Setari Cookie-uri

Reprogramarea concertelor Placido Domingo: 4 Noiembrie – București şi 7 Noiembrie Cluj-Napoca

Mall4Art și KIMARO Entertainment anunță reprogramarea concertelor maestrului Placido Domingo, inițial programate pentru data de 23 februarie 2024 la Cluj și 26 februarie 2024 la București, pentru datele de 4 Noiembrie Bucureşti şi 7 Noiembrie Cluj-Napoca.

Organizatorii detaliază: “Din păcate, din cauza unei bronșite acute cu care s-a confruntat maestrul Placido Domingo, starea de sănătate nu i-a permis să își onoreze angajamentele pentru aceste date. Înțelegem dezamăgirea pe care această veste o poate cauza și ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat! Dorim sa oferim un concert memorabil la cele mai inalte standarde, dar având în vedere agenda extrem de încărcată a artistului pentru acest an și lipsa de disponibilitatea celor două săli, după numeroase discuții și incercări, am reuşit să stabilim noile date pentru concertele reprogramate:”

București, Sala Palatului - pe 4 noiembrie 2024

Cluj, BT Arena - pe 7 noiembrie 2024.

Pentru cei care dețin bilete pentru datele inițiale, acestea vor rămâne valabile pentru noile date. În cazul în care noile date nu sunt convenabile, deținătorii de bilete pot solicita rambursarea a sumelor achitate, accesand iabilet.ro/retur.

Citește și:

Suntem recunoscători pentru înțelegerea și sprijinul publicului nostru în aceste momente neașteptate. Ne angajăm să vă oferim o experiență de neuitat la noile date și abia așteptăm să vă întâmpinăm la concertele maestrului Placido Domingo.

Ne vedem în noiembrie pentru două seri magice alături de legendara voce a lui Placido Domingo şi a invitaţilor speciali.

Vizionare placuta


Kudika
29 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.