Setari Cookie-uri

Alessandro lansează a treia melodie din carieră - Pieptul meu urlă

Alessandro, un artist român plin de talent și pasiune pentru muzică, lansează piesa intitulată "Pieptul meu urlă".

"Pieptul meu urlă" este o piesă compusă de catre Liviu Teodorescu și interpretată de Alessandro Mucea, care explorează sentimentele intense ale iubirii și ale dorinței de a fi alături de persoana iubită. Melodia captivantă și versurile puternice reflectă vulnerabilitatea și pasiunea din inima artistului.

Cu un sound ce combină elemente de pop, vocea sa puternică și expresivă transmite emoții profunde, captivând audiența și conectându-se cu fiecare ascultător.

Alessandro a declarat: "Sunt extrem de emoționat să lansez această melodie, «Pieptul meu urlă». Este un moment important pentru mine, deoarece reprezintă, alături de primele două melodii lansate, debutul meu în industria muzicală și expresia unei pasiuni pe care o am de mulți ani. Sper ca această piesă să ajungă la inimile oamenilor și să le ofere un sentiment de identificare și emoție."

Citește și:

Cu un talent incontestabil și o pasiune arzătoare pentru muzică, Alessandro Mucea promite să aducă un nou suflu în industria muzicală românească și să cucerească inimile ascultătorilor cu sunetul său autentic și versurile sale emoționante. Talentul său a fost recunoscut prin castigarea emisiunii concurs „Superstar România".

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.