postarea ta, sa'ti dai 2 palme zdravene si sa te apuci sa traiesti: sa'ti vezi de copii, de casa, de job, de tine...iar pe el sa il lasi sa'si faca treaba PENTRU CARE S'A DUS ACOLO, PRINTRE STRAINI("CU CONTRACT")!
nu vreau sa par misogin, dar aveti(voi, femeile) un dar de a "strica" ceea ce merge....ceva ce n'ati vazut! daca nu e atent, nu e bine; daca nu produce bani, iar e nasol; daca e dragastos, e ceva ciudat cu el; daca isi manifesta dragostea din plin, e posesiv; daca se zbate sa aduca bani, iaca , il suspectati ca se duce la corvete...

nu'i bai, sunt si barbati destui care in ciuda a tot ceea ce au acasa dau cu piciorul, nu neg....dar talentul vostru de a nu va satura niciodata cu nimic, e unic!
lone_star
Postat pe 19 Iulie 2015 10:11
haiiii.....trezeste-te!!!!!!!!!!nu esti intr-un film ci in viata reala.....ceea ce tu iti imaginezi despre ce ar face el acolo asa s-ar putea intampla si cu el, sa isi imagineze despre tine. daca vroia pe altcineva o putea gasi aici nu trebuia sa faca atata drum. si inca ceva, eu traiesc in diaspora si stiu cam cum e viata pe aici. Si lui ii este greu, acomodarea nu este usoara dar , dupa cate vad, nu se plange. (poate pentru a nu te ingrijora, nu crezi?)Asa ca dedica-ti atentia copiilor si un an va trece repede, ai sa vezi si totul va deveni ca inainte. Si mai e ceva: isteria si gelozia sunt extrem de periculoase, pot distruge cupluri, pot distruge vieti. Asa ca uita-le. si mai e o lege a vietii pe care trebuie sa ti-o amintesc: daca e sa se intample cava rau cu relatia voastra se va intampla oricum fie ca el e aici sau acolo. Numai bine si............RABDARE
maria_doina
Postat pe 19 Iulie 2015 11:19
Eu am facut asta 32 de ani l-am spus in fiecare zi ca il iubesc si nu pot trai fara el
buna sunt dana am 43 de ani casatorita de 25 am 3 copii mari.doua fete si un baiat 25 22 16 ani O sa fiu bunica in decembrie
SI ACUM sunt singura pt ca am iubit prea multsi am uitat ca exist
ghughili
Postat pe 19 Iulie 2015 12:23
De la: kudika_990894, la data 2015-07-15 19:48:22.Cum sa trec peste aceasta,fiindca nu vreau sa ma distrug nici pe mine nici familia.


Atat timp cat constientizezi ca iti poti distruge familia , lasandu-te prada unor ganduri iluzorii distructive , cred ca este in puterea ta si singura in masura de a fi din nou tu , tu cea care ai fost pana in momentul plecarii sotului tau ,recapatandu-ti increderea in tine , sa poti avea incredere si-n cel de langa tine !
Nu-ti compara sotul , cu oricare alt barbat !Nu-l impinge pe drumul gandurilor tale , temerile pe care le ai , alunga-le , nu i le transmite , pt ca-l vei determina sa faca exact ceea ce nu face!Daca ar fi fost sa-i arda de o alta femeie , ar fi facut-o si alaturi de tine , nu era necesar sa plece.A plecat sa munceasca pt voi , nu pt a-si cauta femeie si copiii altuia :)
Toate astea le stii si tu , mentine-ti casnicia , fii blanda , lucida si calculata , macar de dragul copiilor vostri !

kudika_988778
Postat pe 19 Iulie 2015 15:06
Du-te la biserica roaga-te mult,iesi afara din casa,fa mult sport daca iti permite timpul si alege-ti prieteni de calitate.
kudika_975702
Postat pe 19 Iulie 2015 18:24
Ok draga mea eu am iesit din depresie fara medicamente esti in Romania .Fati rost de cartea Descopera puterea din tine de Anthony Robbins o sa te ajute mult.
kudika503311
Postat pe 19 Iulie 2015 19:30
Link-ul nu este corect. Puteti sa-l repostati, va rog?
ninahgn
Postat pe 19 Iulie 2015 19:33
De la: ninahgn, la data 2015-07-19 19:33:22Link-ul nu este corect. Puteti sa-l repostati, va rog?



http://www.youtube.com/watch?v=lgLpBXR5GiY
kudika_988778
Postat pe 19 Iulie 2015 20:33
groaaaaaaaaaaznic nu -l recomand nimanui , link-ul de mai sus !!
kudika_988778
Postat pe 19 Iulie 2015 20:40
Buna,

Am vazut intamplator mesajul tau pentru ca primesc frecvent mesaje kudika.

