Setari Cookie-uri

cabinet ginecologie Bucuresti

Buna!

Va rog frumos sa-mi recomandati un cabinet de ginecologie (medic, adresa) in Bucuresti. Eu m-am mutat in Bucuresti de curand si trebuie sa-mi fac un consult, dar nu stiu inca la care cabinet sa ma duc. Oferta e variat pe net, dar e ceva atat de delicat, incat as vrea o recomandare de la voi. Nu am prejudecati in privinta sexului medicului (stiu o gramada de fete care nu ar merge nici moarte la un ginecolog barbat), important e sa fie un bun profesionist si sa-i pese.

Va multumesc anticipat,
Olga
olgutza_healthy
Postat pe 25 Septembrie 2008 09:50
Un medic ffff ubn dupa miune e dna dr.Rachita Alina ,de la policlinica Dorobanti(fosta Alexandru Sahia) daca vrei mai multe detalii atunci adauga id de mess izab33lla (merg la dumneaei de 2 ani si mi-a fost recomandata ) astept si sanatate
izab33lla
Postat pe 1 Octombrie 2008 22:55
Pe Dr. de la Sahia o cheama Rachitan Ana.
elenamunteanu_61
Postat pe 2 Octombrie 2008 07:39
eu stiu k o keama rachitan alina ana maria dar nu asta conteaza celmai mul;lt cred
izab33lla
Postat pe 2 Octombrie 2008 15:11
buna,
iti spun sincer si din experienta ca cei mai buni medici ginecologi gasesti la GYNECOLAND,in special DR STOIAN IOAN ,dar in general toti sunt buni.adresa este:str GRAMONT,NR 7,SECTOR 4,BUCURESTI.Mergi fara grija.astept raspuns.Paula
paulaprecup
Postat pe 2 Octombrie 2008 18:54
Va multumesc mult! Ideea e ca pana a primi unele raspunsuri pe forum-ul acesta, am mers la un cabinet si am descoperit ca am un ovar micropolichistic. Deocamdata trebuie sa-l tin sub observatie sa vad cum evolueaza. Ideea e ca, desi am dat o caruta de bani pe consult/ecografie, doctorita mi s-a parut a fi foarte superficiala.. nu stiu.. ceva de genul:"da, e un chist, e.. nu e grav". Eu mai aveam o problema: am simptomele unei candidoze si doctora m-aintrebat daca mai facem analize sau imi da direct tratamentul. Am ramas ..paf! Asa ca am insistat eu, ca pacient, sa fac analize ca sa fiu sigura de diagnostic...
Mercic!
olgutza_healthy
Postat pe 3 Octombrie 2008 15:37
Buna! Iti recomand dr. la care merg eu. Se numeste Popescu Mihaela de la cab. Miandra. Informatii gasesti pe www.miandra-medical.ro. Eu sunt foarte multumita de ea.

Postat pe 23 Octombrie 2008 16:58
Olguta, si eu am ovar polichistic. Si ma si deranjeaza uneori...Am fost la multe doctorite si toate au fost dezinteresate si nu mi-au dat nimic. Trebuia sa scot cuvintele cu clestele din gura lor. Insa ultima oara am ajuns la o doctorita minunata. O cheama Andreescu Denis - Anca si o gasesti la Lotus Medica (www.lotusmedica.ro). E in zona Big Berceni, pe soseaua Oltenitei. Mie mi-a dat sa fac analize endocrinolocice si astazi ma duc si la control endocrinologic. Se pare ca exista un dezechilibru hormonal din cauza asta apar chisturile. In tot cazul ti-o recomand, am auzit numai lucruri bune despre ea!
Gaby211081
Postat pe 10 Noiembrie 2008 11:20
Da, asa am auzit si eu ca e un dezechilibru hormonal la mijloc. Mersi mult pentru recomandare!
olgutza_healthy
Postat pe 10 Noiembrie 2008 15:13
Buna Gaby211081 am vazut mesajul tau postat si nu stiu ce sa fac,sa merg la doctora care i-a mentiunt numele?Este de treaba?Iti trebui trimitere ceva?Si daca platesti consultatia imi poti spune.
Mersi mult astept msj tau.
GavrilaM
mariukaaa
Postat pe 27 Noiembrie 2008 14:27
buna! am vazut mesajul postat mai sus despre dr andreescu de la lotus medica. eu am fost acolo dar la alta dr.... nici nu mai retin cum o chema...bondrea ioana parca. mi-am facut papanicolau acolo si nu mi-a iesit bine, trb sa merg la ea sa ma cauterizeze pt ca aveam o rana pe col si nu am mai fost. intre timp mi-a fost recomandata dna dr. popescu mihaela de la miandra care mi-a facut analizele ( HPV, mycroplasma, chlamydia, ureeaplasma etc.) ca sa vada ce facem mai departe. mie imi place mult de ea (numai ca are costuri cam ridicate 90 lei consultatia). te asculta, iti rapunde la toate intrebarile, super ok. In schimb cea de la lotus nu prea mi-a placut cum m-a tratat. In schimb la andreescu denise de la lotus merge o prietena si zice ca este multumita .consultatia cred ca este 45-50 ron. acum faci cum vrei dar sa stii ca cea la care merg meu nu actioneaza pana nu elimina toti factorii posibili care au dus la ceea ce ai tu. Multa bafta!!!

