Setari Cookie-uri
Cum a fost la Kudika Good Vibe Party - Sustainable Edition

Cum a fost la Kudika Good Vibe Party - Sustainable Edition

Kudika
30 Septembrie 2021

Joi, 16 septembrie 2021, a avut loc Kudika Good Vibe Party –Sustainable Edition.

Petrecerea Kudika - Sustainable Edition a venit după mai bine de un an de pandemie. A fost o perioadă cu bune și cu mai puțin bune din care, poate, cea mai importantă lecție pe care am învățat-o este că natura se trezește la viață atunci când presiunea umană devine mai blândă. Iată așadar cât de multă forță avem: stă în puterea noastră să locuim pe o planetă curată.

La Kudika Vibe Party - Sustainable Edition am discutat alături de prietenii noștri de la Biodeck despre sustenabilitate. Despre gesturile mărunte pe care le putem face zi de zi pentru a prelungi viata planetei. Alături de noi au stat voluntarii de la Deplastificat care ne-au vorbit despre harta digitală cu toate locurile din oraș unde locuitorii pot avea acces gratuit la apă potabilă.

Va invit să urmăriți clipul pentru a suprinde un strop din vibe-ul petrecerii precum și sfaturile celor doi experți în sustenabilitate invitați la eveniment!

Citește și:

Alaturi de noi au stat partenerii nostri in fapte bune si sustenabile:

A C M L a b o r a t o i r e Dermatologique

Să găseşti cea mai potrivită solutie înseamnă efortul pentru îmbunătăţirea constantă a formulelor produselor noastre, pentru a răspunde nevoilor consumatorilor. Înseamnă a lucra îndeaproape cu experţi precum dermatologi, biologi şi chimişti şi de a avea ca obiectiv constant rigoare ştiinţifică şi farmaceutică.

De asemenea, înseamnă a fi alături de orice pacient, ajuntându-l să restabilească sau să întreţină pielea prin selectarea cu atenţie a ingredientelor sigure, precum şi dezvoltarea de produse eficace şi tolerate de toate tipurile de piele.

În cadrul laboratorului nostru capitalul uman este foarte important, punând accentul pe recunoaşterea pregătirii ştiinţifice şi talentul fiecărui angajat. De asemenea, produsele sunt fabricate în Franţa.

Citește și:

FORCAPIL®

Laboratorul ARKOPHARMA, înfiinţat în Franţa în 1980, este unul dintre cei mai activi actori europeni de pe Piaţa nereglementată (OTC) care operează în domeniul fitoterapiei (medicamentele pe bază de plante), medicamentelor naturiste, suplimentelor alimentare şi produselor homeopatice.
Concentrându-se pe o abordare globală asupra sănătăţii şi bunăstării organismului, Arkopharma a dezvoltat în ultimele decenii formule brevetate cu scopul de a satisface nevoile consumatorilor în diferite domenii, printre acestea numărându-se remarcabila sa gamă de produse pentru păr şi unghii FORCAPIL®.
Părul reprezintă una dintre podoabele noastre cele mai de preţ, ne pune în evidenţă personalitatea şi dă înfăţişării noastre strălucire, atunci când are elasticitate şi este sănătos.
Întrucât vitalitatea şi căderea prematură a acestuia depind în aceeaşi măsură atât de factorii genetici cât şi de stilul de viaţă şi de alimentaţie, pentru a creşte viguros părul are nevoie de o alimentaţie echilibrată şi de tratamente specifice.
Produsele FORCAPIL® (capsule, sampon şi loţiune) – create de către Departamentul de cercetare şi dezvoltare ARKOPHARMA – se bazează pe formule complexe cu componente specifice precum aminoacizi, vitamine, minerale şi substanţe active prezente în plante.

Citește și:

Deplastificat

Deplastificat promovează practici prietenoase cu mediul și urmărește reducerea poluării cu plastic, atât prin educarea comunităților locale, cât și prin Harta Deplastificat.

Pentru a reduce poluarea cu PET-uri de plastic, Deplastificat motivează comunitatea locală să folosească recipiente de apă reutilizabile, punându-le la dispoziție o hartă digitală cu toate locurile din oraș unde pot avea acces gratuit la apă potabilă.

Astfel se evită cumpărarea unei sticle din plastic care poluează.

Proiectul s-a extins și în București începând cu luna iulie, pe harta Zece la Rece, în colaborare cu Asociația Micile Bucurii. Puteți accesa Harta Deplastificat București aici: https://zecelarece.ro/tag/deplastificat. Iar in septembrie, harta va ajunge si in Brasov, ca parte din evenimentul-manifest Street Delivery Brasov.

