Setari Cookie-uri

Sfatul emoționant pe care fiul Amnei i l-a dat artistei, după divorț:Mami, tu trebuie să te iubești și să te respecți...

Amna a trecut prin momente dureroase după divorțul de tatăl fiului ei, însă acum a învățat lecții prețioase. Mai mult, fiul ei, David, i-a oferit cel mai bun sfat.

În urmă cu 4 ani, Amna a trecut printr-un divorț dureros și a experimentat multe momente dificile. Vedeta s-a liniștit acum și și-a dat seama de lecțiile prețioase care i-au fost oferite. Ea este pregătită să iubească din nou, mai ales că inima ei s-a vindecat, iar David, fiul ei, îi este mereu alături cu cele mai bune sfaturi.

”Au fost momente în viața mea când nici măcar nu am mai știut cum mă cheamă. A fost foarte, foarte greu. Fiecare moment greu prin care am trecut m-a construit să fiu o mama mai bună pentru David. El este cel mai bun prieten al meu, este extraordinar de matur.

Din păcate, a trecut prin niște momente prin care orice copil care își vede părinții separați trece și s-a maturizat repede și îmi spune “Mami, tu trebuie sa te iubești și te respecți, ca sa poată sa înțeleagă și oamenii aceia când iti negociezi contractele”, a declarat Amna în podcastul DilEMMA.

Citește și:

Vedeta a suferit enorm după despărțirea de cel cu care s-a iubit timp de 9 ani, însă, până la urmă, a înțeles faptul că exista incompatibilitatea între ea și tatăl fiului ei.

”Au fost periode în viața mea când nici măcar nu am mai știut cum ma cheamă. După și mai ales înainte (vreo doi ani, până am luat decizia de a divorța – n. red.). [...] Eram nepotriviți.

Atât a fost să fie. Îmi gestionez mult mai bine businessul. Am crezut că mor la început”, a mărturisit artista.

Amna este pregătită acum să iubească din nou și a mărturisit ce fel de bărbat își dorește lângă ea.

”Sunt foarte deschisă. Deschiderea este, dar… Este foarte deschisă inima. Trebuie să fie un om care să aibă curaj să te înțeleagă. De cele mai multe ori intimidăm oamenii. Dar nu poți sa te pui pe tavă”, a mai spus cântăreața.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.