Postat pe 28 Noiembrie 2008 15:14
Andreescu e foarte OK!!!
Consultatia costa 500 de mii, iar papanicolau 360 de mii.
Daca ai trimitere de la medicul de familie nu platesti nici consultatia nici papanicolau.
Singura problema e ca trebuie sa iti faci programare si dureaza o luna. Deci, daca ai suna acum cred ca te-ar programa dupa sarbatori. Are foarte multe paciente...insa asta e un semn bun, cred!
Gaby211081
Postat pe 28 Noiembrie 2008 15:42
Buna! Am fost la medicul recomandat de tine, Gaby,, dna dr Andreescu Denis. Ai avut dreptate. De cum intri pe usa si ii vezi privirea atat de blanda, iti vine sa-i spui totul. Mi-a schimbat tratamentul, insa urmeaza sa mai fac niste analize (inclusiv testul Papanicolau) pe la sfarsitul lui ianuarie(a doua zi policlinica intra in concediu). Mi-a prescris Melleva35 si spironolactona. Rezultatele insa se vad pe parcursul a sase luni (doctora la care fusesem inainte vroia rezultate dupa o luna de Yasmin). Mersi mult inca o data si sa vedem ce se mai intampla...
olgutza_healthy
Postat pe 8 Ianuarie 2009 09:50
Va rpg mult imi puteti recomanda o clinica particulara unde se poate face un avort??am o prietena kre din nefericire a ramas insaracinata,este minora si peste tot unde a incercat se impune prezenta unui parinte,stiti vreo clinica buna unde poate face asta si fara asistarea unuia dintre parinti??
Oana33_healthy
Postat pe 10 Ianuarie 2009 14:14
Gaby211081
Postat pe 10 Ianuarie 2009 15:11
Buna,
Sunt Cristina acum am decis sa ma inscriu pe acest forum de discutii si va rog daca se poate sa imi recomandati o doctorita ginecolog f buna, am fost pana acum la gynecoland e ok dar au preturi cam mari....
Ciubotarucristina
Postat pe 2 Februarie 2009 16:21
Buna.As vrea si eu sa stiu cat costa un test papanicolau?
wmellyza
Postat pe 26 Februarie 2009 19:42
incearca la www.gineco-log.eu
healthy002483
Postat pe 21 Mai 2009 10:44
incearca la www.gineco-log.eu
healthy002483
Postat pe 21 Mai 2009 10:48
Buna! O recomand si eu pe D-na doctor Rachitan Alina (a fost la COltea si acum e la Sahia pe Dorobanti langa ASE). M-a salvat de operatie cand avem un chist de 6,5cm pe ovarul stang. E intr-adevar un medic caruia II PASA!!!! cam tarziu a venit mesajul meu, dar ...nu se stie niciodata cand e folositoare o informatie!
healthy002652
Postat pe 27 Mai 2009 12:25
Ai un nr de telefon ceva ca sa aflu programul, sa-mi fac o programare, pt ca pe net gasesc doar adresa si nimic altceva. Eu sunt deja programata la o operatie si as mai vrea o opinie.
Mersi mult!
olgutza_healthy
Postat pe 27 Mai 2009 15:23
De la: olgutza, la data 2009-05-27 15:23:14Ai un nr de telefon ceva ca sa aflu programul, sa-mi fac o programare, pt ca pe net gasesc doar adresa si nimic altceva. Eu sunt deja programata la o operatie si as mai vrea o opinie.
Mersi mult!
nr de tel al dnei Rachitan este 0722852725....si eu o recomand ,este super ca medic,pe mine m-a ajutat sa mi se vindece taietura de la nastere si fara antibiotice ,caci alaptam...sanatate
izab33lla
Postat pe 28 Mai 2009 21:36
Buna! Pe langa ajutorul D-nei doctor, eu am apelat la tratamentul de la Sovata! Face minuni! Ajuta in caz de anexite, sterilitate si dereglari hormonale (dereglarile hormonale sunt o cauza a aparitiei chisturilor). Ptr un rezultat vizibil ar fi bine sa faceti 10 zile de tratament (irigatii cu apa sarata din Lacul Ursu, tampon cu namol si impachetare cu namol).Daca va intereseaza mai multe detalii despre Sovata contactati-ma pe dani.tudose@gmail.com Va doresc multa sanatate!
healthy002652
Postat pe 2 Iunie 2009 19:36
Eu va spun la ce cabinet sa nu va duceti. ROMMED 2000. Este situat undeva in zona Decebal . pentru ca am dat search pe google.Aveam nevoie neaparata pentru ca de cateva zile aveam senzatii de mancarime si usturime in zona genitala. Am nimerit chiar la Doamna Calaras de care auzisem ca e buna.Mi s-a spus ca o consultatie costa 60 ron dar ca achit la sfarsit. M-am dus in cabinet..bine inteles fiind prima data cand intru intr-un cabinet ginecologic. Nu m-a intrebat nimeni daca doresc sa mi se ia secretie , iar cand am iesit pe holul cabinetului, asistenta de acolo mi-a spus ca am de plata 135 ron . Norocul a fost ca aveam bani la mine.Daca as fi avut doar banii de consultatie la mine ??? Cu toate ca le-am explicat problema care o am...mi-au spus nepasatoare sa ma prezint peste 10 zile lucratoare ( 2 saptamani ) fara sa imi prezica un tratament. m-am prezentat acum 2 zile sa imi iau analizele si mi-au dat o singura foaie spunand ca pentru interpretare ma duc tocmai peste 3 zile pentru care ar trebui sa platesc alta suma., . Vi se pare normal sa va duceti la un cabinet ginecologic pentru o problema , si sa nu primiti un raspuns decat dupa 2-3 saptamani ??? problema era urgenta.in tot acest timp ..mancarimea si usturimea au continuat. Cea mai proasta clinica!!!! nu o recomand nimanui !!!! + ca se uitau la ceas sa plece acasa mai repede , iar asistentele iti vorbesc de parca te-ar lua la bataie !!!


