Mai multe
Încerc să evit să fac din aceasta o întrebare despre dietă (am citit regulile și încerc să evit ca această întrebare să fie îngropată sau înlăturată), dar am vrut să știu dacă gătitul legumelor într-un aragaz lent și-a diminuat conținutul nutritiv. Gătesc adesea morcovi, sfeclă, ridichi, ceapă și usturoi în aragazul meu lent, alături de o friptură de pui într-un amestec de bulion, la o temperatură mai scăzută timp de 10 ore și cam așa, și nu sunt sigur dacă irosesc legume gătindu-le astfel. Dacă acesta nu este un mod sănătos de a pregăti legumele, vă rugăm să anunțați, deoarece aș fi interesat să încerc metode alternative. |
kudika_1040928 Postat pe 30 Iulie 2020 17:47 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
medic de familie | 5 | De la: office_salinasusesi_ro 24 Martie 2010 08:36 |
ma poate ajuta cineva? | 30 | De la: merycam 12 Mai 2010 17:34 |
Dieta pentru detoxifierea organismului | 11 | De la: Monicamm85 6 Mai 2010 11:34 |
|
||
foarte important | 1 | De la: healthy014993 14 Aprilie 2010 20:15 |
CUM SA NE INGRASAM | 65 | De la: yrynagabryela 17 Aprilie 2014 20:54 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.