Setari Cookie-uri

INNA prezintă o super colaborare alături de VINAI și jayover - Stuck in Limbo

Nu ești pregătit pentru asta! Fii gata să apeși butonul de play din nou și din nou, pentru că INNA aduce vara din ce în ce mai aproape și e pregătită să te dea peste cap cu această colaborare impresionantă pentru "Stuck In Limbo", alături de VINAI și jayover.

Această colaborare vibrantă între artiștii de renume INNA, VINAI și jayover promite să cucerească ringurile de dans pe tot parcursul verii, conturând o poveste ce se învârte în jurul sentimentelor de confuzie și incertitudine, prin ritmurile sale contagioase și melodiile hipnotice. Piesa începe cu un ritm vibrant și pulsant, captivând imediat atenția auditorului. Energia este molipsitoare, creând fundația ideală pentru o capodoperă care să zguduie ringul de dans. Vocea distinctă a INNEI se înalță deasupra muzicii, transmițând versurile care surprind perfect momentul unei situații neașteptate.

Piesa, un impresionant remake al hitului "Piano in the Dark" de Brenda Russell, a fost scrisă de Brenda Russell, Scott Cutler, Jeff Hull, Ida Botten, Molly Irvine, Giacomo Uber și produsă de VINAI, Giacomo Uber, Andy Dust.

Citește și:

VINAI este un duo italian de EDM, format în 2011 din frații Alessandro Vinai și Andrea Vinai, DJ și producători. Sunt bine cunoscuți pentru colaborările lor cu DJ de renume din întreaga lume precum Hardwell, R3hab, Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike. Sunt, de asemenea, o prezență constantă în line-up-urile festivalurilor precum Ultra Music sau Tomorrowland.

Giacomo Uber aka jayover a avut șansa de a-și arăta talentul, abilitățile și dedicarea remarcabile atât ca scriitor, cât și ca producător, lucrând la lansările unor artiști de renume mondial precum R3HAB, Gabry Ponte, Sigala, Ella Henderson, Glockenbach, Martin Jensen, MOLOW, Rompasso, HUGEL, Tungevaag, LUM! X, Moss Kena, Möwe, Harris & Ford, MOTi, Georgia Ku și mulți alții, obținând mai mult de 380M de stream-uri cumulate pe Spotify, 3 discuri de aur și locuri în topurile din întreaga Europă.

Citește și:

,,Abia aștept ca <<Stuck in Limbo>> să se audă în toate cluburile și la toate festivalurile", a spus INNA.

,,Suntem foarte fericiți și onorați să colaborăm cu INNA pentru această piesă. Este una foarte specială pentru noi", a spus VINAI.

,,A fost super fun să colaborăm cu INNA și VINAI pentru piesa asta. Sper să vă bucurați de ea la fel de mult ca mine!", a spus jayover.

Anul trecut, INNA a lansat "Rock My Body" cu R3HAB, o piesă care a dominat clasamentele radio din Franța, dar și din Turcia, Olanda, Norvegia, Finlanda, și "Freak" cu Tujamo. De asemenea, piesa "VKTM", în colaborare cu SICKOTOY și TAG, a fost inclusă în campania Victoria's Secret ICON, într-un videoclip statement în care apar cele mai relevante modele internaționale din lume: Gisele Bundchen, Naomi Campbell, Emily Ratajkowski, Hailey Rhode Baldwin Bieber, Candice Swanepoel, Adriana Lima și Adut Akech Bior.

Citește și:

INNA, una dintre cele mai de succes artiste din România, cu o impresionantă carieră internațională, are peste 10 miliarde de vizualizări și stream-uri, peste 7 milioane de abonați pe YouTube și peste 11 milioane de ascultători lunari pe Spotify. Acesta este și un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate la nivel mondial, peste 1000 de concerte, cu colaborări cu artiști relevanți români și internaționali precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.