De la: olgutza, la data 2008-09-25 09:50:50Buna!

Va rog frumos sa-mi recomandati un cabinet de ginecologie (medic, adresa) in Bucuresti. Eu m-am mutat in Bucuresti de curand si trebuie sa-mi fac un consult, dar nu stiu inca la care cabinet sa ma duc. Oferta e variat pe net, dar e ceva atat de delicat, incat as vrea o recomandare de la voi. Nu am prejudecati in privinta sexului medicului (stiu o gramada de fete care nu ar merge nici moarte la un ginecolog barbat), important e sa fie un bun profesionist si sa-i pese.

Va multumesc anticipat,
Olga

Postat pe 1 Iulie 2009 21:10
pai asa cum am mai scris si mai sus o recomand pe dna dr.Rachitande la policlinica dediagnostic si tratament dorobanti,policlinicaepe calea dorobanti dar intrarea se face prin spate...este la et 2 cabinetul,daca ai bilet de trimitere nu platesti consultatia si parerea mea este un medic excelent,asculta tot ce ai de spus ,rasp la orice intrebare,are f multa rabdare iar daca intra cineva la dansa in cabinet nu te vede toata lumea pt ca are masa de consultatie intr-o alta camera in acelasi cabinet...pe scurt exista intimitate,iar asistentaef de treaba ca si dumneaei...
izab33lla
Postat pe 2 Iulie 2009 17:38
Buna ziua,
Doresc sa va impartasesc cateva detalii despre un produs NOU, unic pe piata din Romania, care ti-ar putea fi de un real folos . Este vorba despre absorbante active LOVE MOON ale corporatiei Winalite (www.edera.ro) care se deosebesc de oricare altele, prin faptul ca au incorporat in ele o banda dintr-un materal special (patentat) care, in contact cu corpul emite o mare concentratie de ioni negativi. Este un produs revolutionar, cu actiune imediata si eficace. Ionii negativi (anionii),datorita sarcinii electrice negative distrug bacteriile anaerobe(care au sarcina electrica pozitiva) avand astfel efecte benefice in starea generala de sanatate si in numeroase afectiuni : eroziune si infectii ale colului uterin cu toate tipurile de bacterii, candidoze, chist ovarian, miom uterin, fibromiom, endometrioza, infectia cailor urinare, prolaps vaginal, incontinenta urinara, arsuri si uscaciune vaginala (la menopauza), dismenoree, scurgeri excesive, herpes, cancer de col uterin etc. Actiunea generarii de anioni este complet naturala si nu are nici o contraindicatie. In plus, elimina mirosurile. Atentie ! - foarte important este ca se livreaza impreuna cu un card de autoanalize (GRATIS !) pentru aflarea imediata a starii de sanatate (in special a colului uterin) etc. In Romania aceste produse abea incep sa fie cunoscute, in lume fiind deja un miliard de beneficiari ai produsului In lume, inclusiv in America, se afla pe piata deja de 2 ani. Produsele au cetificate FDA-USA si UE. Diferenta de pret fata de absorbantele obisnuite este nesemnificativa, in raport cu multele avantaje oferite de tampoanele anionice cu protectie activa. O veste foarte bine primita de doamne si domnisoare care au optat deja pentru absorbantele LOVE MOON : de curand produsele firmei noastre s-au diversificat, iar preturile s-au micsorat, devenind mult mai atractive si accesibile tuturor femeilor care au probleme de sanatate sau doresc sa le previna. De acum inainte veti putea beneficia nu numai de absorbantele pentru ciclu normal, ciclu abundent sau pentru uz zilnic, ci si de absorbante mini, absorbantele pentru bikini, talpici cu emisii de infrarosii si de ioni negativi sau seturi cu plasturi impotriva durerilor de ciclu (ofera mai mult de 16 ore de alinare a durerilor, disconfort abdominal, eliminarea durerilor cauzate de raceala si este ideal pentru intretinerea ovarelor sau ingrijirea dupa avort).
