Kudika
10 Octombrie 2016

Avem vesti dulci pentru tine. Cu dieta celor 8 ore poti manca si ciocolata, daca te incadrezi in acest interval de timp, de exemplu, de la 10.00 la 18.00.

Uita toate curele de slabire pe care le-ai citit si le-ai incercat pana acum. Si arunca ceaiurile si pilulele de slabit – iti pun sanatatea in pericol! Am vesti dulci pentru tine. Cu dieta celor 8 ore poti manca si ciocolata, spune sofeminine.co.uk, daca te incadrezi in acest interval de timp, de exemplu, de la 10.00 la 18.00.

Cum impaci munca la birou cu un stil de viata sanatos. 5 sfaturi utile

David Zinczenko si Peter Moore, autorii cartii „Dieta celor 8 ore: Uite cum dispar kilogramele fara sa te uiti la ce mananci“, au revolutionat cu teoria lor aproape tot ce stiam despre curele de slabire. Potrivit acestora, poti pierde in greutate mancand orice, cu conditia sa te incadrezi in intervalul de opt ore.

Poti slabi 4,5 kilograme intr-o saptamana

Publicatia online dailymail.com spune ca, tinand aceasta dieta, poti da jos peste patru kilograme in doar sapte zile si aproximativ zece kilograme intr-o luna si jumatate. Tu iti alegi intervalul orar, in functie de nevoi si activitatile de peste zi, si tot tu iti faci meniul. Spre exemplu, poti lua micul dejun la 9 dimineata, pranzul la 13.00 si la 17.00 seara cina, insa nu mai tarziu de aceasta ora. Sau poti alege intervalul 11.00 – 19.00.

Afla mai multe despre aceasta dieta minunata pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: Nina Buday, Shutterstock

Pizza cu piele de porc, aroma de fum si alte bazaconii

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: