Setari Cookie-uri

Sandale cu toc mediu - perfecte pentru orice ocazie

Momentul pentru a achiziționa ACEA pereche de pantofi pe care o urmăreai de mult este oficial aici – mai sunt câteva zile din cele mai mari reduceri din acest sezon.

Ce facem însă dacă o singură pereche nu este niciodată de ajuns?

No panic! - am identificat 3 tipologii de investiții stilistice sigure. Le găsești pe toate la DEICHMANN la prețuri extrem de interesante.

Pentru toate nunțile, petrecerile și ieșirile de vară în care a trebuit sa sacrifici comoditatea pentru o pereche de tocuri înalte, avem tendința salvatoare: sandalele cu toc mediu sunt asul din mânecă pentru a stiliza toate ținutele tale de vară într-o cheie elegantă și feminină.

5 sau 7 cm sunt înălțimile perfecte de la care să te bucuri de o seară frumoasă fără a renunța la glamour. Alege o variantă de sandale cu toc pătrat și barete comode, precum cele matlasate. Arată minunat alături de shorts, jeans, rochii de toate lungimile și mai ales, caftane cu cordon.

Citește și:

Lasă-te tentată de tonuri pastel sau metalice care arată extrem de atrăgător pe o piele bronzată.

Sandalele-bijuterie sunt preferatele vedetelor atunci când ies la o „promenade” în lumina blitz-urilor. Strass-uri, perle, pietre strălucitoare sau catarame prețioase înnobilează modelele kitten hell și mini-platformele.

Style tip: dacă outfit-urile tale de vară sunt colorate, atunci când alegem strălucirea, optăm pentru culori neutre precum alb, negru, crem sau maroniu. Noi ne-am îndrăgostit de sandalele negre cu ștrasuri argintii.

Platforme - nu putem încheia lista sandalelor cu toc mediu fără cele mai populare modele din acest sezon. Sandalele cu platformă sunt esențiale pentru cine își dorește o vară la înălțime, fără să renunțe la echilibru.

Citește și:

Ai de ales dintre talpa de plută, sfoară sau lemn și barete din material textil în toate culorile curcubeului. Dacă nu ești încă fan declarat platforme, încearcă-le cu pantaloni palazzo cu talie înaltă sau rochii lungi până la podea. Picioarele tale vor părea...interminabile.

Descoperă zeci de modele de sandale cu toc mediu în magazine DEICHMANN sau online, pe deichmann.com.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.