Setari Cookie-uri

Legumele de gătit lent scad conținutul lor nutritiv?

Încerc să evit să fac din aceasta o întrebare despre dietă (am citit regulile și încerc să evit ca această întrebare să fie îngropată sau înlăturată), dar am vrut să știu dacă gătitul legumelor într-un aragaz lent și-a diminuat conținutul nutritiv. Gătesc adesea morcovi, sfeclă, ridichi, ceapă și usturoi în aragazul meu lent, alături de o friptură de pui într-un amestec de bulion, la o temperatură mai scăzută timp de 10 ore și cam așa, și nu sunt sigur dacă irosesc legume gătindu-le astfel. Dacă acesta nu este un mod sănătos de a pregăti legumele, vă rugăm să anunțați, deoarece aș fi interesat să încerc metode alternative.
kudika_1040928
Postat pe 30 Iulie 2020 17:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
medic de familie 5 De la: office_salinasusesi_ro 24 Martie 2010 08:36
ma poate ajuta cineva? 30 De la: merycam 12 Mai 2010 17:34
Dieta pentru detoxifierea organismului 11 De la: Monicamm85 6 Mai 2010 11:34
foarte important 1 De la: healthy014993 14 Aprilie 2010 20:15
CUM SA NE INGRASAM 65 De la: yrynagabryela 17 Aprilie 2014 20:54