.
Relatii : loapersonal@yahoo.com si 0745.074.755
kudika028076
Postat pe 10 August 2009 21:20
Ginecologi f. tari in BUCURESTI:
- Dr. BADEA - ginecolog la S.U.U.B. -SPITALUL UNIVERSITAR - metrou EROILOR; unul dintre cei mai tari ginecologi; are si cabinet privat. Pana la Revolutie era prof. univ. si sef sectie ginecologie si a renuntat ca sa se ocupe numai de paciente. F. respectabil, f. corect.
- dr. FLORIN ISOPESCU - maternitatea CARITAS - f. bun specialist; f. respectabil
- dr. CONSTANTINESCU - seful uneia din cele 2 sectii de ginecologie la S.U.U.B. - nasteri normale sau cezariene; operatii
- Dr. VLADAREANU - maternitatea Spitalului ELIAS
-prof. HORHOIANU - seful uneia din cele 2 sectii de ginecologie de la S.U.U.B. - pentru femeile care nu pot avea copii sau pentru cele care au si nu mai vor si vor sa se infertilizeze definitiv f. simplu.
Mai sunt niste femei pe la maternitatea POLIZU.
healthy005533
Postat pe 23 August 2009 15:46
De la: healthy005533, la data 2009-08-23 15:46:21 Ginecologi f. tari in BUCURESTI:
- Dr. BADEA - ginecolog la S.U.U.B. -SPITALUL UNIVERSITAR - metrou EROILOR; unul dintre cei mai tari ginecologi; are si cabinet privat. Pana la Revolutie era prof. univ. si sef sectie ginecologie si a renuntat ca sa se ocupe numai de paciente. F. respectabil, f. corect.
- dr. FLORIN ISOPESCU - maternitatea CARITAS - f. bun specialist; f. respectabil
- dr. CONSTANTINESCU - seful uneia din cele 2 sectii de ginecologie la S.U.U.B. - nasteri normale sau cezariene; operatii
- Dr. VLADAREANU - maternitatea Spitalului ELIAS
-prof. HORHOIANU - seful uneia din cele 2 sectii de ginecologie de la S.U.U.B. - pentru femeile care nu pot avea copii sau pentru cele care au si nu mai vor si vor sa se infertilizeze definitiv f. simplu.
Mai sunt niste femei pe la maternitatea POLIZU.
daca tot ii recomanzi cu caldura,scrie alaturat si ce tarife practica acesti "renumiti"....nu de alta,dar sa stie omul la ce se asteapta cand le deschide usa cabinetului...sa se pregateasca ca la o a doua vizita la cabinet sa mai fie bagata in seama de catre "specialist".... se practica in aceatsa bransa, ca daca nu te prezinti "corespunzator" la prima vizita,la o a doua nu mai esti bagat in seama....
4Life
Postat pe 23 August 2009 19:19
De la: TF_, la data 2009-08-23 19:19:03
De la: healthy005533, la data 2009-08-23 15:46:21 Ginecologi f. tari in BUCURESTI:
- Dr. BADEA - ginecolog la S.U.U.B. -SPITALUL UNIVERSITAR - metrou EROILOR; unul dintre cei mai tari ginecologi; are si cabinet privat. Pana la Revolutie era prof. univ. si sef sectie ginecologie si a renuntat ca sa se ocupe numai de paciente. F. respectabil, f. corect.
- dr. FLORIN ISOPESCU - maternitatea CARITAS - f. bun specialist; f. respectabil
- dr. CONSTANTINESCU - seful uneia din cele 2 sectii de ginecologie la S.U.U.B. - nasteri normale sau cezariene; operatii