Scrie-mi la thesolarreturn@gmail.com

Cred ca pot sa te ajut ;)

Cu drag,
Georgiana
thegwise
Postat pe 20 Iulie 2015 00:54
E normal sa ai tot felul de temeri, pentru ca e ceva nou, insa cel mai important e sa gandesti pozitiv si sa te concentrezi pe sanatatea ta atat fizica, cat si mentala.
Se spune ca suntem rezultatul gandurilor noaastre, asa ca daca iti doresti sa nu se intample ceea ce iti imaginezi in fiecare zi, trebuie sa lucrezi cu mintea ta, cu tine in permanenta.
Contacteaza-ma, pe mail si te voi ajuta pe partea de nutritie sanatoasa pentru corp si minte, pentru ca acesta este primul pas. Copii tai sunt cea mai mare avere a ta si trebuie sa faci orice ca sa fii in cea mai buna forma pentru ei.
MULTA SANATATE SI ...MENTALA ITI DORESC!
claudiastanculet
Postat pe 20 Iulie 2015 11:07
Stresul este tipic lipit de mintea tea si de sufletului si atunci te-ai adunat feluri si feluri de ganduri rele in minte si normal ca nu poti sta linistita oriunde mergeti. stresul este boala omului in viata. Incearca sa nu-ti mai faci feluri de iluzi daca nu poti fii exact adevarata cu drept dovada daca nu ai incearca sa fii tu insasi si mergi inainte cu increderea si puterea in suflet si incearca sa ai si bagare de seama la copii tai caci dupa asta sa nu fie tarziu din cauza depresii sau a stresului care le ai in suflet goleste-le cat se poate din timp toate stresurile si gandurile rele din mintea si sufletului casa nu devii mai tarziu agresiva cu copii din cauza stresului si a gandurile rele, nerge in viata si atentie, violenta verbala raneste foarte tare si atunci se ajunge la distrugerea casnaciei si chiar si la copii tai din care poti fii scos din treptul parintesti din actul lor in viata. sincer iti spun. cu stima: Florin de la Iasi.
kudika_1153
Postat pe 20 Iulie 2015 15:00
De la: kudika_1153, la data 2015-07-20 15:00:12 Stresul este tipic lipit de mintea tea si de sufletului si atunci te-ai adunat feluri si feluri de ganduri rele in minte si normal ca nu poti sta linistita oriunde mergeti. stresul este boala omului in viata. Incearca sa nu-ti mai faci feluri de iluzi daca nu poti fii exact adevarata cu drept dovada daca nu ai incearca sa fii tu insasi si mergi inainte cu increderea si puterea in suflet si incearca sa ai si bagare de seama la copii tai caci dupa asta sa nu fie tarziu din cauza depresii sau a stresului care le ai in suflet goleste-le cat se poate din timp toate stresurile si gandurile rele din mintea si sufletului casa nu devii mai tarziu agresiva cu copii din cauza stresului si a gandurile rele, nerge in viata si atentie, violenta verbala raneste foarte tare si atunci se ajunge la distrugerea casnaciei si chiar si la copii tai din care poti fii scos din dreptul parintesti din actul lor in viata. sincer iti spun. cu stima: Florin de la Iasi.
kudika_1153
Postat pe 20 Iulie 2015 15:02
daca nu te educi, cu siguranta vei ajunge la despartire. gineste te bine la asta ca la singura posibilitate! probabilitatea e foarte mare. deci nu mai ai nimic de pierdut. ce vrei de fapt? daca vrei cu adevarat altceva, vei reusi. citeva sedinte la psiholog ar fi binevenite. dar nu te astepta sa ti ofere el solutia. tu esti singura in masura sa o descoperi. si gindeste-te ca exista mame care si au pierdut copiii si au supravietuit, deci se poate. totul e sa deschizi ochii si sa vrei
kudika_983104
Postat pe 21 Iulie 2015 15:35
Daca treci prin asta inseamna ca in relatia voastra ati avut in trecut o problema asemanatoare cu temerile tale actuale si ti-ai pierdut increderea in el pe motive intemeiate. Daca este asa ai doua variante pentru a te linistii: ori i ceri sa vina acasa si i explici ca e prea devreme si ca nu ai incredere in el "inca"
ori iti cauti ceva sa-ti ocupe tot timplul ramas liber...ceva sa-ti faca placere chiar si ceva ce pentru ceilalti ar parea egoism, daca te-a dezamagit in trecut si l-ai iertat, meriti sa fi rasfatata.
Daca nu ti-a dat niciodata motive sa-ti pierzi increderea in el si simti asa, iti recomand ajutor specializat...nu e o rusine in a face orice sa-ti salvezi familia. Discuta cu el fi sincera si spune-i ca esti nelinistita cu gandul ca si-ar putea gasi pe altcineva explica-i ca intelegi cat este de gresit sa te gandesti la asa ceva si ca nu vrei sa-ti distrugi familia din cauza acestor lucruri si roaga-l sa te sustina in initiativa ta de a cere ajutor specializat.

Bafta multa eu am trecut prin asta din motive intemeiate ...acum sant recasatorita si fericita ;)
mitzza
Postat pe 31 Iulie 2015 12:20
Incearca sa apelezi la un pshiholog daca simti ca nu se mai poate. Uneori e o idee buna.
kudika_988973
Postat pe 3 August 2015 18:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Monstrul de langa noi 165 De la: unombun 18 August 2014 23:45
gelozia 6 De la: ralu_dia 20 Octombrie 2013 11:55
Care este masca cea mai potrivita:Gelozie,orgoliu sau lipsa educatiei?? 108 De la: maimai_no1 21 Septembrie 2011 00:28
extraterestrii 36 De la: thadoogback 7 Martie 2012 05:01
Despre forma labiilor 80 De la: yamuna 15 Noiembrie 2009 18:39