Setari Cookie-uri

Vescan, mărturisiri despre problemele de sănătate care l-au ținut departe de muzică timp de doi ani

Vescan a trecut printr-o cumpănă în urmă cu doi ani, iar problemele de sănătate l-au făcut să stea departe de muzică.

Vescan și-a deschis sufletul în podcastul lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre viața sa profesională, dar și cea personală. Ultimii doi ani din viața artistului au fost greu încercați, pentru că problemele cu care s-a confruntat i-au dat bătăi de cap.

Multă lume s-a întrebat ce s-a întâmplat cu Vescan, artistul care scotea hit după hit, ale căror versuri ajungeau direct în sufletul celor care îl ascultau. Din păcate, în ultimii doi ani, artistul a fost nevoit să ia o pauză și să se ocupe de problemele de sănătate.

Vescan a povestit că i s-a reactivat o sinuzită mai veche, iar printre simtomele suferite a fost și umflarea capului. El a fost nevoit să facă și un CT, moment în care s-a speriat, iar cele mai înfricoșătoare gânduri i-au trecut prin minte.

Citește și:

„Mă luptam cu o piesă în studio și, la scurt timp după, cred că am avut un drum până la Cluj și când m-am întors mi se activase o fostă sinuzită din copilărie. Am avut o problemă cu sinuzita asta, mi se umflase capul și nu-mi trecea la primele 2-3 tratamente.A trebuit să fac și un CT cu contrast (nr. tomografie computerizată cu substanță de contrast), iar ăsta nu era un semn bun.(…) Ce n-aș vrea niciodată în viața asta e să-mi văd videoclipurile de mare succes și eu să fiu în spital. (…)

În capul meu, cu imaginația mea nebună, cine știe… aveam tumori.", a povestit Vescan în podcast La Măruță.

După aflarea diagnosticului, Vescan a dat vina pe muzică și și-a reproșat că a muncit prea mult. Mai mult, în tot acest timp el a slăbit și a renunțat la rețelele sociale, concentrându-se doar pe propria sănătate.

Citește și:

„Eu dădeam vina pe muzică pentru că am considerat că sinuzita asta a revenit din cauza faptului că eu dând totul pentru muzică nu m-am îngrijit. Și am slăbit și atunci s-a activat și chestia asta. De acolo m-am dezobișnuit de tehnologie. Adică nu eram curios cine și ce postează pe Instagram, cine-mi scrie pe Wattsapp, nu eram curios de nimic. (…) La un moment dat nici nu mai aveam parola de la Instagram”, a mai povestit Vescan.

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.