Setari Cookie-uri

Comunicat de Presă: ”ROCK & FASHION”- o Premieră Națională

Vineri 17 Noiembrie de la ora 19.00 a avut loc Evenimentul cel mai important al ultimei perioade în Moda Românească. Acesta a fost reprezentat de noul Concept: “ROCK & FASHION” – pus în operă la Arenele Romane, sub coordonarea lui Alin Gălățescu, în cadrul special oferit de un mare Concert Rock, reunind multe formații renumite: “METAL POWER DAY” by Laura Stone & Team.

În Premieră în România a fost creat special un Show de Stilism Arty cu Tema relației dintre universul ROCK și lumea MODEI Românești de înalt nivel. Au fost selectate 3 Colecții ale unor designeri de autentic talent: ANTONIA NAE / CERA MIHĂILESCU / ARTHUR și IOANA DATCU – coordonați stilistic și conceptual de Alin Gălățescu. Invitate speciale au fost: Monica Anghel - prezentă în Colecția Cerei Mihăilescu – și Misty – prezentă în celelalte 2.

Colecțiile concretizează un Concept AVANPREMIERE by Alin Gălățescu, mai amplu, la care se lucra de mult timp: “MUSIC & FASHION”. Acum a avut loc prima Etapă a acestuia: Mixajul și Reflectarea Modei și a Rock-ului unul în altul – de Inspirație și concretizare, în ambele sensuri. Primul experiment a avut loc în urmă cu 2 ani în cadrul unui “FASHION Moment” special: “DEPECHE MODE World”. Acum acest Concept a fost dus la un alt nivel creativ și ca dimensiune. Peste 50 de ținute, purtate de 30 de modele, completând Concertele unor trupe de elită: ANTON / KEMPES și Invitații Speciali: DARK SKY (Germania, laureați cu Platină în mai multe țări Europene) – pe sonorități Rock by “Strada POGO”.

Citește și:

Pe scenă am urmărit combinații spectaculare ce au dus estetica vestimentară, cu accente evidente de Rock, în universuri Goth, Fantastice, Distopice sau Futuriste – de la “Matrix” și “Mad Max” până la “Războiul Stelelor” și “Dune”. O feerie de personaje de o originalitate remarcabilă au completat o seară de Rock magistral – invitații serii fiind renumita trupă ‘DARK SKY”. Totul a rezonat perfect pe vibrațiile atât de particulare ale Rock-ului și Modei de valoare.

Concept și Direcție Artistică “ROCK & FASHION” – Alin Gălățescu / Colecții: Ioana și Arthur Datcu, Cera Mihăilescu și Antonia Nae / Make-up: Echipa Mirela Vescan / Hair: Echipa Erika Gonczi / Director “POWER METAL DAY” – Laura Stone / Foto: Remus Nicolaescu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.