S-a ajuns aici, greseala mea..

Voteaza:
 
kudika_1000573 Avatarul lui kudika_1000573

1 mesaj
Membru din: 30/01/2016

Buna ziua, kudika! Am o varsta de 18 ani si sunt impreuna cu o fata de 17 ani, suntem din aceeasi clasa chiar, de 11 luni suntem impreuna, dar iesim din clasa a 9-a. Totul a fost foarte frumos pana acum 2 luni. Am trait cu impresia ca o cam sufoc, asa mi-a dat impresia,nu prea ma lasa sa o pup, dar ea ma tachina mai mult si am inceput sa nu o mai imbratisez, sa dau sa o sarut, si asta a facut-o sa se indeparteze de mine, spunand ca sunt indiferent, ca nu prea vorbesc cu ea, si ca nu ii arat afectiune..

Eu voiam sa o fac, voiam cu ardoare sa o fac in fiecare zi, imi place sa ii arat afectiune, sa o alint si chestii de genu. Dar s-a ajuns sa fie foarte suparata, ma evita si s-a atasat de alt baiat de o saptamana spunand ca "ii este mai apropiat, se poarta mai frumos".

Eu doar am avut o impresie aiurea, un fix, nu am facut cu intentie, nu scriu asta pentru ca sunt baiat si ma dau nevinovat, dar pe fata asta chiar o iubesc si nu vreau sa se ajunga se ne despartim.

Am incercat sa vorbesc cu ea, dar se supara si mai tare, i-am propus sa ne vedem undeva, nu vrea.. incerc sa repar situatia, ma puteti ajuta cu niste sfaturi? Inca ma iubeste, i-a spus unei prietene, dar a spus ca "nu ma voi schimba, si nu vor mai fi multe la fel..".

Eu am vrut de mult sa fiu ceea ce vrea ea, dar nu stiam ca vrea asta.. nu stiu ce sa mai fac.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Adica ...s-a suparat pe tine ca esti prea pupacios , sau ce
Si cum vine treaba asta , te iubeste pe tine , dar si-a facut un nou prieten
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_15804 Avatarul lui kudika_15804

41840 mesaje
Membru din: 7/09/2012
Oras: bucuresti

[quote name='kudika_1000573' date='2016-01-30 12:37:48'...............................................


Sa cresti, asta trebuie sa faci!!Ia vezi, este greu sau nu?????? Domnisoara respectiva????Care este problema de fapt????Este o copila, care testeaza, asa cum, si tu, testezi "piata"!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Now is me,who's next!!
Rotty_ Avatarul lui Rotty_

13749 mesaje
Membru din: 28/09/2012

Greu cu dragostile astea....
Raporteaza abuz de limbaj
Cu cat cunosc mai bine oamenii, iubesc mai mult cainii... Singurul defect al cainilor este ca iubesc orice jigodie de om
GabrielleB Avatarul lui GabrielleB

7 mesaje
Membru din: 28/01/2008
Oras: iasi

Buna,

Daca prietenul tau cel mai bun ar trece print-o situatie ca a ta, ce sfat i-ai da? Ce i-ai spune sa faca?
Raporteaza abuz de limbaj