Setari Cookie-uri

Cele mai bune seriale îndrăgite de români în anii '90 - 2000

Televiziunea a fost pentru mult timp o modalitate de entertainment apreciată de români. Încă din anii '90, de când au apărut și posturile private de televiziune, românii aveau să descopere seriale americane de succes, pe care le-au urmărit cu mare interes.

Seinfeld, Friends, Beverly Hills 90210 sau Tânăr și Neliniștit sunt câteva seriale din care sunt șanse bune să fi văzut măcar câteva episoade. Audiențele făcute de acestea erau la nivel înalt în anii '90 și 2000, când românii iubeau să urmărească cele mai tari seriale ale momentului.

Seinfeld, un serial fenomen din anii '90

https://www.youtube.com/watch?v=PaPxSsK6ZQA

Seinfeld este un serial îndrăgit de milioane de oameni din toată lumea, care are o bază uriașă de fani și în țara noastră. Debutul serialului s-a produs în 1989 și a avut un total de nouă sezoane. Chiar dacă în România a fost difuzat cu întârziere de câțiva ani de ProTV, succesul a fost foarte mare.

Personaje ca Jerry Seinfeld, George Costanza, Elaine Benes și Cosmo Kramer au făcut deliciul publicului, iar umorul a fost la un nivel ridicat. Seinfeld este considerat unul dintre cele mai bune seriale de comedie din toate timpurile, iar motivele sunt evidente. Din acest motiv a fost redifuzat de mai multe ori de posturile TV din țara noastră.

Citește și:

Beverly Hills 90210, serialul prin care românii au aflat mai multe despre viața adolescenților americani

A fost difuzat de postul public de televiziune din țara noastră și a reprezentat o bună ocazie pentru români să afle mai multe despre viața adolescenților americani. Era comunismului tocmai se încheiase, iar românii descopereau o lume nouă, liberă. Beverly Hills 90210 a avut zece sezoane, difuzate între 1990 și 1999. Brandon, Brenda, Kelly, Dylan și Donna au fost printre actorii principali din acest serial.

Fiind unul dintre cele mai tari seriale de comedie din acea perioadă, el a beneficiat și de un spin-off. Este vorba despre 90210, în care au apărut și câțiva dintre actorii din serialul original. În 2004, la câțiva ani de la terminarea serialului Beverly Hills 90210, a apărut și un joc de PC cu același nume. Iar mai în actualitate, compania Isoft Bet a lansat în 2013 un joc de pacanele online cu numele Beverly Hills 2010. Simbolurile din acest joc distractiv sunt Steve, Donna, David, Kelly și Brandon. Partea cea mai apreciată din acest joc, pe lângă câștigurile oferite, este că în anumite momente prezintă secvențe din serial.

Citește și:

https://www.youtube.com/watch?v=iab7J92XaHg

Friends, o altă comedie de top care a marcat o generație

Alături de Seinfeld, Friends este o altă comedie de top din acea perioadă. Atmosfera relaxantă și umorul excelent au fost ingredientele principale din acest serial. Friends a avut un total de 10 sezoane, a primit numeroase premii la galele de specialitate, iar finalul s-a produs în 2004. Audiențele au fost extraordinare, iar ultimul episod a avut peste 50 de milioane de telespectatori numai în SUA. Ulterior a apărut și un film ca spin-off din Friends.

Tânăr și Neliniștit, un serial fără sfârșit

Acest serial și-a făcut debutul încă din 1973, dar în țara noastră a ajuns ceva mai târziu, în anii '90, fiind difuzat de Pro TV. Ceea ce frapează este faptul că încă e produs. De fapt, CBS tocmai l-a prelungit și pentru sezonul 2023-2024. Numărul total al episoadelor a trecut de 12.500.

Citește și:

Este cu adevărat un serial fără sfârșit, iar celebrități ca Lionel Richie, Katy Pery, Wayne Gretzky, Enrique Iglesias și trupa Il Divo au avut apariții în Tânăr și Neliniștit. Serialul a reprezentat un punct de pornire și pentru actori ca Paul Walker, Eva Longoria, David Hasselhoff și Tom Selleck.

foto pexels.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.