Citește și:

Biodeck

Suntem pionieri în soluţii inovatoare pentru noua generaţie de ambalaje sustenabile, de la produse realizate din plante, cu impact climatic redus, la iniţiative și parteneriate care contribuie la tranziţia către o economie circulară, lucru care ne situează în linia întâi pentru un viitor sustenabil.

Facem parte din grupul Promateris, cu o experienţă de peste 60 de ani în industria ambalajelor.

City Flowers

Dacă îți dorești un serviciu de livrare flori la domiciliu, florăria online, City Flowers vă stă la dispoziție. Nu numai ca vei primi un buchet de flori sau un aranjament floral creat cu gust de către designerii noștri florali, dar vei beneficia de asemenea de servicii de livrare de înaltă calitate. City Flowers beneficiază de flori și plante proaspete în fiecare zi, de aportul unor designeri florali pregătiți, precum și de servicii de livrare rapide și de înaltă calitate dedicate clienților noștri.

Citește și:

Chatnoir

Chat Noir, cofetărie patiserie artizanală. Arie de produse: tarte sărate sau dulci, torturi și servicii de catering personalizat. Ingrediente locale, unde se poate. Produse cât mai apropiate de home made.

Cupio

Cupio este o companie 100% românească, care a devenit în scurt timp unul dintre cele mai importante repere în piața produselor de cosmetice profesionale. Compania are peste 10.000 de produse în portofoliu, 20 magazine, magazinul online www.cupio.ro cu peste 150.000 clienți înregistrați, 11 sub-branduri și peste 130 angajați. Cupio a fost desemnat brandul numărul 1 din România în domeniul manichiurii, conform unei cercetări de piață realizată de compania Market Vector în 2018-2019.

Cardinalle

"Cardinalle Photography - servicii foto/video pentru evenimente corporate si personale. Sedinte foto corporate, filmari interviuri, spoturi publicitare si transmisiuni live.

Cardinalle - event and family moments "Surprindem momente deosebite"

Ce a inceput ca o pasiune a devenit acum un mod de viata. Toti cei implicati in echipa Cardinalle trateaza totul cu implicare, iar asta se reflecta cel mai bine in rezultatele finale!"

Citește și:

Cabina Foto Amelie

Amelie PHOTO BOOTH a luat nastere in anul 2013 ca prima cabina foto inchisa construita in Romania. Noi nu suntem o cabina foto obsnuita. Suntem o agentie de servicii fotografice conceptuale si incercam sa inovam si sa dezvoltam de la an la an produse noi pentru diverstismentul invitatiilor. Lucram cu cele mai mari brand-uri din lume si participam cu succes la cele mai importante evenimente din tara.

Palatul Noblesse

Paseste in Universul Palatului Noblesse si exploreaza fiecare sala, descoperind o locatie plina de istorie si poveste.

Centru de evenimente si arta, Palatul Noblesse reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală din inima Bucureștiului.

Sweet Moments

Sweet Moments s-a născut din dorința de a aduce un nou standard de calitate în domeniul cofetăriei și de a le reda clienților încrederea că există și prăjituri cu gust și aromă, de care nu poți să te mai saturi!

Blanc

Kronenbourg 1664 Blanc este o bere din grâu, proaspătă și fructată, dominată de arome de citrice și coriandru, produsă din “caviarul hameiului”, Strisselspalt, un tip de hamei unic, exclusiv în Franța, precum și din culturi speciale de drojdie și malț atent selecționate. Această bere ilustrează eleganța și gustul Franței și este produsă încă din anul 1664, fiind un simbol puternic al stilului de viață rafinat, surprinzând în același timp, modernitate, emoție, prospețime, bun gust.

Siviero Maria

Povestea Siviero Maria a început în 1958, când Guglielmo Visani a creat un GELATO, acea înghețată italiană autentică, realizată manual, pe care a numit-o în cinstea soției sale, Maria.
Născut în zona Romagna, el și-a dorit ca rețetele vechi și metodele de preparare a înghețatei tradiționale italiene să fie păstrate și duse mai departe.
Și a reușit!

Chiar și astăzi, după mai bine de jumătate de secol, cutiile cu gelato Siviero Maria care ajung in toata lumea, sunt umplute si decorate manual de maeștri gelatieri.
In Romania brandul este distribuit in toata reteaua de retail prin intermediul Maresi Foodbroker SRL.

