Setari Cookie-uri

Vibrează cu Eva Timush în Prea așa

,,Prea așa" e genul de piesă care îți dă fiori pe șira spinării din prima secundă în care o asculți.

,,Prea așa" e genul de piesă care îți dă fiori pe șira spinării din prima secundă în care o asculți. Eva Timush și-a propus să te cucerească cu vocea ei senzuală și versurile care te prind de inimă. Piesa vorbește despre o iubire care te atrage ca un magnet. Eva reușește să-ți transmită toate emoțiile și pasiunea cu fiecare notă, iar versurile sunt atât de ispititoare încât îți rămân în minte ore întregi.

Piesa a fost scrisă de Florian Rus, Eva Timush și Costel Dominteanu, care s-a ocupat și de parte de producție. ,,Prea așa" vine însoțită de un videoclip senzual, cu edit & grading de Jimachez, DP de Khaled Mokhtar și VHS de Alex Matei.

Eva Timush, un superstar în ascensiune din Moldova, a cucerit lumea online-ului, dar și industria muzicală românească. Prezența sa pe rețelele sociale a explodat după aparițiile în emisiuni precum "Next Star România" și "Romania's Got Talent," unde prestațiile ei au impresionat telespectatorii pe YouTube. Câștigând putere din aceste experiențe, a impresionat la "Vocea României", ajungând în semifinale. Eva Timush, un spirit liber înarmat cu o voce uimitoare și o înfățișare pe măsură, a colaborat la hit-uri precum "Tattoo" și "Too Deep" cu SICKOTOY. Colaborarea ei cu Vescan pentru "Colegi de apartament" a atins poziția #1 în trending-ul YouTube-ului și a rămas în Top 10 Media Forest timp de 12 săptămâni, atingând poziția maximă #2. Anul acesta, artista a mai avut parte de două colaborări de excepție pentru piesa "Bad Girls", alături de SICKOTOY, INNA și ANTONIA și pentru ,,Te-am sunat", alături de rareș. Ultimul său single se intitulează ,,Unde ești acum" și este prima piesă solo în limba română a artistei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.