Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai tari job-uri din lume

Nu de putine ori te cuprinde rutina programului la birou si mintea iti zboara departe. De cate ori n-ai visat la un job care sa imbine distractia, amuzamentul, poate chiar degustarea dulciurilor sau a celor mai bune vinuri. Suna incredibil, dar e adevarat! Revista Odde a intocmit un top 10 al celor mai dorite job-uri din lume.

5. Tester pentru vinuri

Un alt job care presupune calatorii si multe alte experiente placute. Cu siguranta este placut sa inveti cat mai multe despre cultura unui vin de calitate, insa mai interesanta este practica. Sa inveti cum este produs vinul, apoi sa-l degusti nu pare deloc o activitate stresanta. Nu uita sa iti impartasesti parerile cu diversi utilizatori ai retelelor de comunicare. De altfel, vei fi remunerat cu suma de doar…10.000 de dolari, lunar.

6. Degustator de bomboane

Iubitorii de dulciuri pot aplica pentru un job inedit care le va satisface poftele. Ce poate fi mai placut decat sa degusti din bomboanele preferate, iar apoi sa le identifici pe cele mai gustoase. Nu uita sa iti argumentezi parerea; vei primi si bani pentru asta.

7. Tester de prezervative

Iata ca exista companii care inainte de a scoate pe piata o noua marca de prezervative, angajeaza doritori sa le testeze pentru a le confirma calitatea. Trebuie doar sa ai 18 ani impliniti si sa oferi companiei un feedback eficient. Intr-adevar, acest job nu este platit, insa cu siguranta, cei care au aplicat, au fost multumiti.

8. Tester de jocuri pentru calculator

Pierzi ore intregi in fata calculatorului? Iar te-a certat iubita pentru ca a mai dormit inca o noapte singura? Inseamna ca esti un pasionat al jocurilor pe PC. Poti acum sa-ti impaci ambele iubiri, aducand si bani acasa. Trebuie doar sa fii familiarizat cu mai multe tipuri de joc, sa cunosti limba engleza si sa identifici intr-un raport erorile de programare aparute.

9. Director de amuzament la un muzeu

Esti o persoana creativa cu un simt al umorului iesit din comun? Inseamna ideile tale vor fi binevenite intr-un muzeu. Scopul este de a impresiona placut vizitatorii, determinandu-i sa revina si alta data. Un baietel de 6 ani a devenit directorul de amuzament al unui Muzeu din New York, in urma trimiterii unei scrisori de intentie catre conducere. Acesta si-a enumerat toate calitatile considerate de el potrivite pentru job si a fost ales.

10. Fotograf pentru Google Maps

Pentru pasionatii de fotografie si ai mersului pe bicicleta, Google a oferit doua job-uri tentante. Celebra companie pune la dispozitie toate conditiile necesare celor doi angajati pentru a-si duce la bun sfarsit sarcina. Tebuie sa fotografieze cat mai multe locuri renumite ale marilor capitale, inaccesibile masinilor. Angajatii poarta tricouri inscriptionate si casti albe pentru a fi cat mai usor de recunoscut.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.