Setari Cookie-uri

Dieta japoneza. E stricta, dar slabesti mult!

Daca vrei sa slabesti intr-un termen scurt, de – sa zicem – doua saptamani, incearca dieta japoneza. Ai putea slabi sapte kilograme!

Dieta japoneza nu inseamna sa mananci numai ce mananca japonezii. E o dieta cu putine calorii si dureaza 14 zile. Nu are deloc orez si, daca o tii cum trebuie, poti slabi sapte kilograme!

Pe durata celor 14 zile de dieta japoneza, intre mese ai voie sa bei doar apa. Cel putin doi litri pe zi! In plus, dieta japoneza nu pemite consumul de sare, zahar sau alcool, dar nici paine sau alte alimente in afara celor din meniu.

De cate ori poti sa tii dieta japoneza

Daca respecti dieta cu strictete, vei slabi intre sase si sapte kilograme in 14 zile, potrivit Healthy-dietpedia.com. Depinde insa si de greutatea ta initiala.

Recomandarea este sa nu tii aceasta dieta japoneza mai mult de o data pe an, pentru ca poate sa creeze un dezechilibru in metabolism. Trebuie sa fii atenta si la faptul ca este o dieta cu un continut scazut de calorii, asa ca cel mai bine ar fi sa consulti un medic inainte sa te apuci de ea.

Citește și:

Afla meniul zilnic pentru dieta japoneza pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: Roman Samborskyi, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.