Setari Cookie-uri

4 momente memorabile de festival pe care nu trebuie să le ratezi

Iată că Iulie a sosit cu pași repezi, plin de voie bună și căldură ca în fiecare an. Odată cu el a sosit și o nouă ediție a festivalului Electric Castle, la Bonțida, în perioada 19-23 iulie 2023! Și este de neratat, nu doar pentru numele mari care vor intra pe scenă, dar și pentru toate activitățile și zonele dedicate participanților care vor face întreaga experiență una de neuitat!

Ca să te ajutăm și să fii sigură că nu ratezi nimic, ți-am făcut noi un mic itinerariu pentru festival, inspirat din universul Lidl`s Electric Kingdom adus de Lidl România în curtea castelului Bánffy!

Primul apus de soare la Bonțida

Apusul de soare în lunile de vară este întotdeauna un moment spectaculos, plin de romantism și nostalgie. Culorile apusului învăluie Castelul Bánffy și domeniile sale într-o lumină feerică de poveste, iar cel mai bine va fi surprinsă din roata Royal Wheel adusă de Lidl în fiecare an la festival. O fotografie cu tine în roată și apusul peste Bonțida vor fi ocazia perfectă să anunți pe social media că ești gata de distracție!

Sursa foto: Pagina de Facebook Lidl Romania

Cină regală între două concerte

Ai explorat locul, ți-ai făcut deja o primă impresie despre festival, ai stat și lângă main stage și ai văzut câțiva artiști. În mijlocul distracției, ți s-a făcut foame și mai ai ceva timp până urcă pe scenă artistul tău preferat. Este momentul perfect să te bucuri de o cină hrănitoare, gustoasă și cu un preț super accesibil în zona Royal Feast by Lidl, unde vei găsi salate, burgeri și, bineînțeles un desert senzațional. Toate vor fi proaspăt pregătite și gata să-ți încarce bateriile ca să poți continua distracția.

Dușul revigorant într-o oază de relaxare

Ziua de festival a fost super încărcată, te-ai plimbat foarte mult și ai dansat până aproape de dimineață. Tot ce vrei mai mult este să faci un duș și să pui capul liniștită pe pernă. Dacă te-ai cazat la cort anul acesta, Lidl îți pune la dispoziție, în zona EC Village, dușuri și stații de igienizare cu produse din gama Cien să te simți fresh cât ai clipi.

O dimineață cu un smoothie fresh

După un somn odihnitor, la festival de vei bucura și de un brunch super fain, cu produse de patiserie, fructe, smoothies și sucuri din fructe proaspete, toate pregătie pe loc la Royal Fresh Bar. Iar dacă liniștea dimineții îți este întreruptă de gândul că ai uitat ceva acasă, poți sta liniștită. În zona Royal Market, magazinul construit de la zero de Lidl în festival, vei găsi tot ce vei avea nevoie!

Tot ce-ți mai rămâne de făcut este să te bucuri de toți artiștii invitați la festival și să-ți creezi cea mai memorabilă experiență!

sursă foto: Pagina de Facebook Lidl Romania


Kudika
19 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.