Setari Cookie-uri

Will Armex lansează o nouă piesă și i-o dedică soției sale! - You Are Beautiful

Will Armex lansează "You Are Beautiful" și o dedică soției sale. Această compoziție melodică cu siguranță nu vă va lăsa indiferenți, mai ales în timpul sezonului sărbătorilor.

Videoclipul include imagini private pe care Will le-a înregistrat singur cu telefonul său. Atmosfera caldă și dragostea autentică nu sunt doar evidente în această lucrare minunată, ci și transmise ca un mesaj către oricine ar putea simți insecuritate - indiferent de culoarea pielii, naționalitate, credință sau orientare, toți oamenii sunt frumoși.

Piesa a fost scrisă și produsă de Will Armex, cu ajutorul lui Grachov Sergiy pentru mixing și sound engineering.

"Ar trebui să îi prețuim pe cei dragi și să-i facem și mai frumoși în fiecare zi. <<You Are Beautiful>> este tot ce trebuie să știi!" ne spune Will Armex.

Will Armex este un artist, producător și DJ ucrainean. Piesele sale sunt în heavy rotation pe toate posturile de radio de top din CIS și de asemenea, la TV. Una dintre cele mai mari realizări ale sale este piesa "You and I", care este o colaborare cu fiica sa și prezintă un mare interes pentru China. În plus, cântecul a fost în topurile Shazam în peste 10 țări. "You and I" are 528K de videoclipuri pe TikTok și 78K videoclipuri pe YouTube Shorts. Cântecul a ajuns pe #1 în topul popular al Ucrainei NRJ Top 30 și a petrecut 27 săptămâni în top. De asemenea, a fost pe locul 1 pentru mai bine de 3 luni în Ukraine KISS FM Top 40 și a petrecut mai mult de 30 de săptămâni în clasament. Clasamentul anual, Top 100 de la KISS FM Ukraine a integrat piesa "You and I" pe locul 5 și a fost nominalizată ca piesa anului la PREMIILE KISS FM DANCE 2020. În 2023, artistul a lansat mai multe piese, printre care și "Move and Dance", "Hands Away", "Love Is Over" și "Lika Style".

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.