- Dr. VLADAREANU - maternitatea Spitalului ELIAS
-prof. HORHOIANU - seful uneia din cele 2 sectii de ginecologie de la S.U.U.B. - pentru femeile care nu pot avea copii sau pentru cele care au si nu mai vor si vor sa se infertilizeze definitiv f. simplu.
Mai sunt niste femei pe la maternitatea POLIZU.
daca tot ii recomanzi cu caldura,scrie alaturat si ce tarife practica acesti "renumiti"....nu de alta,dar sa stie omul la ce se asteapta cand le deschide usa cabinetului...sa se pregateasca ca la o a doua vizita la cabinet sa mai fie bagata in seama de catre "specialist".... se practica in aceatsa bransa, ca daca nu te prezinti "corespunzator" la prima vizita,la o a doua nu mai esti bagat in seama....
ce-ti mai place sa recomanzi doar ce-ti place tie si cine iti place tie,sa-ti fie rusine bai mucea pentru faptul ca tu esti singurul guru din medicina clasica si naturala,esti un individ plin de rahat.sau o vaca imputita cu miros specific de panaceu universal.
enemgabriel
Postat pe 23 August 2009 21:26
De la: enemgabriel, la data 2009-08-23 21:26:32
De la: TF_, la data 2009-08-23 19:19:03
De la: healthy005533, la data 2009-08-23 15:46:21 Ginecologi f. tari in BUCURESTI:
- Dr. BADEA - ginecolog la S.U.U.B. -SPITALUL UNIVERSITAR - metrou EROILOR; unul dintre cei mai tari ginecologi; are si cabinet privat. Pana la Revolutie era prof. univ. si sef sectie ginecologie si a renuntat ca sa se ocupe numai de paciente. F. respectabil, f. corect.
- dr. FLORIN ISOPESCU - maternitatea CARITAS - f. bun specialist; f. respectabil
- dr. CONSTANTINESCU - seful uneia din cele 2 sectii de ginecologie la S.U.U.B. - nasteri normale sau cezariene; operatii
- Dr. VLADAREANU - maternitatea Spitalului ELIAS
-prof. HORHOIANU - seful uneia din cele 2 sectii de ginecologie de la S.U.U.B. - pentru femeile care nu pot avea copii sau pentru cele care au si nu mai vor si vor sa se infertilizeze definitiv f. simplu.
Mai sunt niste femei pe la maternitatea POLIZU.
daca tot ii recomanzi cu caldura,scrie alaturat si ce tarife practica acesti "renumiti"....nu de alta,dar sa stie omul la ce se asteapta cand le deschide usa cabinetului...sa se pregateasca ca la o a doua vizita la cabinet sa mai fie bagata in seama de catre "specialist".... se practica in aceatsa bransa, ca daca nu te prezinti "corespunzator" la prima vizita,la o a doua nu mai esti bagat in seama....
ce-ti mai place sa recomanzi doar ce-ti place tie si cine iti place tie,sa-ti fie rusine bai mucea pentru faptul ca tu esti singurul guru din medicina clasica si naturala,esti un individ plin de rahat.sau o vaca imputita cu miros specific de panaceu universal.
prostul nu e prost destul pana nu-si face reclama...tu te-ai facut destul de mult remarcat...cap ai ,minte ce-ti mai trebuie ???ai cap numai ca sa nu-ti ploua in gat....
4Life
Postat pe 23 August 2009 21:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PULSUL 8 De la: tarot 19 Mai 2010 13:02
Rubeola a 2-a oara 9 De la: MONSENIORUL 29 Decembrie 2011 22:41
ADMIN? 1 De la: healthcare 29 Iunie 2009 13:48
despre slabit cu zein 7 De la: kudika226898 5 August 2010 07:42
Recomandare medic bun pentru protezare 2 De la: kudika_953483 6 Mai 2014 11:25