BIJUBOX

Bijubox este magazinul online românesc numărul 1 în prezervarea amintirilor. Iubești bijuteriile și cauți mereu modele cu un design deosebit? BijuBOX.ro este magazinul online de care ai nevoie! Aici vei găsi o selecție impresionantă de bijuterii din argint și cristale Swarovski 100% autentice. Îți oferim accesorii de calitate pe care le poți personaliza după bunul plac. Pe lângă colecția de brățări personalizate din argint, îți punem la dispoziție și modele din piele sau cu șnur, ușor de asortat cu orice stil de garderobă. Bijubox creează bijuterii rafinate, perfecte pentru orice ocazie!

Accesoriile de pe BijuBOX.ro sunt produse din argint 925 și cristale Swarovski originale. Acestea își mențin strălucirea pe o perioadă îndelungată de timp, ceea ce înseamnă că te vei bucura din plin de bijuteriile comandate.

Meli Melo

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent detinând un total de 63 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin in sistem franciza, 8 department stores, 7 magazine deco, 4 magazine în Chisinau (Republica Moldova), precum si online shop-ul: melimelo.ro”.

La Fantana

Pionier al inovației și lider, în România și Serbia, pe piața serviciilor de hidratare cu apă și cafea la birou și acasă. Multinațională născută și dezvoltată în România care, din 2021, revoluționează ecologic și convenabil felul în care românii beau acasă o apă bună și sigură.

Kafune

Este „The FUN coffee”, un brand care nu propune doar peste 10 blenduri de cafea, fiecare cu calitățile și personalitatea sa; KAFUNE este brandul-umbrelă pentru servicii integrate de hidratare cu cafea acasă, la birou și în oraș.

Young Living

Young Living Essential Oils este liderul mondial în uleiuri esențiale care oferă produse infuzate cu uleiuri de cea mai înaltă calitate, cu sediul european în Chiswick, Londra. Young Living își ia în serios rolul de lider în industrie, setând standardele cu angajamentul său brevetat pentru calitate Seed to Seal®, care include 3 piloni importanți: Aprovizionare, Știință și Standarde Aceste principii de ghidare ajută firma Young Living să protejeze planeta și să furnizeze produse pure, autentice, pe care membrii noștri le pot utiliza și le pot împărtăși cu încredere cu familia și prietenii lor. Produsele Young Living- care provin din ferme corporative și partenere și furnizori certificați Seed to Seal- nu numai că susțin un stil de viață sănătoasă ci oferă și oportunități pentru peste 6 milioane de membri globali pentru a-și găsi un scop și o stare de bine în viață aliniindu-și munca cu valorile și pasiunile lor.

Stay Fit

Rețeaua autohtonă de fitness, Stay Fit Gym a luat naștere în 2012, prin deschiderea primului centru, Stay Fit Gym Titulescu. În prezent pune la dispoziție peste 9.000 metri pătrați, șapte centre de fitness și o comunitate care te ajută să te integrezi foarte ușor, #ComunitateaStayFit.

Cu peste 7000 de abonați activi, Stay Fit Gym are în componență Stay Fit Gym Cocor (Magazinul Cocor, etajul 3), Stay Fit Gym Pantelimon (Bulevardul Chișinău nr. 1), Stay Fit Gym Teiul Doamnei (Teiul Doamnei, nr. 35A), Stay Fit Gym Titulescu (Sos.Nicolae Titulescu, nr. 171), Stay Fit Gym Vitan (Str. Răcari, nr. 57) și Stay Fit Gym Liberty (Liberty Center) și Stay Fit Gym Iride (Iride Business Park).

Toate abonamentele centrelor sunt de tip network, astfel că fiecare abonat are acces în 7 centre de fitness ultramoderne, fără alte costuri suplimentare.

Totodată, la Stay Fit Gym înțelegem conceptul de #GymAnxiety și facem tot posibilul să te ajutăm să-l depășești, atât prin intermediul antrenorilor, cât și prin aparatura profesională pe care ți-o punem la dispoziție. Important este ca tu să vii la oricare dintre centrele noastre Stay Fit Gym și să-ți dorești să faci mișcare.

#TrainTheWayYouAre

Arthur Murray

Arthur Murray nu este o simpla scoala de dans, ci cel mai elegant studio de dans din Bucuresti.

In studioul de dans Arthur Murray se predau lectii de dans dupa un sistem testat si aplicat de-a lungul a zeci de ani in toata lumea.

