Setari Cookie-uri

Will Armex lansează o nouă piesă alături de fiica sa de 4 ani, Mary M, Lika Style

Artistul și producătorul ucrainean Will Armex a lansat o nouă piesă intitulată "Lika Style", lansarea având loc sub eticheta muzicală Global Records. Această piesă a fost creată în colaborare cu fiica sa în vârstă de doar 4 ani, Mary M.

În această colaborare, puteți auzi atât vocea lui Will, cât și vocea fiicei sale. "Lika Style" este un imn de dans plin de energie care te va face să te miști pe ritmul său încă de la început. Cu ritmurile sale molipsitoare și melodiile captivante, această piesă este coloana sonoră perfectă pentru o seară în oraș. Vocea dulce îți va oferi energie pozitivă, iar fie că te afli într-un club, la o petrecere sau doar dansezi în sufragerie, ritmul "Lika Style" te va face să te miști și să simți muzica în suflet. Așadar, creșteți volumul și să dansăm împreună!

Piesa a fost scrisă, mixată și produsă de Will Armex.

Will Armex este un artist, producător și DJ ucrainean. Piesele sale sunt în heavy rotation pe toate posturile de radio de top din CIS și de asemenea, la TV. Una dintre cele mai mari realizări ale sale este piesa "You and I", care este o colaborare cu fiica sa și prezintă un mare interes pentru China. În plus, cântecul a fost în topurile Shazam în peste 10 țări. "You and I" are 528K de videoclipuri pe TikTok și 78K videoclipuri pe YouTube Shorts. Cântecul a ajuns pe #1 în topul popular al Ucrainei NRJ Top 30 și a petrecut 27 săptămâni în top. De asemenea, a fost pe locul 1 pentru mai bine de 3 luni în Ukraine KISS FM Top 40 și a petrecut mai mult de 30 de săptămâni în clasament. Clasamentul anual, Top 100 de la KISS FM Ukraine a integrat piesa "You and I" pe locul 5 și a fost nominalizată ca piesa anului la PREMIILE KISS FM DANCE 2020. În 2023, artistul a lansat mai multe piese, printre care și "Move and Dance", "Hands Away" și "Love Is Over".

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.