Acesta permite invatarea dansului intr-o maniera care imbina distractia cu socializarea, petrecerile tematice cu evenimentele sofisticate si competitiile de dans locale si internationale, intotdeauna punand buna dispozitie pe primul loc.

Odata ce pasesti in studioul de dans Arthur Murray vei fi intampinat de energie pozitiva, de zambete si buna-dispozitie.

Zeedo

Fie ca este vorba de o locatie fixa, un studio de productie muzicala, un teatru sau centru cultural, fie ca esti artist, DJ sau doar pasionat, la noi gasesti echipamentele si suportul necesar implementarii proiectului tau!

REPUBLICA BIO

Republica BIO este unul dintre cei mai importanți retaileri online din România cu peste 5000 de produse destinate sănătății. Magazinul cu produse organice nr. 1 în preferințele românilor din punct de vedere al raportului calitate-preț, conform Best Buy Award 2021 (ICERTIAS Elveția), pune la dispoziția clienților o gamă largă de produse bio și naturale, raw, vegane, fără gluten, fără lactoză, cruelty free.

Republica BIO deține un portofoliu important de alimente, suplimente și superalimente marcă proprie, produse de înaltă calitate: certificate organic, neiradiate, fără metale grele, fără conservanți, fără grăsimi „trans”, cu origine garantată și certificată.

SANO Romania

În România, SANO este prezent de mai bine de 15 ani și are un portofoliu de peste 400 de produse într-o varietate de categorii: articole de toaletă și igienă personală, pentru adulți și bebeluși, produse de curățenie și mentenanță, detergent pudră, gel și balsamuri de rufe, insecticide și pesticide, produse din hârtie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial.

Articole video recomandate

Interviu CANDINO D – De la pasiunea pentru muzică, la mainstage Untold 2023

Interviu CANDINO D – De la pasiunea pentru muzică, la mainstage Untold 2023

Interviu CANDINO D – De la pasiunea pentru muzică, la mainstage Untold 2023

Alin Gălățescu față în față cu Ermanno Scervino: Înțelegi care a fost epoca datorită modei

Alin Gălățescu față în față cu Ermanno Scervino: Înțelegi care a fost epoca datorită modei

Alin Gălățescu față în față cu Ermanno Scervino: Înțelegi care a fost epoca datorită modei

Alin Gălățescu despre show-ul Ermanno Scervino în România și trendurile anului 2024

Alin Gălățescu despre show-ul Ermanno Scervino în România și trendurile anului 2024

Alin Gălățescu despre show-ul Ermanno Scervino în România și trendurile anului 2024

Sesiune de Yoga cu Lidia Dumitru - Exerciții pentru sănătatea coloanei vertebrale

Sesiune de Yoga cu Lidia Dumitru - Exerciții pentru sănătatea coloanei vertebrale

Sesiune de Yoga cu Lidia Dumitru - Exerciții pentru sănătatea coloanei vertebrale

Fetița care nu știa cât este de specială, de Maria Crișan.O poveste magică pentru cei mici despre prietenie, iubire și unicitate

Fetița care nu știa cât este de specială, de Maria Crișan.O poveste magică pentru cei mici despre prietenie, iubire și unicitate

Fetița care nu știa cât este de specială, de Maria Crișan.O poveste magică pentru cei...

Adrian Ciorîță, expert imobiliar - Când este timpul potrivit pentru achiziția unei locuințe?

Adrian Ciorîță, expert imobiliar - Când este timpul potrivit pentru achiziția unei locuințe?

Adrian Ciorîță, expert imobiliar - Când este timpul potrivit pentru achiziția unei...

Cum ne ajută Theta Healing în identificarea misiunii personale?

Cum ne ajută Theta Healing în identificarea misiunii personale?

Cum ne ajută Theta Healing în identificarea misiunii personale?

Interviu cu psiholog Diana Ceolpan - Ce este și de ce apare anxietatea?

Interviu cu psiholog Diana Ceolpan - Ce este și de ce apare anxietatea?

Interviu cu psiholog Diana Ceolpan - Ce este și de ce apare anxietatea?

Kinetoterapeut George Mihai: Importanța unei posturi corecte și cum să menținem sănătatea coloanei vertebrale

Kinetoterapeut George Mihai: Importanța unei posturi corecte și cum să menținem sănătatea coloanei vertebrale

Kinetoterapeut George Mihai: Importanța unei posturi corecte și cum să menținem...

Mirela Retegan – Momentul prezent este tot ceea ce contează

Mirela Retegan – Momentul prezent este tot ceea ce contează

Mirela Retegan – Momentul prezent este tot ceea ce contează

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.